doodslag 0 Oluşturuldu: Aralık 20, 2014 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 20, 2014 biz biliyoruz da el-lah ın ay tanrıçası olduğunu müslüman arkadaşlara sormak istiyorum arapça ilahe ne demek.... islami sembollerdeki hilal ay nerden gelmiştir... dua ederken elleri yukarı açıp avuçlara dolan ayın nurunu yüzünüze sürüp günahtan arındığınızı biliyormusunuz bu hareketi yaparken.. Link to post Sitelerde Paylaş
Deniz06 0 Aralık 20, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 20, 2014 gönderildi Allah tapılması gereken put olduğu için tapıyorlar. Örn:Muhakkak ki siz, dünya hayatında aranızda sevgi oluşan Allah'tan başka putlar edindiniz. Sonra kıyâmet günü, bir kısmınız bir kısmınızı inkâr edecek ve bir kısmınız da bir kısmınızı lânetleyecek. Sizin dönüş yeriniz ateştir. Ve sizin için bir yardımcı yoktur. Link to post Sitelerde Paylaş
multiplayer1 0 Aralık 20, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 20, 2014 gönderildi İlahe'nin kökü gerçekten hilal'le aynı mı? Ben anlamını tanrıça olarak biliyorum. İslam kendi Tanrısını getirmeden önce diğer Tanrıları ortadan kaldırıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Aralık 21, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 21, 2014 gönderildi biz biliyoruz da el-lah ın ay tanrıçası olduğunu müslüman arkadaşlara sormak istiyorum arapça ilahe ne demek.... islami sembollerdeki hilal ay nerden gelmiştir... dua ederken elleri yukarı açıp avuçlara dolan ayın nurunu yüzünüze sürüp günahtan arındığınızı biliyormusunuz bu hareketi yaparken.. Allah ay tanrıçası değildir..Bu konuda ciddi bir argüman/kanıt yoktur.. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Aralık 24, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2014 gönderildi İşte böyleee, İşte KANIT: Allah'ın Kökeni - YouTubeBu sayfayı çevir www.youtube.com/watch?v=kDHsWhmvaL4 Yazar: Saganizm · 12 dak · 13.708 görünüm · Ekleme tarihi 21.1.2014 21.1.2014 · Allah'ın eski medeniyetlerde nereden geldiğini, hangi evrelerden geçtiğini anlatan muhteşem video. Orijinal Metin : http://www. ateistforum.org/index ... Tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
kutsalyaratik 0 Aralık 24, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2014 gönderildi (düzenlendi) Allah ay tanrıçası değildir..Bu konuda ciddi bir argüman/kanıt yoktur.. Allah elbette ay tanricasi degildir. Aslinda O zamanlar Allah diye birseyde yoktu. Putperestlik donemindeki en onemli put EL-ILAH ti yani ay tanricasi idi. Bununla ilgili bilgileri, bununla ilgili arkeolojik kalintilari sanirim Urfa muzesinde bulabiliriz(eger onu yok etmediseler) Arapcada sifat onune getirilen EL ile en buyuk, en guclu, en degerli gibi bir anlam cikar, hatta gunumuzde dahi Araplar icinde El Ilah diye soyisimler var. Gunumuzun Allahinin gecmisi aslinda El ilahtir ve LA ILAHE EL ILAH OLMALIDIR . bU KONUNUN ARASTIRILMASINDA FAYDA GORUYORUM, Tolon dedenin verdigi linklere goz atin. Aralık 24, 2014 tarihinde kutsalyaratik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Aralık 24, 2014 gönderildi Raporla Share Aralık 24, 2014 gönderildi Allah elbette ay tanricasi degildir. Aslinda O zamanlar Allah diye birseyde yoktu. Putperestlik donemindeki en onemli put EL-ILAH ti yani ay tanricasi idi. Bununla ilgili bilgileri, bununla ilgili arkeolojik kalintilari sanirim Urfa muzesinde bulabiliriz(eger onu yok etmediseler) Arapcada sifat onune getirilen EL ile en buyuk, en guclu, en degerli gibi bir anlam cikar, hatta gunumuzde dahi Araplar icinde El Ilah diye soyisimler var. Gunumuzun Allahinin gecmisi aslinda El ilahtir ve LA ILAHE EL ILAH OLMALIDIR . bU KONUNUN ARASTIRILMASINDA FAYDA GORUYORUM, Tolon dedenin verdigi linklere goz atin. ''Putperestlik dönemi'' dediğiniz dönem,ne zamandır? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts