Jump to content

İslam Beyin Yıkama Makinesidir


Recommended Posts

En dirençli parazit hangisidir? Bakteri mi, virüs mü bağırsak solucanı mı ?

İslam.

Dirençli son derece bulaşıcı. Bir kere beyne yerleştimi söküp atmak nerdeyse tamamen imkansız. Biçimini almış ve kavranmış bir islam yapışır kalır...

İslam bir virüs gibidir, yayılmacı, son derece bulaşıcıdır. En küçük İslam tohumu bile büyüyebilir ve seni yok eder. En küçük bir islami fikir bile, mesela cennet ve cehennem var gibi bir şey, basit, sıradan bir düşünce bile her şeyi değiştirir.

Zihin kontrolü veya Beyin yıkamak, çıkarcı kişi veya grupların "kendi isteklerini başkalarına sistemi bir şekilde etik olmayan yollarla, ikna edip alıştırması" işlemine denir. Terim; kişilerin düşünce kontrolü, davranışları, duyguları veya karar vermelerini bozacak, psikolojik veya psikolojik olmadan uygulanan herhangi bir yöntem için kullanılabilir. İşte bu beyin yıkama makinesi islamdır.

Nörolog Doktor Sam Harris: " İslam bütün kötülüklerin anasıdır"

Suriyeli Psikiyatri Wafa Sultan: "Suriye'de doğmuş büyümüş biri olarak, ben islamdan başka bir şey duymadım. İslam hiçbir zaman yanlış anlaşılmadı. İslamın kendisi sorun. Fakat kimse bu gerçeklikle yüzleşmek istemiyor hiç kimse terörizmin kökenine inip iyice bakmıyor. Oysa görülecektir ki, bu beyin yıkama makinesinin adı islamdır."

Beyin yıkama işle 0-18 yaşında yapıldığında çok daha başarılı olur. İslam beyin yıkama işlemini aile, okul, toplum, devlet ve televizyonlar yoluyla gerçekleştirir. Günümüzde 1.6 milyar insanın beyni islamla yıkanmıştır. İslamla beyni yıkanmış kişiler her zaman El Kaide, İşid ve Boko Haram gibi silahlı örgütlere üye olma potansiyeli taşırlar. Dünyadaki her müslümanın canlı bomba olma ihtimali vardır.

Bu islam sistemi insanlığa düşman.Bunu anlamak zorundayız. İslam sadece din değildir aynı zamanda politik ideolojidir. İslam bir din bir politik ideoloji bir yaşam tarzıdır.
Kurtarmaya çalıştığımız insanların akılları.İnsaların çoğu kurtarılmaya hazır değil. Bir çoğu o kadar umutsuzca islam sisteme bağlıki onu korumak için savaşacaklardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

İyi hoş demişsin de ben bu tanımı biraz genişletme taraftarıyım bence bu özel olarak islam, genel olarak ise tüm dinler olmalıydı.

evet ama inan bana islam , yeryüzündeki en tehlikeli dindir . Dikkat edersen eğer terör örgütlerinin hepsi islamın içinden çıkar . kafa kesmeler , adam asmalar , tecavüz etmeler , üzerine bomba bağlayıp patlatmalar falan hep islam a ait eylemlerdir .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...