Jump to content

Yeni nesil son umudumuz


Recommended Posts

Kültürsüz, edepsiz bir nesil yetişiyor.

Kesinlikle..Her çocuk kendini kâf dağında görüyor..Müthiş bir şimarık nesil yetişiyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bacak kadar çocuklar öyle müthiş sorular sorup, cevaplar veriyorlar ki insan hayret ediyor...

Zeki bir nesil yetişiyor kesinlikle; ama gerek eğitim sistemi gerek ailelerinin bilinçsizliği sebebiyle doğru şekilde yönlendirilmeyip, körelip gidiyorlar...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizinde dediği gibi eskiye nazaran zeki ama bir o kadarda şımarık, hakkı hukuku tanımayan bir nesil yetişiyor.

Aileler çocuklarına hep üste çıkmayı telkin ediyor. Haklı olup olmamak önemli değil. Sen hep üstte ol deniyor. Çığırtkan, bağırarak haklı olduğunu sanan, garipleri ezmekten sakınmayan bir nesil. Hani ülkenin %99 u müslümandı? Kılıf insan gibi görünüyor ama içindeki şahıs tam bir hayvan. Dinleride as, kes, recm et, elini kes... gibi emirler verince hayvanlık ikiye katlanıyor.

Ben yeni nesilden umutlu değilim. İlk fırsatta yurtdışına çıkmalıyım. Çocuğum için en iyisi bu. Ama bu fırsat gelir mi bilmem?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Herkes şımarığından, edepsizinden bahsetmiş de bunun arkadaşın sorusuyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Arkadaşın merak ettiği dinci mi, laik mi oldukları benim anladığım kadarıyla. Bu konuda da ilkinin biraz daha ağırlıklı olmakla birlikte laiklik taraftarlarının da çok az olmadığını düşünmekteyim gençlerde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sizce nasıl bir nesil yetişiyor şu anda? Koyun bir nesil mi yoksa Atatürk'ün yolundan giden bir nesil mi? Sizce yeni nesil kurtuluşumuz olabilir mi?

Anavatan hakkında birşey diyemem, lakin yurtdışında genelde ikisinden de yoksun nesiller yetişmektedir.

Siz kurtuluşu sadece dinsiz yetişen bir nesilde arıyorsanız, üzgünüm çok beklersiniz.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yeni nesilin suçu yok pislik olan eski nesil. Yeni nesili eski nesil yetiştiriyor.

Eski nesil hastalıklı bir nesil tüm hastalıklarını yeni nesile bulaştırıyor. Yeni nesili kurtarmak imakansız gibi. Dünyada islam bataklığına batmış hiç bir toplum kurtulamaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinsizlik içinde genelde "bilimlilik" içerir. "Sadece dinsiz"miş...

katılmıyorum dinsiz bir ailenin içinde yetişen Nisanlim bilimden bi haber ,dinide hayatına sokmuyor ama bilgi konusunda yetersiz ....kisaca toplumumuzun temel sorunu eğitim ....kimse okuma ve öğrenme meraklısı değil bu toplum bu şekilde her zaman geri gider ... tarihinde mustafa2116 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Aptal bir nesil yetişiyor.Adam olacak zeki olacak harika birisi olacak denilen gençler çok az.Bununda islamiyetin katkısı var.Çünkü islamiyet biraz geri kalmış ülke olmamızı sağladı.Çok ileri gitmiş ve çağdaşlaşmış devletlerin insanları karekterleri diğer geri kalmış ülkedeki insanların karekterlerine göre daha fazla gelişiyor.Atatürkün düşüncelerinden uzak,onun yolundan gitmekten uzak ve kulaktan doğma bilgilerle Atatürkü tanıyan(neymiş İlluminati üyesiymişde bilmem neymişde) cahil bir nesil yetişiyor.Ülke hızla yozlaşıyor.Yazık Atatürk boşuna emek harcamış,acıyorum ona!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...