Jump to content

Pakistan'da Peygamber Muhammed olduğunu iddia eden bir adam vurularak öldürüldü


Recommended Posts

Polis dine küfretmekten tutuklanan 52 yaşındaki Müslüman adamın cezaevinden serbest bırakıldıktan sonra silahlı kişiler tarafından öldürüldüğünü söyledi. Polis memuru Perşembe günü yaptığı açıklamada Abid Mahmud'un kurşunlarla delik deşik olmuş bedeninin bir gün önce Taxila'da bulunduğunu söyledi. Mahmud 2011'de İslam'ın peygamberi olduğunu iddia ettikten sonra tutuklandı, ama otoriteler onun akli dengesinin yerinde olmadığı sonucuna vardıktan sonra kendisini serbest bıraktı.

Kaynak: http://indiatoday.intoday.in/story/blasphemy-laws-abid-mehmood-pakistani-muslim-prophet-mohammed/1/412109.html

Bu adam zihinsel olarak hasta, ama neden İslam küfür kuralları ona uygulanıyor? Şimdi kim daha hasta?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuranda peygamberin yalnızca bir insan olduğu yazıyor, aksine kainatın efendisi olduğunu söylüyorlar, bunlar tam dengesiz.

Allaha tapılsın diye görevlendiriliyor ama insanlar muhammede tapıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam gerçekten Muhammed olsa ve ümmetinin tekrar düzeltilmesi için geri gelse onun da kafası gidecek yani. Bunlar görünmeyene inanıyor, bilinmeyene tapıyor. O kitapta yazılan şeyler biraz olsun somutluk kazanırsa bu Müslümanlar başka din yaratıp ona inanırlar. Korkarlar çünkü hayallerinde canlandırdıkları şeylerin aslında gerçekte olabileceğinden. Onlar bir başka dünyaya inanıyor, bu dünyada sadece nefes alıyorlar. O başka dünyaya ait şeyleri bu dünyada görmeleri dinden uzaklaşmalarına sebebiyet verecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...