Jump to content

Web işi ilanı


Recommended Posts

Evinizden, bilgisayar başında yapabileceğiniz bir iş için saatlik ücret ödüyorum. Tecrübe gereksiz. Web konusunda teknik bilgi veya eğitim tercih sebebi ama şart değil. İlgilenenler aşağıdaki ayrıntıları okusunlar.

Beni eski katılımcılar bilirler. Bu sitenin kurucularından ve eski yöneticilerinden biriyim. "Ateizmi Anlamak" kitabının yazarıyım.

Bu sitenin aktif yönetiminde değilim uzun süredir, ama başka bazı web projeleri ile meşgulüm.

Bazı blog sitelerim var (imzamda görünen siteler gibi), ayrıca başka konularda bazı sitelerim de var.

Bu sitelerle ilgili yardıma ihtiyacım oluyor. Sitelerimden Türkçe olan ve ateizmle az çok alakalı olanların işletilmesi, internette tanıtımlarının yapılması, bazı teknik ve teknik olmayan işler gibi konularda bana yardım edecek, bu işlerin bir kısmını üstlenecek genç bir arkadaş arıyorum.

Tercihen üniversitlerin bilgisayar, IT veya elektronik ile ilgili bir bölümünde okuyan veya yeni mezun, haftada en az birkaç saatini bu işe ayırabilecek, bilgisayara düzenli erişimi olan arkadaşlardan ilgilenen bir tanesi ile çalışmak istiyorum. Kendisine bu iş için saatlik ücret ödeyeceğim. (Ya da saati tespit etmek zor olursa, iş başına. Duruma bağlı).

Bilgisayar veya teknik bir bölüm de şart değil aslında. Bu tür işlerin üstesinden gelebileceğine inanan diğer arkadaşlar da olabilir.

Çoğu iş fazla teknik değil çünkü. Ama yaptırmak istediğim teknik işler de var. Dolayısıyla, teknik konulara aşinalığı olan veya kolay öğrenebileceğine inanan bir arkadaş ile daha iyi olur.

Saatine 10 TL gibi bir ücret ödeyebilirim mesela. (Gerçi miktarı ayrıca konuşacağız kendisiyle). Her hafta en az birkaç saatlik iş çıkması gayet olası. (Bazı haftalar daha yoğun, bazı haftalar ise daha sakin olacaktır).

Yapılacak işler şu tür şeyler:

- Forum sayfalarında, veya çeşitli sitelerin yorum bölümlerinde, vs bana ait sitelere linkler koymak. Ya da kısa tanıtım yazıları yazmak (link ile birlikte). Burada maksat sitelerin google sıralamasını falan arttırmak.

- Sitelerin bazılarının admin panel'lerine giriş izni vereceğim bu kişiye, ve kendisinden sitedeki sayfalara, yazılara anahtar kelimeler, "tag"ler falan eklemesini isteyeceğim. (Yine SEO maksadıyla). Nasıl yapılacağı konusunda gerekirse yardım edeceğim başlangıçta.

- "Ateizmi Anlamak" kitabımın kağıda basılmış kopyaları için internetten sipariş geldiği zaman, bu arkadaştan gidip postaneden kitabın bir kopyasını siparişi veren kişinin adresine postalamasını isteyeceğim. (Şu anda ben bunları ABD'den gönderiyorum isteyenlere, ama posta masrafı çok tutuyor, bu yüzden sipariş miktarı çok az. Ayrıca Türkiye'ye gitmesi de çok uzun sürüyor). Bu arkadaşa tabi ki kitabın belli sayıda kopyasını ben ulaştıracağım başlangıçta bir şekilde.

- Bazı sayfalarımı snews diye basit bir cms ile tasarladım. Şimdi o sayfaları wordpress ile tekrar tasarlamak istiyorum, ama içeriklerin mevcut sayfadan yenisine aktarılması işi var. Bu konuda da arkadaştan yardım isteyeceğim.

- Müslüman bir ortamdan gelen ateistler (veya genel olarak non-teistler) için tanışma, çöpçatanlık, vs maksadı olan bir site projem var. Hem ingilizce, hem türkçe versiyonu olacak sitenin. Sitenin tasarımını ben yapacağım, ama işletilmesinde yardıma ihtiyacım olacak. (Moderatörlük, veya admin panel'deki işler, bazı basit teknik işler, vs).

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Daha başka, benzer işler de olacaktır.

İlgilenen arkadaşlarla telefonda veya skype'da falan konuşacağız, iş görüşmesi yapacağız.

Bu başıkta veya özel mesaj yoluyla bu konuda benimle bağlantı kurabilirsiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...