Jump to content

Şehre inen domuzu recm etmeye çalışan Müslümanlar


Recommended Posts

Doğal habitatlarının insanlar tarafından talan edilmesi ve beslenme sıkıntısı çekmesi sonucu şehre inmek zorunda kalan yaban domuzunu kocaman taşlarla linç etmeye çalışan yaratıklar.

http://www.youtube.com/watch?v=vjQQk-3Pokc

Ben bu halkın rezilliklerinden usandım. Zavallı hayvancağıza reva gördükleri eziyete bir bakın. Tebrikler Müslüman! Tanrın şimdi daha mutlu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu insafsız şerefsizlerin ellerini, akadan bağlayacaksın; ayaklarını da bağlayacaksın; ellere ve ayaklara bağlanan ipleri, başka bir iple birleştireceksin; ve bu üçüncü iple, onları tavana asacaksın! Altında da, bir elekronik ocak açacaksın! Kıvrana-kıvrana gebersinler! Ama ocağın ısısını, fazla açmayacaksın ki, yeterince acı çekmeden, erkenden kızarıp-gebermesinler! Günlerce-haftalarca, eziyet çerksinler! Yavaş-yavaş gebersinler!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bazı arkadaşlar,ateist olan herkesin kimliğini afişe etmesi gerektiğini söylemekte..O arkadaşlar,bu toplumun ne halde olduğunu bilmiyorlar..

Kendi imamını öldürmek isteyen,hayvanlarını linç eden bir halk bu..Sivas'ta,cumadan elinle benzin bidonu ile çıktılar..Bir laf söylerken,lütfen düşünün..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'da domuzları recm edin diye de yazmıyor yani... Etini yemek haram yazıyor... Her haltı da İslam'a sıvamak dürüst olmaz.

Bu insanlıktan nasibini alamamış mahluklar domuz dışında başka yabani bir hayvan da inse şehre aynı şeyi yaparlar; tilki, domuz, ayı farketmez...

2 yıl kadar önce hangi şehir olduğunu hatırlayamadım, soyu tükenmekte olan bir leopar türünü de hayvan saldırmamasına, kaçmaya çalışmasına rağmen vurmuşlardı.

Tarlasına domuzlar girmesin diye tarlanın çitlerine elektrik bağlayanları da duyduk...

Çocuk kedi sevmeye çalışır, tırmalar, aman sürüngen tiksinç hayvandır taş at vs. sözlerini anne babasından duyarak büyüyen kütüklerdir bunlar...

Hayvan sevgisi diye bir şey yok bizim kazma millette, daha da beteri hayvan hakları diye bir şey de yok.

Kedisini vahşice öldürüp, sosyal medyada paylaşan ruh hastasının duruşmasında mahkemenin verdiği karar evlere şenlik; ''Mahkeme kedinin değerinin belirlenmesi için bir sonraki duruşmaya ertelendi.'' Sorun bu...

tarihinde Mırnaw tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Her haltı da İslam'a sıvamak dürüst olmaz.

Bu namussuzların hepsinin kulağına doğdukları anda ezan okunmadı mı?

Bunların başına bir şey geldiğinde soluğu hocalarda almıyorlar mı?

Bunların hemen hepsi bir müddet muska takmış kişiler değil mi?

Bunların hemen hepsi bir müddet din eğitimi almış kişiler değil mi?

Bunların hemen hepsi cumaya gitmiyor mu?

Bunların çoğu dinci partilere oy vermiyorlar mı?

Bunların hemen hepsi,kafirleri yeri geldiğinde öldürmüyor mu?

Papazları,ermenileri öldüren bunlar değil mi?

Müslüman bunlar sn.mrnaw,müslüman..!

Bu olay direk İslam'la alakalıdır..İslam bu kişilerin içine nüfuz etmiştir..Bu öfke/şiddet sadece ekonomik sebeplerle veya cahillikle açıklanamaz..Araplaşmış Türklerin yeri geldiğinde ne kadar vahşileşebileceğinin örnekleridir bunlar..

İslam'a göre insan-hayvan-bitki değersizdir..Tek değerli olan Allah rızasıdır..Allah rızası için mesela;

Hadis Konusu: Katil

İbnu Ömer radıyallahu anhüma anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam av veya koyun veya çoban köpeği hariç diğer bütün köpeklerin öldürülmesini emretti." İbnu Ömer radıyallahu anh'a: "Ebu Hureyre, "veya ekin köpeğini de diyor!" denilmişti, bunun üzerine: "Onun ekini var da ondan!" cevabını verdi ve ilave etti: "Biz Medine ve civarına gider, tek köpek bırakmaz, hepsini öldürürdük. Hakkat biz, çölden gelmiş kadına refakat eden arkadaş köpeği bile öldürürdük."

Kaynak: Buhari, Bed'ü'l-Halk 14; Müslim, Musakat 45, (1570); Muvatta, İsti'zan 14, (2, 969); Tirmizi, Sayd 4, (1488); Nesai, Sayd 9, (7, 184).

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'da domuzları recm edin diye de yazmıyor yani... Etini yemek haram yazıyor... Her haltı da İslam'a sıvamak dürüst olmaz.

Anadoluda ki domuz dülşmanlığının tek nedeni ekili ürünlere zarar vermesi sanıyorsan sende istanbul saflığı var demektir.

Belki bir ara anadoluyu gezmelisin.

Bu memlekette domuz nefretinin ana kaynağı islamdır. Domuz şeytan olarak görülür.

Ekli ürünlere hiç zarar vermesler dahi görüldükleri yerde öldürülürler.

Bu olaydaki ayaktakımı da domuz görünce mekkede şeytan diye beton direği taşlayan hacılarla aynı hissiyatı yaşamış belliki. Allahın nefret ettiği bişeylere vur ki sevap alasın.

Taşa vur, domuza vur, yazara vur, çizere vur... İslam budur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam'a göre insan-hayvan-bitki değersizdir..Tek değerli olan Allah rızasıdır..Allah rızası için mesela;

Mevcut durum aynen bu şekilde, bu konuda hemfikiriz. Müslüman ülkelerdeki hayvan düşmanlığının sebeplerinden biri İslam olabilir; ama kesinlikle tek sebebi İslam değildir. En büyük sebep cehalet, bu da İslam'la çok yakın ilişkili bir olgu, kabul ediyorum!

Yaratılmışların en şereflisi olduğunu düşünüp, kendisinden başka hiçbir canlıya ve onun yaşam hakkına saygısı olmayan insan müsfettelerinin sayısı ne yazık ki hiç de az değil... Bu insanlıktan nasibini almamışları asla savunacak değilim, hiçbir zaman da savunmadım!

Ama şunu da görmezden gelmemeliyiz; bu kokuşmuş inanç içerisinde, ''yaratılanı severim yaratılandan ötürü'' diyenleri de barındırıyor. Kertenkele, yılan, köpek vs. öldürmenin sevap olduğunu söyleyenlere karşılık, iyi şeyler öğütleyenler de olmuş; Ebu Hureyreler de çıkmış... Birbiriyle çelişen bu tezat İslami yorumlar içerisinden, insani yönü ağır basıp, insancıl olan görüşlere yönelip, bu görüşleri savunanlar da var. Bu yüzden hayvanlara muamele konusunda, bütün müslümanları kapsayan genel bir ifade kullanmak, onları yobazlarla aynı kefeye koymak haksızlık olduğu gibi, hiç akıllıca bir iş değildir.

Bir idealiniz varsa stratejik davranmalısınız sayın Nolan, çok sivri ifadeler kimilerini sarsıp, doğruları üzerine düşünmeye yönlendir, bazılarında ise ters teper... Hayvan sevmeyen, sevmediği gibi aptal bir yorum yapan birine denk gelirsem, İslami argümanlarla onu sıkıştırmak hoşuma gidiyor... Hayvan seven birinin de şahsını, müslüman kimliğini hedef almaktansa, savunduklarıyla çelişen İslam'ı ön plana çıkartmak, bilmediklerinin altını çizmek, ve bunları hedef almak çok daha etkilidir...

Bu olaydaki ayaktakımı da domuz görünce mekkede şeytan diye beton direği taşlayan hacılarla aynı hissiyatı yaşamış belliki.

Bu vahşiler, göya, kendilerini cennette karşılayacak kurbanlıklara da aynı muameleyi yapıyorlar... Bu sefer de sürü psikoloji ile zavallı domuza eziyet etmişler. En az bu olay kadar iğrenci de polisin bu kütüklerle aynı karede yer alması...

post-43412-0-53128000-1421747416_thumb.j

tarihinde Mırnaw tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Yaratılmışların en şereflisi olduğunu düşünüp, kendisinden başka hiçbir canlıya ve onun yaşam hakkına saygısı olmayan insan müsfettelerinin sayısı ne yazık ki hiç de az değil... Bu insanlıktan nasibini almamışları asla savunacak değilim, hiçbir zaman da savunmadım!

Ama şunu da görmezden gelmemeliyiz; bu kokuşmuş inanç içerisinde, ''yaratılanı severim yaratılandan ötürü'' diyenleri de barındırıyor.

Buradaki paradoksu belirtmem lazım..Hem ''yaratılmışların en şereflisi'' derler kendilerine,hem de ''yaratılanı yaratandan ötürü severim'' derler..Ben en şerefli isem,diğer canlılar daha az şerefli..Hele benim gibi müslüman olmayanlar,kuranın dediğine göre tam şerefsizler..Böyle bir sonuç çıkıyor ortada..!

Tayyip 13 senedir ne diyor?''Yaratılanı yaratandan ötürü severim..''

Ne yaptı Gezi'de?Gençleri/çocukları öldüren polise ikramiye verdi..

Demek ki lafla peynir gemisi yürümüyormuş..

İslam'ın içerisinde tabi ki iyi öğütler de var,bu dine mensup olan iyi insanlar da var ama gerçek İslam Işidin,boko haramın,el kaidenin,hizbullahın tatbik ettiği islamdır..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kanlı Kurban bayramında bile hayvanlara eziyet ederek ölürenler gördük. Kimisi kaçmasın diye 1 gün öncesinde hayvanların ayakları kesti .

İnsan olmayan beyinsiz sürüleri bu domuza böyle vahşi şekilde saldırmamalarına şaşmamak lazım.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sorun domuz recmetmek değil.

Türk Müslümanları şehre inen ve ellerine geçen her vahşi hayvanı öldürürler.

Bu iğrenç insanlarla yaşıyoruz..

Onlara hakaret edecek kelime bulamıyorum.

Müslüman olmak hakaretlerin en büyüğü bence.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...