Tasvir-i Efkar 0 Oluşturuldu: Ocak 23, 2015 Raporla Share Oluşturuldu: Ocak 23, 2015 (düzenlendi) "Nikâhta keramet vardır, çocuk rızkıyla birlikte doğar, en az üç çocuk" diye diye mahvettiler bu milleti. Çocuklara acıdım. Aslında bunları sterilize edeceksin ki bir daha üreyemesinler. http://www.milliyet.com.tr/-bebegime-sut-yerine-cay-gundem-2000611/ Ocak 23, 2015 tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Tasvir-i Efkar 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Bu da bir başka skandal: 4 eşli 32 çocuklu Halit Tekin'in hedefi 50 çocuk Link to post Sitelerde Paylaş
Tetrahedron 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Daha fazla koyun daha fazla köle. Bu aptallar sayı olarak nekadar çoğalırsak okadar söz hakkımız olur sanıyorlar. Koyun sürülerini kotrol eden eğitimli 1 çoban köpeği yeter. Müsliman zihniyet hiçbir zaman söz hakkı elde edemeyecek. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Akp ve Akp seçmeni bunları görmez,görse de görmezden gelir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Deniz06 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Yazık bebeğe.Gücü her şeye yeten bi el atsın. Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Bakamayacaksan yapmayacaksın, insanlar çocukları yapıyor fakat kendisini o çocuğun yerine koymuyor.5 tane çocuk yerine 1 tane olması tek çocuğun daha iyi yetişmesi masraflarının daha rahat karşılanması demektir.Kendileri zor geçindikleri halde birde çocuk yapıyorlar.Çocuk yapmakta bir alışkanlık oldu artık. Link to post Sitelerde Paylaş
Latte 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Bakamayacaksan yapmayacaksın, insanlar çocukları yapıyor fakat kendisini o çocuğun yerine koymuyor. 5 tane çocuk yerine 1 tane olması tek çocuğun daha iyi yetişmesi masraflarının daha rahat karşılanması demektir. Kendileri zor geçindikleri halde birde çocuk yapıyorlar. Çocuğa nasıl bakacaklarını önceden hesaplasalar, çocuklarının gelecekleri ile ilgili bir kaygıları olsa, o çocuğu dünyaya hiç getirmezler zaten... Çocuk biraz büyüsün pazarda limon satar, simit satar, inşaatta çalışır... ''Devlet bize bakmıyor'' diye yaygara yapan kesimdir bunlar... Devlete güvenip ürüyorlar... Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Çocuğa nasıl bakacaklarını önceden hesaplasalar, çocuklarının gelecekleri ile ilgili bir kaygıları olsa, o çocuğu dünyaya hiç getirmezler zaten... Çocuk biraz büyüsün pazarda limon satar, simit satar, inşaatta çalışır... ''Devlet bize bakmıyor'' diye yaygara yapan kesimdir bunlar... Devlete güvenip ürüyorlar... Bu işler böyle yürümez... İnsanların kafasında, evleneyim çoluğum çocuğum olsun hayatta yer edineyim diye bazı hayaller var. Link to post Sitelerde Paylaş
Homecoming 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Ben bu habere çok üzüldüm. Şu yüzden; bu ve benzeri akıl yoksunu insanlar üreyip, başımıza bir sürü it kopuğu musallat ediyor. Kendine bakmaktan acizsin üstüne 6 çocuk yapıyorsun, çocuklarıuyla onlardan çok biz uğraşıyoruz. Bu ve benzeri insanlar kısırlaştırılmalı, çocuk yapmak ehliyete bağlanmalı. Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Ben bu habere çok üzüldüm. Şu yüzden; bu ve benzeri akıl yoksunu insanlar üreyip, başımıza bir sürü it kopuğu musallat ediyor. Kendine bakmaktan acizsin üstüne 6 çocuk yapıyorsun, çocuklarıuyla onlardan çok biz uğraşıyoruz. Bu ve benzeri insanlar kısırlaştırılmalı, çocuk yapmak ehliyete bağlanmalı. Aynen, devletin gelir durumuna göre çocuk yapmaya izin vermesi lazım. Gelir durumun, mal varlığın müsait değilse çocuk yapmak yasak olacak. Link to post Sitelerde Paylaş
Homecoming 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Aynen, devletin gelir durumuna göre çocuk yapmaya izin vermesi lazım. Gelir durumun, mal varlığın müsait değilse çocuk yapmak yasak olacak. Sadece gelir düzeyi de değil dostum. Çeşitli psikolojik ve fizyolojik testler de şart. Yahu motosiklet kullanırken bile yetkinlik isteyen devletler, çocuk gibi ciddi bir işi nasıl umursamadan herkese hak olarak verir anlayamıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Sadece gelir düzeyi de değil dostum. Çeşitli psikolojik ve fizyolojik testler de şart. Yahu motosiklet kullanırken bile yetkinlik isteyen devletler, çocuk gibi ciddi bir işi nasıl umursamadan herkese hak olarak verir anlayamıyorum. Böyle devam etsin sonra işsizlik, trafik, boğukluk oluşsun. Kalabalık olmayı önemli birşey olarak görüyorlar. Malesef iş kalabalıkta değil, kalabalık olupta yobaz olduktan sonra bir önemi yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Homecoming 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi Böyle devam etsin sonra işsizlik, trafik, boğukluk oluşsun. Kalabalık olmayı önemli birşey olarak görüyorlar. Malesef iş kalabalıkta değil, kalabalık olupta yobaz olduktan sonra bir önemi yok. 9 Milyon nüfusli İsveç örneği var elimizde. Düşün yani. Ben devletin başında olsam patatesleri de nüfus sayımına eklerim. Çünkü düşünmeyen, üretmeyen safi zarar bu kalabalık adamdan sayılıyorsa patates iki kere sayılmalı. Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Ocak 23, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 23, 2015 gönderildi 9 Milyon nüfusli İsveç örneği var elimizde. Düşün yani. Ben devletin başında olsam patatesleri de nüfus sayımına eklerim. Çünkü düşünmeyen, üretmeyen safi zarar bu kalabalık adamdan sayılıyorsa patates iki kere sayılmalı. Çocuk yapmak yerine patates yetiştirsinler, daha iyi olur. En azından kimseye eziyet etmemiş olurlar. Link to post Sitelerde Paylaş
keladam1 0 Ocak 24, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 24, 2015 gönderildi adamın biri geçen tvye bağlandı. yusuf kavaklıya zahideyle yetis hayata. 7 tane cocugum var üzülüyorum dedi. allah isteyene vermıyor hep bana verıyor dedi. la salak adam kondomu 2 kat takarsan cocuk mocuk olmaz. eşşek kadar adamsın onuda benmı ögretem sana Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Ocak 24, 2015 gönderildi Raporla Share Ocak 24, 2015 gönderildi adamın biri geçen tvye bağlandı. yusuf kavaklıya zahideyle yetis hayata. 7 tane cocugum var üzülüyorum dedi. allah isteyene vermıyor hep bana verıyor dedi. la salak adam kondomu 2 kat takarsan cocuk mocuk olmaz. eşşek kadar adamsın onuda benmı ögretem sana Türkiye'de, "spiral" takmak isteyen kadınlara, her tür maddî destek sağlayan dernekler var. Spiral, kısırlaştırmaz; yalnızca kadının gebe kal-ma-ma-sını sağlar. Yeniden çocuk sâhibi olmak isteyen ana-baba, spirali uzaklaştırır ve âile planlamalarını sürdürürüler. Not: Tahminimce, bir spiralin masrafı, toplam 300 TL'dir. Bu masrafları, dernekler üstleniyor. Not 2: Kondom (prezervatif), cinsel hâzzı öldürür. Hem erkek, hem kadın, cinsellikten zevk alamaz. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts