Jump to content

Suudi Tarihçi Amerikalı Kadınların Tecavüze Uğrarlarsa Umursamadıklarından Dolayı Araba Kullandıklarını Söyledi


Recommended Posts

Ülkenin kadın sürücülere ilişkin yasağını haklı göstermeye çalışan Suudi Arabistanlı bir tarihçi, Birleşik Devletler gibi diğer ülkelerdeki araba kullanan kadınların tecavüze uğramaları durumunda umursamadıklarını ve cinsel şiddetin "onlar için önemli olmadığını" söyledi.

Ortadoğu Medya Araştırma Enstitüsü tarafından çevrimiçi yayımlanan bir çeviriye göre, Salih el-Saadun, son TV ropörtajında kadınların, arabaları arızalandığı zaman tecavüze uğrayabileceklerini, ama diğer ülkelerin aksine, Suudi Arabistan'ın, ilk etapta kadılarını onların araba sürmelerine izin vermeyerek bu riskten korumakta olduğunu iddia etti.

El-Saadun, Suudi Arabistan Rotana Halîciyye TV'de yaptığı açıklamada şunu söyledi: "Onlar yol kenarında tecavüze uğrarlarsa umursamıyorlar, ama biz umursuyoruz."

Devamını oku: http://www.huffingtonpost.com/2015/02/09/saudi-women-drivers_n_6649896.html?utm_hp_ref=tw

Alakası yok, Suudi erkekler kadınları kendi güvenilmezliklerinden rahatsız olduklarından dolayı baskılıyorlar. Arap erkekler sekiz yaşındaki çocuklarla evlenecek kadar seks delisi manyaklardır. Bu, bir müslümandan duyduğum en aptal şeylerden biri.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamda kadın araba sürmeyi bırak dışarı bile çıkamaz.

AZHAB-33.(Ey peygamber eşleri) evlerinizde oturun ve ilk câhiliyet devrinde olduğu gibi sokaklara çıkmayın...

Tecavüz konusuna gelirsek. İslam toplumunda tecüvüz normal birşeydir.

Hz. Muhammed: "Savaşta edindiğiniz köle kadınlarınızı satmadan evvel ve dışarı boşalmak şartıyla, tecavüz edebilirsiniz."( Buhari, Nikah 96, Buyu’ 109, Itk 13, Megazi 32, Kader 4, Tevhid 18; Muslim, Nikah 125, (1438); Muvatta, Talak 95; Ebu Davud, Nikah 49, (2171); Tirmizi, Nikah 40, (1138); Nesai, Nikah 55, (6,107).)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sürekli batıya sataşıyorlar,sürekli..Sonra da batının askerleri ortadoğuya gelince,''nerede bu batı?'' diye bağırıyorlar..

Bu namussuz araplar,Irak'ta yaklaşık 400 müslüman kadına abd askerleri tecavüz ederken ne yapıyorlardı?

Ben söyleyeyim ne yaptıklarını..

Uydudan abd pornolarına bakıyorlardı..!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...