Jump to content

PERINCEK PKK DEN LOGO CALDI


Recommended Posts

Aydınlıkçılar, 40 senedir ne düşünüyorlarsa onu söylediler. Ne söyledilerse onu yaptılar.

Bizim ayrı bir gündemimiz, gizli amaçlarımız, gizli planlarımız falan yok. Marks amcanın kelimeleri ile söyleyecek olursak, komünistler fikirlerini saklamaya tenezzül etmez!

Eğer PKK'ya paralel görüşler savunuyor olsaydık, Akitçi yavşakların, bizi deşifre etmek için küflü beyinlerini zorlamalarına gerek olmazdı. Direkt olarak söylerdik.

80'lerde Diyarbakır Cezaevi işkencelerini afişe ederken korkmadık.

90'larda kontrgerillanın Kürt halkını Türkiye'ye karşı kışkırtmak için yaptığı katliamlara karşı çıkarken korkmadık.

Turan Dursun suskunluğa boğdurulmak isterken, onun yazılarını yayınlamaktan korkmadık.

2000'lerin başında, emperyalizm ulusal devletimize saldırırken, 1 Mayıs alanlarına Türk bayrağı ile çıkmaktan korkmadık.

Ergenekon kumpasında, Doğu Perinçek, iki defa ağırlaştırılmış müebbet hapis kararı yüzüne okunurken, aslanlar gibi, 18 yaşında bir devrimci gibi ayağa kalkıp slogan attı. Sizi yargılayacağız dedi. Korkmadı.

Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır derken, ne iç ne de dış diasporadan korkmadık.

Velasılı, biz düşündüğümüzü söylemekten korkmayız. Zoru görünce eğildiğimizi, Gömlek değiştirdiğimizi ne zaman gördünüz ki, ısrarla yaptıklarımızın arkasında başka işler arıyorsunuz?

Diyelim ki, Aydınlıkçılar aslında PKK'lı. Bunu niçin gizleyelim? Fıstık gibi televizyonumuz, gazetemiz, yayınevimiz var. PKK bizi el üstünde tutar. Her seçimde 5-6 tane vekil cepte. NTV'nin, CNN'in, Habertürk'ün Kapıları ardına kadar açılırdı. Türk ordusunu işgal ordusu gibi gösteren osuruktan film çekip Avrupa'dan ödüllerle, fonlarla dönerdik. Ayrıca sol bir partinin PKK yandaşı olmasına kimse de itiraz etmezdi. PKK'lı olmanın zor bir tarafı mı var? Niçin Türkiye'nin birliğini savunup, ciğeri beş para etmez dangalakların hakaretlerine maruz kalıyoruz?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 years later...
On 17.02.2015 at 17:35, ataizm yazdı:

 

Bir kişinin örgüt içinde ajan olup olmadığını anlamak için iki nokta çok önemlidir.

 

1 bu kişi örgütün çekirdek kadrosunda mı yetişti yoksa tepeden mi geldi

2 para kaynakları şeffaf mı?

 

Bakıyoruz Perinçek denen kişi aydınlık gurubuna tepeden iniyor ve para kaynakları gizli. Daha söze gerek yok bence. Aydınlık gurubu Perinçek e mal ediliyor ama ondan önce tamamen milli duygularla kurulmuş bir hareketken perinçeğin içeri sızması ile bu hallere düşüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...