Jump to content

Müslümanlar ve Ateistler Barış içinde yaşayamaz


Recommended Posts

Muhammed suresi 4 ayet - inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını kesin.

Ateistler Allah'ı ve Muhammed'i inkar eder. İslama göre bütün ateistlerin kafası kesilmesi gerekli.

Ateist öldürmeyen müslüman Kuran-ı Kerimi inkar edecek ve cennet tehlikeye girecek.

Dünyada Ateistler ve Müslümanlar barış içinde yaşaması imkansızdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tabi ki de öyle. En azından gerçek bir müslümanın bizi bulduğu yerde öldürmesi gerek. Hala bir müslüman tarafından öldürülmediysek demek ki etrafımızda gerçek bir müslüman yok.

aptallar kendi dinlerini bile bilmiyor , tanımıyorlar . Meydanlarda islam barış ve sevgi dini diye söylenip duruyorlar .

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhammed suresi 4 ayet - inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını kesin.

.

yalnız hocam bir düzeltme yapayım . Galiba bu ayette savaşta yakaladığınız esirler gibisinden bir şey vardı . Şimdi bir müslüman çıkıp da buradan kıvırmaya çalışabilir .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

Bu savaş ayetidir.

 

Ancak barış zamanı da müslüman ve ateistler barış yaşayamazlar yani barış zamanında barış olmaz.

 

Benzer sözler İncil'de de mevcuttur, İslam ve Hristiyanlık tamamen egemenlik ve yayılmacılık üzerinedir.

Yeşaya 13

15 Yakalananın bedeni delik deşik edilecek,
Ele geçen kılıçtan geçirilecek.
16 Yavruları gözleri önünde parçalanacak,
Evleri yağmalanacak,
Kadınlarının ırzına geçilecek.
Link to post
Sitelerde Paylaş

imkansızdır!

Özellikle islam çok saldırgan ve kıskanç bir din söz kaldıramaz, eleştiriyi kabu etmez, şüpe'yi kabul etmez, sadece körlemesine inanacaksın bu din böyle.

Çok müslüman akadaşlarım var her şey iyi güzel konu din'e gelince bir başka oluyorlar dinlemek istemezler hakaret gibi algılıyorlar tartışamazsın eleştiremezsin susacaksın sadece.

Ama birileri onlara başka şeyleri anlatıyor bir ruya'dan uyanmalarını sağlıyor malesef dinlemek istemiyorlar içinde ki o canavarı tutamıyorlar.

İslam yüzünden çok insanlar öldü, ve ölmeye devem ediyorlar son derece tehlikeli bir din, en kötüsü de hepsi palavra olduğu ama bu palavra çok ölümcül ve şiddet saçıor.

100% 95% i kur'an'ı okumamışlar bile, okuyanlar da hiç bir şey anlayamamışlar çünkü bu din öyle uydurulmuş ki sorgulanması çok zor.

psikolkojik etkiliyor, insanın düşünme yeteneyini elinden alıyor korkutuyor (cehennem ateşi),ödül veriyor cennet,huriler, bal akan nehirler, altın bilezikler ve bissürü uydurmalar.

Ateistler saldırgan değiller anlayışlıdırlar,ama herkesin bir sınırı var, dindarlar ile anlaşmak imkansız.

Tipik hoca saldırıları: "Ateistler ahlaksızdır, Ateistler kız kardeşleri ile yatan insanlar, Ateistler anneleri ile yatan insanlar, Ateistler küpelidirler, Ateistler din düşmanları dırlar"

Bizleri başka türlü anlamak bile istemezler, söylenene inanırlar ve başka gözler ile bakarlar Ateistlere.

Ateist denince dindarların saçları dikiliyor sanki cin - peri görmüş gibi oluyorlar ve bizlerle muahtap olmazlar dışlarlar oysaki bileri tanımazlar bile tanımakta istemezler. 

Çünkü hoca'lar bizleri hep kötülüyorlar ve bu cahil hocalara inanıyorlar, tek taraflı düşünüyorlar beyinleri var ama kullanmk için değil ağırlık yapması için beyinleri var,şeytan in peri cennet i düşünmeleri için beyinleri ver.

tarihinde MisterYou tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
On 13.11.2017 at 15:23, ahmet1405 yazdı:

MUHAMMED-4 için 40 meâl bulundu. Ahmed Hulusi (47/MUHAMMED-4: (Savaşta) hakikat bilgisini inkâr edenlerle karşılaştığınızda, boyunlarını vurmaya bakın! Nihayet onlara ağır bastığınızda, bağı takviye edin (esir alıp bağlayın)! boyunlarını vurun dedıgı kım? inançsız insanlar pekiii inancsız insanlar kım? tabıkı ateistler ve agnostıkler ve deistlerde size göre müslüman değilde öldür gitsın . hristiyanlarda ve yahudilerde çünku size göre  islam karsıtı herkes düşman! allahınız kendı verdıgı dinini inkar edıcek kadar düşen bir ilahtır. bunu ayetın ayeti iptal edicek ayetlerden anlıyoruz be görüyoruz. ayet ayeti iptal edermı? tabıkı eder. 3 din veren allah nasıl yenı din verdıyse ayetıde değiştirir  öyle değilmi??  ama bu gerçekten alalhı yada tanrılar ispatlarmı?  bana göre kuran gerçek ama bundan alalhın haberi yok. bu sizin allahınız bizim  böyle bir derdımız yok. söylesene bana tüm ateistlerın kellesini kesince..  allahınızın istedıgı barış gerçekten olurmu? dünyada sadece müslümanlar kaldı diyelım. ama musluman anneler tekrar ateist evlat dogurdu. yinemı kesıceksınız. yada zorla müslümanmı? yapıcaksınız tehditle şiddetle.. görmüyormusnuz? müslümanlar bile hızla islamdan uzaklasıyor . sayınız hızla azalıyor. neden? acaba hiç düüşndünüzmü? şiddetler kafa kesmeyle islamı yayamazsınız bu imkansız. ama islam böyle giderse kendı kendını imha edicek noktaya gelıcektır. ..

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 13.11.2017 at 15:23, ahmet1405 yazdı:

sen hala anlamıyormusun? be adam yoksa işinemı? gelmıyor. alalh dilemış zaten ayet bile yazmış .. tüm  ateistler   ve diğer inanışlardakı insanlar islamı seçmedıgı için öldüler zaten . geriye esir alıncak adammı? kalıcak sanıyorsun..  bütün bu zavallıca cırpınışın niye? 

islamı kurtarmakmı? istiyorsun  yalan  söylerek buna devam edebilirsin yada bize katılır her zaman gerçegı söylersın.  intikam almak istemeyen merhametlı bir allah asla bir ateistın boynunu vurmazdı.. ama inkar edersen. bu alla hanıden acımasız bir katile dönüşüyor. böyle mantık kurulmaz mantık hatası olur. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 13.11.2017 at 14:38, ahmet1405 yazdı:

Kuran okuyun yahu...

 

Mümtehine - 8

 

Allah sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adaletli davranmaktan menetmez. Çünkü Allah, adalet yapanları sever.

 

 

pekı? ya savas ayetleri ne? olucak nerene? sokucaksın bunca ayetleri.  sen daha bana göre müslüman bile değilsın .. munafıksın.. 

 

bakara  191- Onları nerede yakalarsanız öldürün. Sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. 

 bakara 193- Fitne tamamen yok edilinceye din ve itaat yalnız ALLÂH’a mahsûs oluncaya kadar onlarla savaşın. diyorkı islam karsı zıhınlerı yo kedınceye kadar onların kafalarını kesın öldürün. diyor çünku savastasınız. fitne dediklerıde biz kafirlerr oluyoruz.. 

açık acık yazmış işte mahooo araplar dısında bir dünya istemıyoruz.. benım anladıgım bu.. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...