Jump to content

İslam da savaş


Recommended Posts

  • İleti 147
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Benim fikrime katılmayabilirsin, bu ihtilaf olur ama katılmıyorsun diye bozgunculuk,hakaret, işkence yaparsan bu fitne olur diyoruz, hala anlamak istediğini anlıyorsun..

Yok öyle efendim cizyeyi ver küfre devam et...

Küfür gerçeğin üzerini örtemektir..

Bunlarda yaptıkların fitnenin/zulmün üzerini örtüyorlar..

Teslim ol ve bundan vazgeç diyor muhammed..

İslam aynı zamanda teslim olmak ama siz sığırlar bunu müslüman ol, dinini değiştir diye anlıyorsunuz.

Zulme devam edersen savaşırım diyor, zulmden vazgeçersen istediğin inanışta kal, senin bana maliyet var, ya zekat ya cizye vereceksin diyor..

Ha beni kurayza falan beni ilgilendirmiyor çünkü uydurmaca.

Peygamberin söylediği söylenilen sözler 200-250 yıl sonra Emevi/Ümeyye hilafeti tarafından uydurulmuş..

Ha değil diyorsan aynı kaynaklarda neden öyle olduğuna dair açıklamalar var..

O kadarcık da kusuru olsun muhammedin Allahı onu terbiye eder, bir abes süresi daha yollar.

Müslüman ateistler bir başka tatlı oluyorlar. Fitnenin zulüm olduğunu öğrendik. Zulüm de meğer baskı ve eziyetmiş, çünkü fitne de işkence falanmış.

Enam 82

İman edip de imanlarına zulmü (şirki) bulaştırmayanlar var ya; işte güven onların hakkıdır. Doğru yolu bulmuş olanlar da onlardır.

ellezîne âmenû: âmenû olan kimseler
ve lem yelbisû: ve karıştırmazlar
îmane-hum: îmânlarını
bi zulmin: zulümle
ulâike: işte onlar
lehum el emnu: onlar emindirler
ve hum: ve onlar
muhtedûne: hidayete eren (kimse)lerdir

Lokman 13

An o zamanı ki hani Lokmân, oğluna öğüt verirken oğulcağızım demişti, Allah'a şirk koşma; şüphe yok ki şirk, elbette pek büyük bir zulümdür.

Uyduruk kitabınızdan haberiniz yok, burada kendi yüklediğiniz anlamları satmaya çalışıyorsunuz. İslamda fitne ve zulüm Muhammed'in zırvalarına inanmamak ve bunların yalan olduğunu savunmaktır.

Muhammed kendisine inanmayanları öldürtüyor, ortada başka bir şey de yok. İstediğiniz kadar masallar uydurun ve işkence varmış da, Muhammed'in kulağına fiske vurmuşlar da canını acıtmışlar da diye sallayın; yalan söylemektesiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bok zulüm var diye çıktı. Muhammed sırf senin dinine inanmıyorum demedi, adamların tanrılarına her fırsatta hakaret ve küfür etti. Adamlar bunu yapma dedikçe daha da azıttı, hatta adamlar Muhammed'in amcası Ebu Talip'e gidip şu yeğenine bir şeyler söyle, habire tanrılarımızı aşağılıyor diye şikayette bulundular. Herif kendi öz amcasına bile kendisine inanmadı diye beddua etmiş, bu da Kuran'a girmiş, daha neyi anlatıyorsun?

Ne yani sen Kureyza'ya nanmıyor musun? Neden? Bu dini icat edenlerin bir lafına inanıp diğer lafına neden inanmıyorsun?

Ben İslam'ın tanrısına, da dinine de istediğimi söylerim çünkü hakkediyor, bu insanların arasına kin ve nefret tohumları ekiyor, kadını 2. sınıf insan yerine koyuyor, köelik ve cariyeliği meşru sayıyor, kendisinden olmayanlara tahammülü yok, ilkel, vahşi ve çağdışı kuralları var.

Muhammed neden kaçtı biliyor musun? Çünkü 10 yıl kıçını yırtmasına rağmen ancak bir avuç insanı ikna edebildi, baktı ekmek yok, adamlar da kendisine kızıyor, öldürülme korkusu ile kendi öz yeğenini kendi yatağına yatırıp çareyi Medine'ye kaçmakta buldu. Zaten Muhammed'in öldürülme tehlikesi olmasına rağmen kendi yatağına yeğeni Ali'yi yatırıp kirişi kırması herifin ne karakterde bir adam olduğunu ortaya koyuyor.

Söyle bakalım, birileri seni evinde öldürmeye gelse kaçtığın belli olmasın diye yeğenini kendi yerine yatırıp tüyer misin?

Kardeşim mantıksız işte put..

Sana da Allah mantıksız gelmiyor mu?

Ha sen ha muhammed..3

Sen edince oluyor da o edince neden olmuyor?

Üstelik senin gibi forum fareliği yaparak da yapmamış..

Çıkmış adamların kutsal mekanında ilahlarınız sahte demiş..

Senin maçan yiyor mu bunu yapmaya?

Adamın maçası yemiş elbet ekmeğini de yiyecek, zoruna mı gidiyor?

İnanmıyorum kardeşim Kureyza ya..

Politik ve intikamcı nedenlerle uydurulmuş..

Yedi askı şairlerinden Umeyye bin Ebi Salt ile Muhammed arasında geçenler, tabakat kitaplarında bahsedilir;

Bu Ebi salt peygamberlik bekliyor ve tabi kabilesi de..

Ona gelmiyor muhammede geliyor yani halk muhammedi kaale alıyor, bu da muhammede kıl kapıyor sülalece..

İşin başına geçtiklerinde muhammed adına bir sürü şey uyduruyorlar...

Kureyza ya inanmadığım gibi Kuran ın değiştirilmediğine de inanmıyorum..

Bir sürü şey eklenmiş...Zaten senin inandığın kaynaklarda da var...

Bırak kaynakları bir sürü basit çelişki var, bunu Muahemmed gibi kurnaz bir adam yapmaz.

Sen gir bak bakalım inandığın kaynaklara amcası neler yapmış Muhammede?

Bana diyorsun ama sen bir inanıyoprsun bir inanmıyorsun..

Almışsınız ağznıza bir kaval hep aynı hava hep aynı hava..

Muhammed kaçmışmış....Muhammedin istediği para imiş mal imiş..

Yav inandığın kaynaklarda yokmu o meşhur şey; bir elime ayı bir elime güneşi verseniz vazgeçmem, demiyor mu kaynaklarda?

E hani nerede para, istemem diyor işte adam..

Neyse siz çalmaya devam kenkdi kafanıza göre..

tarihinde Pahis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhammed kendisine inanmayanları öldürtüyor, ortada başka bir şey de yok. İstediğiniz kadar masallar uydurun ve işkence varmış da, Muhammed'in kulağına fiske vurmuşlar da canını acıtmışlar da diye sallayın; yalan söylemektesiniz.

bir_akil_insan, on 11 Mar 2015 - 03:20, said:

Altın yumurtlayan tavuk masalını bilmeyen yoktur sanıyordum ama demek ki varmış. Muhammed altın yumurtlayan tavuk olan gayrımüslimleri neden kessin? Adam ekmeğini tutturmuş, hem korku salmış, hem yapışmış kanlarını emiyor. Ne diye onları öldürsün? Müslüman olmaları işine daha az yarayacaktır, çünkü bu sefer hem daha çok adamı beslemek için daha çok talana çıkmak gerekir. Bunun yerine daha az sayıda talan ve baskın ile korku salarak gayrımüslimleri haraca bağlayıp, kanlarını emmektedir.

İkiyüzlü olmayacaksın, ne söylediğini unutmayacaksın ilk önce..

Muahmmed kendine inanmayanları neden öldürsün sağmak varken diyorsun, sonra da kendine inanmayanları öldürtüyor diyorsun..

Ne ayaksın sen, işine geldiği gibi bir öyle bir böyle yanar döner konuşuyorsun..

Ciddiye almaya değmezsin ama ben yine de yazıyorum.. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sğır mısın sen oğlum..

Gidiyorsun nişanyan sözlükten ikinci hatta üçüncü anlamı alıyorsun, sonra ispatladım işte banane diye zırıldıyorsun..

“Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer fitnedir; Allah katında ise büyük bir mükâfat vardır.” (Teğâbun, 64/15)

Bilin ki mallarınız ve çoluk çocuğunuz birer fitnedir. Allah katında ise büyük bir mükâfat vardır.”(Enfal, 8/28)

Al kullan bakalım bu ayetlerde fikir ayrılığı diye dingil..

Nasıl oluyor; mallarınız ve çocuklarınız birer fikir ayrılıdığır..

Ne oldu?

Ahanda ben de yapayım;

Fitne kelimesi, sözlükte “altın ve gümüş gibi değerli madenleri saflığını anlamak için ateşte eritmek” mânasına gelen fetn (fütûn) kökünden türemiştir. Kelimenin en eski kullanımlarında “derisini daha kolay yüzebilmek için kurbanı sıcak kuma gömmek; kandırmak, gönlünü çelmek” ve “pusu kurarak yol kesmek” anlamları da vardır....

Kaynak:http://www.fizan.net/fitne.html

Sen tam bir salakmışsın. Bir kelime birden fazla anlama sahipse o kelimenin hangi anlamda kullanıldığı cümlenin gidişinden belli olur. Ben sana her ifadede fitne ille de fikir ayrılığı anlamında mı kullanılır dedim. Verdiğin ayetlerde fitne sınav anlamında kullanılıyor, ama sende bunu anlayacak zeka nerede?

Sen hiç hayatında fitne çıkarmak diye bir şey duymadın mı?

Enfal/39. Ve hiçbir kandırma, yol kesme kalmayıncaya ve bütün dîn Allah için oluncaya kadar, onlarla kıtalde bulunun (savaşın). Eğer onlar (küfürden) vazgeçerlerse o taktirde muhakkak ki Allah, yaptığınız şeyleri en iyi görendir.
Demek kği fitne herkes müslüman oluncaya kadar onlarla savaşın demek değilmiş..
İspat ettim mi şimdi?
Salak mısın sen? ne söylüyorum ne anlatıyorsun..
Benim fikrime katılmayabilirsin, bu ihtilaf olur ama katılmıyorsun diye bozgunculuk,hakaret, işkence yaparsan bu fitne olur diyoruz, hala anlamak istediğini anlıyorsun..
İşte senin ne kadar salak olduğunu gösteren bir başka ifade. İlkönce ayette hakaret işkence etmek fitne çıkarmaktır demiyor, sen kıçından uyduruyorsun. Gelelim bozgunculuk anlamına, senin dinin yalan olduğunu, Muhammed'in bir sahtekar ve şarlatan olduğunu söylemem sana göre bozgunculuk değil mi, ben bunu söyleyerek yine sana göre fitne çıkarmış olmuyor muyum? Ayette ne deniyor: Din Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Bu ne demek? Başka dinlere hayat hakkı yok demek. Başka dinlere inananlar fitneci demek, bozguncu demek.
Bir ifadenin tek bir kelime ile anlatılması diye bir şart mı var? Sen hayatında yakın anlamlı kelimeler diye bir şey duymadın mı? Şimdi ben sana salak, birisi aptal birisi de mal dese bunlar yakın anlamlı kelimeler değil mi?
Hala fitnenin bu ayetlerde hangi anlamda kullanıldığını anlayamadıysan git gerizekalı putuna sor da adam gibi doğru dürüst anlatsın.
Yok öyle efendim cizyeyi ver küfre devam et...
Küfür gerçeğin üzerini örtemektir..
Bunlarda yaptıkların fitnenin/zulmün üzerini örtüyorlar..
Teslim ol ve bundan vazgeç diyor muhammed..
İslam aynı zamanda teslim olmak ama siz sığırlar bunu müslüman ol, dinini değiştir diye anlıyorsunuz.
Zulme devam edersen savaşırım diyor, zulmden vazgeçersen istediğin inanışta kal, senin bana maliyet var, ya zekat ya cizye vereceksin diyor..
Hala küfrün Kuran'daki kullanımının gerçeğin üzeri örtmek anlamında kullanıldığını sayıklıyorsun. Sen hangi gerçekten bahsediyorsun? Ne zamandan arapların palavraları gerçek sayılıyor? Senin gibi salakların arapların palavralarına, masallarına inanması onları gerçek yapmıyor.
Şu kırmızı kısım senin ne kadar mal olduğunu ispatlamaya yetiyor. Zekatı müslümanlar verir, ehli kitap değil, ehli kitap cizye vermek zorundadır dinlerinde kalmak için. Bu cizye işi sadece ehli kitap için geçerlidir, ehli kitaptan olmayanlar ya müslüman olmak zorundadır ya da öldürülür. Ehli kitabın ayrıcalığı da İslam'ın bunları da Allah'a inanan kesimden saymasından dolayıdır.
Ha beni kurayza falan beni ilgilendirmiyor çünkü uydurmaca.
Peygamberin söylediği söylenilen sözler 200-250 yıl sonra Emevi/Ümeyye hilafeti tarafından uydurulmuş..
Ha değil diyorsan aynı kaynaklarda neden öyle olduğuna dair açıklamalar var..
O kadarcık da kusuru olsun muhammedin Allahı onu terbiye eder, bir abes süresi daha yollar.

Senin dinin adına yapılan her pislik seni ilgilendirir. Herife bak, bir tanrının gökten kitap attığını, bu kitaba inanmayanları sonsuza kadar yakacağına inanabiliyor da bu din uğruna katliam yapılacağına inanmıyor.

Bu Beni Kureyza katliamına inamıyorum demen de çok komik, bu arapların bize inanmayan herkesi bir tanrı sonsuza kadar işkence ede ede yakacak şeklindeki deli saçması laflarına inanıyorsun da Beni Kureyza katliamını yapmaları mı sana imkansız geliyor. Adamlar ganimet uğruna saldırmadıkları yer kalmamış. Kuzey afrika, arabistan ve ortadoğunun tamamını işgal etmişler.

Ahzab/25-27. Allah, inkâr edenleri, hiçbir hayra ulaşmaksızın kin ve öfkeleriyle geri çevirdi. Allah, savaşta mü’minlere kâfi geldi. Allah, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir. Allah, kitap ehlinden olup müşriklere yardım edenleri kalelerinden indirdi ve kalplerine büyük bir korku saldı. Siz onların bir kısmını öldürüyor, bir kısmını da esir ediyordunuz. Allah, sizi onların topraklarına, yurtlarına, mallarına ve henüz ayak basmadığınız topraklara varis kıldı. Allah, her şeye hakkıyla gücü yetendir.

İşte yukardaki ayetler Beni Kureyza katliamını anlatıyor, işte bu ayetler kitap ehlinden olanlar Beni Kureyzalılar. Kalelerinden indirilmişler, öldürülmüşler ve esir alınmışlar, yurtları, mülkleri ve malları yağmalanmış. Putun sadece bununla da yetinmemiş, Muhammed'in adamlarına bir de ayak basmadığı toprakları vaat etmiş.

Tevbe/111. Şüphesiz Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah, bunu Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’an’da kesin olarak va’detmiştir. Kimdir sözünü Allah’tan daha iyi yerine getiren? O hâlde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.

Bu kitaptaki şu ayeti okuyan, en yakınını bile hiç acımadan keser inanmıyor diye. İşte senin inandığın put bu, seni bir kiralık katil, bir paralı asker olarak görüyor, pis işlerini sana yaptırıyor. Eskiden kendisi kavimleri helak edebiliyordu ama son zamanlarda güçten düşmüş, artık senin gibi kiralık katillerden medet umuyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kardeşim mantıksız işte put..

Sana da Allah mantıksız gelmiyor mu?

Ha sen ha muhammed..3

Sen edince oluyor da o edince neden olmuyor?

Üstelik senin gibi forum fareliği yaparak da yapmamış..

Çıkmış adamların kutsal mekanında ilahlarınız sahte demiş..

Senin maçan yiyor mu bunu yapmaya?

Adamın maçası yemiş elbet ekmeğini de yiyecek, zoruna mı gidiyor?

Sen Muhammed'in kıçını yalamaya devam et, senin gibilere bu yakışır.

Ayrıca benim derdim Muhammed'le falan değil, senin gibi bu herifin peşinden koşup insanları hayatını karartan, çağdışı, ilkel dinin reklamını yapanlarla. Adam ölüp gitmiş, artık kimseye zararı dokunamaz, ama senin gibi bu herifin kuyuruğuna takılanların zararı dokunur.

İnanmıyorum kardeşim Kureyza ya..
Politik ve intikamcı nedenlerle uydurulmuş..
Yedi askı şairlerinden Umeyye bin Ebi Salt ile Muhammed arasında geçenler, tabakat kitaplarında bahsedilir;
Bu Ebi salt peygamberlik bekliyor ve tabi kabilesi de..
Ona gelmiyor muhammede geliyor yani halk muhammedi kaale alıyor, bu da muhammede kıl kapıyor sülalece..
İşin başına geçtiklerinde muhammed adına bir sürü şey uyduruyorlar...
Kureyza ya inanmadığım gibi Kuran ın değiştirilmediğine de inanmıyorum..
Bir sürü şey eklenmiş...Zaten senin inandığın kaynaklarda da var...
Bırak kaynakları bir sürü basit çelişki var, bunu Muahemmed gibi kurnaz bir adam yapmaz.
Sen gir bak bakalım inandığın kaynaklara amcası neler yapmış Muhammede?
Bana diyorsun ama sen bir inanıyoprsun bir inanmıyorsun..
Almışsınız ağznıza bir kaval hep aynı hava hep aynı hava..
Muhammed kaçmışmış....Muhammedin istediği para imiş mal imiş..
Yav inandığın kaynaklarda yokmu o meşhur şey; bir elime ayı bir elime güneşi verseniz vazgeçmem, demiyor mu kaynaklarda?
E hani nerede para, istemem diyor işte adam..
Neyse siz çalmaya devam kenkdi kafanıza göre..

Şu kırmızı yaptığım kısım senin ne kadar mal olduğunu bir daha ispatlıyor. Be gerizekalı, bu adam ben peygamberim diye ortaya çıktıktan kendisine verilecek bir kaç kuruş için vaz geçer mi iddiasından? Vaz geçerse o andan itibaren kim takar Muhammed'i? Bütün kabilenin diline düşer. Adamın ne yalancılığı, ne sahtekarlığı, ne onuru ne de şerefi kalır. Muhammed senin gibi salak mı da bir miktar para için iddiasından vazgeçip şarlatan durumuna düşürsün kendini?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen Muhammed'in kıçını yalamaya devam et, senin gibilere bu yakışır.

Ayrıca benim derdim Muhammed'le falan değil, senin gibi bu herifin peşinden koşup insanları hayatını karartan, çağdışı, ilkel dinin reklamını yapanlarla. Adam ölüp gitmiş, artık kimseye zararı dokunamaz, ama senin gibi bu herifin kuyuruğuna takılanların zararı dokunur.

Şu kırmızı yaptığım kısım senin ne kadar mal olduğunu bir daha ispatlıyor. Be gerizekalı, bu adam ben peygamberim diye ortaya çıktıktan kendisine verilecek bir kaç kuruş için vaz geçer mi iddiasından? Vaz geçerse o andan itibaren kim takar Muhammed'i? Bütün kabilenin diline düşer. Adamın ne yalancılığı, ne sahtekarlığı, ne onuru ne de şerefi kalır. Muhammed senin gibi salak mı da bir miktar para için iddiasından vazgeçip şarlatan durumuna düşürsün kendini?

birkaç kuruş değil verilebilecek şeylerin en iyisi teklif edilmiş

paraysa en zenginimiz olsun

saltanatsa kabenin anahtarları onun olsun

liderlikse başımıza hükümdar olsun

ama davasından vazgeçsin demiş

Link to post
Sitelerde Paylaş

birkaç kuruş değil verilebilecek şeylerin en iyisi teklif edilmiş

paraysa en zenginimiz olsun

saltanatsa kabenin anahtarları onun olsun

liderlikse başımıza hükümdar olsun

ama davasından vazgeçsin demiş

hadisin kaynağı nedir kaynağıni gösterebilirmisiniz ?

Aynı şekilde sayın pahisin savunduğu bu hadisin kaynağındaki her hadisi kale alıp almadığını sormak isterim ...almıyorsa bu hadisi neden kale aldiginni? ; alıyorsa ki kim olduğunu biliyorum onun için soruyorum..size kaynağından bir kaç hadis paylaşmak isterim ...

Teşekkür ederim

tarihinde ateistdusunce tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen tam bir salakmışsın. Bir kelime birden fazla anlama sahipse o kelimenin hangi anlamda kullanıldığı cümlenin gidişinden belli olur. Ben sana her ifadede fitne ille de fikir ayrılığı anlamında mı kullanılır dedim. Verdiğin ayetlerde fitne sınav anlamında kullanılıyor, ama sende bunu anlayacak zeka nerede?

Sen hiç hayatında fitne çıkarmak diye bir şey duymadın mı?

İşte senin ne kadar salak olduğunu gösteren bir başka ifade. İlkönce ayette hakaret işkence etmek fitne çıkarmaktır demiyor, sen kıçından uyduruyorsun. Gelelim bozgunculuk anlamına, senin dinin yalan olduğunu, Muhammed'in bir sahtekar ve şarlatan olduğunu söylemem sana göre bozgunculuk değil mi, ben bunu söyleyerek yine sana göre fitne çıkarmış olmuyor muyum? Ayette ne deniyor: Din Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Bu ne demek? Başka dinlere hayat hakkı yok demek. Başka dinlere inananlar fitneci demek, bozguncu demek.
Bir ifadenin tek bir kelime ile anlatılması diye bir şart mı var? Sen hayatında yakın anlamlı kelimeler diye bir şey duymadın mı? Şimdi ben sana salak, birisi aptal birisi de mal dese bunlar yakın anlamlı kelimeler değil mi?
Hala fitnenin bu ayetlerde hangi anlamda kullanıldığını anlayamadıysan git gerizekalı putuna sor da adam gibi doğru dürüst anlatsın.

Ulan mal oğlu mal..kelime birden fazla anlama geliyorsa uygun olanı tercih edersin..

Al bak bakalım ne anlama geliyor fitne;

Onları, bulduğunuz yerde öldürün ve sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne, öldürmekten beterdir. Onlar, size karşı savaşıncaya kadar siz, Mescid-i Haram yanında onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa siz de onlarla savaşın. Kafirlerin cezası işte böyledir. (Bakara Suresi, 191)

Neymiş bulundukları yerden çıkarmışlar, zulm yapmışlar..

Al dingil burada da fitne zulm din değil;

(Yeryüzünde) Fitne kalmayıncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse, artık zulüm yapanlardan başkasına karşı düşmanlık yoktur. (Bakara Suresi, 193)

Gerizekalı kalkmış burada akıl satıyor, onlarca ayet var fitnenin zulm olduğunu anlatan, anlayamıyor ama öküz..

Hala küfrün Kuran'daki kullanımının gerçeğin üzeri örtmek anlamında kullanıldığını sayıklıyorsun. Sen hangi gerçekten bahsediyorsun? Ne zamandan arapların palavraları gerçek sayılıyor? Senin gibi salakların arapların palavralarına, masallarına inanması onları gerçek yapmıyor.
Hadi ordan moltofon..
Küfrün manası bir şeyin üzerini örtmektir..
Muhammed in otoritesini tanımamayıp, zulm yapmaya devam etme de küfürdür..
Zulmün üzerini örtmektir..
Aptalın önde gideni sana yalan gelen muhammede gerçektir..
Yalan ya da doğru olması önemi yok, muhammed kendine göre tutarlıdır.
Şu kırmızı kısım senin ne kadar mal olduğunu ispatlamaya yetiyor. Zekatı müslümanlar verir, ehli kitap değil, ehli kitap cizye vermek zorundadır dinlerinde kalmak için. Bu cizye işi sadece ehli kitap için geçerlidir, ehli kitaptan olmayanlar ya müslüman olmak zorundadır ya da öldürülür. Ehli kitabın ayrıcalığı da İslam'ın bunları da Allah'a inanan kesimden saymasından dolayıdır.

Şimşire bak, sanki biz müslümanlar cizye verir demişiz gibi yazıyor..

Hass.. ordan ..Sen git müslüman alimlerinkini yala, yalıyorsun da zaten..

Bir boku bilmeden yazıyorsunuz ya şuraya..Mademki yalıyorsun al sana müslüman şeysi;

Cizye konusu tartışmalıdır, al bitanesi;

el-Evzaî de der ki: Cizye puta tapan, ateşe tapan yahut inkâr eden veya yalanlayan herkesten alınır. Malik'in mezhebi de budur. O, İster Arab olsun ister olmasın, ister Tağlibli, ister Kureyşli olsun murted mustesna, kim olur­sa olsun bütün şirk ve inkâr türlerine mensub herkesten cizye alınacağı görüşünde idi.

Senin dinin adına yapılan her pislik seni ilgilendirir. Herife bak, bir tanrının gökten kitap attığını, bu kitaba inanmayanları sonsuza kadar yakacağına inanabiliyor da bu din uğruna katliam yapılacağına inanmıyor.

Ne benim dinim?

Ulan şurada iki tane gerizekalıya müslüman değilim diyorum yok yok sen müslümansın deyip duruyorlar..İnanmışlar bir kete ne yapalım..

Bu Beni Kureyza katliamına inamıyorum demen de çok komik, bu arapların bize inanmayan herkesi bir tanrı sonsuza kadar işkence ede ede yakacak şeklindeki deli saçması laflarına inanıyorsun da Beni Kureyza katliamını yapmaları mı sana imkansız geliyor. Adamlar ganimet uğruna saldırmadıkları yer kalmamış. Kuzey afrika, arabistan ve ortadoğunun tamamını işgal etmişler.

Yahu ne kadar yobazsınız..

Bu ne ahmakça bir çıkarım..

İnanmıyorum ulan zorla mı inandıracaksın salak..

He bak kendin diyorsun ganimet uğruna saldırmışlar, sonra da müslüman olmaları için öldürüyorlar diyorsun..

Senin saldırdı dediklerin o şeylerini yaladığın hadis uydurucuları tarafından uydurulmuş..

Uydurmaları gerekiyordu, çünkü muhammedden ve 3 halifeden sonra ganimet peşine düştüler..

Katliamlar uydurdular, bunları kahramanlık olarak gösterdiler..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen Muhammed'in kıçını yalamaya devam et, senin gibilere bu yakışır.

Ayrıca benim derdim Muhammed'le falan değil, senin gibi bu herifin peşinden koşup insanları hayatını karartan, çağdışı, ilkel dinin reklamını yapanlarla. Adam ölüp gitmiş, artık kimseye zararı dokunamaz, ama senin gibi bu herifin kuyuruğuna takılanların zararı dokunur.

Asıl kıç yalayan sensin..

Müslüman alimlerin kıcını yalıyorsun..

Gir marjinal islami bir siteye aynen senin söylediklerini söylüyor..

Işıdcıların beyinsizliği ile senin beyinsizliğin aynı yorumu yaptırıyor..

Müslümanlar beyinsiz ya hani, o beyinsizlikle aynı sizin gibi yorumluyorlar..

Şu kırmızı yaptığım kısım senin ne kadar mal olduğunu bir daha ispatlıyor. Be gerizekalı, bu adam ben peygamberim diye ortaya çıktıktan kendisine verilecek bir kaç kuruş için vaz geçer mi iddiasından? Vaz geçerse o andan itibaren kim takar Muhammed'i? Bütün kabilenin diline düşer. Adamın ne yalancılığı, ne sahtekarlığı, ne onuru ne de şerefi kalır. Muhammed senin gibi salak mı da bir miktar para için iddiasından vazgeçip şarlatan durumuna düşürsün kendini?

Ahmak herif, ne bir kaç kurusu, nereden biliyorsun miktarı..

Geri zekalı, iddiası henüz geçerli değil, ölüm riski de var..

Diğer tarafta garanti para var..

E liderimiz de yapalım demiyorlar mı o taptığın hadisler de..

Ne istersen verelim demiyorlar mı?

o kadar şeyi uyduran muahmmed bana cin musallat oldu da söyledim deyip, vazgeçse iddiasın kim ne diyecek hamşo?

Ha yapsaydı böyle olurdu diyecek kadar biliyorsun yani olayı..

Muhammed adına da konusuyorsun lavuk..

Yok öyle olsaymıs böyle olurmus fıs fıs..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ulan mal oğlu mal..kelime birden fazla anlama geliyorsa uygun olanı tercih edersin..

Al bak bakalım ne anlama geliyor fitne;

Onları, bulduğunuz yerde öldürün ve sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne, öldürmekten beterdir. Onlar, size karşı savaşıncaya kadar siz, Mescid-i Haram yanında onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa siz de onlarla savaşın. Kafirlerin cezası işte böyledir. (Bakara Suresi, 191)

Neymiş bulundukları yerden çıkarmışlar, zulm yapmışlar..

Al dingil burada da fitne zulm din değil;

(Yeryüzünde) Fitne kalmayıncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse, artık zulüm yapanlardan başkasına karşı düşmanlık yoktur. (Bakara Suresi, 193)

Gerizekalı kalkmış burada akıl satıyor, onlarca ayet var fitnenin zulm olduğunu anlatan, anlayamıyor ama öküz..

Yahu sen vediğin ayeti hiç okumuyor musun? Be salak, yerlerinden çıkarmayı zulüm olarak görüyorsan, Kuran'ın onları bulduğunuz yerde öldürün demesini ne olarak görüyorsun?

İnsan eşek olmaya görsün, istediğin kadar anlat anlamaz. Senin bu putun zulüm demesini bilmiyor mu da bir sürü anlama gelen fitne kelimesini kullanıyor?

Bir de hiç utanmadan 2:193 ayetindeki "din Allah'ın oluncaya" kadar kısmını çıkarmışsın. Tipik şark kurnazı işte.

Hadi ordan moltofon..
Küfrün manası bir şeyin üzerini örtmektir..
Muhammed in otoritesini tanımamayıp, zulm yapmaya devam etme de küfürdür..
Zulmün üzerini örtmektir..
Aptalın önde gideni sana yalan gelen muhammede gerçektir..
Yalan ya da doğru olması önemi yok, muhammed kendine göre tutarlıdır.
Ben dünyada bir müslüman kadar zulüm yapıp da bize zulüm yapılıyor diye ağlayan başka insan görmedim. Senin kuyruğuna takıldığın Muhammed ve adamlarıarabistanın tamamını kana bulamışlar, elalemin malını mülkünü yapmalayıp talan etmişler, kadınlarını ve çocuklarını köle yapmışlar, hala o zaman müslümanalra zulüm yapıldı diye sayıklıyorsun. İnsanda utanma olur, ama insanda, senin gibi dinci kısmında olmaz. Putu uğruna her boku yer.
Sana küfrün sözlük anlamını değil, islam termimolojindeki kullanılan anlamını anlatıyorum, ama kafan almıyor. İslam terminolojinden Muhammed'in palavralarına inanmayan herkes kafirdir. Ama tabii, sen Muhammed'in palavralarına gözü kapalı inanan tiplerden olduğun için bunu görmeni beklemek hayal.
Şimşire bak, sanki biz müslümanlar cizye verir demişiz gibi yazıyor..
Hass.. ordan ..Sen git müslüman alimlerinkini yala, yalıyorsun da zaten..
Bir boku bilmeden yazıyorsunuz ya şuraya..Mademki yalıyorsun al sana müslüman şeysi;
Cizye konusu tartışmalıdır, al bitanesi;
el-Evzaî de der ki: Cizye puta tapan, ateşe tapan yahut inkâr eden veya yalanlayan herkesten alınır. Malik'in mezhebi de budur. O, İster Arab olsun ister olmasın, ister Tağlibli, ister Kureyşli olsun murted mustesna, kim olur­sa olsun bütün şirk ve inkâr türlerine mensub herkesten cizye alınacağı görüşünde idi.
Al, şu ayetten cizyenin ne demek olduğunu öğren:
Tevbe/29. Kendilerine kitap verilenlerden Allah’a ve ahiret gününe iman etmeyen, Allah’ın ve Resûlünün haram kıldığını haram saymayan ve hak din İslâm’ı din edinmeyen kimselerle, küçülerek (boyun eğerek) kendi elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın.
Sen git müslüman şarlatanların peşine takıl, ayette cizyenin kimlerden alınması gerektiği açık açık yazıyor.
Salak olduğun daha okuduğunu anlamamandan belli. Sana müslümanlar cizye verir diyen mi var?
Ne demiştin:
Zulme devam edersen savaşırım diyor, zulmden vazgeçersen istediğin inanışta kal, senin bana maliyet var, ya zekat ya cizye vereceksin diyor..

Be gerizekalı, adam istediği inanışta kalacaksa neden zekat versin? Zekat müslümanlara mahsus değil mi?

O kalın kafana girmesi için bir daha yazayım: Cizye sadece ehli kitaptan yani yahudi ve hristiyanlardan alınır, müşriklerden, budistlerden, hindulardan falan değil.

Ne benim dinim?
Ulan şurada iki tane gerizekalıya müslüman değilim diyorum yok yok sen müslümansın deyip duruyorlar..İnanmışlar bir kete ne yapalım..
Ne o, müslümanım demeye mi utanıyorsun şimdi de? Sen git, ben müslüman değilim palavralarını başkalarına anlat. Hem müslüman olup hem de değilim diyor, vay ikiyüzlü vay!
Yahu ne kadar yobazsınız..
Bu ne ahmakça bir çıkarım..
İnanmıyorum ulan zorla mı inandıracaksın salak..
He bak kendin diyorsun ganimet uğruna saldırmışlar, sonra da müslüman olmaları için öldürüyorlar diyorsun..
Senin saldırdı dediklerin o şeylerini yaladığın hadis uydurucuları tarafından uydurulmuş..
Uydurmaları gerekiyordu, çünkü muhammedden ve 3 halifeden sonra ganimet peşine düştüler..
Katliamlar uydurdular, bunları kahramanlık olarak gösterdiler..

Sen istediğin kadar inanmıyorum diye tepinebilirsin, ama taptığın arapların tarihi kayıtları orada duruyor.

Hadis uydurucuları uydurmuş, ulan eşek herif, ganimet Kuran'da bile yazıyor. Bunu bile göremeyecek kadar salak mısın?

Kuran'da Ganimetler (Enfal) adlı bir sure bile var. Muhammed soygunları için sure bile yazmış.

Enfal/1. (Ey Muhammed!) Sana ganimetler hakkında soruyorlar. De ki: “Ganimetler, Allah’a ve Resûlüne aittir. O hâlde, eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının, aranızı düzeltin, Allah ve Rasûlüne itaat edin.”

Enfal/41. Bilin ki, ganimet olarak aldığınız herhangi bir şeyin beşte biri mutlaka Allah’a, Peygamber’e, onun yakınlarına, yetimlere, yoksullara ve yolculara aittir. Eğer Allah’a; hak ile batılın birbirinden ayrıldığı gün, (yani) iki ordunun (Bedir’de) karşılaştığı gün kulumuza indirdiklerimize inandıysanız (bunu böyle bilin). Allah, her şeye hakkıyla gücü yetendir.

Ahzab/50. Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan cariyeleri; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Asıl kıç yalayan sensin..
Müslüman alimlerin kıcını yalıyorsun..
Gir marjinal islami bir siteye aynen senin söylediklerini söylüyor..
Işıdcıların beyinsizliği ile senin beyinsizliğin aynı yorumu yaptırıyor..
Müslümanlar beyinsiz ya hani, o beyinsizlikle aynı sizin gibi yorumluyorlar..

Ulan senin onlardan ne farkın var, sen de onlarla aynı puta, aynı pisliklere inanmıyor musun? Tek farkınız, onlar okuduklarını olduğu gibi kabul ediyor, senin gibi dansözlük yapmıyorlar.

Ahmak herif, ne bir kaç kurusu, nereden biliyorsun miktarı..
Geri zekalı, iddiası henüz geçerli değil, ölüm riski de var..
Diğer tarafta garanti para var..
E liderimiz de yapalım demiyorlar mı o taptığın hadisler de..
Ne istersen verelim demiyorlar mı?
o kadar şeyi uyduran muahmmed bana cin musallat oldu da söyledim deyip, vazgeçse iddiasın kim ne diyecek hamşo?
Ha yapsaydı böyle olurdu diyecek kadar biliyorsun yani olayı..
Muhammed adına da konusuyorsun lavuk..
Yok öyle olsaymıs böyle olurmus fıs fıs..

Dedim ya, sen tam aptalsın, Muhammed bile iddiasından vaz geçerse ne hale düşeceğini biliyor, ama sende beyin olduğu için kavrayamıyorsun.

Hem hadisleri uydurma kabul edip hem de hadislerden kanıt sunmaya çalışmak da ayrı bir salaklık. Bir insan ancak bu kadar mal olabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İkiyüzlü olmayacaksın, ne söylediğini unutmayacaksın ilk önce..

Muahmmed kendine inanmayanları neden öldürsün sağmak varken diyorsun, sonra da kendine inanmayanları öldürtüyor diyorsun..

Ne ayaksın sen, işine geldiği gibi bir öyle bir böyle yanar döner konuşuyorsun..

Ciddiye almaya değmezsin ama ben yine de yazıyorum.. :)

Kafanız pek çalışmıyor ne yazık ki, azıcık beyin sahibi bir tanıdığınız varsa yardım alabilirsiniz. Elinizdeki masal kitabı söylenene göre 23 yılda oluşturulmuş. Bu süreç içinde Muhammed ilk önce kendisine inanmayanları öldürtürken, daha sonra bunların kanını emmeyi daha uygun bulmuş. Bunu zaten yazdığım bütün iletilerde tekrarladım. Ne yazık ki anlamakta zorlandığınız şeyleri iddia malzemesi yapacak kadar acınası durumdasınız.

Aynı iletide şunu yazmıştım:

Burayı anlamakta çok zorlanacaksınız, birkaç kere okumanızda fayda var. Muhammed'in herkesi müslüman yapmak gibi bir derdi yoktur. Muhammed'in otoritesini yaymak gibi bir derdi vardır. Bunu kendi başına yapamayacağı için, mevcut tanrılardan birine el koymuştur. İnsanların Muhammed'e karşı çıktığı konu, allahın varlığı değil, Muhammed'in allah'ın peygamberi olduğu iddiasıdır. Zaman ilerledikçe Muhammed allahını değiştirmeye başlar. Muhammed'in allahı hep kendi istediği gibi emirler verir, kendi istediği işleri yaptırır. Muhammed'i iplemeyecek olan insanlar, sözde allahtan gelen ama muhammedin ağzından çıkan emirleri yerine getirmektedir. Muhammed kendi otoritesini, görünmez tanrısının otoritesi olarak kabul ettirmektedir. Bu yüzden muhammedi iplemeyenler, onun hayali tanrısına inanmayanlar ona ve allahına savaş açmış sayılırlar. Muhammed sözünü dinlemeyen olduğunda, hemen bunları allaha karşı geliyorlar diye kan dökmüştür. Özetle insanların müslüman olması demek, allahın yani gerçekte Muhammed'in emirlerini koşulsuz gerçekleştirmeleri demektir. İnsanların iki seçeneği vardır, ya müslüman olacaklar, ya ölecekler. Daha sonraları kaynakları kurutmak yerine sömürmeyi tercih etmiş ve ya müslüman olun, ya ölün, ya haraç verin modeline geçmiştir.

Koyu renkli kısmın ne kadar isabetli olduğunu görüyoruz. Kırmızı kısım ilk aşamaları, yeşil kısım ise sonra geldiği aşamayı anlatır. Sizin küçük aklınızla üzerine atladığınız sözde çelişki, zaten yarım yamalak alıntı yaptığınız yazının içinde anlatılmıştı. Bu bir çelişki değil, önce öldüren muhammed, sonra lan niye öldürüyoruz ki, haraca bağlayalım, ödemeyeni öldürürüz demiş. Kafanız çalışmıyor, okuduğunuzu anlamıyorsunuz; bu yüzden iddialar öne sürmeye çalışmanız anlamsız çabadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu sen vediğin ayeti hiç okumuyor musun? Be salak, yerlerinden çıkarmayı zulüm olarak görüyorsan, Kuran'ın onları bulduğunuz yerde öldürün demesini ne olarak görüyorsun?

Ulan dangalak, sizi yerlerinizden çıkarını, sizinle savaşanları öldürün diyor..

Müşrikler savaşırken gülücük mü atıyorlar da müslümanlar öldürmesin eşşek sıpası..

İnsan eşek olmaya görsün, istediğin kadar anlat anlamaz. Senin bu putun zulüm demesini bilmiyor mu da bir sürü anlama gelen fitne kelimesini kullanıyor?

Bir de hiç utanmadan 2:193 ayetindeki "din Allah'ın oluncaya" kadar kısmını çıkarmışsın. Tipik şark kurnazı işte.

Bir sürü anlama gelen kelimeden sen istediğini alıyorsun, biz alınca olmuyor mu öküz?

Fitne kelimesi, kullanıldığı yere göre anlamı değişir demiyor musun..

Anlam değişiyorsa ve o anlama geliyorsa ya da o anlamı ihtiva ediyorsa ne gereği var anlamı daraltmasının it oğlu it..

Gerizekalı moron ayet numarası belli değil mi gizlesem ne gizlemesem ne?

Yüz kere yazdık yine yazayım;

Fitne kalmayıncaya ve din yalnız Allah'ın oluncaya kadar onlarla çarpışın.

Eğer çarpışmaktan vazgeçerlerse artık zulme sapanlardan başkasına düşmanlık edilmez.

Al işte salak, fitne burada resmen zulm, daha ne zırvalıyorsun..

Ben dünyada bir müslüman kadar zulüm yapıp da bize zulüm yapılıyor diye ağlayan başka insan görmedim. Senin kuyruğuna takıldığın Muhammed ve adamlarıarabistanın tamamını kana bulamışlar, elalemin malını mülkünü yapmalayıp talan etmişler, kadınlarını ve çocuklarını köle yapmışlar, hala o zaman müslümanalra zulüm yapıldı diye sayıklıyorsun. İnsanda utanma olur, ama insanda, senin gibi dinci kısmında olmaz. Putu uğruna her boku yer.
Hass.. it oğlu it..Sen öyle inanıyorsun diye sanki masallar doğru olacak..
Daha gözünün önünde ortadoğudaki kan gölünü görmüyorsun bana kalkmış 1500 yıllık olayları gözünle görmüş gibi anlatıyorsun.
Asıl inançlı sensin, emevi masallarına inanıyorsun dangalak..
Sana küfrün sözlük anlamını değil, islam termimolojindeki kullanılan anlamını anlatıyorum, ama kafan almıyor. İslam terminolojinden Muhammed'in palavralarına inanmayan herkes kafirdir. Ama tabii, sen Muhammed'in palavralarına gözü kapalı inanan tiplerden olduğun için bunu görmeni beklemek hayal.

Ulan aptal herif daha kaç kere yazacaz..

Muhammed putlara inanmıyor, tapmıyor, bunu da söylüyor..

Ne yapıyor müşrikler, söyleme diyorlar, Muhammed yine söylüyor..

Gerçek bu diyor..

Sonra müşrikler inananlara ve Muhammed e eziyete başlıyorlar.

Susturmaya çalışıyorlar..Kısaca zulm etmeye başlıyorlar..

Muhammede göre kendisi gerçek bir peygamberdir ve gerçeği söylemektedir..

Dolayısı ile ona göre, onun söylediğinin üzerini o ya da bu şekilde örten kafirdir, gerçeği örtmektedir..

Sözlük anlamından farklı bir şey mi söylemişim ben şimdi it soyu?

Al, şu ayetten cizyenin ne demek olduğunu öğren:
Tevbe/29. Kendilerine kitap verilenlerden Allah’a ve ahiret gününe iman etmeyen, Allah’ın ve Resûlünün haram kıldığını haram saymayan ve hak din İslâm’ı din edinmeyen kimselerle, küçülerek (boyun eğerek) kendi elleriyle cizyeyi verinceye kadar savaşın.
Sen git müslüman şarlatanların peşine takıl, ayette cizyenin kimlerden alınması gerektiği açık açık yazıyor.
Salak olduğun daha okuduğunu anlamamandan belli. Sana müslümanlar cizye verir diyen mi var?
Ne demiştin:

Be gerizekalı, adam istediği inanışta kalacaksa neden zekat versin? Zekat müslümanlara mahsus değil mi?

O kalın kafana girmesi için bir daha yazayım: Cizye sadece ehli kitaptan yani yahudi ve hristiyanlardan alınır, müşriklerden, budistlerden, hindulardan falan değil.

Ne o, müslümanım demeye mi utanıyorsun şimdi de? Sen git, ben müslüman değilim palavralarını başkalarına anlat. Hem müslüman olup hem de değilim diyor, vay ikiyüzlü vay!
Yahu olmayan beyninle bir şeyler yazıyorsun ama kendin de ne yazdığını bilmiyorsun..
Eşşek sıpası, konu tartışmalı deyip bir mezhep görüşünü vermedik mi? Nerene soktun onu..
Al bir örnek daha vereyim, daha önce sıçtıklarını da yedirteyim sana:
Müşrik kadınları, iman edinceye kadar nikahlamayın; iman eden bir cariye, -hoşunuza gitse de- müşrik bir kadından daha hayırlıdır. Müşrik erkekleri de iman edinceye kadar nikahlamayın; iman eden bir köle, -hoşunuza gitse de- müşrik bir erkekten daha hayırlıdır. Onlar, ateşe çağırırlar, Allah ise Kendi izniyle cennete ve mağfirete çağırır. O, insanlara ayetlerini açıklar. Umulur ki öğüt alıp-düşünürler. (Bakara Suresi, 221)
Bak müşriklerle evlenme hukukunu düzenleyen ayet..
Hani Hristiyan ve Yahudilerdn cizye alınıp Müslüman olmayan müşrikler öldürülüyordu?
Eşşek sıpası benim inandığım söylüyorsun ama asıl müslüman kafasızlığı ile inanan sensin.
Müşrikleri öldürüp cesedle evlendir bakalım şimdi gerizekalı encek..
Cesedle sevişilebilir diyen vehabi kafası ile aynı yapıya sahip olduğundan evlendirirsin şimdi sen öldürülmüş müşriği..
Aptal herif, Muhammed müslümantan zekat,ehli kitaptan cizye alacak bu müşriklerden bir şey almayacak değil mi?
E alamaz çünkü onlar ölü mü bre moltofon..
Kafan bu kadar çalısıyor işte senin..
Kafana tüküreyim senin :)

Sen istediğin kadar inanmıyorum diye tepinebilirsin, ama taptığın arapların tarihi kayıtları orada duruyor.

Hadis uydurucuları uydurmuş, ulan eşek herif, ganimet Kuran'da bile yazıyor. Bunu bile göremeyecek kadar salak mısın?

Kuran'da Ganimetler (Enfal) adlı bir sure bile var. Muhammed soygunları için sure bile yazmış.

Enfal/1. (Ey Muhammed!) Sana ganimetler hakkında soruyorlar. De ki: “Ganimetler, Allah’a ve Resûlüne aittir. O hâlde, eğer mü’minler iseniz Allah’a karşı gelmekten sakının, aranızı düzeltin, Allah ve Rasûlüne itaat edin.”

Enfal/41. Bilin ki, ganimet olarak aldığınız herhangi bir şeyin beşte biri mutlaka Allah’a, Peygamber’e, onun yakınlarına, yetimlere, yoksullara ve yolculara aittir. Eğer Allah’a; hak ile batılın birbirinden ayrıldığı gün, (yani) iki ordunun (Bedir’de) karşılaştığı gün kulumuza indirdiklerimize inandıysanız (bunu böyle bilin). Allah, her şeye hakkıyla gücü yetendir.

Ahzab/50. Ey Peygamber! Biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan cariyeleri; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helâl kıldık. Ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini Peygamber’e bağışlayan, Peygamber’in de kendisini nikâhlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helâl kıldık.) Mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. Bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir. Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Ha sen beni benden daha biliyorsun yani..

Bana burada münafık ateist muamelesi yapıp ego tatmini yapacan..

Sorun yok, inanabilirsin zaten her boka inanıyorsun..

Ganimet nerede yok dedim ulan tavşan boku?

Ganimeti savaş tazminatı olarak belirtmedim mi?

Hayal aleminde yaşıyorsun sen beyinsiz...

tarihinde Pahis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafanız pek çalışmıyor ne yazık ki, azıcık beyin sahibi bir tanıdığınız varsa yardım alabilirsiniz. Elinizdeki masal kitabı söylenene göre 23 yılda oluşturulmuş. Bu süreç içinde Muhammed ilk önce kendisine inanmayanları öldürtürken, daha sonra bunların kanını emmeyi daha uygun bulmuş. Bunu zaten yazdığım bütün iletilerde tekrarladım. Ne yazık ki anlamakta zorlandığınız şeyleri iddia malzemesi yapacak kadar acınası durumdasınız.

Aynı iletide şunu yazmıştım:

Burayı anlamakta çok zorlanacaksınız, birkaç kere okumanızda fayda var. Muhammed'in herkesi müslüman yapmak gibi bir derdi yoktur. Muhammed'in otoritesini yaymak gibi bir derdi vardır. Bunu kendi başına yapamayacağı için, mevcut tanrılardan birine el koymuştur. İnsanların Muhammed'e karşı çıktığı konu, allahın varlığı değil, Muhammed'in allah'ın peygamberi olduğu iddiasıdır. Zaman ilerledikçe Muhammed allahını değiştirmeye başlar. Muhammed'in allahı hep kendi istediği gibi emirler verir, kendi istediği işleri yaptırır. Muhammed'i iplemeyecek olan insanlar, sözde allahtan gelen ama muhammedin ağzından çıkan emirleri yerine getirmektedir. Muhammed kendi otoritesini, görünmez tanrısının otoritesi olarak kabul ettirmektedir. Bu yüzden muhammedi iplemeyenler, onun hayali tanrısına inanmayanlar ona ve allahına savaş açmış sayılırlar. Muhammed sözünü dinlemeyen olduğunda, hemen bunları allaha karşı geliyorlar diye kan dökmüştür. Özetle insanların müslüman olması demek, allahın yani gerçekte Muhammed'in emirlerini koşulsuz gerçekleştirmeleri demektir. İnsanların iki seçeneği vardır, ya müslüman olacaklar, ya ölecekler. Daha sonraları kaynakları kurutmak yerine sömürmeyi tercih etmiş ve ya müslüman olun, ya ölün, ya haraç verin modeline geçmiştir.

Koyu renkli kısmın ne kadar isabetli olduğunu görüyoruz. Kırmızı kısım ilk aşamaları, yeşil kısım ise sonra geldiği aşamayı anlatır. Sizin küçük aklınızla üzerine atladığınız sözde çelişki, zaten yarım yamalak alıntı yaptığınız yazının içinde anlatılmıştı. Bu bir çelişki değil, önce öldüren muhammed, sonra lan niye öldürüyoruz ki, haraca bağlayalım, ödemeyeni öldürürüz demiş. Kafanız çalışmıyor, okuduğunuzu anlamıyorsunuz; bu yüzden iddialar öne sürmeye çalışmanız anlamsız çabadır.

He he anlat gülüm anlat sen..

Nerede oynuyor bu tiyatro?

Nisa-90- Ancak sizinle aralarında antlaşma olan bir topluma sığınanlarla, kendi toplumlarıyla yahut sizinle savaşma konusunda yürekleri yetersiz kalıp da size gelenlere dokunmayın. Allah dileseydi onları elbette sizin üstünüze salardı, onlar da sizinle mutlaka savaşırlardı. O halde, sizden uzak durur, sizinle savaşmaz, size barış eli uzatırlarsa, artık Allah size, üzerlerine gitmek için bir yol vermemiştir.

Allah, sizinle din uğrunda savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayanlara iyilik yapmanızı ve adil davranmanızı yasaklamaz. Çünkü Allah adaletli olanları sever. Allah, yalnız sizinle din uğrunda savaşanları, sizi yurtlarınızdan çıkaranları ve çıkarılmanız için onlara yardım edenleri dost edinmenizi yasaklar." (Mümtehıne, 60/8-9)

Bakara-190-193

Sizinle çarpışmaya girenlerle Allah yolunda siz de çarpışın. Ama haksız yere saldırmayın/çarpışmada zulme sapmayın. Çünkü Allah, sınır tanımaz azgınları sevmiyor.

Onları yakaladığınız yerde öldürün; onların sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne/baskı ve bozgunculuk, öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Haram'da, onlar sizinle çarpışmaya girinceye kadar siz de onlarla çarpışmaya girmeyin. Eğer sizinle çarpışmaya girerlerse siz de onları öldürün. İşte böyle verilir küfre sapanların cezası!

Eğer savaşı sona erdirirlerse Allah çok affedici,çok merhametlidir.

Fitne kalmayıncaya ve din yalnız Allah'ın oluncaya kadar onlarla çarpışın.

Eğer çarpışmaktan vazgeçerlerse artık zulme sapanlardan başkasına düşmanlık edilmez.

Gayet açık, bu kadar senaryo yazıp inanmaya ne gerek var?

Ha sen inanabilirsin orası ayrı...Ben senin inandığına inanmıyorum, bu kadar basit..

Link to post
Sitelerde Paylaş

......

Senin ne kadar adi, karaktesiz, ikiyüzlü bir pislik olduğun ortaya çıktı, çıktıkça da çirkinleşmeye, adileşmeye, bütün aptallığını ortaya koymaya başladın. Senin gibi bir tiple uğraşmaya gerek kalmadı artık.

Sen arap kıçı yalamaya devam et, arabı kutsamaya, araba tapmaya devam et.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ulan senin onlardan ne farkın var, sen de onlarla aynı puta, aynı pisliklere inanmıyor musun? Tek farkınız, onlar okuduklarını olduğu gibi kabul ediyor, senin gibi dansözlük yapmıyorlar.

Anlamıyor musun eşek sıpası?

Soruyu adetten soruyorum, anlayacak kapasiten olmadığını biliyorum..

Bak şimdi şebek; marjinal/cihadcı/işid vs . gibi yorumlayan sensin..

Ama başka türlü yorumlarda mevcut, ılıman islamcılar diyelim..

Ben ılıman islamcıların yorumunu tercih ediyorum..

O yorumu tercih ettim diye müslüman olduğumu nereden sıçıyorsun?

Namaz kılmam, oruç turmam, zekat vermem hani şu kültürel müslümanlardan da değilim..

Çünkü günahı kabul etmem..Diyelim ki ben yanılıyorum ama, yazdıklarımı okuyup bana katılan müslüman ya da ateist oldu burda..

Ne olur? Ateistleri ateistlikten atıp müslümanları gerçek müslüman olmamakla mı itham edeceksin?

Burada sünepe bir forum fareliğinin yapmanın yanında 3-5 kuruşluk egonu tatmin edeceksin sadece..

Fakat benim de benimsediğim yorumu müslümanların çoğunluğu benimsemiş olsa, olsaydı ne olurdu biliyor musun?

İnsanlar diri diri yakılmaya kalkılmazsı...

Turan Dursun lar ölmezdi..

Bahriye Üçok lar ölmezdi..

İlhan Arsel"ler sürgün hayatı yaşamazdı..

Ramazanda bir şeyler yiyen o ya da bu, insanlara saldırılmazdı..

Ama sen, 3-5 kuruşluk egon için, hayal alemine girip kendin gibi düşünmeyenleri tekvir ediyorsun..

Asıl senin yobaz bir dinciden hiç bir farkın yok..

Dedim ya, sen tam aptalsın, Muhammed bile iddiasından vaz geçerse ne hale düşeceğini biliyor, ama sende beyin olduğu için kavrayamıyorsun.

Hem hadisleri uydurma kabul edip hem de hadislerden kanıt sunmaya çalışmak da ayrı bir salaklık. Bir insan ancak bu kadar mal olabilir.

Ulan şapşal, sen müslümana neden ayetten kanıt sunuyorsun o zaman?

Onlar muhammed uydurması değil mi?

Onlar ayetleri doğru kabul ettiği için oradan kanıt yazıyorsun, sen de hadislere inandığın için ben de sana oradan yazıyorum moron..

Bunu bile anlayamıyormusun, zaten başka konularda da belli, senin beyin hücrelerin ölmüş..

Ben olana bakarım, senin gibi şarlatan kahinlik meziyeti bende yok..

tarihinde Pahis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Senin ne kadar adi, karaktesiz, ikiyüzlü bir pislik olduğun ortaya çıktı, çıktıkça da çirkinleşmeye, adileşmeye, bütün aptallığını ortaya koymaya başladın. Senin gibi bir tiple uğraşmaya gerek kalmadı artık.

Sen arap kıçı yalamaya devam et, arabı kutsamaya, araba tapmaya devam et.

Aynı ile sana iade ediyorum laflarını..

Sen yemeye alışıksın, korkma bunları da ye..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...