Jump to content

Müslüman H-D,ateist NOLAN'a karşı


Recommended Posts

10 sorum daha var..

11.SORU;

Kuran'a göre bir kadının eşi ölürse ikinci bir erkekle ilişkiye girmesi için en az 4 ay 10 gün beklemesi lazımdır..Muhammed'in Hayber'de Safiye ile Beni Mustalık'ta Cüveyriye ile ve başka bir baskında Reyhane ile bu kuralı es geçerek ilişkiye girmesi nasıl açıklanabilir?

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 91
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

12.SORU;

Ömer karısı ile istemeden(nasıl oluyorsa) arkadan ilişkiye girer ve durumu Muhammed'e anlatır..Bunun üzerine Muhammed'e vahiy gelir..Vahiyde kadınlar tarlanızdır,nasıl girmek istiyorsanız öyle girin(bakara 223) denilir..Hatta Ömer bu durumdan çok hoşnut kalır ve Allah'ın kendisi için vahiy gönderdiğini filan söyler..Allah'ın bu konuda(arkadan ilişki de İslam'a göre haramdır..Nasıl oluyorsa artık..!) anında vahiy göndermesi ama farklı konularda(mesela hayvanlara iyi davranılması konusunda) vahiy göndermemesi garip değil mi?

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

13.SORU;

Ömer,Muhammed'in çok sevdiği kızı Fatıma'yı öldürüyor ve sonrasında Fatıma'nın 10 yaşındaki kızı Ümmü Gülsüm ile evlenip 2 çocuk yapıyor..Bu kişiyi müslümanların öve öve anlatması delilik değil midir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

14.SORU;

Muhammed babasının cehennemlik olduğunu söylemiştir..Annesinin mezarının ziyaret edilmesine izin vermiş ama annesine dua edilmesine karşı çıkmıştır..Muhammed'in ebeveynine olan bu düşmanlığı ve Allah'ın da ana babasına düşmanlık taslayan bu kişiyi son peygamber olarak seçmesi saçmalık değil midir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

15.SORU;

Muhammed nebiz(içki) içmiş,nebizle abdest almış,Kabe'yi tavaf ederken ve son haccında Mekke'ye dönerken yolda bile içmiştir..Böyle birisini müslümanların peygamber kabul etmeleri saçma değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

16.SORU;

Kuran'da leş,domuz eti,kan,Allah dışında putlar adına kesilen hayvanın eti,faiz,zina/fuhuş,adam öldürmek,yakın akraba ile evlilik hakkında kesin olarak haram ifadesi varken,içki hakkında böyle bir ifadenin olmaması garip değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

17.SORU;

Ebubekir halife olunca,Muhammed tarafından cennetle müjdelenen Talha kılıcını çekip ''Biz Ebubekir'e mi kaldık?'' diyor..Ömer'de Talha'ya ''dur durduğun yerde ey köpek'' diyor..Sevgi/barış/hoşgörü diye lanse edilen dinin kurucularının bu hali garip değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

18.SORU;

Muhammed'in şöyle bir hadisi var..''Cebrail'e cinsi münasebetimdeki zaafiyetimden bahsettim..O da bana keşkek yememi tavsiye etti..''

Muhammed'in onlarca kadınla birlikte olduğunu herkes kabul ediyor,biliyor..Böyle birisinin,Cebrail'den böyle bir konuda yardım talebinde bulunması çılgınca/garip/saçma/delice değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

19.SORU;

Muhammed kendinden önceki peygamberleri kabul eder..Dolayısıyla eski ve yeni ahit,Muhammed'e göre kabul edilmeli,kaynak olarak değerlendirilmelidir..Kuran'da da bu yönde ifadeler vardır..Biraz bakalım mı Muhammed'in yanında olduğu bu peygamberlere..

Nuh sarhoş olmuş,soyunmuş ve kendisini çıplak olarak gören oğlu Ham'ı lanetlemiştir..Lut sarhoş olmuş ve 2 kızıyla seks yapmıştır..Yakup babası İshak'a şarap ikram etmiş..Davud kendi ordu komutanının karısı ile zina etmiş..Harun put yapmış..Süleyman putlara tapmış..Eyüp şarap içmiştir..Muhammed'in yanında olduğu,desteklediği bu peygamberlerin hali nedir böyle?

Link to post
Sitelerde Paylaş

20.SORU;

Ömer,bir gün hekimoğlu Hişam'ın Furkan suresini bilinenden farklı bir şekilde okuduğunu duyar ve bu durumu Muhammed'e bildirir..Muhammed surenin farklı okunmasından rahatsız olmaz ve Kuran böyle indirilmiştir deyip,ardından Kuran 7 harf üzerine indirilmiştir diye de ekler..Bu hadisten anladığımız kadarıyla 7 farklı Kuran'ın olması lazım ama bugün elimizde 1 Kuran var..Geri Kalan 6 Kuran'a ne olmuştur?

Link to post
Sitelerde Paylaş

H-D'nin münazaradan çekilmesi ile konu kapanmıştır artık..Ben cevaplamasa da,hazırladığım soruları konuya ekledim..H-D'nin bu konuda yazışırken,kendini banlatması da garip..Sürekli sorularımda tekrarladığım gibi ''garip'' bir münazara oldu..Kendine güvenen bir ateistin karşısına geçmeyi düşünen müslümanlar,bu konuyu gözönünde bulundurursunuz artık..

20 soruyu bir günde hazırladım..Bunlar basit/spontane hazırlanmış sorular..Öyle hazırlık filan da yapmadım ve istersem bu soruları 100'e kadar çıkarırım..Çıkarırım çıkarmasına da,müslümanlar bu soruların bir tanesine bile cevap veremezler..

Sorduğum sorular ortada ve verilen cevaplar ortada..Ben cevaplara müdahale etmedim ve sadece gülümsedim..Çünkü bunlar cevap değil..Müslümanlar 1400 yıldır papağan gibi,benzer sorulara benzer cevaplar vererek hep aynı kafada olduklarını ilan etmişlerdir..Biraz sorular üzerinde düşünen,biraz cevapları analiz etmeye çalışan birisi,bu dinin ne kadar ilkel/köhne/anakronik/vahşi olduğunu rahatlıkla anlar..

Saygılar herkese..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...