TanrıBeniNiyeKorudu 0 Mart 23 gönderildi Raporla Share Mart 23 gönderildi benim bir oğlum olsaydı ona sünnet gibi bir travma yaşatmazdım eğer istiyorsa büyüyünce gidip kendisi olsun derdim, organ onun organı vahşiler gibi bir çocuğun pipisini sünnet ettirmek tam bir aymazlıktır.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
cennetkuşu 0 Mart 24 gönderildi Raporla Share Mart 24 gönderildi Sünnet yanlış yapılırsa zararı çoktur. Doğru düzgün yapılırsa zararı olmayabilir..... Bu yüzden çok dikkatli yapılması gerekir...... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Kaz 0 Mart 24 gönderildi Raporla Share Mart 24 gönderildi İslamda sünnet yoktur diyen insanlar kullanılarak bu meselenin dini olarak çözülmesi sağlanabilir çünkü sünnetin kendisi dini bir meseledir, ırk fark etmeksizin müslüman biri çocuğunun sünnet edilmesi gerektiğine inanıyor. Mesela Allah insanı en güzel şekilde yaratmıştır ve onun yarattığını değiştirmek yanlıştır söylemiyle sünnete karşı çıkılabilir. Sünnetle ilgili en çok da incildeki karşı çıkışa hayranım orada sünnet üzerine başkalarının bedenlerinin sünnetlilikleriyle övünmek(bedensel müdahale kurmak kastediliyor) ve sünnetlilerin kendilerinin bile kutsal yasayı yerine getirmiyor olmaları dile getirilir Galatyalılar 6'ya 12-13 de geçer. Sünnete batıl demek kolay olmakla birlikte meselenin dini çözümü için katkı sağlamaz zaten biz çocuklarımızı böyle şeylere bulaştırmayacağımız için bizim problemimiz değil. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.