Jump to content

'Azrailim' dedi, dolandırdı


Recommended Posts

Kocaeli'nde veterinerin kapısını çalan dolandırıcı, “Azrail'im” dedi. Ortağı da bu oyuna dahil oldu. Ölüm korkusuna kapılan kadın, tüm parasıyla ziynet eşyalarını onlara vererek günahlarından kurtuldu!

Çoğu mağdurun utanıp şikayet etmediği Azrail yöntemiyle dolandırıcılığın son kurbanı,Gebze'de yaşayan veteriner hekim S.H. (49) oldu. Evde yalnız olan kadının zilini çalan siyah giyimli dolandırıcı kendisini Azrail olarak tanıtarak, "Günahın çok, kefaretini öde. Ondan sonra canını alacağım. Az sonra binaya biri girecek. Parayı ona ver” dedi.

O anda, dolandırıcının ortağı binaya girdi. İkili oyundan habersiz kadın, "Bu adam Azrail olduğunu söylüyor" diyerek yardım istedi.

SADECE KENDİSİ GÖRÜYOR SANDI

Ortak, "Hangi adam? Burada birtek sen ve ben varız" yanıtını verdi. Azrail’in kendine göründüğüne ikna olan kadın, evdeki 5 bin liralık nakit ve altını dolandırıcılara teslim etti. Akşam eşine anlattı. Vurgun ortaya çıktı.

http://www.milliyet.com.tr/fikra-degil-gercek-azrailim--gundem-2048077/

:D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hahahahah

Cebrailim deyip s*kseymiş

hahahahahah

:D

Sözde bu Muhammed,1400 yıl önce PEYGAMBERİM deyip,insanlara kendini anlatmış..İnsanlarda HAKİKATEN BU PEYGAMBER demişler..

Sene olmuş 2015..İnsanlar meleklere inanıyor ve haber malum..Acaba Muhammed'e veya İsa'ya çok mu yükleniyoruz?

Sen 2015'te Azrail'e inanırsan,1400 yıl önce yaşayan kişi her şeye inanabilir..Bu halde bile,Muhammed'e senelerce nerdeyse hiç kimse inanmamış..Araplar akıllı insanlarmış :)

İslam tarihini okuduğumuz zaman,insanların öyle isteyerek Muhammed'e inandığını göremiyoruz..Zorla inandırılmışlar..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya insanları uyarmak lazım dine saldırmadan inceden ders vermek lazım , dinin kullanıldığını söylemek lazım kişinin illa dinsiz olmasına gerek yok uyanık olsun oda yeter , dini hiç karıştırmadan uyarılarda bulunmalıyız bence dinde olan gerçekleri söylesekte çoğu zaten anlamayacak ben bile bazen kendime anlatamıyorum bir anda herşey siliniyor aklımdan hiçbir şey olmamış gibi...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Vaybe cehalet ne kötü bir şeymiş. ya inanamıyorum kemel sunalın filimlerini çevrildiyi dönemi düşünüyorum ne kadar ileri gidiyormuşuz. ne olduda bu kadar hızla geri gidiyoruz benim görüşüm siyasi olacak kenan evren darbasiyle bu cahilik gerçekleşti aynı kuranı okumuyormuuz diyerek insanları kandırdı 68 kuşağı yok etiler nedeni bizi bu kadar geri zekalı hurablere inanlım diye mahvetiler güzelim ülkeyi

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...