Jump to content

kuranda eleştirilecek hiç bir şey bulamadı mı mekkeliler / kureyşliler ?


Recommended Posts

Tevratta evlenin gibisinden bir ifade var mı ?

hayır.

aynen copy edilmiş zaten kurana da oradan.

hatta yanlışım yoksa - tevratta lut bir de kızlarıyla da yatıyor zaten ilerde.

yar.19: 30 lut soar'da kalmaktan korkuyordu. bu yüzden iki kızıyla kentten ayrılarak dağa yerleşti, onlarla birlikte bir mağarada yaşamaya başladı.

yar.19: 31 büyük kızı küçüğüne, "babamız yaşlı" dedi, "dünya geleneklerine uygun biçimde burada bizimle yatabilecek bir erkek yok.

yar.19: 32 gel, babamıza şarap içirelim, soyumuzu yaşatmak için onunla yatalım."

yar.19: 33 o gece babalarına şarap içirdiler. büyük kız gidip babasıyla yattı. ancak lut yatıp kalktığının farkında değildi.

yar.19: 34 ertesi gün büyük kız küçüğüne, "dün gece babamla yattım" dedi, "bu gece de ona şarap içirelim. soyumuzu yaşatmak için sen de onunla yat."

yar.19: 35 o gece de babalarına şarap içirdiler ve küçük kız babasıyla yattı. ama lut yatıp kalktığının farkında değildi.

yar.19: 36 böylece lut'un iki kızı da öz babalarından hamile kaldılar.

yar.19: 37 büyük kız bir erkek çocuk doğurdu, ona moav adını verdi. moav bugünkü moavlılar'ın atasıdır.

yar.19: 38 küçük kızın da bir oğlu oldu, adını ben-ammi koydu. o da bugünkü ammonlular'ın atasıdır. http://www.incisozluk.com.tr/w/iki-k%C4%B1z%C4%B1n%C4%B1-siken-peygamber-capsli/

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 79
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Kuranda da yok.Eşlerinizle veya cariyelerinizle ifadesinde veya bağlacı yoktur diye kırk takla atan adam,işine gelince Kurana nasıl kelime ekliyor ama.

herşeyini DİNE endekslemiş...

o yüzden onu kaybetmek istemiyor...

kaybederse - her şeyini kaybedecekmiş gibi düşünüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilirim,aynı duyguları yaşadım,sudan çıkmış balığa dönüyorsun,için daralıyor.Dinden çıkmamak için direnç gösteriyor.

aynen...dinzislere bakış açıları da bu düşünceden dolayı olumsuz zaten ...

dinsiz olan HER ŞEYİNİ kaybetmiştir...

namusunu / şerefini / onurunu / haysiyetini vs.vs.

ve bölelerinden HER ŞEYİ bekleyebilirsin.....

bakış ve düşünce açısı aslında bu şekilde

Link to post
Sitelerde Paylaş

Lut:İşte kızlarım,yapacaksanız,dedi.Neyi yapacaklar?Onlarla evlenin ifadesi o ayette geçiyor mu,yoksa eklenmiş mi?Eklenmişse,hani bir ayete kelime ekleyen kötü insandı,ve,veya bağlaçları hakkında tartışırken sen söylemiştin.Evlenme ifadesini ben o ayette göremedim,lut kızlarımı alın yapın,demiş,benim anladığım bu.

http://www.kuranmeali.org/15/hicr_suresi/71.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Aynı sözler Tevrat’ta şöyle geçmektedir:

"Erkek yüzü görmemiş iki kızım var. Size onları getireyim, ne isterseniz yapın. Yeter ki, bu adamlara dokunmayın. Çünkü onlar konuğumdur, çatımın altına geldiler."(Yaratılış 19:8)

onların cevabı şöyle : yemin ederiz ki Ey lut sende biliyorsun. bizim için kızlarında haktan bir şey istemiyoruz yani evlenmek istemiyoruz zina et deseydin belki olurdu ama haktan bir şey istemiyoruuuuuz"

anlamamazlık yapmanız bir şey değişitrmiyor :D

Be deli dindar, allahınızın ayetlerini mi seçmeye başladınız?

Uyduruk masalınızı okumuyor musunuz ?

Hud 78. Lut'un kavmi, koşarak onun yanına geldiler. Daha önce de o kötü işleri yapmaktaydılar. (Lut): "Ey kavmim! İşte şunlar kızlarımdır (onlarla evlenin); sizin için onlar daha temizdir. Allah'tan korkun ve misafirlerimin önünde beni rezil etmeyin! İçinizde aklı başında bir adam yok mu!" dedi.

Hud 81. (Melekler) dediler ki: Ey Lut! Biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana asla dokunamazlar. Sen gecenin bir kısmında ailenle (yola çıkıp) yürü. Karından başka sizden hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onlara gelecek olan (azap) şüphesiz ona da isabet edecektir. Onlara vadolunan (helak) zamanı, sabah vaktidir. Sabah yakın değil mi?

Masal kitabınızdan ayetler bunlar. Bunları yalanlıyor musunuz? Hud suresine göre Lutun evi basıldığında lut hala melekleri oğlan sanıyormuş.

Ne o, yoksa ayetler arasında çelişki buldunuz da, bunları görmezden mi geliyorsunuz? Hani kuranda çelişki yoktu deli dindar? Aynı masalı iki farklı şekilde anlatan soytarıların peşinde gitmek zor geldi değil mi deli dindar?

Lut:İşte kızlarım,yapacaksanız,dedi.Neyi yapacaklar?Onlarla evlenin ifadesi o ayette geçiyor mu,yoksa eklenmiş mi?Eklenmişse,hani bir ayete kelime ekleyen kötü insandı,ve,veya bağlaçları hakkında tartışırken sen söylemiştin.Evlenme ifadesini ben o ayette göremedim,lut kızlarımı alın yapın,demiş,benim anladığım bu.

http://www.kuranmeali.org/15/hicr_suresi/71.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Aynı sözler Tevrat’ta şöyle geçmektedir:

"Erkek yüzü görmemiş iki kızım var. Size onları getireyim, ne isterseniz yapın. Yeter ki, bu adamlara dokunmayın. Çünkü onlar konuğumdur, çatımın altına geldiler."(Yaratılış 19:8)

Olay Şöyle gelişmiş böyle olmuş okuyun hakkını vererek

hazreti ibrahim'e melekler kendilerini tanıtınca. hazreti ibrahim rahatldı ve lut kavimine azab etmemeleri için meleklerle mücadele etmeye başladı meleklerde senin hilm oluşun bu azabı değiştirmez dedi

sonra melekler lut aleyhisselama gidiyorlar. kendilerini tanıyorlar. ve yarın sabah kavminin kökünü kazıycaklarını haber veriyorlar

ve gecenin bir bölümünden aileni alıp yola çık ve sende arkalarından yürü acele etmelerini sağla kimsede arkasına dönüp bakmasın, o azaba bakmaya bile tahammül edemezler. sen emronulduğu yere git diyor..

sonra Karısı misafirlerin geldiğini sıyrık homololara haysızlara haber veriyor. haberi alanlar keyf için lut aleyhisselamın evinin civarında toplanıyorlar evin etrafında dört dönüyorlar eve girmeye hazılanıyorlar. lut aleyhisselam yanında azab melekleri olduğunu bildiği ve kavmin onlara hiç bir zarar veremiyceklerini bildiği halde.. ve yarın sabahta kavimindeki bütün insanların azap ile öleceğini helak edileceği kesin ve kati olduğu halde... hazreti ibrahim gibi kavmine şefkatinin iktizası. bunlar benm misafirlerimdir sakın beni rezil etmeyin... yani konukseverliğin büyük yeri var bu cihetten onlara edebli olmalarını istiyor belki bu edeb sayesinde Allah merhametini celb edecek azab kalkıcak.. onlar dinlemiyorlar işte bunlar benim kızlarım sizi onlarla evlendireyim. Allahtan korkun misafirlerim önünde beni rezil etmeyin (dinlemiyorlar) içinizde hiç reşit bir erkek yok mu?

kavmi ona: yemin ederiz ki sende biliyorsun bizim için senin kızlarında haktan bir hak istemiyoruz (yani evlenmek istemiyoruz) sen bizim ne istediğimizi elbette çok iyi biliyorsun diyerek evin içine girmeye teşebbüs etmeye başlayınca

lut aleyhisselam (Ehl-i dil söyleyemez derdini Allaha bile) keşke size karşı gücüm olsaydı bir kaleye sığınsaydım diyince melekler (hemen müdahale ederek) biz Allahın elçileriniz onlar sana asla dokunamazlar sen gecenin biz kısmında aileni al yola çık (hain) karından başka kimse geride kalmasın çünkü onlara gelecek zaman onada gelecek, onalra vad edilen zaman sabah vaktidir sabahta yakın değil mi? hadi hazırlanıp çıkın yola diyor...

nese işim var! işte böyle hepinize yarım yamalak değil, tam olarak hakkını vererek kuran okumanızı tavsiye ederim

buyrun okuyun hahah kamon :D

Hicr suresi

61. Melek olan elçiler Lût âilesine gelince,
62. Lût onlara: "Hakikaten siz tanınmayan kimselersiniz" dedi.
63. Dediler ki: "Bilakis, biz sana, onların şüphe etmekte oldukları şeyi (azabı ve helâkı) getirdik.
64. Sana gerçeği getirdik; biz, hakikaten doğru söyleyenleriz.
65. Gecenin bir bölümünde aile fertlerini yola çıkar, sen de arkalarından yürü. Sizden hiç kimse, sakın dönüp de ardına bakmasın, istenen yere gidin."
66. Ona (Lût'a) şu hükmümüzü vahyettik: "Sabaha çıkarlarken mutlaka onların ardı kesilmiş olacaktır."
67. Şehir halkı, birbirlerini kutlayarak, (meleklerin yanına) geldiIer.
68. (Lût) onlara "Bunlar benim misafirimdir. Sakın beni utandırmayın;
69. Allah'tan korkun, beni rezil etmeyin!" dedi.
70. "Biz seni, elâlemin işine karışmaktan men etmemiş miydik?" dediler.
71. (Lût:) İşte kızlarım! (Düşündüğünüzü) yapacaksanız (onlarla evlenin), dedi.
72. (Resûlüm!) Hayatın hakkı için onlar, sarhoşlukları içinde bocalıyorlardı.

Hud suresi

74. İbrahim'den korku gidip kendisine müjde gelince, Lût kavmi hakkında (adeta) bizimle mücadeleye başladı.
75. İbrahim cidden yumuşak huylu, bağrı yanık, kendisini Allah'a vermiş biri idi.
76. (Melekler dediler ki): Ey İbrahim! Bundan vazgeç. Çünkü Rabbinin (azap) emri gelmiştir. Ve onlara, geri çevrilmez bir azap mutlaka gelecektir!
77. Elçilerimiz Lût'a gelince, (Lût) onların yüzünden üzüldü ve onlardan dolayı içi daraldı da "Bu, çetin bir gündür" dedi.
78. Lût'un kavmi, koşarak onun yanına geldiler. Daha önce de o kötü işleri yapmaktaydılar. (Lût): "Ey kavmim! İşte şunlar kızlarımdır (onlarla evlenin); sizin için onlar daha temizdir. Allah'tan korkun ve misafirlerimin önünde beni rezil etmeyin! İçinizde aklı başında bir adam yok mu!" dedi.
79. Dediler ki: Senin kızlarında bizim bir hakkımız olmadığını biliyorsun. Ve sen bizim ne istediğimizi elbette bilirsin.
80. (Lût:) Keşke benim size karşı (koyacak) bir gücüm olsaydı veya güçlü bir kaleye sığınabilseydim! dedi.
81. (Melekler) dediler ki: Ey Lût! Biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana asla dokunamazlar. Sen gecenin bir kısmında ailenle (yola çıkıp) yürü. Karından başka sizden hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onlara gelecek olan (azap) şüphesiz ona da isabet edecektir. Onlara vâdolunan (helâk) zamanı, sabah vaktidir. Sabah yakın değil mi?
82. Emrimiz gelince, oranın altını üstüne getirdik ve üzerlerine (balçıktan) pişirilip istif edilmiş taşlar yağdırdık.
tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

adam tevratı da biliyor yaw yalamış yutmuş :D :P

"Erkek yüzü görmemiş iki kızım var. Size onları getireyim, ne isterseniz yapın. Yeter ki, bu adamlara dokunmayın. Çünkü onlar konuğumdur, çatımın altına geldiler."(Yaratılış 19:8)

ayrıca dindar denen cahil adam....sanki o gün lutun ve kızlarının yanındaymış gibi öyle bir anlatıyor ki ayrıntılarıyla....hayret etmemek elde değil :D

lan senin bu ayrıntıların tevratta yahut kuranda bile geçmiyor...

sen nerden bunları öğrenip de anlatıyorsun ?

bu resmen kıçından sallamak değil de NEDİR ?

:D

merak ettim bir de....

ne isterseniz yapın demek ne demektir ?

ister s.......ister as ...ister kes ister döv ister bişi yapma.....

naparsan yap işte.

:D muhauhauhauha oooo yeeeeaaaaaa !!!!

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dindar gibi sağı solu oynayan bir adam az bulunur. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali,hala utanmadan yazıyor.Herşey ortada işte.Veya bağlacında ,arabın dinini aklamak için kırk takla atan,kurana bir kelime bile ekleyen kötüdür diyen kişi,evlenin kelimesini ekliyor,işine geldiği için.Beter ol.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hicr suresi

61. Melek olan elçiler Lût âilesine gelince,
62. Lût onlara: "Hakikaten siz tanınmayan kimselersiniz" dedi.
63. Dediler ki: "Bilakis, biz sana, onların şüphe etmekte oldukları şeyi (azabı ve helâkı) getirdik.
64. Sana gerçeği getirdik; biz, hakikaten doğru söyleyenleriz.
65. Gecenin bir bölümünde aile fertlerini yola çıkar, sen de arkalarından yürü. Sizden hiç kimse, sakın dönüp de ardına bakmasın, istenen yere gidin."
66. Ona (Lût'a) şu hükmümüzü vahyettik: "Sabaha çıkarlarken mutlaka onların ardı kesilmiş olacaktır."
67. Şehir halkı, birbirlerini kutlayarak, (meleklerin yanına) geldiIer.
68. (Lût) onlara "Bunlar benim misafirimdir. Sakın beni utandırmayın;
69. Allah'tan korkun, beni rezil etmeyin!" dedi.
70. "Biz seni, elâlemin işine karışmaktan men etmemiş miydik?" dediler.
71. (Lût:) İşte kızlarım! (Düşündüğünüzü) yapacaksanız (onlarla evlenin), dedi.
72. (Resûlüm!) Hayatın hakkı için onlar, sarhoşlukları içinde bocalıyorlardı.

Hud suresi

74. İbrahim'den korku gidip kendisine müjde gelince, Lût kavmi hakkında (adeta) bizimle mücadeleye başladı.
75. İbrahim cidden yumuşak huylu, bağrı yanık, kendisini Allah'a vermiş biri idi.
76. (Melekler dediler ki): Ey İbrahim! Bundan vazgeç. Çünkü Rabbinin (azap) emri gelmiştir. Ve onlara, geri çevrilmez bir azap mutlaka gelecektir!
77. Elçilerimiz Lût'a gelince, (Lût) onların yüzünden üzüldü ve onlardan dolayı içi daraldı da "Bu, çetin bir gündür" dedi.
78. Lût'un kavmi, koşarak onun yanına geldiler. Daha önce de o kötü işleri yapmaktaydılar. (Lût): "Ey kavmim! İşte şunlar kızlarımdır (onlarla evlenin); sizin için onlar daha temizdir. Allah'tan korkun ve misafirlerimin önünde beni rezil etmeyin! İçinizde aklı başında bir adam yok mu!" dedi.
79. Dediler ki: Senin kızlarında bizim bir hakkımız olmadığını biliyorsun. Ve sen bizim ne istediğimizi elbette bilirsin.
80. (Lût:) Keşke benim size karşı (koyacak) bir gücüm olsaydı veya güçlü bir kaleye sığınabilseydim! dedi.
81. (Melekler) dediler ki: Ey Lût! Biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana asla dokunamazlar. Sen gecenin bir kısmında ailenle (yola çıkıp) yürü. Karından başka sizden hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onlara gelecek olan (azap) şüphesiz ona da isabet edecektir. Onlara vâdolunan (helâk) zamanı, sabah vaktidir. Sabah yakın değil mi?
82. Emrimiz gelince, oranın altını üstüne getirdik ve üzerlerine (balçıktan) pişirilip istif edilmiş taşlar yağdırdık.

Deli dindar, kendiniz de birbirini tutmayan ayetleri yapıştırmışsınız ama hala kafanıza göre uydurup anlatıyorsunuz. Hud suresine göre kavat lut gelenlerin melek olduğunu bilmiyor, melekler basıldıktan sonra buna biz meleğiz diyor. Hicre göre Lut gelenlerin melek olduğunu biliyor.

Bre deli dindar, bu nasıl bir korkudur ki gözünüzün önündeki tutarsızlığı görmüyorsunuz? Allah sandığınız bedevi aynı zırvaları her seferinde farklı anlatmış, siz bu birbirini tutmayan masalları bir tanrının gönderdiğini mi savunuyorsunuz?

Link to post
Sitelerde Paylaş

adam tevratı da biliyor yaw yalamış yutmuş :D :P

"Erkek yüzü görmemiş iki kızım var. Size onları getireyim, ne isterseniz yapın. Yeter ki, bu adamlara dokunmayın. Çünkü onlar konuğumdur, çatımın altına geldiler."(Yaratılış 19:8)

ayrıca dindar denen cahil adam....sanki o gün lutun ve kızlarının yanındaymış gibi öyle bir anlatıyor ki ayrıntılarıyla....hayret etmemek elde değil :D

lan senin bu ayrıntıların tevratta yahut kuranda bile geçmiyor...

sen nerden bunları öğrenip de anlatıyorsun ?

bu resmen kıçından sallamak değil de NEDİR ?

:D

merak ettim bir de....

ne isterseniz yapın demek ne demektir ?

ister s.......ister as ...ister kes ister döv ister bişi yapma.....

naparsan yap işte.

:D muhauhauhauha oooo yeeeeaaaaaa !!!!

Deli dindar, kendiniz de birbirini tutmayan ayetleri yapıştırmışsınız ama hala kafanıza göre uydurup anlatıyorsunuz. Hud suresine göre kavat lut gelenlerin melek olduğunu bilmiyor, melekler basıldıktan sonra buna biz meleğiz diyor. Hicre göre Lut gelenlerin melek olduğunu biliyor.

Bre deli dindar, bu nasıl bir korkudur ki gözünüzün önündeki tutarsızlığı görmüyorsunuz? Allah sandığınız bedevi aynı zırvaları her seferinde farklı anlatmış, siz bu birbirini tutmayan masalları bir tanrının gönderdiğini mi savunuyorsunuz?

Cevap: hahahahahah :D

Dindar gibi sağı solu oynayan bir adam az bulunur. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali,hala utanmadan yazıyor.Herşey ortada işte.Veya bağlacında ,arabın dinini aklamak için kırk takla atan,kurana bir kelime bile ekleyen kötüdür diyen kişi,evlenin kelimesini ekliyor,işine geldiği için.Beter ol.

sanada cevabım yine hahaha olucaktır ama ayrıca şunu diyim bari: sen parantez içine (zina etmesi için sundu) derken

bütün islam alemi ve islam alemi içinde masonlar vs. de dahil parantez içine (evlenmesini sundu) diye koymuş

çünkü zina dese adama tefsir izni vermezler sen arapça bilmiyorsun diye hahahaha kamon

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Cevap: hahahahahah :D

sanada cevabım yine hahaha olucaktır ama ayrıca şunu diyim bari: sen parantez içine (zina etmesi için sundu) derken

bütün islam alemi ve islam alemi içinde masonlar vs. de dahil parantez içine (evlenmesini sundu) diye koymuş

çünkü zina dese adama tefsir izni vermezler sen arapça bilmiyorsun diye hahahaha kamon

Yandan,kıvır,titret,biraz sağa,biraz da sola.Oh oh oh.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dindar gibi sağı solu oynayan bir adam az bulunur. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali,hala utanmadan yazıyor.Herşey ortada işte.Veya bağlacında ,arabın dinini aklamak için kırk takla atan,kurana bir kelime bile ekleyen kötüdür diyen kişi,evlenin kelimesini ekliyor,işine geldiği için.Beter ol.

Ayrıca şunuda belirterim ki: sözü-söyleneni kulağınla dinle :D ben dedim ki

Kuran'ın bir tek harfini bile değiştirip meal verenler kötü insanlardır dedim

kurana ekleme yapanlar demedim yani insan ayetten anladığı manayı anlatmak için parantez açıp anlatabilir.... ama bir tek harfini bile çıkartıp meal verdimi eksik yanlış mana vermiş olur kötü insanlardır dedim kamon.....

:huh: Allah allah lafı ne olusun burnunun sağ ve solundaki iki kulağınla dinle hahahaah :lol::lol: aaayy kam hiır

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ayrıca şunuda belirterim ki: sözü-söyleneni kulağınla dinle :D ben dedim ki

Kuran'ın bir tek harfini bile değiştirip meal verenler kötü insanlardır dedim

kurana ekleme yapanlar demedim yani insan ayetten anladığı manayı anlatmak için parantez açıp anlatabilir.... ama bir tek harfini bile çıkartıp meal verdimi eksik yanlış mana vermiş olur kötü insanlardır dedim kamon.....

:huh: Allah allah lafı ne olusun burnunun sağ ve solundaki iki kulağınla dinle hahahaah :lol::lol: aaayy kam hiır

Orda alın ne yaparsanız yapın anlamı varken,senin gibilerinin oraya alakasız evlenin ifadesini koyması ve Kuranı aklamaya çalışmasını ibretle takip ediyoruz.Sapkın dediğiniz insanlar,lutun kızlarına nikah kıyıpta,sonra onlarla yatacak he.Bir de çalgılı çengili düğün yaptıraydınız mübarek,parantez içinde bunu da belirtseydiniz.Kuran ayetlerine alakasız mealler verenler kafirdir,kötü insanlardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cevap: hahahahahah :D

Gülün be deli dindar, diyecek bir şeyiniz kalmayınca, saf saf gülmekten başka ne yapabilirsiniz ki zaten. Kendi yapıştırdığınız masallar bile altlı üstlü birbiri ile çelişiyorken anca gülebilirsiniz tabii. Yazık size deli dindar, 3 gramlık aklınızı da bedevilerin masallarında yemişsiniz.

Çelişki yok diyorsanız, anlatın bakalım: Hud 78de lut ve melekler basılıyor, Hud 81de melekler biz elçileriz diyorken; Hicrde nasıl oluyor da gelir gelmez melek olduklarını söyleyip, sonrasında basılıyorlar?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Orda alın ne yaparsanız yapın anlamı varken,senin gibilerinin oraya alakasız evlenin ifadesini koyması ve Kuranı aklamaya çalışmasını ibretle takip ediyoruz.Sapkın dediğiniz insanlar,lutun kızlarına nikah kıyıpta,sonra onlarla yatacak he.Bir de çalgılı çengili düğün yaptıraydınız mübarek,parantez içinde bunu da belirtseydiniz.Kuran ayetlerine alakasız mealler verenler kafirdir,kötü insanlardır.

Kuran ayetlerine alakasız mealler verenler kafirdir,kötü insanlardır. bak buna 100% katılıyorum

bak şimdi fazrı muhal : alın zina edin diye sunmuş olsa. ki bu mümkün değil İmkansızın ötesinde bir şey

çünkü neden? Lut aeyhisselam onların Azab melek olduklarını biliyor onlara yaklaşanı tepeleyeceklerinide biliyor.

hadi diyelim zina edin diye sunmuş olsa

Lut Peygamber büyük azaba saatler kala kavmini melek gibi erkekleri bırakıp, kızlara rağbet etmesi demek bunları ıslah olması demek olduğundan onlardan azabın kaldırılması demek olur...

yani Lut aleyhisselam kavimini kurtarmak için kendi kızlarını kavmi için feda etmiş demek olur anladın mı? kalın ama çok çok kalın kafalı tüm atesit kardeşlerim ve sen meyveli soda :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

dindar bir kız - o dini kabul etmeyen bir erkekle / allah düşmanı erkekle evlendirilebilir mi ?

:D

neymiş ? lut kızlarını everecekmiş miş kafirlerle :D

puauhauhauhauhauha :D

Onunla evlenmesi demek veya evlenmek istemesi demek iman etmesi demek olur :D yaa kamon sorusu olan hahaha

tiçır hevri badi :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gülün be deli dindar, diyecek bir şeyiniz kalmayınca, saf saf gülmekten başka ne yapabilirsiniz ki zaten. Kendi yapıştırdığınız masallar bile altlı üstlü birbiri ile çelişiyorken anca gülebilirsiniz tabii. Yazık size deli dindar, 3 gramlık aklınızı da bedevilerin masallarında yemişsiniz.

Çelişki yok diyorsanız, anlatın bakalım: Hud 78de lut ve melekler basılıyor, Hud 81de melekler biz elçileriz diyorken; Hicrde nasıl oluyor da gelir gelmez melek olduklarını söyleyip, sonrasında basılıyorlar?

Sen Kuranı Kerimi Okumasını anlamasını bilmediğinden cuvalladın.. sonra ben sana Kuranı tam okuyup anlatınca çelişkiler ortadan kalktı ve cuvalladığın meydana çıktı.. şimdide hala çelişki var anlamıyorum filan ayağına yatıyorsun gibi geliyor bana neyse ben anlattığımı anlattım sen anlamadınsa eh bu kadar ben napıyım

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Onunla evlenmesi demek veya evlenmek istemesi demek iman etmesi demek olur :D yaa kamon sorusu olan hahaha

tiçır hevri badi :D

şu şey gibi mi ??

CARİYEYİ zorla becerince karısı oluo gibi ?

müslümanın kızı ile evlenen otomatikman müslüman mı olur ?

:D:D

puauhauhauhauha muhauhauha

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu şey gibi mi ??

CARİYEYİ zorla becerince karısı oluo gibi ?

müslümanın kızı ile evlenen otomatikman müslüman mı olur ?

:D:D

puauhauhauhauha muhauhauha

hahah am cidden öyle evlenmek istemesi demek iman etmesi demek oluyor.. zaten lut aleyhisselamın peygamber olduğuan dair mucizelerde gördüler ama inanmadılar şehvetleri adamların gözünü kör etmiş hahahahah :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...