Jump to content

El-Aksa Camii Konuşması: "İslam'a geçmeyi ya da cizye vermeyi reddeden politeistlerle savaşmalıyız"


Recommended Posts

Bir El-Aksa Camii söylevinde Şeyh İssam Emire "politeist düşmanlara üç seçenek sunulmalıdır: İslam'a geçmeleri ya da cizye, kelle vergisi ödemeleri, aksi takdirde, Allah'ın yardımını isteyip onlarla savaşmalısınız." Emire "Onlar sizinle savaşmasa bile siz onlarla mücadele etmelisiniz" diye vurguladı.

İmam, Kuran'a göre doğru konuşmuş. Kuran'da politeistlere pislik, sapkın, azgın, cehennem odunu diye hakaret edilir ve Müslümanlar cihada (kutsal savaşa) teşvik edilir.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam haklı. Gerçek müslüman böyle olur. İslam şiddet ve terör dinidir.

Tevbe suresi 5 ayet – Hürmetli aylar çıkınca, puta tapanları bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayıp hapsedin; her gözetleme yerinde onları bekleyin. eğer tevbe eder, namaz kılar ve zekat verirlerse yollarını serbest bırakın. doğrusu allah bağışlar ve merhamet eder.

Tevbe Suresi 14 Ayet – Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve … onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

Tevbe Suresi 29 Ayet – Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah’a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah’ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın.

Maide suresi 33 ayet – Allah ve peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. bu onlara dünyada bir rezilliktir. onlara ahirette büyük azab vardır.

Nisa suresi 89 ayet – onlar kendileri inkar ettikleri gibi, keşki siz de inkar etseniz de eşit olsanız isterler. allah yolunda hicret etmedikçe onlardan dost edinmeyin. eğer yüz çevirirlerse onları tutun, bulduğunuz yerde öldürün. onlardan dost ve yardımcı edinmeyin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...