Jump to content

BBC, cihad vaizi Anjem Çavdarî'yi Gandi ve Mandela ile karşılaştırdı


Recommended Posts

76zWALa.jpg

"Özgürlük Britanya'da ölüyor, ve BBC onu öldürmek için güçlü bir çaba sarf ediyor. Cihad vaizi Anjem Çavdarî kahraman olarak övülürken, demokrasinin ve özgürlüğün gerçek savunucuları ülkeden dışlanıyorlar.

BBC, İçişleri Editörü Mark Easton'ın kötü şöhretli nefret vaizi Anjem Çavdarî'yi Gandi ve Nelson Mandela ile karşılaştırdığı ortaya çıktıktan sonra ateş altına alınmıştır.

Geçen geceki BBC News'un Saat On Haberleri'nde Çavdarî'nin "radikalleştirici kuvveti" hakkındaki uzunca bir raporunun ardından, Mark Easton'ın İngiltere'nin en ünlü fanatiği ile tarihin en büyük sivil haklar aktivistleri arasında benzer özellikler olup olmadığını sorguladığı ortaya çıktı."

Devamını oku: http://pamelageller.com/2015/05/bbc-compares-jihad-preacher-anjem-choudary-to-gandhi-and-mandela.html/

BBC'nin Batılı değerlere ihanet edip İslam pisliğine pezevenklik etmesi gerçekten şaşırtıcı. Bu gibi radikaller Batılı değerlere düşmandır, ama Batı'nın refah avantajlarına tutkundurlar. Avrupa ülkeleri İslama gösterdikleri aşırı toleransın bedelini ödeyeceklerdir.

Gerçek BBC'nin nasıl olduğunu gösteren bir görsel hazırlamışlar:

1wZs8kl.jpg

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gelecekte Avrupaya ahmaklık kültürü egemen olacak Türkiye gibi olacaklar. Avrupa kültürü yok olup yerine kızların zorla başının örtüldüğü, erkek çocuklarının zorla sünnet edildiği gerzek islam kültürü egemen olacak. Zaten Avrupa eski Avrupa değil müslüman göçmenlerden dolayı tecavüz uyuşturucu hırsızlık olaylarında patlama var. Bence bu yavşak islam kültürünün dünyaya egemen olmasının en büyük sorumlusu kapitalizm demokrasi ve laiklik gibi sistemler.

Kim bilir belkide kapitalizm islamın dünyaya egemen olmasını istiyordur. İslam insanların beyinlerine tecavüz edip gerizekalı yapmak için en iyi din. Belkide Avrupalı yavşak siyasetçiler Avrupanın müslüman olmasını istiyorlardır çünkü halkı soymak için en iyi din islamdır. Bir dönem Avrupalı ahlaksız siyasetçiler ucuz işçilik için Avrupayı müslüman işçilerle doldurup Avrupayı islamlaştırdılar. Şimdi ise islamın göçmen akınlarına bilinçli olarak görmezden gelip engel olmuyorlar. Avrupa halkı islam konusunda bilgilenmeli ve harakete geçmeli yoksa kendi çocukları bu sapkın kültür içinde büyüyecek ve acı çekecekler.

Ahlaksız pislik politakacılar dünyayı islamlaştırmak için elinden geleni yapıyorlar. Dünyanın geleceği çok karanlık.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...