Jump to content

Beni yargılamayın ama ....


Recommended Posts

Bugün cuma hutbesini dinledim ya arkadaşlar islam aslında o kadar kötü bir din değil bence insanlar kötü islam değil İslamın emirleri kötü şeyler değil ki adam öldürme giybet yapma anani babanı üzme ne bileyim işte bunlar kötü değerler değil ki bilmiyorum ya ben yumuşadı m islami karşı dusundumde sorun dinde değil sanki insanlarda yani islama inanarak ta medeni bi insan olunabilir bence

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 128
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

şu an beni rahatsız eden tek şey kadınlara bakış açısı ve kafir olayı onun haricinde islam da beni rahatsız eden bişey yok ya bilmiyorum sanki biz abartiyoruz islam giybet yapma diyor 70 milyon müslüman giybet yapıyor bu İslamın hatası değil ki insanların hatası ne biliyim ya

Link to post
Sitelerde Paylaş

islami tam yaşayan bi insan insanlara zarar vermez ya lisede vardı böyle bir arkadaşım şeriat falan savunurdu ama melek gibi çocuktu hakkını yemeyeyim biz dalga geçirdik onla o sabırla bize bişeyler anlatmaya çalışirdi böyle insanlar asıl islami yaşıyor bence

Link to post
Sitelerde Paylaş
kuran%C4%B1-oku.jpg


Kuran-ı Kerim Kısa Özeti

İslamda Şiddet



siddet.jpg


Tevbe suresi 5 ayet – Hürmetli aylar çıkınca, puta tapanları bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayıp hapsedin; her gözetleme yerinde onları bekleyin. eğer tevbe eder, namaz kılar ve zekat verirlerse yollarını serbest bırakın. doğrusu allah bağışlar ve merhamet eder.
Maide suresi 33 ayet – Allah ve peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. bu onlara dünyada bir rezilliktir. onlara ahirette büyük azab vardır.
Nisa suresi 89 ayet – onlar kendileri inkar ettikleri gibi, keşki siz de inkar etseniz de eşit olsanız isterler. allah yolunda hicret etmedikçe onlardan dost edinmeyin. eğer yüz çevirirlerse onları tutun, bulduğunuz yerde öldürün. onlardan dost ve yardımcı edinmeyin.
Muhammed suresi 4 ayet- savaşta inkar edenlerle karşılaştığınızda boyunlarını vurun; sonunda onlara üstün geldiğinizde onları esir alın; savaş sona erince onları ya karşılıksız, ya da fidye ile salıverin; allah dilemiş olsaydı, onlardan başka türlü öç alabilirdi, bunun böyle olması, kiminizi kiminizle denemek içindir. allah, kendi yolunda öldürülenlerin işlerini boşa çıkarmaz.
Enfal suresi 12 ayet – rabbin meleklere, “ben sizinleyim, inananları destekleyin” diye vahyetti. “ben inkar edenlerin kalblerine korku salacağım, artık vurun onların boyunları üstüne, vurun her parmağına” dedi.
Bakara suresi 191 ayet – onları bulduğunuz yerde öldürün. sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. fitne çıkarmak, adam öldürmekten daha kötüdür. mescidi haram’ın yanında, onlar savaşmadıkça siz de onlarla savaşmayın. sizinle savaşırlarsa onları öldürün. inkar edenlerin cezası böyledir.
Bakara suresi178 ayet – ey inananlar! öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı: hür ile hür insan, köle ile köle ve kadın ile kadın. öldüren, ölenin kardeşi tarafından bağışlanmışsa, kendisine örfe uymak ve bağışlayana güzellikle diyet ödemek gerekir. bu, rabbiniz’den bir hafifletme ve rahmettir. bundan sonra tecavüzde bulunana elem verici azab vardır.
Nisa suresi 15 ayet – kadınlarınızdan zina edenlere, bunu isbat edecek aranızdan dört şahid getirin, şehadet ederlerse, ölünceye veya allah onlara bir yol açana kadar evlerde tutun.
Maide suresi 38 ayet – erkek hırsız ve kadın hırsızın, yaptıklarından ötürü allah tarafından ibret verici bir ceza olarak, ellerini kesin. allah güçlü’dür, hakim’dir.
Nur Suresi 2 ayet – zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer değnek vurun. allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, allah’ın dini konusunda o ikisine acımayın. onların ceza görmesine, inananlardan bir topluluk da şahit olsun.
Nur Suresi 4 ayet – iffetli kadınlara zina isnat edip de, sonra dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun; ebediyen onların şahidliğini kabul etmeyin. işte onlar yoldan çıkmış kimselerdir.
Nisa Suresi 34. ayet – Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve dövün.
Maide Suresi 35. Ayet – Ey Inananlar! Allah’tan sakinin, O’na ulasmaya yol arayin, yolunda cihad edin ki kurtulasiniz.
Tevbe Suresi 73. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur.
Tahrim 9. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Onlarin varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur!…
Nisa Suresi 16. Ayet – Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin.

İslamda Kadın

İslamda kadın alınıp satılan maldır sonrada işi bittikten sonra çöp tenikesine atılır.

Muslim%2BWoman%2B1.jpg


Nisa Suresi 117 – Onlar, Allah’ı bırakıp ancak dişilere tapıyorlar. Hâlbuki azgın bir şeytana tapmaktadırlar.
Nisa Suresi 11 – Erkeğe iki, kadına bir birim miras düşer.
Ahzap Suresi 33 – Evlerinizde oturun, Cahiliye de olduğu gibi açılıp saçılmayın.
Bakara Suresi 228 – Erkekler, kadınlara göre üstündür.
Nisa Suresi 3 – Erkek 4 eş alabilir. Beğendiğiniz kadınlardan ikişer, üçer, dörder alın.
Nisa Suresi 34 – Eşlerinizi dövme hakkı verilmiştir.
Bakara Suresi 282 – İki kadını şahitliği bir erkeğinkine denk kılınmıştır.
Bakara Suresi 223 – Kadınlarınız sizin için bir tarladır. Tarlanıza nasıl dilerseniz öyle varın.
Ahzap Suresi 50 – Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Ücretlerini vermiş olduğun eşlerini(Kadın Parayla alınıp satılan maldır), Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeler(kadın köle).
Nahl Suresi 43 - Senden önce de, kendilerine vahyettiğimiz erkeklerden başkasını peygamber olarak göndermedik. (Kadından peygamber olmaz)
Enbiyâ Suresi 7 - Biz, senden önce de, kendilerine vahiy verdiğimiz erkeklerden başkasını peygamber olarak göndermedik. (Kadından peygamber olmaz)

1545989_801336446570175_2383258463006073


İslamda Sübyancılık



Unicef-2007.jpg


İslamın pedofili cenneti
Nebe suresi 33. ayet Gögüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,
Tomurcuk kelimesinin anlamına bakmamız gerekir.hangi oluşumlar için tomurcuk kelimesi kullanılıyor?
1 . Bir bitkinin üzerinde bulunan ve ileride sap, çiçek veya yaprak verecek olan filiz.
2 . Çiçek açacak gonca
Genel olarak kızlarda meme gelişimi 11 yaşında başlar.
Cennette üreme olacak mıdır? Hayır olmayacaktır. Bildiğiniz gibi cinsellik üreme amaçlıdır. Üstüne üstlün Kuran sübyan yaşta ki Huri göğüslerinden bahseder.
Muhammed’in cennette huri vaadetmesinin sebebi belli. Asıl şaşılacak olan, Kuran’ı doğrulamak için kırk takla atan müslümanların, hurilerin pişbirik oynamak için vaadedildiğini sanmaları. Hurilerin hangi malum iş için vaadedildiği Kuran’da apaçık şekilde yazar. Üreme olmayacaksa ne işe yarayacaktır yeni tomurcuklanmış memeler ve Kuran.

Talak Suresi Bulûğ yaşına girmiş küçük kızlarla evlenmenin ve cinsel ilişkide bulunmanın dinen onaylıyor.
Talâk Suresi 4. Ayet
Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla (henüz) âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa Allah ona işinde bir kolaylık verir.


İslamda Hırsızlık

İslamda kafirin malı helaldir. Enfal demek ganimet demektir. Ganimet bir başkasından zorla alınan maldır.

Enfal Suresi 1. Ayet - Sana savaş ganimetlerini soruyorlar. De ki: Ganimetler Allah ve Peygamber’e aittir. O halde siz gerçek müminler iseniz Allah’tan korkun, aranızı düzeltin, Allah ve Resûlüne itaat edin.
Enfal Suresi 69. Ayet - Artık elde ettiğiniz ganimetten helâl ve hoş olarak yiyin ve Allah'a karşı gelmekten sakının.
Fetih Suresi 19. Ayet - Allah onları, elde edecekleri birçok ganimetlerle de mükâfatlandırdı. Allah kudretli, hikmet sahibi ve hükümrandır.

Ganimet peşinde koşan bir Allah, Cariye peşinde koşan bir Allah, hırsızlık yapan bir Allah.
Allah’ı Muhammed’in uydurduğu çok açık. İslam dinini kurulma amacı hırsızlıktı. İnsanları soyup zengin olamak için kurulan bir din.

İslamda Cariye (Kadın Köle)

isid-ezidi-kadin-670.jpg


Müminun Suresi 6 Ayet - Ancak eşleri ve ellerinin sahip olduğu cariyeleri hariç. Bunlarla ilişkilerinden dolayı kınanmış değillerdir.
Ahzab Suresi 52 Ayet - Bundan başka kadınlar sana helâl olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz. İsterse güzellikleri hoşuna gitsin. Ancak sahip olduğun cariyen başka. Allah her şeye gözcü bulunuyor.
Nisa Suresi 24 Ayet - Bir de harb esiri olarak sahibi bulunduğunuz cariyeler müstesna, evli kadınlarla evlenmeniz de size haram kılındı. Bütün bunlar Allah'ın üzerinize farz kıldığı hükümlerdir. Bunların dışında kalanlar ise iffetli olarak zina etmeksizin mallarınızla mehir vermek suretiyle evlenmek istemeniz size helal kılındı. O halde onlardan nikah ile faydalanmanıza karşılık mehirlerini kendilerine verin ki, bu farzdır. O mehri takdir edip kesinleştirdikten sonra birbirinizi razı etmenizde bir mahzur yoktur. Şüphesiz ki Allah her şeyi çok iyi bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir.
Ahzab Suresi 50 Ayet - Ey peygamber! Biz bilhas sa sana şunları helâl kıldık: Mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. Bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir.
Nur Suresi 32 Ayet - Aranızdaki bekarları, kölelerinizden ve cariyelerinizden iyi davranışta olanları evlendirin.

Savaş Ayetleri

Bakara Suresi 216 Ayet - Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
Âl-i İmrân Suresi 13 Ayet - Hiç şüphesiz karşı karşıya gelen iki toplulukta size bir âyet, bir işaret ve ibret vardır. Onlardan biri Allah yolunda savaşıyordu, öbürü de kâfirdi ve karşılarındakini göz kararıyla kendilerinin iki katı görüyorlardı. Allah da gönderdiği yardımla dilediğini destekliyordu. Gören gözleri olanlar için elbette bunda apaçık bir ibret vardır.
Âl-i İmrân Suresi 121 Ayet - Hani sen sabah erkenden müminleri savaş mevzilerine yerleştirmek için ailenden ayrılmıştın. Allah, hakkıyla işiten ve bilendir.
Nisâ Suresi 74 Ayet - O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse, her iki durumda da biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz.
Nisâ Suresi 75 Ayet - Hem size ne oluyor ki, Allah yolunda: "Ey Rabbimiz! bizleri bu halkı zâlim olan memleketten çıkar, tarafından bizi iyi idare edecek bir sahip ve bize katından bir kurtarıcı gönder" diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların kurtarılması uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?
Nisâ Suresi 84 Ayet - (Ey Muhammed) Allah yolunda savaş! Sen ancak kendi yaptığından sorumlusun. Müminleri de savaşa teşvik et. Umulur ki, Allah kâfirlerin gücünü kırar. Hiç şüphesiz ki Allah kuvvet ve kudretçe çok daha güçlü, ve cezası daha çetindir.
Enfâl Suresi 5 Ayet - Nitekim Rabbin seni, hak uğruna savaşmak için evinden çıkarmıştı. Oysa müslümanların bir kısmı o zaman bundan hoşlanmamışlardı.
Enfâl Suresi 39 Ayet - Ortalıkta fitne kalmayıp, din tamamıyla Allah'ın dini oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse muhakkak ki, Allah yaptıklarını görür.
Enfâl Suresi 58 Ayet - Eğer bir kavmin, sözleşmeye aykırı bir hainlik yapmasından korkarsan, savaştan önce aynı şekilde antlaşmayı bozduğunu kendilerine bildir. Çünkü Allah hainleri sevmez.
Enfâl Suresi 75 Ayet - Daha sonradan hicret edip sizinle beraber savaşa katılanlar da sizdendirler. Bir de akraba olanlar, Allah'ın kitabına göre, birbirlerine daha yakındırlar. Şüphe yok ki, Allah her şeyi bilir.
Tevbe Suresi 14 Ayet - Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.
Tevbe Suresi 29 Ayet - Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın.

Yarattıklarının birbirini öldürmesinden nasıl bir keyf almaktadırki Allah sürekli savaş ve öldürme istemektedir.

Böyle bir Allah olabilirmi? Yada Allah böyle savaş kitabı göndermiş olabilirmi?

İslamda Çok Eşlilik

ilhan-arsel-seriat-ve-kadin-muhammed-cok


Nisa Suresi, ayet 3 - Hoşunuza giden başka kadınlarla iki, üç, ve dörde kadar evlenebilirsiniz.
Rad Suresi, ayet 38 - (Ey Muhammed!) Andolsun senden önce de peygamberler gönderdik, ve onlara da eşler ve çocuklar verdik.
Ahzab Suresi 50 – Ey peygamber! Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah’ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. Bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir. Allah, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.
Ahzab Suresi 51 – Onlardan dilediğini geri bırakır, dilediğini yanına alırsın. Sırasını geri bıraktığın kadınlardan dilediğini yanına almanda da sana bir günah yoktur. Onların gözleri aydın olup üzülmemelerine ve kendilerine verdiğin ile hepsinin hoşnut olmalarına en elverişli olan budur. Allah kalblerinizdekini bilir. Allah her şeyi bilir ve yumuşak davranır.
Ahzab Suresi 52 – Bundan başka kadınlar sana helâl olmaz. Bunları başka eşlerle değiştirmek de olmaz. İsterse güzellikleri hoşuna gitsin. Ancak sahip olduğun cariyen başka. Allah her şeye gözcü bulunuyor.
Ahzab Suresi 55 – Onlar (peygamberin eşleri) için babaları, oğulları, kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları kadın dostları ve sahip oldukları köleleri hakkında bir günah yoktur. Bununla beraber ey Peygamberin hanımları Allah’tan korkun. Çünkü Allah her şeye şahit bulunuyor.
Müminun Suresi 6 – Ancak eşleri ve ellerinin sahip olduğu cariyeleri hariç. Bunlarla ilişkilerinden dolayı kınanmış değillerdir.
Nur Suresi 33 – Evlenme imkanını bulamayanlar ise, Allah, lütfu ile kendilerini varlıklı kılıncaya kadar iffetlerini korusunlar. Ellerinizin altında bulunan köleler ve cariyelerden mükatebe yapmak isteyenlerle, eğer kendilerinde hürriyete kavuşmalarında kendileri için bir iyilik görüyorsanız, hemen mükatebe yapın. Allah’ın size vermiş olduğu malından siz de onlara verin. Dünya hayatının geçici menfaatlerini elde edeceksiniz diye, namuslu kalmak isteyen cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Kim onları zor altında bırakırsa, bilinmelidir ki, zorlanmalarından sonra Allah onlar için çok bağışlayıcı ve merhametlidir.
Mearic Suresi 30 – Ancak zevcelerine ve cariyelerine karşı hariç. Çünkü onlara yaklaştıklarında kınanmazlar.

İslamda İnsan Kurban Etmek

Saffat Suresi 99-100-111-102 - Ben Rabbime gidiyorum. O bana doğru yolu gösterecek. Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlat ver, dedi. Biz de ona uslu bir oğul müjdeledik. Babasıyla beraber yürüyüp gezecek çağa erişince: Yavrucuğum! Rüyada seni boğazladığımı görüyorum; bir düşün, ne dersin? dedi. O da cevaben: Babacığım! Emrolunduğun şeyi yap. İnşallah beni sabredenlerden bulursun, dedi.

Allah İbrahimden oğlunu kurban etmesini istiyor.

İslam ve Demokrasi

Müslüman bir ülkede demokrasinin olması imkansızdır. Kuran, devletin şeriat rejimiyle yönetilmesini ister. Şeriat dışındaki tüm rejimleri kafirlik olarak görür.

Câsiye Suresi 18.ayet – Sonra Ey Muhammed seni din hususunda apaçık bir şeriat sahibi kıldık. Sen ona uy, bilmeyenlerin hevâ ve heveslerine uyma.
Maide Suresi 48.ayet – Biz, herbiriniz için bir şeriat ve yol belirledik.
Maide Suresi 44.ayet - Şu halde İnsanlardan korkmayın, benden korkun. Âyetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah’ın indirdiği hükümler ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.

İslamın Cenneti

oYka8m.jpg

Vakia Suresi (35-37) Gerçekten biz hurileri apayrı biçimde yeni yarattık. Onları, bakireler kıldık. Eşlerine düşkün ve yaşıt.
Nebe Suresi (31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış turunç göğüslü yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.
Durhan Suresi 54- Ayet İşte, böyle. Ve onları, iri gözlü huriler ile evlendiririz.
Tur Suresi 20- Takva sahipleri, sıralanmış tahtlar üzerinde yaslanmış olanlardır ve onları güzel gözlü huriler ile evlendirdik.
Rahman Suresi 72- çadırlarda huriler vardır.
Vakia Suresi 22- Ve harika güzel gözlü huriler vardır.

Ömer Hayyam ‘Irmaklarından şaraplar akacak’ diyorsun Cennet-i alâ meyhane midir? ‘Her mümin’e iki huri’ diyorsun Cennet-i alâ kerhane midir?

Çelişkiler Dünya Altı Dört İki Günde Yaratılmıştır.

Kaf Suresi 38. andolsun biz, gökleri, yeri ve ikisi arasında bulunanları altı günde yarattık. bize hiçbir yorgunluk çökmedi.
Furkan Suresi 59. gökleri, yeri ve ikisinin arasındakileri altı günde yaratan, sonra arş’a istivâ eden (ona hükmeden) rahmân’dır. bunu bir bilene sor.
Fussilet Suresi 9. de ki: gerçekten siz, yeri iki günde yaratanı inkâr edip o’na ortaklar mı koşuyorsunuz? o, âlemlerin rabbidir.
Fussilet Suresi 10. o, yeryüzüne sabit dağlar yerleştirdi. orada bereketler yarattı ve orada tam dört günde isteyenler için fark gözetmeden gıdalar takdir etti.
Fussilet Suresi 12. böylece onları, iki günde yedi gök olarak yarattı ve her göğe görevini vahyetti. ve biz, yakın semâyı kandillerle donattık, bozulmaktan da koruduk. işte bu, azîz, alîm allah’ın takdiridir.
Bakara Suresi 117. (o), göklerin ve yerin eşsiz yaratıcısıdır. bir şeyi dilediğinde ona sadece "ol!" der, o da hemen oluverir.

Dünya Düzdür

Şems suresi 6. Yere ve onu yayıp dümdüz yapana ant içerimki...

Muhammed'in Zeyneb'i de Karilari Arasina Katmasi

Azab Suresi 37. Ayet - Sonra Zeyd o kadından ilişiğini kestiği zaman, biz onu sana eş yaptık ki, oğulluklarının ilişkilerini kestikleri hanımlarını nikâhlamada müminlere bir darlık olmasın. Allah'ın emri de yerine getirilmiştir.

Muhammed kendi oğlunun karısıyla bu ayetle evlenir.
Zeyneb Bint Cahs, Muhammed'in ogullugu Zeyd'in karisidir. Zeyd'i Muhammed kendisine "ogul" edindigi için herkes ondan "Muhammed'in Oglu (Zeyd Ibn Muhammed)" diye sözeder.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadın Sünneti

Pek çok islam ülkesinde erkek sünneti gibi kadın sünnetide uygulanmaktadır. Kadın sünneti hadis kaynaklarındada geçer.

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)

Sünnetin Kısa Vadede Zararları

Kanama
Cerrahi travma
Ağrıya bağlı şok
Enfeksiyon
Doku kaybı
HIV/AIDS, tetanoz gibi ölümcül enfeksiyonlar
Ölüm

Sünnetin Uzun Vadede Zararları

Operasyon uygulanan dokuda yaralar
İdrar yapmada ve adet kanının akmasında zorluk
Aşırı ağrılı doğum
Ağrılı cinsel ilişki
Cinsel isteğin azalması veya yok olması

kadc4b1n-sunneti.jpg

onezyada_toplu_kiz_cocugu_sunneti_12.jpg

Erkek Sünneti

Hadis kaynaklarında erkeklerin sünnet olması gerekli olduğu yazar.

Nil Gün (Araştırmacı Yazar, "Sünnetle İlgili Yalan ve Gerçekler" kitabının yazarı)

Sünnetin sağlığa büyük zararları var Kesilen sadece işe yaramaz bir deri parçası değil. O kesilen parça, içinde sinir uçlarının, kan damarlarının, salgı bezlerinin bulunduğu bir mekanizma. O işe yaramaz diye kesilen deri parçasının koruyucu görevi ve cinsel işlevi var. Sünnet olduktan sonra bir çok alanda erkek zarar görüyor.

Dr. Haydar Dümen (Seksolog)

"Sünnet bütünüyle olumsuz bir eylemdir. Baştan sona yanlış. Çünkü, adı ister Tanrı, ister doğa olsun, evrenin süreçleri içinde bedenimizde ne bir hücremiz fazla, ne eksiktir. Bu yüzden doğa ya da Tanrı hatalı imalat yaratmaz.




sapk%C4%B1nlik-1.jpg

sapk%C4%B1nlik-2.jpg

Hayvan Kurban

Kurban bayramı et yeme bayramı değildir. İsteyen hayvanı öldürdükten sonra toprağa gömebilir. Tarih boyunca kurbanları toprağa gömen çok oldu.

İslamın kurbanının temelinde insan kurban etmek yatar bu kurandada geçer.

Saffat Suresi 99-100-111-102 - Ben Rabbime gidiyorum. O bana doğru yolu gösterecek. Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlat ver, dedi. Biz de ona uslu bir oğul müjdeledik. Babasıyla beraber yürüyüp gezecek çağa erişince: Yavrucuğum! Rüyada seni boğazladığımı görüyorum; bir düşün, ne dersin? dedi. O da cevaben: Babacığım! Emrolunduğun şeyi yap. İnşallah beni sabredenlerden bulursun, dedi.

Allah İbrahimden oğlunu kurban etmesini istiyor.

İlhan Arsel:" Kurban adayarak, kan akıtarak Tanrı’yı hoşnut kılmak, ona yaklaşmak, eski çağlardan beri süregelen bir ibadet şeklidir ki, bugün artık çağdaş uygarlığa ters düşen bir gelenek olarak görülür. Böyle olduğu içindir ki, “aydın” din adamı rolünü üstlenmiş görünen bazı mollalarımız, her konuda olduğu gibi, kurban geleneği konusunda da İslam şeriatını “şirin” gösterme yolunu ararlar ve bu amaçla birtakım laf cambazlıklarına başvururlar."


muslimisches-opferfest-3.jpg

Aşure Günü

Aşure günü müslümanlar kendilerini ve çocuklarını bıçaklarlar.



DXnB86.jpg

ashoura-04.jpg

Oruç

Ramazanda gazete haberlerinde oruç tutmadığı için dayak yiyen, bıçaklanan ve öldürülen insanları gazetelerde okuruz. Müslümanlar kendilerine yaptıkları işkenceyi başkaları da kendilerine yapsın isterler. Oruç tutmayanları döverler hatta öldürebilirler.

Ramazanda dini şiddet dozu artar, her taraf ilahi, ezan, kuran, hoca, hacı vs. dolar. Şerefsiz basın ve televizyonlar ramazanda müslümanların mastürbasyon yapmasına yardım ederler. Ramazan İslam şövenizminin doruk yaptığı aydır.

Oruç tutanların oruç tutmayanların üzerinde kurdukları baskı ve duygusal şiddetler bütünü. faşizmin lügat anlamı, kendi düşüncelerini baskı ve zorbalıkla başkasına kabul ettirmek anlamına geliyorsa, oruç faşizmi müslüman ülkelerde en çok uygulanan duygusal ve fiziksel şiddet uygulamalarından biridir diyebiliriz.

Gece balkonlarda sabahlara kadar okey oynayıp kahkaha ve gürültüleri ile oruca hazırlık yapan komşulara sahip olmaktır.

Ramazan adı altında fiks menülerle kazıklanmaktır, öğlen açık lokanta bulamamamaktır, akşam 7'de lokantaya gidince "iftara hazırlanıyoruz" deyip size yemek verilmemesidir.

Devlet dairelerinde de bol bol uygulanır. kurum yemekhaneleri kapatılır insanlar oruç tutmaya yada daha fazla para harcayarak dışarıdan beslenmeye zorlanır. birde merkezi bir yerde olmayım etrafınızda yemek yiyecek bir yeriniz yoksa tam anlamıyla sap gibi ortada kaldınız demektir.





images.jpg


Taşlara Tapan İnsanlar (Kabe)
Taşları öpen ve ona tapan insanlar.




tas.jpg


Burka
İslamda kadın olmak.



Burka.jpg
Link to post
Sitelerde Paylaş

ama demek istediğim şu anamiz babamizin çoğu müslüman bizim demi kendiniz daha iyi bilirsiniz kötü insanlar mi yoo valla benimkilerin İslam'dan kaynaklanan bi kötülüklerini görmedim annem biraz cahildir islami kulaktan duyma yaşar hocadan imamdan duyduklariyla 5 vakit de namaz kılar ama bazı konularda islam falan dinlemiyor valla söylüyorum bak anne yanlış yapıyorsun islama göre günaha giriyorsun böyle yaparak dinlemiyor bile ama sonuç olarak şunu demek istiyorum islam mi insanları kötü yapar yoksa insanlar mi islami kötü yapar

Link to post
Sitelerde Paylaş

ama demek istediğim şu anamiz babamizin çoğu müslüman bizim demi kendiniz daha iyi bilirsiniz kötü insanlar mi yoo valla benimkilerin İslam'dan kaynaklanan bi kötülüklerini görmedim annem biraz cahildir islami kulaktan duyma yaşar hocadan imamdan duyduklariyla 5 vakit de namaz kılar ama bazı konularda islam falan dinlemiyor valla söylüyorum bak anne yanlış yapıyorsun islama göre günaha giriyorsun böyle yaparak dinlemiyor bile ama sonuç olarak şunu demek istiyorum islam mi insanları kötü yapar yoksa insanlar mi islami kötü yapar

anan baban..bizimkiler / hepimizin anası babası genelde müslümanım diye GEÇİNENLER....

ben de müslümandım / GEÇİNENLERDENDİM!!

senin dediğin şey VİCDAN dinle minle alakası YOK....kuranda yazanlar ortada...herşey kabak gibi meydanda...

kurana göre şu anda tüm müslümanların CİHAT halinde olmaları gerekiyor mesela..

hani nerde ???

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün cuma hutbesini dinledim ya arkadaşlar islam aslında o kadar kötü bir din değil bence insanlar kötü islam değil İslamın emirleri kötü şeyler değil ki adam öldürme giybet yapma anani babanı üzme ne bileyim işte bunlar kötü değerler değil ki bilmiyorum ya ben yumuşadı m islami karşı dusundumde sorun dinde değil sanki insanlarda yani islama inanarak ta medeni bi insan olunabilir bence

Sana tek bir soru: Kuran'ın neresinde insan öldürmek kötüdür diyor?

Ayrıca bunların İslamla alakası yok, bunlar insanlığın malı, arapların dininin değil. Dinler hırsızdır, insanlığın ürettiği değerleri çalar, kendi ürünü gibi sunar, sunarken de çarpıtır, bozar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün cuma hutbesini dinledim ya arkadaşlar islam aslında o kadar kötü bir din değil bence insanlar kötü islam değil İslamın emirleri kötü şeyler değil ki adam öldürme giybet yapma anani babanı üzme ne bileyim işte bunlar kötü değerler değil ki bilmiyorum ya ben yumuşadı m islami karşı dusundumde sorun dinde değil sanki insanlarda yani islama inanarak ta medeni bi insan olunabilir bence

Seni yargılarım..Senin gibilere her türlü bildiğim sevgi sözcüklerini söylerim..Çünkü zırcahilsiniz,kendinizi de bir halt sanıyorsunuz..

Hayatında kaç tane hadis okudun sen?

Utanmaz megali,imzamı oku bari..!

Bak sana imzamı açıklayayım..Sevişmişler,öldürmüşler,sevişmişler,öldürmüşler,sevişmişler,öldürmüşler...Bu böyle yıllarca devam etmiş..Bu sevişme ve öldürmelerin üzerine,yüzlerce yıl sonra bir din inşa edilmiş..Buna da islam denilmiş..Anladın mı?

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kötülük deyince akla sadec cinayet, hırsızlık geliyorsa bu sığ bir akıldır ve dinlerin içinde sakladığı gerçek kötülüğü görmekten acizdir.

Demek ki isamın burada anlatıldığı gibi aslında barbarca bir din olmadığı konusudna sağlam bir reaklam dinlesen hemen müslüman olacaksın.

İslamda cineyet, tecavüz, gasp gibi basit kötülükler vardır. Ancak bunlar olmasaydı bile biz islamın (diğer tüm dinler gibi) neden kötü ve zararlı olduğunu anlatmaya devam edecektik. Çünkü yüzeysel görünenden fazlası var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün cuma hutbesini dinledim ya arkadaşlar islam aslında o kadar kötü bir din değil bence insanlar kötü islam değil İslamın emirleri kötü şeyler değil ki adam öldürme giybet yapma anani babanı üzme ne bileyim işte bunlar kötü değerler değil ki bilmiyorum ya ben yumuşadı m islami karşı dusundumde sorun dinde değil sanki insanlarda yani islama inanarak ta medeni bi insan olunabilir bence

İslam değil insanlar kötü diyorsun ve çevrendeki insanları gözlemleyerek bu kararı alıyorsun öyle mi?

İnkar edenlere de ki yakında mağlup olacaksınız ve cehenneme sürüleceksiniz. Orası kalınacak kötü bir yerdir. (Ali imran-12)

Bana insanları inanmadıkları için ateşlerde yakan, türlü türlü işkenceler uygulayan ve bu da yetmezmiş gibi derilerini tazeleyip tekrar tekrar yakan bir varlığın iyi olduğunu mu söylüyorsun? Işid'in yaktığı pilotun videosunu bile zor izledim. Carl Sagan, Albert Einstein, Stephen Hawking, Daniel Danett'in ateşler içinde derileri erimiş, göz kapakları kapanmış, bedenleri kömürleşmiş bir halde çığlık çığlığa kalması ve bu sırada müslümanların içinde süt ırmakları bulunan bir alemde zevk ve sefa içinde yaşaması hoşuna mı gidiyor? Bu mudur adalet anlayışın?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bugün cuma hutbesini dinledim ya arkadaşlar islam aslında o kadar kötü bir din değil bence insanlar kötü islam değil İslamın emirleri kötü şeyler değil ki adam öldürme giybet yapma anani babanı üzme ne bileyim işte bunlar kötü değerler değil ki bilmiyorum ya ben yumuşadı m islami karşı dusundumde sorun dinde değil sanki insanlarda yani islama inanarak ta medeni bi insan olunabilir bence

islam veya genel bir din insanı geri bırakır bu bir gerçek. senin dediğin kısma gelirsek kusura bakma ama insanlar aynen dediğin gibi islamı kafalarına göre yaşıyorlar yani islam insanların yaşadığı kadar iyi bir din değil islam kötü bir din öldürme katletme çoklu evlenme kadınlara kötü davranma gibi olaylarda kötü ama insan çağının medeniyeti yüzünden bunlar geri planda kaldı veya değiştirildi ( en azından sürekli değişik yorumlanarak) ve çağa uyum sağlandı olay bu senin sevdiğin islam bir yansıma ve yalandan ibaret

Link to post
Sitelerde Paylaş

islam veya genel bir din insanı geri bırakır bu bir gerçek. senin dediğin kısma gelirsek kusura bakma ama insanlar aynen dediğin gibi islamı kafalarına göre yaşıyorlar yani islam insanların yaşadığı kadar iyi bir din değil islam kötü bir din öldürme katletme çoklu evlenme kadınlara kötü davranma gibi olaylarda kötü ama insan çağının medeniyeti yüzünden bunlar geri planda kaldı veya değiştirildi ( en azından sürekli değişik yorumlanarak) ve çağa uyum sağlandı olay bu senin sevdiğin islam bir yansıma ve yalandan ibaret

en güzel örneği hıristiyanlıktır bundan yüz yıllar önce dinsizlerin 5 dk da kafalrını kesiyorlardı şimdi kimse bir şey yapmıyor yapamıyor hani gerçek hıristiyanlık o mu bu mu

Link to post
Sitelerde Paylaş

daha da bu forumda takılmam valla size bir şey soyleyeyim mi o kötü dediginiz elestirdiginiz islamdan betersiniz suna bak Afaroz ettiniz beni hani müslümanlara söylüyorsunuz ya hosgorusuz sunuz diye bu konudan anlasildiki siz onlardan betermissiniz şimdi anladım buraya gelip islami savunanlari şaka gibi ya güya insanlik degerleri olanlar sadece islam kötü bir din aslında diye düşündüğüm için nerdeyse kovacaklar beni böyle devam edin aptalca siz çoğunlukta olsaniz müslümanların yaptigindan daha kotusunu yaparsınız demek ki . evet sorgulayan yeni yeni islamdan kopmuş bir ateist tim ve kültür olarak ya da mecburen arada cumalar a gidiyorum . suna bak ya etmedikleri hakaret kalmamış bide gelmisler islamin hosgorusuzlugunden bahsediyorlar evet siz bu kafayla hosgoruyu haketmiyorsunuz zaten

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...