Jump to content

Dinler ve dış uzay canlıları komplo teorisi


Recommended Posts

Selamlar Ateist Forum üyeleri...Miraç kandili gereği biraz araştırma yapınca aklıma bu komplo teorisi geldi...Biraz mizahi yaklaşıyorum. Aya inildiğine inanmayıp ta İslam Peygamberinin Burak denilen katırla eşek arası bir binekle 50 bin ışık yılın mesafeye gittiğine inananların var olduğunu düşünürken aklıma birden bu teori geldi..

Hani malum işte Mısır Piramitleri uzaylılar yardımıyla yapıldı, Mayalar uzaylılardan astronomi bilgisi öğrendi, Nazca Düzlüklerindeki şekiller uzaylılara mesaj için çizildi, Paskalya adasındaki heykeller ,kristal kafatası, bağdat pilleri, Ankhorwat tapınağı, daha birsürü insanın şimdiki aklına güvenerek binlerce yıl öncesi yaşayan hemcislerine böyle şeyler nasılda yapılabilmiş gibisinden biraz küçümseme ve biraz da bilinmeyene duyulan o muazzam merak ve çözme güdüsüyle oluşturulmuş akla hayale gelmeyen teoriler..Elbette en başta biz aciz insanların hemen yardımına koşan da tabi ki uzaydan gelip bizim gelişmemizi isteyen, medeniyet kurmamız için yardım eden her zaman için kendilerini bir yana bırakıp insanoğlunun iyiliği için uğraşan uzaylı yardımsever insan üstü varlıklar. Bu varlıklar artık kaç yüzbinmilyon ışık yolu uzaktan geliyorsa ki muhtemelen Orion dan geliyorlar yada Sirius tan aramızdaki mesafe o kadar geliş gidip yapılamayacak kadar uzak değil.

Uzaylı varlıkların yardımlarıyla evrildik,geliştik medeniyetler kurduk M.S 2015 yılına kadar geldik nihayet ki bu geçen süre içinde insanoğlunun insaoğluyla arz üzerinde savaşmadan,kan dökmeden geçen bir gün olsun..Olmamış tarih boyu mutlaka hergün kan dökülmüş,savaşılmış.

Bu savaşlar önceleri avlanan et için belki beğenilen bir kadın için tekme yumruk,kafa kol,kılıç mızrak,ok yay vs diyerek atom bombasına kadar gelmiş.

Yazılı tarihin başlamasıyla da karşımıza ilk çıkanlar kim oluyor elbette tanrılar..Çok tanrılar,az tanrılar,tek tanrılar vs.Tanrılar ve insana emirleri ; Malum hikaye Adem ve Havva dan başlıyor. Emirlere karşı gelip çokta matah olmayan biraz ekşi biraz tatlı bir elma yüzünden cennetten kovuluyorlar.

Gelelim konuya Cennetten kovulma aslında dsaha rahat bir gezgegenden dünyaya gelme ile başlıyor komplo teorimizde burada başlıyor zaten..Aslında cennetten kovulan bambaşka bir alemden sürgüne gönderilen iki canlı insanımsı varlık.Suçlular ama.Buyuk bir suçları var.(Bilmiyoruz)Yaşadıkları gezegegen,yıldız neyse o kadar ileri ki ve suç oranı nerdeyse sıfır ki suç için canlı öldürmek yasak.Uzun arama sonu sürgün yeri olarak dünya bulunuyor ve bu iki canlı varlık erkek ve dişi olarak buraya sürgüne gönderiliyor..Ben bu duruma biraz da dünyevi siyaset açsından sanki hanedana ortak olan yada bir devrim vs. sonucu yönetimden indirlien hanedanlar olduğunu düşünüyorum bulundukları yerde.

kendileri tarafından yok edilmeyip bu derin uzayda ölüme terk edilen bu iki varlığın bir şekilde hayata tutunup nesillerini devam ettirmeyi başarmalarını da uzaktan uzağa izleyip durmuş olmalı bizim derin uzaylılar.

Ama fiili olarak öldürme işlemi onların kitabında yazmayıp nasıl yapalımda bu hanedan halkını bir şekilde yok edelim birbirlerine düşürelim diyerek yaptıkları bir plan olsa gerek..İbrahim denilen den başlamışlar,Musa,İsa,Muhammed vd. gibi bu hanedan halkına nifağı sokmuşlar..Ayın ikiye bölünmesinide sağlamışlar,Kızıl Denizinde,Muhammedi yanlarına alıp sorguya çekmişler bakmışlar plan tutuyor..kendi haline bırakmışlar hanedanı.

İşlemler sonucu bir avuç hanedan geldikleri yerde atalarının yaşadığı yaşam standardına ulaşmışken milyonlarcası iyi kötü ,bir diğer yarısı açlık sefalet içinde yaşamaya başlamış...Ve sonuçta hani bu gün her olayı ABD,Rusya;İsrail vs bağlıyoruz ya birbirini yedirerek kendileri ayakta kalırken..Bizim hanedanda sen Müslümansın,sen Hristiyan,yahudi,şu bu diyerek asıl görevlerinin geldikleri yere geri dönmek olduğunu unutup birbirini boğazlarken hanedanlığı ellerinden alanlarda arada bir gelip kontrolleri sürdürü olmuş..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Işık yılı değil hatırladığım kadarıyla dünya yılı, yani allah güneş sistemi yakınlarında, tahtına oturmuş, uzaylılar daha arkasında kalıyor onun, arkasına dönüp bakıyor mu arada belki uzaylılar kulak yapıyodur arkadan ona.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bende söyle düşünüyorum canliligin başlaması dünya da gerceklesmisse gerekli koşullar oluştuğunda neden başka bir gezegen de de gerceklesmesinki yani varsayım olarak dünya da canlılık oluşmadan önce başka bir gezegende dünyadan milyonlarca yıl önce bir hayat başlamış olabilir ve bizim gibi evrilip akıllı canlılara dönüşmüş olabilirler ve bizden çok daha önce evrildikleri için teknoloji olarak bizden çok çok daha üstünler öyle ki ışınlanmayi falan bulmuslar tarih boyunca dünyaya gelip bu dünyada yaşayan en akıllı varlık olan insanlarla iletisime geçip onları tanimaya calismis olabilirler ve insanlar gökten gelen bu canlilari tanrı olarak kabul etmiş olabilirler zamanla bu tanrı tek Tanrıya dönüşmüş olabilir

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben sadece dinler açısından yaklaşmıştım..Bu gün petrol, enerji ve diğer kaynaklar için insanları birbirine düşürüp kaymağı yiyen ülkeler gibi, ABD,AB,Rusya vd. gibi..

Yani uzaylı emperyalistler..başına bela olmasın diye yok etmek istedikleri iki canlıyı sürgüne gönderip yok olmalarını beklemek gibi..ama plan tutmayınca ''din '' denilen olguyu aşıladılar...Gerçekten harika bir plan..

Oysa ki her türlü zorluğu yenip medeniyet kuarabilen insan barış içinde de yaşayabilirdi.. Yaşayanlar da var bizim gibi demek ki..geldiğimiz yerde ki kod larımız ne kadar bölünmüş olsa da da barışçıl duygularımız halen yaşıyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşteböyleee,

Bir gün ınsanoğlu beceripde başka güneş sistemlerine gidebilirseki gidecek.Şöyle birşeylede karşılaşabilir.

Tüm canlılar ölmüş eserleri hala meydanda durmaktadır.

Yada canlılar daha yeni yeni evrimleşmektedir.

Bizim gibi varlıklarını sürdürenlerde olabilir.

Bizim güneş sistemi SAMANYOLUNDA bir .(nokta) kadar minnacık bir şey olduğuna göre ki evrende iki milyarın çok çok üstünde SİSTEM bulunduğunu düşünürsek bizim güneş sistemimizden başka güneş sistemlerindede pek çok canlı yaşaması gerekir.

Tanrı acaba oralardada Ortadoğu ınsanları gibi çok çok uslular yaratmışmıdır dersiniz?

Amarıkada fazeden bir gemi gelir ormanda çalışan 13 kişiden 12 sini yakalayıp alır gider.

Pilot kadındır,derki siz daha çok çok ilkelsiniz.Benim bu UFO çok az yakıtla milyonlarca yol kateddi çok kısa zamanda.

Korkmayın sizi geri götüreceğim bizim modern dünyeyi gösterdikten sonra.

Ve kendi dünyesini havadan gösterir.Inanılmayacak derecede modern.Amarıkalıların aklı durur götleri ufunun tavanına vurur :D .

Sonra geri getirip Amarıkalıları aldığı ormana bırakır ve süratle gözden kaybolur.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bu dünya dışı varlıklara inanıyorum, bazılarına ters düşüyor bu teori ama bilim ve teknolojiyle heran ispatlanabilecek bir teori bana göre( ispatlanmıştır ama daha kesin sonuçlara hala ihtiyaç var.).Homosapien'in bu varlıkların dokunuşuyla evrildiğine inanmaktayım. Mısır uygarlığında ve dünyanın çeşitli yerlerinde ve tarihi olaylarda kanıtlarına rastlanmaktadır mağara, tapınak, piramit gibi yapılarda çizimler ve itafen yazılar vardır. Mu ve Atlantisede inancım var bunu açıkca belirtiyorum forum sevmesede. Ama başlıktaki girişe dahil olmak istemiyorum benim düşüncem biraz farklı bu konuda.

tarihinde Abdul Alhazred tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bu dünya dışı varlıklara inanıyorum, bazılarına ters düşüyor bu teori ama bilim ve teknolojiyle heran ispatlanabilecek bir teori bana göre( ispatlanmıştır ama daha kesin sonuçlara hala ihtiyaç var.).Homosapien'in bu varlıkların dokunuşuyla evrildiğine inanmaktayım. Mısır uygarlığında ve dünyanın çeşitli yerlerinde ve tarihi olaylarda kanıtlarına rastlanmaktadır mağara, tapınak, piramit gibi yapılarda çizimler ve itafen yazılar vardır. Mu ve Atlantisede inancım var bunu açıkca belirtiyorum forum sevmesede. Ama başlıktaki girişe dahil olmak istemiyorum benim düşüncem biraz farklı bu konuda.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...