Jump to content

Mastürbasyon yapanın eli hamile kalır mı

Recommended Posts

Ateistler, dindarlara göre daha fazla çavuşu tokatlıyor. Ve ateist kadınlar da fareyi tıklıyor veya kara kutuyu tıklıyor. Dindarlar, çavuşu tokatlamak günah diye daha çok dizginliyorlar çavuşu. Her ne kadar dindarlar belli etmeseler de onlar da gizli gizli tokatlıyorlardır ama günah diye daha az yapıyorlardır diye düşünüyorum. İstisna olarak, azgın dindarlar hariç :)

Bazı maymunlar da çavuşu tokatlıyor. Sizi gidi azgın ateler siziii.

tarihinde Z-karn-223 tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Ateistler, dindarlara göre daha fazla çavuşu tokatlıyor. Ve ateist kadınlar da fareyi tıklıyor veya kara kutuyu tıklıyor. Dindarlar, çavuşu tokatlamak günah diye daha çok dizginliyorlar çavuşu. Her ne kadar dindarlar belli etmeseler de onlar da gizli gizli tokatlıyorlardır ama günah diye daha az yapıyorlardır diye düşünüyorum. İstisna olarak, azgın dindarlar hariç :)

Tokatladıktan sonra pişman olmuyoruz. :D
Sitelerde Paylaş

müslümanlar daha ziyade geceleri rüyalanıp - yatak yorgan çarşaf batırıyor....

Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...