Jump to content

Çinliler artık UYGUR TÜRKLERİ ÇOCUKLARINIDA DÖVMEYE başladılar


Recommended Posts

İşte böyleee,

Bu çinlilerin defterlerini dürelim...............sürelim Tuttuğumuz yerde.

Ne dersiniz?

HAKKETMİYÜRLERMİ?

5 yaşındaki çocuğa bir sürü polis tekmeleyip duruyor.

Ben and iştim.

Gözlerim Çinli arayacak artık.Artık Avrupanın heryerinde.her köşe bucağında.

Birkaç ay önce görmüştüm çinli bir işçi asansör kuruyorlardı.

Yazdım şu köşeye.

Tolonbeg

Bundan Sonra Ben Elimden Geldikçe Bu Şerefsizlerin Görüntülerini Yayacagım Belki Bir Vijdan Sahibi Yetkili El Atar .. Lütfen Sizlerde PAYLAŞIN.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi söylediklerimi Uygur Türkleri hakkında olanlar için değil bu haberler çerçevesinde değerlendirmek gerek.

İlk iletide bulunan video manipüle amaçlı bir video olabilir.

O çocuğun Türk olduğuna dair bir kanıt var mı? Türk olduğunu nereden biliyoruz?

Videoda adam çocuğun elini eziyor. Hırsızlık yapmış yada birşeylere zarar vermiş olabilir

Videoda insanların konuşmaları net bir şekilde anlaşılıyor fakat Çince bilmediğimizden olayın ne olduğunu anlayamıyoruz.

Videoda bir çok yetişkin çocuğun etrafında toplanmış bu normal bir durum değil. Orada farklı bir olay gerçekleşmiş olabilir.

Irkçı Çinliler olabilir ancak bir kısım için top yekün ülkeyi farklı unsurlara salt ırkçı yaklaşım gösterdiğini söylemek yanlış olur.

İkinci ileti içinde aynı şey geçerli manipüle amaçlı olabilir. Durum gerçek ise sadece ırksal temelde değil dinsel nedenleri de gözardı edilmemelidir.

Adamın oruç olduğunu nereden biliyorsunuz?

O fotoğraftaki kötü muamele görme nedenini nedir?

Adamın Türk olduğunu nereden biliyorsunuz?

Çinlilerin ırkçıları provokasyon amaçlı yapıyor olamaz mı?

...

...

Sorular uzar gider.

Özellikle internet insanları provoke etme için çok iyi kullanılır. Bu tuzaklara düşmemeliyiz. Eğer gerçekten bu olaylar gerçekleşmişse elbette tepkimizi göstermeliyiz. Gösterilecek bu tepki top yekün olaylarla ilgisi alakası olmayan, onlar gibi düşünmeyen tüm ülkeye mal edilmemelidir.

Uygur Türklerine yapılan baskı ve zulmleri kastetmedim elbette. O konu ayrı bu konular ayrı değerlendirilmelidir. Gerçekliği doğrulanmayan haberlere itibar etmemeliyiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Hassiktir lan,5 yaşında bir çocuk bir sürü kazıkkadar adamlar çocuğu tekmeliyür sen ordan sikgibi ortaya çıkıpda onları savunuyorsun.Ulan bunun altı üstü 5 yaşındaki çocuk.Bunun ÖCÜ yerde kalmamalı bir şekilde alınmalıdır.HIRSIZLIK YAPSA NE OLUR.

Okadar ınsanın içinden bir denesi çıkıpda demiyür yapmayın bu çocuktur deye.Demekki bunlar bukadar düşmen Türklere.Bizde oluruz çinlilere düşman bundan sonra.Demekki ÖYLE.

Arkadaşlar bu videoyu yazıştığınız uğradığınız diğer forumlara asınız ki bu yamyamların nası bir yamyam olduğunu görsünler TAVIRLARINIDA ona göre koysunlar.Ucuz pazarlarda satılan bu götten bacaklıların mallarınıda almayınız.

Tolonbeg

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

o çocuk türkmüdür - değil midir...

belli değil...

ancak...5 yaşında bir çocuğa --- (çocuk bile değil bana göre 5 yaşındaki bir insan henüz bebek sayılır....) bu şekilde davranılması - İNSANLIĞIN BİTTİĞİ noktadır...

isterse islamcıların deyimiyle "şeytanın bebeği" olsun......

bu şekilde davranışı hiç bir şey haklı çıkarmaz...

şerefsizliktir.....itliktir....alçaklıktır...namussuzluktur....

daha ağır şeyler söylenebilir...ama forum müsait değil...

dediğim gibi...isterse ordaki bebek çinli birinin hırsız bebeği olsun....,,

olay ırk değil - insanlık olayıdır oradaki.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu ben sanki bu olayları onaylıyorum da onları savunuyormuşum.... Elbette yanlış çocuğa yapılan muamele. Yazdıklarımdan da mı çıkaramadınız bunu. G*tünüzden uydurmayın gaza gelmeyin diyorum. Gördüğünüz herşeye sorgusuz sualsiz inanıyorsunuz. Ulan bir düşün bir sorgula hemen kabul etme. Araştır işin aslını öğren sonra durum neyse ona göre davran diyoruz.

Ben yazdıklarımın arkasındayım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Linki açmadım bilmiyorum.

Çocuğa karşı bir şey varsa suçlu yapanlardır.

Ancak genel olarak Uygurlarla olan sorunda Çinliler haklı.

Eğer Türklük savunuyorsan savunacağın müslüman Uygurlar değil, Çinliler olmalı.

Çinliler orijinal Türktür.

Moğollar orijinal Türktür.

Git bak bakalım örf adetlerine Çinlilerle Moğolların.

Senle benzer bir tarafı kalmamış.

Sen Türküm diyorsun Arapların örf adetlerini savunuyorsun.

Saçmalık.

O bölgede Türk varsa bu Moğollar ve Çinlilerdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tolon Dede, bir video ile gaza gelecek yaşı geçmedik mi? Üstelik ABD'nin tehdit olarak gördüğü Çin'e karşı yayınlanan bir video varsa ortada... ABD'nin insanları ve fikirleri videolarla yönetmesinden gına gelmedi mi ya? Birinci Irak savaşı'nda meşhur petrole bulanmış kuş vardı. Sonradan itiraf etti bu puştlar. Norveç'te çekilmiş.

Çin'deki Uygur Türkleri'ni ABD kışkırtıyor. Çin'de bölücü bir hareket olarak besliyor. Bu hareketin sonu, Uygur Türkler'inin ABD menfaatleri uğruna heba olmasıdır. O bölgede faaliyet gösteren İslamcı barbarların güç kazanması da yan ürün olarak ortaya çıkar.

Tolon Dede, zeki bir adam olduğunun hepimiz farkındayız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Videoyu izlemedim bu arada. Çocuğa işkence eden pislikler varsa gerçekten, meseleyi Türk Çin savaşı şeklinde algılamak yerine, ırk ve milliyet kavramlarını bir tarafa bırakarak çocuğa saldıran bir grup ruh hastası olarak niçin değerlendirmiyoruz? Bu belki de bir adi suçtur. Çin devletinin resmi bir Uygulaması olarak görmemiz için bir sebep var mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 years later...

H&M markası çini protesto etmek amacıyla çin pamuğu kullanmayı bıraktığını duyurdu.

 

Bizim uzunadam ve yanındaki ortagindan tık yok. Hadi onu anladık da seçmeninden de tık yok.

 

Herhalde insana verdikleri değer nedeniyle sesleri çıkmıyor. Bu ülkede insanin değeri kaç para ki zaten? Çin öldürdüğü ve işkence ettiği insanların parasını ödüyorsa bu ülkede kimsenin sesi çıkmaz. Örnek Soma katliamidir. Ölenlerin parasını verip susturdular.bu kadar.

 

 

Gerçi bu tür işkence olaylarına bu toplum alişiktir. Devletimiz kutsal bir görevi ustlendiginden ne yapsa doğrudur. Çinlilerin yaptığı da birşey mi. Geçmişte işkence yaparken ara verip iftar yaptiktan sonra da işkenceye devam edenleri biliyoruz. Mübarek insanlar nede olsa.

tarihinde bidonadam2 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                      Çin, yıllardır işgal ettigi Türk yurdunda katliamları sürdürüyor.Karşılığıda her fırsatta verilmelidir.Haliyle amarika ordaki TÜRKLERİ destekleyecektir.Kendisininde bundan büyük yararı olacaktır.Batılılar göz göre göre nasıl PKK yı ve diger kürt terör guruplarını suriyede dertekliyor.AynınıdaTürkistanda

işgal bölgesinde yapar.

                   Talibanı ortaya çıkaran kim,Amarıka.

Yıllarca destekleyen kim AMARIKA.Şimdi ne yapıyor amarıka talibanı gördügü yerde defterini dürüyor

Onun için sorun yoktur.İsterse defteri dürer,istersede istemediginin dibine sürer.Çünkü kimseye ihtiyacı yoktur. Çünkü nerdeyse dünyanın tümü aMARİKANIN  GÖTÜNÜ yalamak zorundadır.Yalamayanın defterini dürüyor vede dibinede sürüyor.

                    Amerika askerlerimizi ırakta kışlalarından aldı başlarına ÇUVAL geçirdi.Götürüp hapsetti.Söyleyin bakıyım siz ne yaptınız?

İsreil gemimizi basıp 10 kişimizi öldürdü ,söyleyin siz ne yaptınız.

                  Filistinliler 3 İsreil askerini yakalayıp öldürünce.Filistine kara ve hava harekatı baslattıFilistinin nerdeyse yarısını bombalayıp yıktı.Bu yıkıntıları yapmaya veya yaptırmaya kalksa Filistin.20 yıllık bir zaman gerek.Üstelikte 2,000 filistinliyi öldürdü.

                  Ondan sonra Filistin İsreile karşı bişi yapabildimi?

Müslümanların işi gücü SOPA  yemek.PALAVRA  savurmak.

                  Yalnız müslümanlar birbirlrrini öldürmekte DÜNYA birincisidirler.

Haniiiiiii 1 müslüman 20 kafire bedeldi.Kuran öyle diyor.

Sonrada arabın ALLAHI kusura bakmayın yanlış söyledim bir müslüman iki gağura bedeldir dedi fellahın allahı.Gene yanlış söyledi.8 milyonluk KAFİR İSREİL 530 milyonluk ortadoğu müslümanlarının agzını,burnunu kırıyor her çatışmada.

-

Atatürk 17 yılda 46 fabrika kurdu osmanlıysa 620 yılda 4 fabrika yaptı ikisi şarap fabrikasıydı.Bunlarıda YAHUDİLER kurduydular.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Uygur konusu çin ABD gerilimine malzeme ediliyor. Tıpkı Türkiye'deki PKK gibi.. ve Filistin konusu da böyledir.

 

Ben konuyu devlet politikası olarak görmüyorum. Bu açıdan bakmiyorum.

 

Tam tersine bu konuların politikaya alet edilmesine tepkiliyim. Türkiye İsrail ile ilişkilerini düzeltiginde filistini unutur, ABD ise çin ile ilişkilerini düzelttiginde Uygurları umuruna bile koymaz. İşte buna karşıyım. Güya güvenli bir hayat için halklar tarafından kurulan devletler artık halklar için tehlikeli olmaya başladı. Feodalitenij gelişmiş şekline evrildi. Adam başı şu kadar para dan başka bir değerimiz yok.  Göstermelik birkaç insaniyet videosu ile oyalamaya devam. Bebek kurtaran kahraman işçi veya köpeğe palto giydiren kahraman vatandaş senaryoları ile sadece güvende olduğumuzu düşünmemizi istiyorlarlar. Ama aslında tam tersi , masada pazarlık konusuyuz resmen.

tarihinde bidonadam2 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinlerin TARiHİ:Bakın dinlerin

tarihinde ne yazıyor?

MÖ 1700 hz.Süleyman Sodom- TEKVİN kitabında diyorki

                  Tanrı İbrahimin(abrahamın )torunlarından YAKUBA göründügünde.ETLİ  BUTLU  iri bir adamdı Yakub.Kendine çok güvenirdi.Kimi tutsa kaldırıp yere vururdu.ALLAHI görünce yanaşır Allahın ensesinden tutar ve

ALLAHLA güreşe başlar.YAKUP ALLAHI tam yere çalacagı sırada ALLAH Yakuba bir ÇELME atar YAKOBOVSKİ gıçının üstüne yere çakılır.Yakob gıçının ağrısından danalar gibi bağırır.

Allah Yakuba derki ULAN  TERES,sen BENİM kim olduğumu bilmiyormusun?

Ama artık ögrendin sanırım beni ,ulan gabcık ağızlı.

Yakobda gıçının sancısından ağlayarak derki SEN bana HİLEYLEE garışık HURDA yaptın.Yoksa şimdiye kadar beni kimse yenemedi.ALLAHDA derki  ulan KOKOREÇ, BEN kimsedegilim TANRIYIM  TANRI.

Yakobda demezmi ben SENİN kim olduğunu biliyorum..Allahda derki peygamber olmuşun ama   ALLAHINI daha tanımıyorsun.Nekadar güclü olduğumu bilmiyorsun.

Tolonbey:Ben ALLAHIN yerinde olsaydım Yakoba neler yapmazdım neler..

Bizim TEMELLE  güreşde dünyanın gaç köşe olduğunu görtersin sana HAMSİ  DEMEL:--)))).

 

Dedeniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...