Jump to content

Bir kesin gerçeği ifade edelim: TANRI DİYE BİR ŞEY KESİN VE NET OLARAK YOKTUR!


Recommended Posts

  • İleti 267
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

"Hakaret edilince yazamıyoruz..." diye birşey söylemiyorum. kendi adıma konuşacak olursam, bu tersine beni motive ediyor. daha güçlü kılıyor.

Hakaret edenin ise kendini nasıl rezil kepaze etmekte olduğunu çok iyi biliyoruz

Ancak bu nedenle forumda yazmayı bırakan birçok insan var. Bunlar, herkesin görüşüne saygılı olduğu ve blakis ateistleri destekledikleri halde, sadece bazı görüş farklarından dolayı, defalarca hakarete uğramış insanlar.

Çünkü bu farklı görüşler, onların zihinlerindeki kibir ve madde putuna ve şeytanlaşmış nefretine dokunmuştur.

Ayrıca dinden uyanma potansiyeli varken, bu serseriler yüzünden daha da fazla dinine bağlanan insanlar var.

Forumda şöyle ilginç bir tablo var; hakaretle dinden uzaklaşanlar, genelde dayaktan anlayan tipler ve aynı karaktersizliği ve magandalığı başkalarını uyguluyor. Bize gerekli olan aklı başında insanlar ise forumdan uzaklaşmaya başlıyor.

Ben, önce neden yanlış olduğunu anlatırım, sonra belki düzgün bir adam zannedip rica ederim (insan gibi rica etmeyi "zırlama" olarak tanımlayan, taşralı bir dağ adamı bile olamaz. karaktersiz uyduruk cahil bir serseridir)

Sonra belki, düzgün laftan anlamıyor diye birkaç fırça çekerim.

Hala anlamıyorsa, geriye kalan olasılık, muhtemelen bir akıl hastlalığıdır. bu anormal kişilik bozukluğuna sahip görünen birçok kişi de, aslında akıl hastası olabilir.

O yüzden bazen bunları idare etmek lazım.

Bu sadece bazı konularda farklı düşünüyor diye, insanları damgalayan, ayrıştıran, nefret saçan, hakaret edip aşalayan, insanca rica edene "zırlama" diyen kişiliksiz, kendini birşey zanneden cahil züppeleri, biyerde sergileyip, "en gelişmemiş insan türü" diye tanıtmak lazım.

Veya hayvanat bahçesinde, zaten haksız olarak hapsedilmiş tüm hayvanlar özgürlüğüne kavuşturulduktan sonra, bu mahluklar orada sergilenmeli ve hergün dalga geçilmelidir.

Bu kendini Allah zanneden çakma ateistler, karşındaki insanın o hakareti zaten hakettiklerini iddia ederler. böyle ahmakça bir savunma neye dayanarak yapılabilir?

Elbetteki hergün tapınıp tapınıp durdukları KİBİR PUTUNA... hergün şişinip çatlayıp patlayan EGO'larına dayanarak..!

Bu yobazların kendileri TANRI olmuş, bir de utanmadan karşısındakini tanrıdan bahsetmekle itham ederler.

Hiçbir dayatması olmayan deist ve panteistleri ve sadece bu teorilere olasılık tanıdıkları için agnostikleri aşalarken, kendileri, tanrılar tanrısı yaptıkları maddeyi, adeta hergün insanların kafasına indirirler

Evrendeki herhangi bir bilinç olasılığından bile bahsetsek, "tanrı, tanrı, tanrı" diye zikir çeker gibi sayıklayacak kadar tanrıyla kafayı bozmuşlardır!

Bu kişiler, kendilerince palavra dayanaklar uydurup, dine destek olduğumuzu iddia ederler, ama kendileri dinin destekçisini geçin, bizzat dinin kendisi olmuştur!

Çünkü din denilen şey, bu fanatik, bölücü, damgalayıcı sabit fikirli, düşünmekten aciz yobaz zihniyet sayesinde var.

İslamı bu ateizmi din yapan yobazlar yazmış olsaydı, muhtemelen daha korkunç bir din olurdu. dikkat ederseniz, bu adamların hakaretleri, kuran'ın yazarından çok daha fazladır.

üstelik bunları, zaten dine karşı olan insanlara karşı yapacak kadar da şuursuz amaçtan yoksun kokuşmuş bir fanatizmin içine batmışlar.

Zihinlerindeki tüm çirkinlikleri hergün nasıl dışarı kustukları, sadece bir düşünce farkından dolayı bile nasıl nefret saçtıkları bellidir.

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu soytarının da ne kadar çok adı varmış; "ahmak, rezil, şerefsiz, pislik, moron.." Bu tanrı müsvettesi, tüm bunları nasıl kartvizitine sığdırıyor?

Dini bizzat yaratan zihniyeti temsil eden bu yobaz dinciler, tuvaletten besleniyor herhalde? yoksa bir beyinden bu kadar pislik saçılması mümkün değil !

Zaten yapabileceğiniz başka bir şey yokki. Siz, ki bu hakaret denen tavrınız aslen, her tür aptallık, ahmaklık, rezillik, şerefsizlik, pislik, moronluk vs. ne varsa, hepsini de kutsallaştırıp dokunulmaz kılma yolunuz işte.

Sizin her tür pisliği yapmaya hakkınız olacak, bizim ise bu yaptığınıza pislik deme hakkımız olmayacak, hakaret ediyormuşuz olacak di mi?

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

tanrı yoksa atheizmde yoktur, tanrıyı göremiyorum tıpkı atheizmin inancınıda göremiyorum ve görmediğim hiç bir şeye inanmak diyorum . atheizm bir inanıştır diyorum ve görecelı değildir diyorum ve diyorumkı tıpkı tanrı gibidir atheizm onu görmeyiz ama; 

ona inanan insan denılen canlıları görebiliriz.   konu başlıgı trajıkomık bir başlık hala nasıl? tavan arasına gitmemış enteresam. 

atheistler illakı tanrıyı görmeden inanmam diyorsa haklıdır ama bende haklıyım ve atheistlere diyorumkı bana ianndıgınız hislerinizi gösterin bende bunu istiyorum . çünkü bende sizler kadar haklıyım görmediğim aklınıza ve mantıgınıza nasıl? iannımkı.. 

 evet sevgili atheist düşün taşın ve sorgula ve sonundada sentezle atheizm inancını neden? göremiyorum. 

tarihinde evrenselalp tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 20.07.2015 at 18:42, Strong Materyalist said:

TANRI DİYE BİR ŞEY KESİN VE NET OLARAK YOKTUR!

Yukarıdaki cümleye iyi bakın.

Eğer yukarıdaki cümlede bir gedik arıyorsanız veya muhalefet edecek bir nokta arıyorsanız siz KESİNLİKLE Ateist değilsiniz.

Yukarıdaki cümleyi benimsiyor, doğru ve kesin bir gerçektir diyorsanız siz Ateistsiniz.

Şimdi bir bakalım.

Ateistlerle benzer olduklarını iddia ettiğiniz Non-Teistlere.

Onların bu cümleye muhalefet oranları Teistlerin muhalefet oranlarıyla aynıdır.

Bu onları aynı yapar.

Ateistlerle benzerliğe sahip değil bu Non-Teist güruhlar.

Aksine Ateistleri gözlemleyen ve Teistlere rapor sunan birer ajan gibi teizme çalışırlar.

Kesin gerçeği bir kez daha ifade edelim.

TANRI DİYE BİR ŞEY KESİN VE NET OLARAK YOKTUR!

Bana göre tanrı vardır.?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...