Jump to content

1 ile 9 yaş arası kız çocuklarının fiyatı yaklaşık 172 dolar..!


Recommended Posts

IŞİD, 19 kadını savaşçılarla birlikte olmadıkları ve onlara karşı geldikleri için öldürdü.

Kadınların IŞİD’in kalesi haline gelen Musul’da öldürüldüğü iddia edildi. Daily Mail'in haberinde, Birleşmiş Milletler’in de teyit ettiği üzere kadın köleler için değişik fiyatlar biçildiği yer aldı. Listeye göre, Hristiyan ve Ezidi kadın kölelerin fiyatları yaşına göre değişiyor ve gençler daha pahalıya satılıyor. Buna göre, IŞİD savaşçıları 30 ile 40 yaş arası kadın köleler için 75 dolar ödemek zorunda. 1 ile 9 yaş arası kız çocukları için de yaklaşık 172 dolar fiyat biçildiği haberde yer aldı. Bir Birleşmiş Milletler temsilcisi, kadın kölelerin tüyler ürperten durumları ile ilgili olarak “Kadınlar bir benzin bidonu gibi pazarlık objesi oluyor. Bir kadına aynı anda altı erkek talip olabiliyor” dedi.

http://odatv.com/n.php?n=bu-sefer-katliamin-sebebi-cinsel-iliski-0708151200

İslam barış hoşgörü dinidir veya Aişe 9 yaşında gerdeğe girmedi diyenler,bu haberler ne?

Radikal mi bunlar,terörist mi bunlar?

Tamam da pkklarda terörist..Pkklı teröristlerin kadınlara böyle fiyat biçtiğini ve yaş aralığı filan koyduğunu duydunuz mu?

Bunlar müslüman..Bunların hepsi Muhammed'in g.tünün kılları..Bunlara Türkiye'de yardım ediyor,Suudi Arabistan'da..Bize maval okumayın..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Savaş ganimeti olarak görüyorlar işte, aynen kuranda yazdığı gibi, hasta beyinli gerizekalı sürüsü. Ve müslüman dünyası böyle olayları görmezden geliyor, içinde islam varsa anında sus pus konumuna geçiyorlar, tipik üç maymunu oynuyorlar. Sadece cumacı ve tatlı su müslümanlarından biraz cılız bir tepki geliyor da onlarınki de tepki bile sayılmaz, "bunlar islamı kötülemek için yapılıyor, islam barış dinidir, allah hepsinin belasını versin" hop bitti tepki bu, hepsinde de aynı goygoy var.

Kendi yarattıkları kaosta geberip gitse bari hepsi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cocuklar niye yetiskin kadinlardan pahali? Umairm tahmin ettiigim sey icin degildir.

Satılan çocuk/kız/kadın filan değil..Satılan vajina..

Müslümanlar vajina satıyorlar..Diyorlar ki 1 yaşındaki vajina şu kadar uçuk bir para,çünkü hiç kullanılmamış..5 yaşındaki vajina şu kadar uçuk bir para ama 1 yaşındaki vajinadan 4 sene daha yaşlı olduğu için biraz ucuz..Fiyat belirleme yöntemleri bu..

15 yaşında bir vajina var..Az kullanılmış ve ucuz..30 yaşında bir vajina var..Çok kullanılmış ama iş görür..

Müslüman kafası bu..Müslüman,kadına/çocuğa vajina olarak bakar,bir insan olarak bakmaz..Bunun nedeni de Muhammed'dir..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...