Jump to content

Muhammede Mucize yarattı diyenler


Recommended Posts

Islam hep soylediğimiz gibi çelişkiler yumağıdır. Kuran'da Muhammed'e mucize verilmediğinden bahsedilmesine rağmen islami kaynaklarda bu kadar mucizeden bahsedilmesi insanların ne kadar inandıkları kitaptan haberdar olduklarının göstergesidir.. Doğrusunu demek gerekirse oradan buradan alınan bilgiler sayesinde Muhammed Allah ın önüne geçmiştir. Kuranın önemi yoktur önemli olan Muhammeddir..

Gerçekten benim şahsen aklım almıyor bu meseleyi. Allah Kuranda bas bas Muhammede mucize vermedik, mucize sadece Allah a aittir derken ortalıkta Muhammedin mucizelerine inananları görmek bu kişilerin cehaletinin simgesidir..

"İnkarcılar: "Ona Rabbinden mucizeler indirilmesi gerekmez miydi?" derler. De ki: "Mucizeler ancak Rabbimin katındadır. Doğrusu ben, sadece apaçık bir uyarıcıyım." (Ankebut - 50)

"Eğer onların yüz çevirmesi sana ağır geldiyse, haydi (yapabilirsen) yerin içine (inebileceğin) bir delik, ya da göğe (çıkabileceğin) bir merdiven ara ki onlara bir mucize getiresin! Allah dileseydi elbette onları hidayet üzerinde toplardı. O halde cahillerden olma!" (En`am - 35)

"Hayır, dediler, (bu) karmakarışık hayallerdir; hayır onu uydurmuş; hayır o şairdir. (Eğer gerçekten peygamberse) öncekilerin (mucizelerle) gönderildikleri gibi o da bize bir mucize getirsin." (Enbiya - 5) "Bundan önce helak ettiğimiz hiçbir kent(halkı) inanmamıştı, şimdi bunlar mı inanacaklar?" (Enbiya - 5,6)

"İnkar edenler, "Rabbinden Muhammed`e bir mucize indirilmeli değil miydi?" derler. Sen ancak bir uyarıcısın ve her toplumun bir yol göstereni vardır." (Ra`d - 7)

"İnkar edenler, "Rabbinden Muhammed`e bir mucize indirilmeli değil miydi?" derler. De ki: "Doğrusu, Allah, dileyeni saptırır, kendisine yöneleni doğru yola iletir." (Ra`d - 27)

"Muhammed`e, Rabbinden bir mucize indirilmeli değil mi?" diyorlar. De ki: "Görünmeyen ancak Allah`a aittir, bekleyin, doğrusu, ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim." (Yunus - 20)

"İnkarcılar: "Ona Rabbinden mucizeler indirilmesi gerekmez miydi?" derler. De ki: "Mucizeler ancak Rabbimin katındadır. Doğrusu ben, sadece apaçık bir uyarıcıyım." (Ankebut - 50)

"Eğer kendisi ile dağların yürütüldüğü, yahut arzın parçalandığı, yahut ölülerin konuşturulduğu bir Kur`an olsaydı!... Hayır bütün işler Allah`a aittir, insanlar hala anlamadılar mı ki, Allah dileseydi, bütün insanları doğru yola iletirdi? Yaptıkları işler yüzünden inkar edenlerin başlarına ani bela(lar) gelmeye devam edecek, yahut yurtlarının yakınına konacak (yahut sen onların yurtlarının yakınına konacaksın), Allah`ın vaadi gelinceye kadar bu böyle sürüp gidecektir. Allah sözünden caymaz." (Ra`d - 31).

"Mucizeler göndermekten bizi alıkoyan husus, öncekilerin onları yalanlamış olmasıdır. Semudlulara, gözle görülebilen bir dişi deve vermiştik de ona zulmetmişlerdi. Oysa, Biz mucizeleri yalnız korkutmak için göndeririz."(İsra -59)

Ne garip ateistler Müslümanlara Kuran öğretiyor.. Bu durum ateistlerin mi yoksa Müslümanların mı bilgi açısından üstün olduğunu cahillerin tokat gibi suratlara vurmaktadır.. Bizlerin kimlerle uğraştığını artık takdir etmektesinizdir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

AY'IN İKİYE AYRILMASI-

ORBİTER-4 TARAFINDAN ÇEKİLEN FOTOĞRAF

BENİM MANEVİ MİRASIM İLİM VE AKILDIR

'''MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'''

HZ.MUHAMMED (S.A.S) EN BÜYÜK MUCİZELERİNDEN BİRİ OLARAK GÖSTERİLEN AY'IN İKİYE AYRILMASI,BİRÇOK TARTIŞMAYA SEBEB OLMUŞTUR.TARTIŞMALARDAN BİRİ EĞER AY İKİYE AYRILDIYSA DÜNYA'NIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BU OLAYIN GÖRÜLMESİ GEREKİYORDU.

BEN DE BU KONUYU ARAŞTIRDIM VE BUGÜNE KADAR HİÇBİR YERDE GÖRMEDİĞİM BİLGİLER EDİNDİM...ZAFER DERGİSİNİN 1991 TEMMUZ SAYISINI'DA BİR YAKINIMDAN EDİNDİM...ZAFER DERGİSİ BU KONUYU AYRINTILI BİR ŞEKİLDE ELE ALMIŞTI...BİR İNTERNET SAYFASINDA DA BU KONUYA DA RASTLAYINCA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM......

AYIN İKİYE AYRILMASI

Söz konusu yazida, bazi arkeolojik kesiflerden de bahsedildi. Meselâ Hindistan'da bulunan bir heykel üzerinde "Ay'in ikiye ayrildigi sene yapilmistir" yazisinin bulunmasi (bkz. Ö.N. Bilmen, Müvezzah Ilm-i Kelâm, 3. baski, s.161) bu delillerden biriydi.

1967 yilinda firlatilan Orbiter-4 uydusundan alinan 67-1805 seri numarali fotograflarda, Ay'in dünyadan görünmeyen ara yüzeyinin, uzunlugu 240, kalinligi ise 8 km olan bir yarik tarafindan kusatildigi belirtilmisti. Bu yarigin bariz bir sekilde yükselmis yan kenarlari, Ay'in ayrildiktan sonra tekrar birlesmesi sirasinda olusmus intibaini kuvvetlendiriyordu.

Ayni yazida ilk defa ZAFER tarafindan ortaya atilan bir delil de, Modern Astronomi ile ugrasan bütün ilim adamlarinca fevkalâde önemli bir kaynak olarak kabul edilen ve ilmi yönü tartisilmayan bircok kitapta yer alan 311 yillik Ay haritasiydi. Italyan gök bilimcisi Cassini tarafindan çizilen bu ay haritasinda, dünyamizdan görülen ay yüzeyinin tamamini kusatan tesadüflerle meydana gelemeyecek kadar muntazaman olan bir çizginin varligi, son derece net bir sekilde müsahede edilmekteydi. ZAFER, bu çizginin ay'in ikiye ayrilip tekrar birlesmesiyle meydana gelebilecegini belirttigi yorumunda, zamanla yapisinda degisikliklerin olabilecegini ortaya koydu. Çünkü ay, her an yogun bir meteor bombardimanina tutuluyor ve 1 gramlik göktaslari bile, en sert kayalarda 30 cm derinliginde, 60 cm çapinda bir çukur açiyordu. Bilindigi gibi bu meteorlardan bazilari koruyucu atmosfer tabakasina ragmen dünyamiza düsmüs, Arizona çölüne düsen bir tanesi çevresi 5 km'ye ulasan 174 m derinliginde bir çukur açmisti.

ZAFER, daha sonra "Ay Mucizesi"'nin dünyadaki örneklerine veriyor ve yaziyi söyle devam noktaliyordu:

"Döllenmis tek bir hücrenin parçalanarak 60 trilyona ulasmasi ve beden üzerinde kusursuz bir sekilde birlesmesiyle vücud bulan insanoglunun, Ay gibi suursuz bir kütlenin parçalanip tekrar birlesmesini inkâr etmesi, gerçekten gülünç ve acinacak bir tablodur"

Link to post
Sitelerde Paylaş

siz nereden uyduruyorsunuz bunları yok sa benim tanıdığım islam la sizin ki arasında fark mı var

bakın heryerde sabittir.

1 Allah

2 melek

3 kitap

4 peygamber dir sıra. peygamberimiz Allahtan önemli değildir.

siz biz gibi insandır ( ki siz biz demekten nefret ederim) sadece seçilmiş olmasıdır fark

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğer hala ısrarla Muhammed mucize getirmiş diyorsan bu ayetleri yalanlıyorsun...

Sana göre Allah doğru söylemiyor o zaman....

Allahın sözlerinin pek bir önemi yok..

Söz konusu Muhammed se Allahı takan kim diyorsun yani..

Aferin Sana..

Gerçek bir Kuran Cahili Müslüman..

Link to post
Sitelerde Paylaş

29/50 "Ona Rabbinden bir mucize inmeli değil miydi?" dediler. De ki, "Mucizeler ALLAH'ın katındadır. Ben sadece apaçık bir uyarıcıyım."

29/51 Bu kitabı sana indirmiş olmamız ve kendilerine okunması onlara yetmez mi? Bunda inanan bir toplum için bir rahmet ve öğüt vardır.

Bu iki ayetten Kitap'tan/Kuran'dan başka mucize olmadığı ortaya çıkıyor..Haklısın Mohammed..

tarihinde sokrates tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence bilim Allah’ın ne varlığını ne de yokluğunu isbatlayamaz. Sadece bir taraf bilime göre ağır basabilir. Zaten Allah’ın varlığı ispatlandığında imtihan biter.

Bana sorarsanız bilim çok kez kanıtlamıştır Allah’ın varlığını. Kainatın bir düzen içinde hareket etmesi hiçbir zaman şaşmaması gibi.

Bize düşen biraz düşünmek. Parmak izine bakın, her insanın birbirinden farklı. Bu nasıl kendi kendine olacak? Kainat kendi kendine bunu hafızasında tutup ona göre düzenlemeler mi yapıyor? Eğer evrim gerçekleşmişse nasıl böyle her insan birbirinden farklı olacak, her insanın parmak izi birbirinden farklı olacak?

Yanlışlıkla bir gün güneş niye batıdan doğmuyor? Güneşin batıdan doğması demek kıyametin kopacağına herkesin inanması demektir? Herkes anlayacak ve Allah’a ve Rasulüne iman edecek ama ondan sonra ettikleri iman kabul edilmeyecek ve onlara hiçbir fayda sağlamayacak. Bize düşen bir şeylerin kesinleşmesini beklemek değil onlara kesinleşmeden kesinmiş gibi bağlanmaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ayın yarılmasıyla ilgili bir yazıma şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://ateistplatform.ipbfree.com/index.ph...view=getnewpost

Ayın dünyadan bakıldığında hep aynı yüzü görünür. Ay yarılma mucizesinde dünyadan bakanlar ayın ortadan ikiye yarıldığını gördülerse ve eğer yarılmanın gerçekleştiğine dair kanıt varsa o kanıt bugün de aynı şekilde dünyadan bakarak görülebilir. Bunun için ayın dibine kadar gitmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Bu kanıtın var olduğunu söyleyenler açıkça yalan söylüyor olmalıdırlar, çünkü madem ki izler var, teleskoplarla çekilecek fotoğraflar iddiayı açıkça kanıtlayabilir. Oysa ki, kanıtlamak bu kadar kolayken, ortada somut tek bir kanıt yok. Olağanüstü iddialar olağanüstü kanıtlar gerektirir ve böyle bir iddia için bir kanıt değil yüzlerce kanıt ortaya konmalıdır...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...