bir_akil_insan 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 12, 2015 gönderildi Soruma cevap vermedin. Bu durumda senden tamamen başka bir boyutta tanrı olabilir mi ? beyninin ürünü tamam. ama sen burada insanın başlangıç aşaması ile ilgili tanrı kavramını %100 yokluyorsun. buradaki tanrıyı teistin tanrısı diye düşünme. hepsine tanrı diyoruz işte. bak ilerde insanların, beynin nasıl çalıştığını %100 olarak bulurlarsa bir insan yaratabileceklerinden bahsettim. bu insanı tanrı gibi birşey yapar. bu şekilde bizden üstün bir varlıkta olabilme ihtimali olmuş oluyor. hatta ondan da üstün bir varlık ihtimali oluyor. bu böyle uzar gider. ama burada bu tür şeyleri %100 kesinlikle yoklamak saçma değil mi ? burada ihtimallerden bahsediyorum. saçma sapan teist tanrısından değil. Başka bir boyutta da olsa -tabii eğer başka bir boyut varsa-, aynı boyutta da olsa; fiziksel bir boyuta dahil olan her şey, ölçülebilirdir. Ölçülebilir her şey, öyle veya böyle, kopyalanabilir veya oluşturulabilirdir. Bu durumda: olası konu tanrınız, yarattığı canlılar tarafından kopyalanabilir veya oluşturulabilirdir. Bu da, onun bir tanrı olmadığını gösterir. Kendi ile güzl güzel çelişir. Olası konu tanrınızın, gerçekten olabilmesi için, fiziksel bir varlığı olmaması gerekir. Buna da: yoktur, denilir. Diyelim ki, var ve fizik dışı bir alemde yer alıyor ve fiziksel evren ile hiç teması bulunmuyor. Bu durumda, bu olası tanrınızdan nasıl haberdar oldunuz? Diyelim ki, var ve fizik dışı bir alemde yer alıyor ve fiziksel evren ile hiç teması bulunmuyor. Bu durumda, bu varlığın tanrısal olduğunu, yani insana has özelliklerin en en eni olduğunu nerden biliyorsunuz? Diyelim ki, var ve fizik dışı bir alemde yer alıyor ve fiziksel evren ile hiç teması bulunmuyor. Bu durumda, bu varlığın varlığının sizin için ve sizin varlığınızın, onun için ne önemi olabileceğine inanıyorsunuz? Diyelim ki, var ve fizik dışı bir alemde yer alıyor ve fiziksel evren ile hiç teması bulunmuyor. Bu durumda, bu varlığın derdine düştüğünüze göre, bu varlığın bulunduğu boyuta geçmenin bir yolu olduğuna ve örneğin ölünce o boyuta geçeceğinize mi inanıyorsunuz? Yani fiziksel evrenden, fizik dışı evrene geçmek diye bir şeylere mi inanıyorsunuz? Bu durumda, fiziksel evren ile hiç teması olmayan bir varlık, nasıl oluyor da fiziksel evren ile fiziksel olmayan evren arasında bir geçiş sağlayabiliyor ve nasıl oluyor da bu evrenden bir şeylerin kendi tarafına geçmesini sağlayabiliyor ve bunu hangi sebeple yapıyor? Fiziksel evren ile hiç teması olmayan bir varlık, neden fiziksel evrenden bir şeylerin kendi tarafına geçmesini istesin? Buna ihtiyacı mı vardır? Bir şeye ihtiyacı varsa, bu varlık nasıl tanrısaldır?... Tanrı diye bir şey yoktur. Tanrı tanımı, kendisi ile çelişir. Yukardakiler gibi soru ve akıl yürütmelerin size göstereceği şey: aslında bir tanrı umudu veya korkusu içinde olduğunuz gerçeğidir. Link to post Sitelerde Paylaş
Lihaboulady 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 12, 2015 gönderildi democrossian bir mesajını göster hakaret içermesin la ? içindeki bu nefret nerden geliyor senin ? sanırım dinlere falan nefret besliyorsun iş yerinde falan da din konusu açıyormuşsun. neymiş adamın kalkıp gitmesini istemiyorsanız agnostiğim deyinmiş ulan milletten banane milletle din tartışması yapıp ikna mı edicem. kendini ikna edemedin galiba millete ateizm mi satıyorsun ayrıca size evreni yaratan gökte öyle bizi izleyen tanrıyı %100 yok edemezsin mi dedim. Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 12, 2015 gönderildi Sana ne ulan manyak! Zevkime gidiyor tartışmak, sana mı soracağım geri zekalı! Ha şimdi ne tartışacağımı veya tartışmayacağımı sana soracağım! Salağın derdine bak yahu! Benim kimle ne vaşak geçtiğimin derdi seni mi gerdi aptal! Lan ne kadar geri zekalı idyotlarsınız böyle ya! Link to post Sitelerde Paylaş
Lihaboulady 0 Ağustos 12, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 12, 2015 gönderildi Sana ne ulan manyak! Zevkime gidiyor tartışmak, sana mı soracağım geri zekalı! Ha şimdi ne tartışacağımı veya tartışmayacağımı sana soracağım! Salağın derdine bak yahu! Benim kimle ne vaşak geçtiğimin derdi seni mi gerdi aptal! Lan ne kadar geri zekalı idyotlarsınız böyle ya! Bak görüyormusunuz yine hakaret Nefret besliyor çünkü içinde dinlere karşı. Açıcak iş yerinde din konusunu milleti ateist yapacak allaha karşı üstünlük sağlayacak hahahah ulan siz yok musunuz komedisiniz. işi gücü yok adam milleti ateist yapmakla uğraşıyor. şimdi böyle birine boş adam demezsin de ne dersin ? mutlu birinin böyle şeylerle işi mi olur ? adamın mutsuz olduğu o kadar belli ki hakaret olmadan bir mesaj dahi yazamıyor Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi (düzenlendi) . Ağustos 13, 2015 tarihinde democrossian tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi (düzenlendi) . Ağustos 13, 2015 tarihinde democrossian tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Manyak işyerine taktı! Ülen manyak sana ne olum? Kafayı sıyırdıysan foruma ne dalıyorsun, psikiyatri kliniğine dal! Hayret bişey yahu! Lan ne manyaklar oluyor yahu! Dinlerden nefret ediyormuşum. Eee? Başka derdin sıkıntın tasan? Hayır bu seni niye gerdi onu anlamadım! Tamam bu kadar gülme yeter, karnıma ağrı girdi be! Ben kaçar... Link to post Sitelerde Paylaş
vitamin 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Tartışma çok eğlenceli, kahkahalar atıyorum. Zuhahahaha. Keşke like etme imkanı olsaydı. Link to post Sitelerde Paylaş
Atheist Primate 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Ne guldum ya su tartismalara :D Ozellikle Storng Materyalist'in paylastigi videoya baya bir guldum Link to post Sitelerde Paylaş
momentum 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Tanrı denilen şeyin zaten tanımında hata var. Tanrı demek bilinç demektir. Peki ya tanrı neyi bilecek? Ortada bilinmesi gereken bir şey varsa zaten başta o varlık tanrı olamaz. Not etmeye değer bir Tanrı tanımı. Bana Arap şairlerinden Ümeyye bin Ebi Sait'i hatırlattı. Görüşleri Hanifi monoteizmine yakındı. Bununla beraber, iman etmeden, hicretin ikinci yılında öldü. Onun şiirlerini okutturan Peygamber, "Ümeyye'nin şiiri iman etmiş, kendisi dışarıda kalmış" derdi. "Ortada bilinmesi gereken bir şey varsa zaten başta o varlık Tanrı olamaz." İşin doğrusunu söylemek gerekirse, ben fakirin okuyabildiği kadarıyla, düşünce tarihi boyunca gelmiş geçmiş düşünenlerin ezici çoğunluğu, antik Yunanlısı, teisti, materyalisti, Müslümanı, hep bu hataya düştüler. Bazı mistikler, bazı İslam bilginleri, Hegel gibi düşünenler hariç. Kimi Tanrı'yı bir zaman akışının içinde kavramaya çalıştı, kimi, O'nun maddeyi hyle-heyula denen bir öz maddeden yarattığını söyledi, İncil yazarı Yuhanna gibi kimi de Kelam'ın (ki sonradan İsa olarak yeryüzüne inecektir) ezelden beri Tanrı'yla birlikte olduğunu yazdı. Mutlak anlamda varlık, Tanrı demektir. Diğerleri ikincil, göreli, nispi varlıklardır. Felsefi deyimle Tanrı, kendi kendisini düşünen düşüncedir. Kendi kendisinin bilincindedir. Tanrı'nın bilmesi, Kendi'nden gayri bir bilgi nesnesinin varlığını gerektirmez. Gerektirseydi, bir şeyi "tanıyan" bir tanrı olurdu, kendisi için bir "öncelik" veya "sonralık" söz konusu olurdu, yani aslında Tanrı olmazdı. O'nun bilme sıfatı kendiliğindendir. Bidayette sadece Tanrı vardı, mutlak olarak O'nunla birlikte hiç bir şey yoktu. Tanrı her şeyin evveli ve ahiridir. Alfa ve Omega O'dur. Tanrı kendinden sonrakileri var ederken de bu O'nun için bir "sonralık" değildi. Tanrı'nın bilmesinde bir artma ve eksilme olmaz. Bilgisi artan veya eksilen varlık Tanrı değildir. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Ben neremle okursam okuyayım, en azından akıl ve mantıktan ayrılmıyorum. Sen ise götünle düşünüp götünden tanımlar uydurup sonra da hmm, olabilir diyen bir hayalperestsin. sana allah %100 yok diyemezsin ya varsa mı dedik şapşal uçak konusunda bile onca mesaj yazdırdın. birşeyi 1 kere de anlayamıyorsun ki. 3-5 defa söyleyeceğiz "ha öyle miydi tamam o zaman" diyorsun Bir benim yazdığım mesaja bak, bir de verdiğin cevaba. Kıçından uydurup uydurup sonra böyle olamaz mı diye sayıklayan sen değil miydin? Yahu o kadar ahmaksın ki uydurduğun şeylerin kendi hayalin olduğunu bile kavrayamıyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi (düzenlendi) "Tanri kesinlikle yoktur" gibi bir dogmaya inanarak, teistlerin eline koz vermek nedir yahu? Sen zaten her turlu teist tanrisinin olmadigini kanitlayabiliyorsun... Pratik hayatta hicbir fonksiyonu olmayan, nasil yasamamiz gerektigine dair hicbir dayatmasi olamayacak tanri tanimlarini olabilirligini kabul etmemek icin, niye kendini kasip sacmaliyorsun ki? Boyle sacmalayarak teistlerin imanini arttirmaktan baska bir ise yaramazsiniz... Evet, isabetli bir konu olmuş. çok doğru tespitler.. Zaten "tanrı kesinlikle yoktur" diyeni, genelde müslümanlar dinlemeye bile gerek görmez. yine de, ben bu iddiaya saygı duyuyorum. ama "herkes böyle diyecek" dayatmasına girdikleri zaman, saçmalamaya başlıyorlar. ve içindeki korkularını belli ediyorlar. bu da teistlerin imanını arttırıyor. "Tanrı olasılığı ile başa çıkamazsınız" demelerinin sebebi, bu kendine "güçlü" diyen, cılız, zayıf ateistlerdir. Çünkü herşeyi adeta bu iddiaya bağlayarak, "tanrı varsa, bu dinleri gönderen varlık olur" şeklindeki alt mesajı, sürekli teistlerin kucağına atarlar. Halbuki böyle lüzumsuz şeylerle uğraşmaktansa, teist tanrılarını, hep birlikte rahatlıkla geçersiz hale getirebilirdik. evrenin başlangıcında bir bilinç olup olmadığı, niye bu adamları bu kadar geriyor anlamadım? Tanrı niteliği taşımayan yaratıcılar olabileceğini söylüyorum, yine tepki gösteriyorlar bunlara göre, yaratıcı sadece "yoktan vareden tanrı" demektir. bu konuda müslümanı da geçmişler; insanın da bir yaratıcı olduğunu göremez hale gelmişler. Demekki iman ateşi, bazı kişilerde kolay kolay sönmüyor:) zihinlerinin her köşesine Allah yapışmış olsa gerek. Ne desek, konuyu Allah'a getirip duruyorlar. Ağustos 13, 2015 tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Lihaboulady 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi birde kafalar dinden kurtulamamış demeleri yokmu. yahu siz küçükken hiç mi düşünmediniz dünyada neden varız nasıl geldik diye ? tabi siz düşünmediniz direk islama inandınız sonrada kafanıza vurula vurula ateist oldunuz bu konular hakkında yorum yapanları da dinden kurtulamamış diye eleştiriyosunuz. burada evrenin başlangıcı hakkında üretilen fikirlere nasıl %100 kesinlilikle konuşabilirsiniz ? uzayda bizden üstün nitelikte canlılar bir "insan" yapabilirler. bu da onları bi nevi tanrı gibi birşey yapmıyo mu ? burada bende benden üstün varlıklar olabilir mi acaba diye düşününce neden %100 kesinlikle olamaz diyorsunuz. tanrıdan mı korkuyorsunuz Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi (düzenlendi) Diyelim ki, var ve fizik dışı bir alemde yer alıyor ve fiziksel evren ile hiç teması bulunmuyor. Bu durumda, bu varlığın derdine düştüğünüze göre, bu varlığın bulunduğu boyuta geçmenin bir yolu olduğuna ve örneğin ölünce o boyuta geçeceğinize mi inanıyorsunuz? Tanrı diye bir şey yoktur. Tanrı tanımı, kendisi ile çelişir. Yukardakiler gibi soru ve akıl yürütmelerin size göstereceği şey: aslında bir tanrı umudu veya korkusu içinde olduğunuz gerçeğidir. Şimdi güzel mantıklı sorularınız var da, bu olmamış; "bu varlığın derdine düşmek" diye birşey yok... Burda tam tersi bir durum var; Bu varlıkla ilgili düşüncelere aşırı ve mantıkdışı tepkiler veren, bu konuda forumdaki tartışma ortamını bozan, ve nonteistler arasında bölücülük çıkarmaya çalışan kişiler var. Ve onlar, adeta nefret ve egolarını tatmin etmek için çalışmanın, peşine düşmüş durumdalar. Siz bu ülkede, nonteistlerin birlik olarak haraket etmesini mi, yoksa birbirine sataşıp dincilerin arayıp da bulamadığı bir ortamı yaratmalarını mı tercih edersiniz..? önce buna bir karar vermeliyiz. Yaratıcı olasılığına gelirsek, tanrısal nitelikler taşıyan bir varlık olduğunu pek zannetmiyorum. ben de Richard Dawkins gibi, açıklanabilir yaratıcı güçler veya bazı farklı etkenler olabileceğini düşünüyorum. ve maddenin doğasındaki bazı yetenekleri de buna dahil ediyorum. "Umut" demişsiniz... evet insanların bilinçaltında bir umut olabilir. ve bu insani birşeydir. bir eksiklik veya ayıp değildir. Asıl kötü olan umutsuzluktur. hayal kurmak da ufukları geliştirir. yeterki hayatımızı hayal ettiğimiz şeylere endekslemeyelim. Korku mevzusu ise, maalesef bazı felsefesi zayıf ateistlerin, yansıtma mekanizması olarak kullandığı, içi boş bir damgalama geleneğinden ibarettir. muhtemelen bu gelenekten etkilenmiş olmalısınız. Ancak bunun yanlış olduğunu anlayacak nitelikte bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Bu iddianın nasıl bir safsata olduğunu, burada net bir şekilde açıkladım: http://www.ateistforum.org/index.php/topic/62216-agnotikler-veya-deistler-dinden-cykmyth-sayylamazlar/#entry1289656 Ağustos 13, 2015 tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Bu, agnostikleri sürekli damgalayıp, dinlerin tarafına göndermeye çalışan nonteist bölücüleri, aslında her fırsatta kendilerini ifşa ediyorlar... Dinlerdeki tanrılara imkansız diyenlerin, hiçbir şekilde dinle alakası olmayan mantıksal yaratıcı terorilerini, sürekli teist tanrılarla ilişkilendiriyorlar. Bu konuda farklı bir düşünceye zihinlerini tamamen kapatmışlar, tek bir olasılığa çivilemişler. Şimdi, kendin için "Allah yok" diyeceksin, ama aynı şeyi söyleyen diğer insanların zihninde, "var" olduğunu iddia edeceksin... Peki bu ne demektir, hiç düşündünüz mü? Neye dayanarak, karşısındaki insanı bununla itham edebiliyorlar.....? Tabiiki kendi zihinlerinde yaşattıkları endişelere dayanarak !işte bu herşeyi apaçık ifşa ediyor; demekki siz hergün "ya Allah varsa" diye düşünüp duruyorsunuz.. Herşey ortada...! Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Bu, agnostikleri sürekli damgalayıp, dinlerin tarafına göndermeye çalışan nonteist bölücüleri, aslında her fırsatta kendilerini ifşa ediyorlar... Dinlerdeki tanrılara imkansız diyenlerin, hiçbir şekilde dinle alakası olmayan mantıksal yaratıcı terorilerini, sürekli teist tanrılarla ilişkilendiriyorlar. Bu konuda farklı bir düşünceye zihinlerini tamamen kapatmışlar, tek bir olasılığa çivilemişler. Neymiş o mantıksal yaratıcı teorileri? Bu teoriler hangi veri ve kanıtlara dayanıyor? Yaratıcı derken neyi kastediyorsun? Ayrıca tanrı ne demektir, basitçe tanımını alalım. Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Neymiş o mantıksal yaratıcı teorileri? Bu teoriler hangi veri ve kanıtlara dayanıyor? Yaratıcı derken neyi kastediyorsun? Ayrıca tanrı ne demektir, basitçe tanımını alalım. Boşa zamanını harcama.. Aynı soruları defalarca sordum.. Cevap:bla bla bla Link to post Sitelerde Paylaş
Mindsurfer 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi (düzenlendi) Neymiş o mantıksal yaratıcı teorileri? Bu teoriler hangi veri ve kanıtlara dayanıyor? Yaratıcı derken neyi kastediyorsun? Ayrıca tanrı ne demektir, basitçe tanımını alalım. Ayrıca tanrı ne demektir, basi Boşa zamanını harcama.. Aynı soruları defalarca sordum.. Cevap:bla bla bla Hayırdır, dünya tersine mi döndü? Onu siz ortaya koyacaksınız. İddia sahibi kimse o ispatlamak zorundadır. Benim bir iddiam yok, dayatmam hiç yok. sadece "olabilir" diyorum. O halde, maddenin herşeyi başardığını iddia eden kimse, o kanıt sunmak durumundadır. Siz sadece iddia sahibi değilsiniz, inancınız ve kutsallarınız adına insanları aşalayak, apaçık bir dincilik ve yobazlık ortaya koyuyorsunuz! Şişip patlayan egolarınız adına, insanlara hakaret ve nefret saçıyorsunuz..! Şayet bunları bir takım kutsallar adına yapmıyorsanız, ne adına yapıyorsunuz? "Herkes, benim gibi düşünmek zorunda, yoksa bizim herkesi aşalama hakkımız doğar" diyorsunuz. Hem böylesine çirkin bir dayatma içinde olacaksınız, hem de hiçbir kimsenin fikrine saygısızlığı olmayan bir insandan, kanıt isteyeceksiniz.. yok öyle yağma! Daha önce bahsettiğim gibi.. Benim olasılık tanıdığım, evrenin başlangıcındaki bilinç, maddeyi de kullanarak birşeyler başarmış oluyor. Ve bu bilinç, tek bir güç olmak zorunda olmadığı gibi, bigbang'in öncesindeki farklı bir evren döneminde, milyarlarca yılda gelişmiş bazı canlıların bir sonucu da olabilir. Yani benim varsayımımda, evrenin ve insanların oluşmasında, roller en az 3'e bölünüyor.. ve bunların içinde madde zaten var. Şimdi dürüstseniz, buyrun maddenin tüm bu yeteneklere sahip olduğunu ispatlayın; Ama dünyanın yuvarlaklığı kadar kesin olmalı, yoruma açık olmamalı Şunu unutmayalımki, müslümanlar kuran'da "düz" olarak bahsedilmesine rağmen, dünyanın yuvarlaklığını kabul etmiş durumdadır. Çünkü yoruma açık değildir ! Materyalizme göre, cansız ve şuursuz maddeler herşeyi başarmaktadır. İşte maddenin tanrısal başarıları: 1-) Zamanı oluşturuyor. 2-) Büyük patlamayı hazırlıyor ve vakum enerjisi sağlıyor. 3-) Yıldızlarda milyarlarca yıl bitmeyen olağanüstü bir enerji oluşturuyor. 4-) Fizik kanunlarını, ve güneş sistemlerini oluşturuyor. 5-) Mikro organizmaları oluşturuyor (Bknz: Abiyogenez teorisi) 6-) Dünya gibi yaşayan bir doğayı oluşturuyor. ve evrim, üreme, ekolojik sistem, yerçekimi gibi doğa kanunlarını da belirliyor. 7-) Gelişmiş hayvanların ve bilinci olan, düşünebilen canlıların da oluşmasını sağlıyor. 8-) Madde insan zihnindeki düşünceleri de yönlendiriyor (materyalizme göre her düşünce maddenin etkileşimleri sonucu oluşur.) 9-) Ortaya çıkan bu düşünen canlılar, 200 bin yılda dünyadaki savaş ve ayrımcılıklara rağmen büyük teknolojiler elde etmeye başlıyor; milyonlarca yılda herşeyi başarabilecek bir potansiyele sahip oldukları anlaşılıyor... ama tüm bunlar, şuursuz maddeler sayesinde olmuş oluyor! Ve şuraya dikkat....; İnsanlık, çalışarak, deneyerek, düşünüp araştırarak başarıya ulaşıyor... ama maddenin böyle bir zorunluluğu bile yok; maddenin zekaya, düşünmeye, çalışmaya bile ihtiyacı yok! Evet şimdi israrla dayattığınız, uğruna hakaret, damgalama, iftiralarınızı saydırıp, bölücülük çıkarttığınız bu inancınızın kesin bilimsel dayanaklarını ortaya koyun. Ağustos 13, 2015 tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi Yazdıklarının çoğu müslüman argümanı.... Bizim bir iddiamız yok,bilim neyi savunuyorsa biz de onu savunuruz.. Bilim bir soruya cevap veremiyorsa,biz de bilmiyoruz demekten gocunmayız.. Bilimin,henüz cevap veremediği soruların arkasına da,soruları daha da çoğaltan osuruktan ,.ötten uydurulmuş şeyler koymayız.. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Ağustos 13, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 13, 2015 gönderildi ........ Evet şimdi israrla dayattığınız, uğruna hakaret, damgalama, iftiralarınızı saydırıp, bölücülük çıkarttığınız bu inancınızın kesin bilimsel dayanaklarını ortaya koyun. Trollük yapma..İnanç minanç yok ortada..Bize inanan yaftası yapıştırmaya kalkmayın..Haddinizi bilin..Yeter artık.. Şimdi ben size bir fizikçinin bir makalesini göstersem ve bu makalede maddenin KENDİLİĞİNDEN oluştuğu yazıyor dersem,bu makaleyi dikkatlice okur musunuz? Hiç sanmıyorum ama yine de linki yapıştırıyorum..Belki bir agnostik okur ve anlar.. http://keremcankocak.blogspot.com.tr/2013/11/madde-anti-madde-evrendeki-simetriler.html Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts