Atheist Primate 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Taslaman, sentilyon gibi insanlar hem sonsuz hayat beklentisi hem de sonsuza kadar yanma korkusu oldukça asla "gerçekten" düşünemezler, sadece düşünüyormuş gibi yapıp papağan gibi aynı lafları tekrarlarlar. Düşünmek onlar için şeytanın vesvese vermesi demektir. Kesinlikle. Kendi ezberlerini, dogustan ogrendikleri kabullerin tekrarlarini bilimsel bir kaliba sokarak tekrarliyorlar. Baska yaptiklari hic birsey yok. Sorgulamanin ilk kurali dogru saydigin ve bildigin seylerin yanlis oldugunu dusunmektir. Bunlarda sorgulama yok ki, gercek dusunme ve dusunce yok cunku. Link to post Sitelerde Paylaş
Tumagü 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Bir amino asidin sol-elli olma olasılığı: 1/2 İki amino asidin sol-elli olma olasılığı: 1/2 x 1/2 Üç amino asidin sol-elli olma olasılığı: 1/2 x 1/2 x 1/2 sentilyon, siz müslümanların ömrü kendilerini tekrar etmekten ve başka beyinlerin alıntıları ile yaşam sürdürmekten ibaret. sağelli amino asitlerin varlığından bahsetmiştim sana. sağelli amino asitler bakterilerin hücre duvarlarında vardırlar. amino asitler karboksil ve amino grubu olarak 2 grupturlar. amino asitlerin amino grubu proton taşır ve pozitif yüklüdürler. karboksil grubunda proton yoktur ve negatif yüklüdür. sen aynaya baktığında karşındaki görüntünün zıt görüntü oluşturması bir zorunluluk olduğu gibi, pozitif ve negatif kutup elektriğin olduğu gibi bir zorunluluk. hücre içindeki solelli amino asitler, hücre duvarındaki sağelli amino asitler ile yer değiştirmek istese değiştirebilmesi olası değil. senin ayna görüntünü değiştirebilmen olası olmadığı gibi. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Caner taslaman ile karşılıklı tartışmaya ne dersin. Mesela strong bir ateist çıkıp da şu adamı sustursa tv de. E peki öyle biri nerede? susturun bir daha konuşmasın. Sizin inancınıza göre muhalifler susturulduğu için,bizim de ateistlere muhalif olanları susturmamız gerektiğini sanıyorsunuz.. Dinin egemenler tarafından kötü kullanıldığı bir gerçek. Hamilelik meselesini açar mısınız? Allah 6 ay diyor Kuran'da..Sizin inancınızı anlatan Caner gibileri de,aminoasid gibi şeyler söyleyerek bu gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar.. Sadece Kuran'da neler neler var ama bunlardan bahsetmez Caner gibi çakallar.. Kargadan ölü gömme öğrenme,konuşan karıncalar veya Allah'ın İbrahim'e kuşlarla ölüleri diriltme meselesini anlatması.. Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Kehf/65. Derken kullarımızdan bir kul buldular ki, biz ona katımızdan bir rahmet vermiş, kendisine tarafımızdan bir ilim öğretmiştik. Kehf/74. Yine yola koyuldular. Nihayet bir erkek çocukla karşılaştıklarında, adam (hemen) onu öldürdü. Mûsâ, “Bir cana karşılık olmaksızın suçsuz birini mi öldürdün? Andolsun çok kötü bir iş yaptın!” dedi. Kehf/80. “Çocuğa gelince, anası babası mü’min insanlardı. Onları azgınlığa ve küfre sürüklemesinden korktuk.” Allah'ın ilim ve rahmet verdiği birisi Musa'ya ders vermek amacıyla suçsuz bir çocuğu öldürüyor, sebebi de bu çocuğun ilerde mümin olan ana babasını inanmaktan vazgeçirmesinden korkması. Kutsal kabul edilen bir kitapta bu insanlık dışı örneğin ne işi var? Bütün İslam alimleri, inananlar çıkıp şu örneği insanlara bir açıklamaya çalışsınlar, görelim. Neden bu ve bunun gibi ayetler görmezlikten geliniyor, yokmuş gibi davranılıyor? Link to post Sitelerde Paylaş
optimum 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Sizin inancınıza göre muhalifler susturulduğu için,bizim de ateistlere muhalif olanları susturmamız gerektiğini sanıyorsunuz.. Allah 6 ay diyor Kuran'da..Sizin inancınızı anlatan Caner gibileri de,aminoasid gibi şeyler söyleyerek bu gerçekleri gizlemeye çalışıyorlar.. Sadece Kuran'da neler neler var ama bunlardan bahsetmez Caner gibi çakallar.. Kargadan ölü gömme öğrenme,konuşan karıncalar veya Allah'ın İbrahim'e kuşlarla ölüleri diriltme meselesini anlatması.. Muhalifleri susturmak değil amaç. Adam şarlatan diyen sizsiniz ve eğer bir şarlatanı susturmak istiyorsan karşısına çıkar fikirlerini savunursun. bundan doğal ne olabilir ki Nolan? Link to post Sitelerde Paylaş
optimum 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Kehf/65. Derken kullarımızdan bir kul buldular ki, biz ona katımızdan bir rahmet vermiş, kendisine tarafımızdan bir ilim öğretmiştik. Kehf/74. Yine yola koyuldular. Nihayet bir erkek çocukla karşılaştıklarında, adam (hemen) onu öldürdü. Mûsâ, “Bir cana karşılık olmaksızın suçsuz birini mi öldürdün? Andolsun çok kötü bir iş yaptın!” dedi. Kehf/80. “Çocuğa gelince, anası babası mü’min insanlardı. Onları azgınlığa ve küfre sürüklemesinden korktuk.” Allah'ın ilim ve rahmet verdiği birisi Musa'ya ders vermek amacıyla suçsuz bir çocuğu öldürüyor, sebebi de bu çocuğun ilerde mümin olan ana babasını inanmaktan vazgeçirmesinden korkması. Kutsal kabul edilen bir kitapta bu insanlık dışı örneğin ne işi var? Bütün İslam alimleri, inananlar çıkıp şu örneği insanlara bir açıklamaya çalışsınlar, görelim. Neden bu ve bunun gibi ayetler görmezlikten geliniyor, yokmuş gibi davranılıyor? Başlıkla alakası ne bunun sağduyu? ........................................................... Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi (düzenlendi) Muhalifleri susturmak değil amaç. Adam şarlatan diyen sizsiniz ve eğer bir şarlatanı susturmak istiyorsan karşısına çıkar fikirlerini savunursun. bundan doğal ne olabilir ki Nolan? Ben hiç gitmediğim/bilmediğim İstanbul'a,medyada itlik yapan biri için gidemem.. Caner gibi 100 tane iti de susturmasını bilirim..O özgüven var bizde,için rahat olsun.. Ben İslam'ı sadece kitaplardan öğrenmedim..Her türlü yaşadım bu pisliği..Doğuştan da ateist değildim..Yıllarca çabaladım ateist olmak için..Aslında çabanın sonucunda ateist olunur,ateist olmak için çabalanmaz..Bunu da belirtiyim de,yanlış anlamayın.. Caner gibi birini konuşturtmam..Ağzına lafları tıkarım..Zaten bu işin püf noktası bu..Caner'in konuşmasına izin verirseniz,sizi döndürür ortada..Caner aminoasid dediği anda,''s.ktir Caner'' diyeceksin..Kuran'da hamilelik kaç ay Caner diyeceksin..Muhammed Dünya'yı düz sanıyor Caner diyeceksin...Saydıracaksın buna..Nereden geldiğini şaşıracak..O da ''s.ktir'' çekecek sonunda Ağustos 18, 2015 tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
sağduyu 0 Ağustos 18, 2015 gönderildi Raporla Share Ağustos 18, 2015 gönderildi Başlıkla alakası ne bunun sağduyu? ........................................................... Ben hemen alaka kurayım istersen. Sizlerin önce bu insanlık dışı ayetleri açıklamanız gerekmez mi? Ne işiniz var zamanın göreceliğiyle? Gerçi zamanın göreceliği ile ilgili diye sunduğunuz ayetler de sizlerin ne kadar aklı, mantığı ve bilimi kenara attığınız gösteriyor. Muhalifleri susturmak değil amaç. Adam şarlatan diyen sizsiniz ve eğer bir şarlatanı susturmak istiyorsan karşısına çıkar fikirlerini savunursun. bundan doğal ne olabilir ki Nolan? 1.5 milyar kadar kişinin arkasına saklanıp konuşmak kolay tabii. Sen bilmiyor musun bu dinin inananlarının ne kadar vahşi, ilkel olduğunu, dini uğruna kıtır kıtır adam kestiğini, fikre kelle sayısına güvenerek kaba kuvvetle, vahşetle cevap verdiğini. Hatta bırak kendi dinine inanmayanları, benim mezhebimden değil, benim inandığım gibi inanmıyor diye insan kesenler de müslümanlar değil mi? Sen bu gerçeği her an her gün tekrar tekrar görmüyor musun? Ben sana sürüyle inanmadı, dinimize laf söyledi diye yapılan katliam sayarım, sen bir tane ateistin inandı diye adam öldürdüğünü gösterebilir misin? Bunu derken ideoloji, iktidar ve güç hırsıyla katliam yapmayı değil sırf ateizm uğruna insan öldürmeyi kastediyorum. Onun için Stalin, Mao falan diye parmaklarını yorma. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts