Jump to content

Türk Bayrağını Tekbirle Göndere Çektiler


Recommended Posts

  • İleti 49
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Nato ülkeleri,onların beselediği gerici ve faşist güçler haricinde tüm unsurlar

Obama'nın kara kuvvetimiz dediği PKK'yı bu besleme faşist ve gerici güçler içinde sayabilir miyiz? Sayamazsak niçin sayamayız? Sizin paşa gönlünüz öyle istediği için mi?

Ahlaksız, rezil insanlarsınız. Biz Türkiye'nin de emperyalizm ile olan bağını koparmasını istiyoruz. Siz Türkiye'nin parçalanıp yok olmasını istiyorsunuz. Arada derin fark var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiyede polis olmak için müslüman olmak ŞARTtır.

Emin değilseniz bir polis arkadaşınıza filan sorun. Polis okullarında eğitim verilirken tekbirler bağırtılarak koşturulurlar.

''ya allah'' diyerek şınav çektirirler.

Özellikle son zamanlar özel harekat içinde ümmetçilik çok yaygın. Bazı ateistler feytullahın adamlarının emniyet güçlerinden temizlenmesinden sonra polis biraz daha laikleşti sanıyorlar galiba.

Tam tersi. Eskiden nurculardı şimdi işidci oldular.

Bunu bilmek için bu gizli kamera ile yamuk yumuk çekilmiş dandik habere de ihtiyacınız yoktu. TRT nin bir kanlında gösteriyor tekbirler getirerek koşan özel harekatçıları -gururlar hemde. Yani saklanan gizlenen bişey değil.

Eğer ateistseniz o polis ''sizin polisiniz'' değildir. Bunu böyle kabul edin.

tarihinde ad hominem tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben senden samimi bir açıklama bekledim. Yapmadın,yapamadın,yapamazdın da...

Irkçıların temel özelliklerinden biride iki yüzlü olmalarıdır. Ülkesi emperyalistlere köpelik yapar, ışid ı destekler katliamlara ortak olur. Ama nedense ırkçılar suçu hep kafalarında oluşturdukları kürt imgesi üzerinden tarif eder. Kendini fazla zorlama emperyalizm Kürt devleti kuracaksa kurar. Çünkü en büyük destekcisi senin devletin ve devletinin güç aygıtlarıdır. Emperyalizm in karşısında ki cephe bellidir. Ve bu cephede siz yoksunuz.

La yürü git. Daha ne açıklayacağım salak.

Senin düşük zekalı ırkçıların islam eleştirisi yapacağına Atatürk büstlerini yakıp yıkan, insanlara saldıran bir topluluk.

Irkçıymış. 4 ülkenin topraklarında silahlı Kürtçülük yapıp Türkiye'nin her değerine saldıran uyuşturucu satıcısı örgüte terörist demek ırkçılıkmış.

Senin gibilerin zeka seviyesi bu işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Biz bu kürtlerle neden yaşamak zorundayız.Bunlar vatan evlatlarını bir bir öldürüyor,ama hdpye oy veren milyonlarca kişi de istanbulda,izmirde,ankara da rahatını bozmadan yaşıyor.Orta da kocaman bir ahmaklık var.Bizim Türk halkı gerçekten öngörüsüz bir millet.Ayrılıkçılık yapsanıza,kurun kürdistanınızı defolun gidin,İstanbulumdan,Ankaramdan,İzmirimden desenize.Bunu demiyorsun,şırnak,hakkari gibi dandik illeri tutacağım diye,kürtlerin batı illerini istila etmesine göz yumuyorsun.Bizim Türk milleti gözünü bir açsa,çok şey değişecekte,insanlarımız da o umut yok.

Tamamen katılıyorum.

Bence en iyisi ayrılıp o belalardan kurtulmak.

Bir de bazen televizyonlarda türk kürt kardeşiz nutukları atılıyor çok gülüyorum.

Ulan zaten yıllardır savaşıyoruz doguda..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tamamen katılıyorum.

Bence en iyisi ayrılıp o belalardan kurtulmak.

Bir de bazen televizyonlarda türk kürt kardeşiz nutukları atılıyor çok gülüyorum.

Ulan zaten yıllardır savaşıyoruz doguda..

Kardeşiz diyen bir hdpli kürt aslında diyor ki,beni batıdan göndermeyin,ben düzenimi bozup kürdistana gitmem,özerk bir kürdistan kurulsun,Türkiye hepimizin,kürdistan bizim olsun.Öyle sinsi,öyle kurnaz bunlar.Bunlara özerklik vermeyeceksin o yüzden,bağımsızlık verip hepsini kovacaksın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ahlaksız, rezil insanlarsınız. Biz Türkiye'nin de emperyalizm ile olan bağını koparmasını istiyoruz. Siz Türkiye'nin parçalanıp yok olmasını istiyorsunuz. Arada derin fark var.

Asıl ahlaksı kim? Işid ve El Kaide yi besleyip Esad ın üstüne salan kim? Suriyede ki katliamların sorumlusu devlet ve onun ordusunu savunmuyormusunuz? Savunmuyosanız savunmuyorum dersin. Öyle vatan milllet edebiyatı yapmazsın. Teröri besleyen ve katliamlar yaptıran ülke terörist devlettir. Parçalanıp yok olması hiç umurumda değil. Suriyede ve Irakta katliama uğruyan insanlar hamamböceği mi? İki yüzlü insanlarsınız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Esad

Esad gerici ve faşist değil mi?

İnsanların üzerine rastgele bomba yağdıran bir lideri mi savunuyorsunuz?

Esad'ın emperyalizme karşı dik durmasını takdir edelim ama kendi halkını bombalamasına da karşı çıkmalıyız..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu kürtler diye bir şey yok.

Bu türkler diye de bir şey yok.

Kendini kürt zannedenler ve kendini türk zannedenler var. Kendini başka bir şeyler zannedenler de var.

Ortak yaklaşım olarak, insanlar bir sebepten, çoğunlukla hamlıktan, bir taraf seçerler ve o tarafı kendilerinde olduğunu zannettikleri özellikler ile kutsarlar.

Müslüman, islamı güzel bir şey zanneder. Çünkü aslında kendinde güzel özellikler olduğuna inanmakta ve bunu da kendisinin müslüman olması nedeni ile islama mal etmektedir.

Kürt de aynı şekilde, Türk de, diğerleri de.

Bunların hepsi birer durumdur. Bir durumda bulunan insanın, bir başka durumda bulunan insana karşı tavır alması beyinsizlikten başka bir şey değildir.

Bugün, kendini kürt zanneden milyonlar, osmanlının katliamından kaçan, ölmemek için kürtleşen alevilerin torunlarıdır. Bugün kendini türk zanneden milyonlar, zaten hali hazırda anadoluda bulunan veya sonradan gelen başka milletlerin torunlarıdır.

Amerika, dünyada en fazla etnik kimliği ve doğal olarak etnik terör örgütünü barındıran ülkedir. Neredeyse, hiçbir etnik terör olayının yaşanmamasının nedeni, barındırdığı mozaik değil, sunduğu insanca yaşam olanaklarıdır. Amerikalı bilir ki, oradaki, kendi etnik kimliğinden olmayan herkes madırfakır sans of biçiz and sandnigga shitdir. Ama aynı zamanda bilir ki, onlara rağmen, bu olanakları dünyanın başka hiçbir yerinde bulamayacağı için, susup oturmak en iyisidir.

Burada ise, devlet: toplumun taşıması gereken bir kambur, hükümet ise: devletin üstüne oturup, toplumu, devleti taşıması için habire kamçılayan gerizekalı dombili çocuktur. Doğal olarak, hem niggalar, hem devlet, hem dombili yükü ile oluşan baskı, bir yerden mutlaka patlak verecektir. O patlak verdiği yer, genellikle niggalardır, çünkü devlet ve dombili hükümetler, islam gibi pisliklerin kutsal kisvesine sarmalanmış olan dokunulmazlardır.

Dinlerin tuvalet kağıdından aşağı olduğu toplumlarda, insanlar, canlarını sıkan durumlarda, devleti ve hükümeti kazığa geçirirler. Bunun en güzel örneğini geçen yıllarda yunanistanda, ukraynada vb. gördük.

Dinlerin el üstünde olduğu toplumlarda ise, insanların devleti tokada boğması için ya dombili hükümetin gerçekten zıvanadan çıkması ya da devlet ve hükümetin dinin koruyucu alanından atılmış olması gerekir ki, bunu da zaten arap baharı denilen yalan rüzgarında gördük.

Bunlar olmadığı sürece, insanların elinde tepkilerini yöneltebilecekleri tek bir hedef kalır: niggalar.

Bunlar, türkler için kürtler: kürtler için türkler, araplar için arap olmayanlar, gerçek niggalar için beyazlar vb.dir.

Rastgele yazdım ama özetle: bu iş horoz döğüşüdür. Döğüşmek için horoz kadar kuş beyinli olmak yeterlidir. Kuş beyinli olunca, gurur kendiliğinden gelir. Kurtulmak için: rakibe değil, sizi de, onu da tutan ellere saldırmak gerekir.

Genel olarak durumu iyi özetlemişin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...