Jump to content

Erkek Uyanış Hareketi


Recommended Posts

24 dakika önce, Kafkaslı yazdı:

 

 

Kendi adıma hayatımın hiçbir dönemine insanlarla tanışma ve sohbet etme konusunda sıkıntı yaşamadığım için olsa gerek, kim olursa olsun konuşacak bir konu bulurum.

 

@anibal'ın anlattığı gibi işte, herhangi bir beklenti içinde olmadan genel bir sohbet havasında başlıyor konuşmalar ve kadına asılmadığın sürece rahatsız olmazlar. 

 

Kendini geliştirmeye önem vermelisin, çekingen ve pasif bir duruşun olmamalı, konuşmaların da boş olmamalı yani bilmediğin konularda atıp tutmamalısın.

 

Karşındaki kadını çok yüceltme, sonuçta o da bir insan, kendine güvenli duruşun olmazsa hiçbir kadın senle vakit harcamaz. 

 

Bahsedilen o dört madde gerçekten işin püf noktası, ben de anibal'dan yeni öğrendim bazı şeyleri, tekrar baştan okumanı tavsiye ederim, acele etmeden okumalısın.

 

Kendini kötü hissetme, bu işler o kadar kolay olmuyor. Herkes anibal gibi uzman da olamıyor.:)

 

Freud bile çözememiş işte...

"Kadın ruhu konusunda otuz yılı aşkın çalışmalarıma karşın, yanıtlamayı başaramadığım bir soru var. Kadın ne ister?"  Freud

 

Sen onunla dadlu datlu sohbet ettiğini sanarken onun kafasının içinden geçenleri bilmiyorsun.

 

İşte kadınlar ne ister diye bunun cevabını hep ararsın..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 508
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

24 dakika önce, Düşünen Hayvan yazdı:

 

Sen onunla dadlu datlu sohbet ettiğini sanarken onun kafasının içinden geçenleri bilmiyorsun.

 

İşte kadınlar ne ister diye bunun cevabını hep ararsın..

 

Sen biliyorsun galiba, öğret o zaman, biz de bilelim. 

Ne geçebilir ki?

Kadın değil canavar var sanki karşımızda.:)

tarihinde Kafkaslı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, CinleriGorenAdam said:

Kadınların aşık formu nasıldır? 

Neleri değişir, bu ne kadar sürer? 

 

Bu arada benimle uğraştığı şeylerin azalmaya başladığını hissediyorum, onun tam kafasındaki kişi olmadığımı, hala da olamayacağımı nasıl ona hissettirebilirim. 

 

Şuan bana karşı acayip yumuşadı, tam sevgilim gibi geziyor, ama o tansiyon süreçlerinden dolayı, onun gözünde tamamlanmış bir misyon olmak istemiyorum daha. 

Kafe tuvaleti mi, dün denedim, kemeri çıkart ses çıkmasın, gerekirse musluğu aç sonra o beni mutlu etsin. Tabi bu olmadan önce o dışarda gelmişti. 

Böyle kafası iyice karışıyor, şimdi başka bir boyuta girdi, önceden aşık olduğumu bahsettiğim kızı söyledi tekrar, ama bu sefer beni beğenmiyosan yallah ona demedi, onu sikme sadece beni sik tarzında, kıskansınlar beni diyerek, sürekli kocacım diyerek, aynı eve çıkalım beni sabah akşam yap diyerek falan. 

 

Şimdi böyle becermeye gidip, beni düzeltmeye çalışma tansiyonunu da düşürmezsem -uğraşıcak bir şey bulmayınca sıkıldıklarını söylemiştin, bu beni biraz korkutuyor- galiba bana aşık olacak. 

 

Ama o aşık olmadan önce aşkın ne olduğunu öğrenmek istiyorum, 

 

O bana aşıkken nasıl davranmalıyım, tavırlarımı değiştirmeli miyim? 

 

Merak etme, sana asla aşık olmayacak. Kadın o, öyle yanlış işler yapmaz. 

 

Kadınlar için genel bir kaidedir, iyi siktiğin sürece, senle olmaya yatkın olurlar. Yani top sende şu anda. Genel olarak, seksi meşru gören bir kızı öyle dominant sikmek, bir şekilde sana bağlanmasını sağlar. Fakat bunu aşk olarak görmek yanlış olur. 

 

Mesele onu doğru çözebilmek. Eğer hayalperestse diye, o yüzden bakıyoruz, ki öyle görünüyor. Bu durumda ona yaklaşımın biraz daha farklı olmalı. 

 

Kız, pespaye. Bir şekilde kendini haketmediği şeyler yaşamış, yaşıyor, bu yüzden de o hayattan kurtulmak ister gibi davranıyor ki, bu da tam o tür kızların yapacağı şey. Sorun şu, sen kızı seviyor musun? Maalesef erkeklerin böyle kötü bir huyları var. Birde bu kız, o pespaye hayatına seni de çekerse sorunsalı. Hayat, seksten ibaret değil.

 

O, seksi seni elinde tutmak için bir silah gibi kullanıyor, bu belli değil mi? Tahminen bugüne kadar, hep bir şekilde sikilip atılmış, her türlü kullanılmış. Bir de bebek yapar, başına iyice sarılırsa, kendini iyi hissedecek pespaye. Böyle kızlar, erkeğin kendilerini arzulaması ile açılırlar. Kolayca yatağa giderler, bazen bir bira söylemen bile yeter. Sonra tanımak isterler, seks falan iyiyse, ki seninki tam olarak bu noktada sanki. 

 

Böyle bir kızın sonraki aşaması hareket aşamasıdır, yani birlikte bir işler yapma. Bu noktada, onun ve senin yollarınız üzerine konuşmak, eski tecrübelerinizi, mümkün olduğu kadar seks dışı tecrübelerinizi konuşmak ona iyi gelir. Sonra birlikte nasıl bir yola gitmeniz gerektiği hakkında teatide bulunmalısınız. Bu noktada, senin hedeflerin, tutkuların, değer yargıların daha önemli, ona bunları aktardıkça, o da bunlara uymaya çalışacaktır. Ama işin gücün, dur birde şöyle şaapayım olursa, bu kız seni uzun süre taşımaz. Çünkü sen hayalisin, hayaline ulaştı, bitti, ok? Eğer ona tutkularını, mesal balık, mesela güzel gitar çalmak gibi, hedeflerni falan anlatır, beraber bu yola gidelim noktasında olursan, işte o hayal alemini de beslemiş olursun. Byölece seni tam olarak erkeği görmeye başlar, bağlanma aşamasına geçer.

 

Bu kızın bağlanması, rahat etmesi ile olur. Bunun da en kolay yolu, onu siktikten sonra onunla basit, aptal (salak, şapşal  değil, basit, adi anlamında) ve saçma muhabbetler kurarak olur. Böylece, kızdaki sikilmenin verdiği gerginliği atmış olursun onun üzerinden, rahatlar. Saçma, işte doğmamış bebeğe isim takmak gibi falan. Kafası dağılır, sikilip atılmadığını, dahası kendi saçma hayatına uyan birinin koynunda olduğunu hisseder, huzurlu olur. Onunla iken rahat ol, böyle gamsız, telaşsız, her şey olacağına varır gibi bir modda takıl. Öyle ciddi dünya işlerine pek bakma. Bilhassa onu siktikten sonra öyle boş sohpetler etmen falan bu kızı seninle tutmaya yeter. 

 

Kızın evlilik, kocacım falan demesi, seninle birlikte bir yol çizme güdüsü. Evlilik ciddi iş, bu konuyu bir yol olarak görme, sende o yola girecek olursan, aklı başına gelir, senden irkilir. Ama ayrı eve çıkmak, güzel bir yol, birlikte gidilecek. Bak, kız hayalperest, çıkman gerekmiyor, o yolda olmak o hayali pompalamak daha etkili olur. Zaten geçmişinizden bahsetmek, tecrübeleriniz üzerine konuşmak falan, birlikte gidilecek bir takım yollar bulmanızı kolaylaştıracaktır. Şu an tek gitmeye çıktığınız yol, sikişmeye çıkıyor ki, bu pek sürmez. Zira hayal yok, kız hayal edemiyor, azcık ediyor, 5 dk sonra tuvalette sikiliyor buluyor kendini. Bitti hayal, bu o kızı bozar. Ona hayal pompalaman önemli, ama abartma çok. 

 

Her erkeğin, bir şekilde bir vizyonu olması lazım. Bir kadını elde tutmanın yolu, bir vizyona sahip olmaktan geçer. Vizyon nedir, giyilir mi, yenir mi diyenlere

 

https://www.startupnedir.com/vizyon-ve-misyon-nedir/

https://www.damladanismanlik.com/blog/is-hayati-kariyer/misyon-ve-vizyon-nedir-aralarindaki-farklar-nelerdir

 

Eğer bir vizyonunuz olursa, kadın o vizyona ulaşmak için kendi misyonunu bulabilir, o misyonu üstlenebilir. Pek çok erkek, bu yüzden evliliği, ilişkiyi falan batırır. Geleceğe yönelik öngörüsü olmayan, günübirlik yaşayan birine, kadın hangi hususta destek olabilir ki? Hayatı, boklu donlarını yıkayıp, o aç karnını doyurmak ile mi geçecek, ki, bir vizyonun yoksa, hayatın bunlardan ibaret senin. Bu husus, tüm kadınlar için geçerli. Bir kadını bağlamak demek, işte o vizyonunuza o kadını dahil etmek demektir. Kadını elde tutmanın da aslen başka yolu yoktur. Ha, evlnedin ettin falan, sardın başına belayı, farketmezsin bile. 

 

1.78 boyunda, 20 li yaşlarında taş gibi hatun kişi. Sakarya'da. Oğlan da zengin, kızda. Evlendi, bebeği de oldu. Bekarken birlikte ümrelere gitmeler falan. Şikayet: Oğlan gelip öküz gibi uyuyor. sonra neye mi döndü, oğlan karısı dururken gidip porno izliyor. Sizce bu, erkeğin hayatının bizzat sikilmiş olmasından başka ne demek olabilir? 

 

İşte bu hale düşürmeyin kendinizi ki, bu belki de en iyi hal. 

 

Bu gibi bir sindirellaya denecek en iyi laflar, elbette masal gibi şeylerdir. AMa bu masal anlat demek değil tabi. Yaşadığı pespayeliğin kabahatini onun omzundan alman lazım, bu onu anlaman demek olur. Basitçe

 

"Bence sen başka kızlardan zeki olmanla ayrılıyorsun. Aklın seni ilginç ve seksi yapıyor gayet, fakat iddiaya girerim, çok nadir erkek bunu farketti bugüne kadar şu koca istanbulda. Yüksek arzuların kızı gibi görünüyorsun bana. Gözlerinde, bir şeylerin kıyısında gezinip durmayı istemeyen bir kız görüyorum. Zekisin, işin tam ortasına atlamaya motive ediyor zekan seni hep."

 

Gibi bir nutuk, onu çok çok fazla gördüğünü belli edecektir. Ona, evlilik lafı falan geçince "Tamam, sana haremimde bir yer ayarlayacağım. Şaka, şaka, sen gene benim haremimde olacaksın, ama prensesim olarak, tüm kızlardan yukarda, en yüksek yerde" demen falan bu kızı feci çarpabilir. Bilhassa o "ama başkasını sikme, tek beni sik" moduna girdiği durumda. 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, adalet123 said:

 

Kardeşim sen genelde nasıl tanışıyorsun ve tanıştıktan sonra nasıl bir diyalog kuruyorsun?

 

Senin anlam kısırlığı çektiğin konu şu.

 

Evet, kadınlara genel geçer denebilecek bir sürü şey var. Ok. Bu eczanedeki ilaçlara benziyor. Sen diyorsun ki, say tansiyon ilaçlarını. Fakat gözden kaçırıyorsun, tansiyonun yüksek, ilaçta tansiyon yükselten ilaçsa, felç olursun. Tansiyonun düşük, ilaç düşürücü ise, elden ayaktan düşer, hatta ölür gidersin. İşte senin halin de bu. Kadını teşhis etmen, tansiyonu yüksekse, düşürücü olanı, düşükse yükselteni vermen, onu dengeye getirmen gerekiyor. 

 

Ama senin gözünde kadınlar aynı. Evet, bir kadını diğerinden ayırmak, çok çok iyi taksonomi uzmanları için bile sorun, dışardan bakarak. Çekici giymiş, giymemiş, dikkat çekmek istiyor gibi, yüzeysel, sadece dış görünüşe bakarak bir ayrım yapabiliyorsun. Dışarıdan hepsi aynı, malum, kollar, bacaklar, saçlar falan. Ama onu teşhis edebilmek için daha fazlasına bakman gerekiyor, içine bakman. O zaman işte, onun ne istediğini anlıyor olursun. Verirsin, o da senin olur. Bu istekte hiç bir zaman seks, para, mal, sevgi falan değildir, bu da en yanlış bilinen diğer şeydir. 

 

Ve olman gereken, öncelikle kadının karşısında rahat olmak. Acabalar olmayacak kafanda, kendinden emin olacaksın. Bunun da yolu, şu siktimin sorularına cevap vermen. Biraz uzun düşünmen, yazman. Ama sen hala amanda bana bi sihirli değnek teranesindesin. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
38 dakika önce, anibal yazdı:

 

Senin anlam kısırlığı çektiğin konu şu.

 

Evet, kadınlara genel geçer denebilecek bir sürü şey var. Ok. Bu eczanedeki ilaçlara benziyor. Sen diyorsun ki, say tansiyon ilaçlarını. Fakat gözden kaçırıyorsun, tansiyonun yüksek, ilaçta tansiyon yükselten ilaçsa, felç olursun. Tansiyonun düşük, ilaç düşürücü ise, elden ayaktan düşer, hatta ölür gidersin. İşte senin halin de bu. Kadını teşhis etmen, tansiyonu yüksekse, düşürücü olanı, düşükse yükselteni vermen, onu dengeye getirmen gerekiyor. 

 

Ama senin gözünde kadınlar aynı. Evet, bir kadını diğerinden ayırmak, çok çok iyi taksonomi uzmanları için bile sorun, dışardan bakarak. Çekici giymiş, giymemiş, dikkat çekmek istiyor gibi, yüzeysel, sadece dış görünüşe bakarak bir ayrım yapabiliyorsun. Dışarıdan hepsi aynı, malum, kollar, bacaklar, saçlar falan. Ama onu teşhis edebilmek için daha fazlasına bakman gerekiyor, içine bakman. O zaman işte, onun ne istediğini anlıyor olursun. Verirsin, o da senin olur. Bu istekte hiç bir zaman seks, para, mal, sevgi falan değildir, bu da en yanlış bilinen diğer şeydir. 

 

Ve olman gereken, öncelikle kadının karşısında rahat olmak. Acabalar olmayacak kafanda, kendinden emin olacaksın. Bunun da yolu, şu siktimin sorularına cevap vermen. Biraz uzun düşünmen, yazman. Ama sen hala amanda bana bi sihirli değnek teranesindesin. 

 

Anibal nasıl anlayabileceğimi bilmiyorum.Sen yukarıda hayalperest kadınlar için yazmışsın.Gerçekçi kadınlar içinde  yazar mısın?

Link to post
Sitelerde Paylaş
32 minutes ago, adalet123 said:

 

Anibal nasıl anlayabileceğimi bilmiyorum.Sen yukarıda hayalperest kadınlar için yazmışsın.Gerçekçi kadınlar içinde  yazar mısın?

 

Sana bir sürü şey sorduk, cevap vermezsen, maalesef, bir cevabın sana faydası olmayacak ve ben faydasız iş yapmayı sevmem.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, anibal yazdı:

Mesele onu doğru çözebilmek. Eğer hayalperestse diye, o yüzden bakıyoruz, ki öyle görünüyor. Bu durumda ona yaklaşımın biraz daha farklı olmalı. 

 

Onu sadece sikip atmıyorum, aynı senin dediğin gibi seksten sonra, aslında saçma olan hayalleri pompalıyorum. Bayılıyor. 

 

Ama dün bu yaşanandan sonra bugün beni biraz fazla sıradan bulmuş gibi geldi, sen kötü bir babasın dedi, kızım seni istemiyor falan dedi. 

Bir şekilde konuştum yumuşattım. Anlamaya başlıyorum

 

Bu kız bir hayalperest. Saçlarımı daha da uzattırıp örecek, beraber benzer gömlekler giyeceğiz, beraber eve çıkacağız gibi hayaller. 

 

Onunla şiir okurken bile, romantik şiirleri aşağılar bir tavırla okuyorum. Bak yıkık herifi görüyor musun edasıyla, bozuk atmadı bu davranışıma. 

 

Mutluyum şuan, aşık olmuştum, kafam kendine geldi, bu kızı sadece seviyorum o da malum nedenden ola. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, anibal yazdı:

 

Sana bir sürü şey sorduk, cevap vermezsen, maalesef, bir cevabın sana faydası olmayacak ve ben faydasız iş yapmayı sevmem.

 

Kadının bakışlarına dikkat etmem gerekiyor.Ve onunla konuşurken ona sarkmadan rahat hissettirerek konuşmalıyım.Ne yapıyor ne ediyor olaylara bakışı nasıl geleceği hakkında ne düşünüyor.Yanlış mıyım?

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, CinleriGorenAdam said:

 

Onu sadece sikip atmıyorum, aynı senin dediğin gibi seksten sonra, aslında saçma olan hayalleri pompalıyorum. Bayılıyor. 

 

Ama dün bu yaşanandan sonra bugün beni biraz fazla sıradan bulmuş gibi geldi, sen kötü bir babasın dedi, kızım seni istemiyor falan dedi. 

Bir şekilde konuştum yumuşattım. Anlamaya başlıyorum

 

Bu kız bir hayalperest. Saçlarımı daha da uzattırıp örecek, beraber benzer gömlekler giyeceğiz, beraber eve çıkacağız gibi hayaller. 

 

Onunla şiir okurken bile, romantik şiirleri aşağılar bir tavırla okuyorum. Bak yıkık herifi görüyor musun edasıyla, bozuk atmadı bu davranışıma. 

 

Mutluyum şuan, aşık olmuştum, kafam kendine geldi, bu kızı sadece seviyorum o da malum nedenden ola. 

 

Seviyorsan kolay, yani onu mum gibi kendine bağlayabilirsin. Sonra da, allah kolaylık versin.

 

Dediğim gibi, birlikte bir takım yollar çizmelisiniz. Sen bir şekilde ona ayak uyduruyorsun, farkındaysan.

 

Boş ver neler dediğini. Ona başka birlikte gidilecek yollar bul. Şu bebek sevdasından vazgeçer, başın rahat eder. 

 

Tabi, bunu sikmenin yolu azıcık farklı. Zira hayalperestliği de var. Ona bir şekilde, oral yaparsan, vücudunun her yerini önce bir keşfedersen, olayın yarısını bitirmiş olursun. Tutkulu olmaya çalış, aynı zamanda sert. Yatır güzelce, dilin konuşsun, her tarafında, ellerde okşasın. Çok uzatma, misyoner halinde giriş, nefesin onu ısıtsın, okşa bir yandan. Bu önsevişme gibi düşün. Sonra dömeltip sik, sert, saçlarını çekerek, başından tutarak falan ve pis konuş, abartmadan. Yeter mi bu kadar sikilmek, daha sikeyim mi falan de. Yetmez dedikçe, daha hırslı sik. Kaldır ayağa, duvara dayayıp gene sor, gene devam et. Sonra gene at yatağa, devam et. Senden boyuna sikmeni istemesini sağla, sorduklarınla, yön göstersin biraz, nasıl sikeyim şimdi diye başını yüzüne çek, sımsıkı tutup, gevşet elini, pozisyona girsin kendisi, "söyle, kanırtayım mı, kökleyeyim mi" gibi sor, eline ver, kendi soksun, "söyle" gibi bastır bir şekilde, sana kendini nasıl sikmen gerektiğini söylesin. Bu onu iyice azdırır, deli gibi sevişmeye ve tahminen seri şekilde orgazm olmasına yol açar, devam et, "daha", "yetmiyor muyum sana" gibi sor, iyice emsin bitirsin seni. 

 

Onu biraz, hatta bir hayli limitlerine zorla. Anal seks, olmadık yerde parmaklama falan gibi. Elbiseyi basitçe aç, yeteri kadar, cama daya, dışarı bakarken falan, hallet mesela. Böyle de sikişilmez diyeceği şeylere zorla, adım adım. Anal sekse, öyle zorlanmaz, şeyini sürt, orayı parmakla, seyin başını hafif yasla. Tahminen istemeyecek başlarda, zorlama, ama sürekli yokla. İsterse de, geçir gitsin, bırak inlesin,  ağlasın, acısın, tut kollarını devam et, usul başla, sonra hızlan, illa köklemeye çalışma, çok uzatma pek, fakat geri de kalma. Dikkat et, bunu onu limitlerine zorlamak için yapacaksın, limitini aşırmak değil, hedef bu değil, onu limitlere zorlamak, sürekli.

 

O, sen limite zorlayınca, hayal dünyasında o limiti aşar, hayalinde acayip muazzam bir seks yaşar, sende o an içinde olunca, o hayalindeki fantastik seks ile sen birleşirsiniz. Yani, onun dünyası olan hayal alemini, senin tokmağınla birleştirip yaşatmış olursun. Ama limiti aşırırsan, hayal kuracak şey kalmaz, olay yavanlaşır. boyuna ona sorman, söylemesini istemen falan, beynini, hayal merkezlerini sürekli çalıştırır. Unutma, bu kızlar hayal aleminde yaşar, seksi de oraya taşımayı becermen önemli olur. 

 

tarihinde anibal tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
18 saat önce, anibal yazdı:

 

Hiç bir fikrim yok, sübyanlar ve tarzları hakkında hiç merakım olmadı...

 

 

Sübyancılıkla alakası yok 

 

Belki ben 17 yaşındayım ama sen  " velet lan bu" diye düşünüp iplemez sin diye

Yaşımı sana büyük gibi göstermiş olamam mı?

 

Senin işin gücün biyoloji deilmi 

o zaman illa ki bu kızlara karşıda bir şeyler bilirsin diye düşünmüştüm

 

soru şu:

 

O kızların kafasındaki şeyi büyük,boyu uzun falan "erkek" ben isem onlara karşı nasıl davranmalıyım?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, Kafkaslı said:

 

Sen biliyorsun galiba, öğret o zaman, biz de bilelim. 

Ne geçebilir ki?

Kadın değil canavar var sanki karşımızda.:)

 

Aslında öyle de, şansımıza evcilleştirip tüm işimizi sırtına sarabileceğimiz bir canavar. 

 

Bazen tek beklentisi takdir edilmek, fikrine önem verilmesi, aklında olanları erkeğine, diğerlerine verip paylaşmak olur hatta o canavarın. Hatta o kadar ki, kendine ihtiyacı olana tahammül edebilir sadece, ihtiyacın yoksa, senle işi de olmaz. 

 

Doğrusu, öyle canavara can kurban. Ha, bu laf değil, erkeklerde tam bu motto ile yaşar, canavarımı bulsam da yoluna ölsem kafasıyla. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 minutes ago, anibalfan said:

Sübyancılıkla alakası yok 

 

Belki ben 17 yaşındayım ama sen  " velet lan bu" diye düşünüp iplemez sin diye

Yaşımı sana büyük gibi göstermiş olamam mı?

 

Senin işin gücün biyoloji deilmi 

o zaman illa ki bu kızlara karşıda bir şeyler bilirsin diye düşünmüştüm

 

soru şu:

 

O kızların kafasındaki şeyi büyük,boyu uzun falan "erkek" ben isem onlara karşı nasıl davranmalıyım?

 

 

Ben de sana, ben nerden bileyim diyorum, yeterince açık di mi? Sana bir biyolog olarak şecere-i neslini bile anlatabilirim elbette, ama bu senin işini görmez. 

 

Yaşının onyedi olması, 27 yaşında iki hatunu birden aynı yatağa sokup, ikisini birden mutlu edebilecek olman gerçeğini değiştirmiyor. Yeter ki, erkek ol, çocuk, bebe değil. Yoksa kız, hangi yaşta olursa olsun, yatağa ancak seni ninni söyleyip uyutup gerçek bir erkeğin altına yatmaya geçmek için gider. 

tarihinde anibal tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
12 dakika önce, anibal yazdı:

 

Ben de sana, ben nerden bileyim diyorum, yeterince açık di mi? Sana bir biyolog olarak şecere-i neslini bile anlatabilirim elbette, ama bu senin işini görmez. 

 

Yaşının onyedi olması, 27 yaşında iki hatunu birden aynı yatağa sokup, ikisini birden mutlu edebilecek olman gerçeğini değiştirmiyor. Yeter ki, erkek ol, çocuk, bebe değil. Yoksa kız, hangi yaşta olursa olsun, yatağa ancak seni ninni söyleyip uyutup gerçek bir erkeğin altına yatmaya geçmek için gider. 

 

Yukarıda hayalperest kadınlara söylenebilecek cümleleri yazdın.Gerçekçi olan kadınlar içinde yazar mısın ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
58 minutes ago, adalet123 said:

 

Yukarıda hayalperest kadınlara söylenebilecek cümleleri yazdın.Gerçekçi olan kadınlar içinde yazar mısın ?

 

Onlar, hayalperest kadınlara söylenecek cümleler değil. 4 çeşit hayalperest kadın var, hangine ne diyeceksin?

 

O elemanın derdi, her gün ikşer posta siktiği, bebek yapalım diye yırtınan kızı elinde tutmak, senin derdin ise, kıza önce bir iki laf edebilmek. Nüansı görüyor musun, huuuu?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, anibal yazdı:

Aslında öyle de, şansımıza evcilleştirip tüm işimizi sırtına sarabileceğimiz bir canavar. 

 

Bazen tek beklentisi takdir edilmek, fikrine önem verilmesi, aklında olanları erkeğine, diğerlerine verip paylaşmak olur hatta o canavarın. Hatta o kadar ki, kendine ihtiyacı olana tahammül edebilir sadece, ihtiyacın yoksa, senle işi de olmaz. 

 

Doğrusu, öyle canavara can kurban. Ha, bu laf değil, erkeklerde tam bu motto ile yaşar, canavarımı bulsam da yoluna ölsem kafasıyla. 

 

Etraftaki kadınlar pek bu anlattığın şekilde olmuyor, çoğu bu saydıklarının çok dışında ancak denk gelinirse de yine bir süre sonra değişebiliyor, farklılaşıyor. Sen niye farklılaştığını ve nasıl önleneceğini de yazmışın gerçi ancak şans işte, bazen yoluna ölmek de yetmiyor, kafasına koydu mu, hiç düşünmeden çekip gidebiliyor. 

 

@adalet123

 

Kadının gerçekçi olup olmadığına nasıl karar veriyorsun ki konuşmadan? 

tarihinde Kafkaslı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
49 dakika önce, Kafkaslı yazdı:

 

Etraftaki kadınlar pek bu anlattığın şekilde olmuyor, çoğu bu saydıklarının çok dışında ancak denk gelinirse de yine bir süre sonra değişebiliyor, farklılaşıyor. Sen niye farklılaştığını ve nasıl önleneceğini de yazmışın gerçi ancak şans işte, bazen yoluna ölmek de yetmiyor, kafasına koydu mu, hiç düşünmeden çekip gidebiliyor. 

 

@adalet123

 

Kadının gerçekçi olup olmadığına nasıl karar veriyorsun ki konuşmadan? 

 

Tanıştıktan sonra bana planlarından bahsederse ve bunlar mantıki temeli olan şeylerse gerçekçi olduğunu göstermez mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, anibal yazdı:

 

Onlar, hayalperest kadınlara söylenecek cümleler değil. 4 çeşit hayalperest kadın var, hangine ne diyeceksin?

 

O elemanın derdi, her gün ikşer posta siktiği, bebek yapalım diye yırtınan kızı elinde tutmak, senin derdin ise, kıza önce bir iki laf edebilmek. Nüansı görüyor musun, huuuu?

 

 

Sen diyorsun ki kadının içini gör ve ben sana ogretemem senin görmen gerekiyor diyorsun bende diyorum bunu bir şekilde senin öğretmeni istiyorum.Mesele üniversiteden muhabbet açıldığında bana planlarını anlatır ve ciddi konuşan günü birlik yaşamayan bir kadın varsa bu onun gerçekçi olduğunu gösterir mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 minute ago, adalet123 said:

 

Sen diyorsun ki kadının içini gör ve ben sana ogretemem senin görmen gerekiyor diyorsun bende diyorum bunu bir şekilde senin öğretmeni istiyorum.Mesele üniversiteden muhabbet açıldığında bana planlarını anlatır ve ciddi konuşan günü birlik yaşamayan bir kadın varsa bu onun gerçekçi olduğunu gösterir mi?

 

Hiç bir şey göstermez. Görmeyi öğrenmen gerekiyor, kç kere söyledik. Bu işler, tecrübe ile olur, yolu da öyle birinin ağzına bakmak değildir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, anibal yazdı:

 

Hiç bir şey göstermez. Görmeyi öğrenmen gerekiyor, kç kere söyledik. Bu işler, tecrübe ile olur, yolu da öyle birinin ağzına bakmak değildir. 

 

Tamam da kafama çanta yiyerek nasıl tecrübe edinicem? Sen bu işi biliyorsun Anibal bazı kalıp cümleler ve davranışlar vardır mutlaka onları yaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 minutes ago, adalet123 said:

 

Tanıştıktan sonra bana planlarından bahsederse ve bunlar mantıki temeli olan şeylerse gerçekçi olduğunu göstermez mi?

 

Göstermez...  Hatta, tam tersi, hayalperestliğini gösterir. 

 

Önce bize bir terim lazım ve hayalperest diyoruz. Bu onların öyle pembe hayaller, masal gibi hayaller kurduğunu falan ifade etmiyor. Bu, kafalarında kurdukları hayal aleminde yaşamayı sevdiklerini gösteriyor. Bu hayal alemi, tek boynuzlu atlar, pembe gökyüzü falan olmaz çok zaman. Baya baya gerçek şeyler olur. Ne bileyim, bir araba almaktan bahseder. Clio alıcam der, der de, sanki almış gibi moda girer. Onunla şuraya gideceğim, opetten benzin alacağım hep, onu sabunlu suyla elimle yıkarım böyle falan. Bakarsınız, sanki arabayı almış, anlatırken, sanki onu sürüyormuş gibidir, o heyecanı falan görürsünüz. Tabi, salak salak makyajı veya kıyafetine bakmıyorsanız. 

 

İşte bu yüzden sana, gördüğünü bir söyle diyoruz, sense hala aynı tas, aynı hamam.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...