Jump to content

Erkek Uyanış Hareketi


Recommended Posts

52 minutes ago, Kafkaslı said:

 

 

Maddiyat yüzünden biten evliliklere ben de çok şahit oldum ve oluyorum. Sanırım doğru kişiler olmaktan öte maddi problemler insanlarda büyük ruhsal çöküntü yaratıyor ve birbirlerine saldırmaya başlıyorlar yani maddi sorun bir çeşit travma yaratıyor diyebiliriz.

 

Evlilik insan doğasına ne kadar uygun acaba? Doğru kişiye denk gelirse insan çok uzun yıllar sürer demişti anibal ancak etrafta hiç böyle bir örnek göremiyoruz, daha doğrusu zorla evlilik yürütmeye çalışanlar çoğunlukta, garip bir durum...

 

Yahu, doğamızda evlilik yok. Tahminen bu derdi başımıza açanlarda kadınlar. Fakat bu başka bir konu. Ama, pek çok kadının günümüzde evliliği zorla sürdürmeye çalışmak, hatta bunun için çocuk yapmak falan gibi dehşetengiz gayretlerde olduğunu da görüyoruz. 

 

Burada, birilerini suçlu, hatalı ilan etmek değil konu. İnsanların en çok anlamadığı şey, kadın ile erkek çok çok farklı türler. Evlilik denen şeyin kalıcı olabilmesi için, erkek ve kadının tam uyumlu olması gerekiyor. Bunda sanırım herkes hem fikir. Ama herkes uyumu aynı şeyleri düşünmek, sevmek falan gibi anlıyor ki, hata bu aslen. Kalan bazıları da, birinin diğerini tamamlaması gibi görüyor, bu kısmen doğru olsa da gene  de tam değil. Hani, böyle yazmak biraz pis bir hal, fakat, erkek sikici, kadın sikilmeye programlı. Konu seks bağlamından ötede, bu sistemi sürdürmeyi gerektiriyor. Kelimenin tam anlamıyla. Erkeğin, tam anlamıyla kadının hayatını sikmesi gerekiyor. Ama elbette gerçek anlamında, hakaret anlamında, hayatını karartmak anlamında değil. Ve bunu da o kadına uygun şekilde yapması gerekiyor. Öyle, gündüz iş, akşam biraz lak lak, sonra şak şak, böyle gitmemesi gerekiyor olayın. 

 

Bu durumda, o iş yürür. Değilse, maddi durum sadece bir bahanedir. Ülkemiz özelinde, pek çok kızın evlenmekteki niyeti, aile baskısından, maddi baskıdan kurtulmak. Öyle çok büyük şeyler beklemeyin, mesela, kızın kendi mutfağı yok. Odasındaki halıyı istediği renk koyamıyor. Oturup dizi izlediği koltuğu kendi zevkine uymuyor falan. Bu noktada, bu özgürlükler için kadın evleniyor, bu kez benzeri erkekten geliyor. Ve yukarıda söylediğimiz nokta gözden kaçıyor. Erkek kadının hayatını sikecek, gidip koltuk seçmek falan onu ilgilendirmeyecek. Ama öyle bir başını tutmuş olacak ki, kadın, koltuğu erkeğinin zevki için alacak, seçecek. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 508
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

15 dakika önce, anibal yazdı:

 

Yahu, doğamızda evlilik yok. Tahminen bu derdi başımıza açanlarda kadınlar. Fakat bu başka bir konu.

 

Sorun tam da bu aslında ve toplum baskısı da bu evlilik konusunda etken ayrıca kadın çocukla ortada kalmamak için evliliği garanti görüyor fakat böyle olmasa bir taraftan çok eşlilik ve çok sayıda sahipsiz çocuk da problem yaratıyor. Erkek evli olmadan çocuğun sorumluluğunu alamıyor bazen ya da çocuk toplum içinde aşağılanıyor.

Anlıyorum dediklerini fakat hayata geçirme kısmında herkes çuvallıyor ne yazık ki...

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, anibal yazdı:

Kelimenin tam anlamıyla. Erkeğin, tam anlamıyla kadının hayatını sikmesi gerekiyor. Ama elbette gerçek anlamında, hakaret anlamında, hayatını karartmak anlamında değil. Ve bunu da o kadına uygun şekilde yapması gerekiyor.

Tam anlayamadım. 

 

 

2 saat önce, anibal yazdı:

Öyle çok büyük şeyler beklemeyin, mesela, kızın kendi mutfağı yok. Odasındaki halıyı istediği renk koyamıyor. Oturup dizi izlediği koltuğu kendi zevkine uymuyor falan. Bu noktada, bu özgürlükler için kadın evleniyor, bu kez benzeri erkekten geliyor

Kadın özgür olduğunu zannetti, fakat bu sefer erkeğinin isteyeceği şekilde mi düşünmeye başlıyor? 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, CinleriGorenAdam said:

Tam anlayamadım. 

 

Çünkü biz bir sürü şeyi yanlış anlıyoruz. Dünyayı şekillendiren, erkek egemen ataerkil toplum. Böyle olunca da, garip bir şey çıkıyor, karıyı sikemeyen, sikmeyi beceremeyen, bunu diline döküyor, bu bir küfür oluyor. Çünkü, olay şu ki, kadınlar "sikilmekten" hoşlanmıyor. Tabi, gene bu laf anlaşılmıyor. Hoşlanmıyor demek, istemiyor, zevk almıyor falan değil. Kadının, erkek mantalitesi ile bakınca, bir tarafına bir şey sokulması şeklinde cereyan eden sikilme halinden hoşlanmaması durumu var. Hiç bir kadın, öyle bir veya bir kaç delikten ibaret görülmek istemiyor, hatta böyle görünmek, onların kabusu resmen. Hal buyken, sen adamın anasına "ananı sikerim" dediğinde, onun sevdiği kişiyi, hiç istemediği ve onuruna dokunan bir işe zorlamış oluyorsun. O elemanda, kadınını, bacısını, anasını bu acıdan koruyamamış, zavallı, aciz bir hale düşüyor, düşmüş hissediyor. 

 

Tüm kadınlar için, seks, özel bir şey. Yani, bir takım deliklerine giren bir şeylerden ibaret değil. Daha fazlasının beklentisi var. Konu açık, anlaması zor ama çok açık. Kadın için seks, bir erkeğin içine akıp, onun bir parçasını çinde alıp, ondan bir can üretmek demek. Erkek içinse, içinde taşıdığı bir yük olan bir şeyleri akıtıp, hatta ondan kurtulmak demek. Erkek, işini gördü gitti, sıradaki gelir, ona da akar, olur biter. Erkeğin, seks ile almak istediği, üzerine yük olacak bir şey yok. Ama kadın için tam tersi, seksten aslen beklentisi, içine güzelce erkeğin dölünün dolması, onu dölleyip bebek yapması. Hal bu olunca, kadın elbette içine alıp ömür boyu yük edeceği şey hususunda seçici oluyor, herşeyi almak istemiyor. 

 

Önce bunu bir anlamak önemli. Velakin işin bir de devam boyutu var. Kadın, içinde, bu birinin gelip içine girmesini, oraya bir şey doldurup gitmesini engellemek üzere çok çok güçlü bir savunma mekanizması geliştiriyor. Bu olmasaydı, bonobolar gibi olurduk, metroda falan herkes birbirini düzüyor olurdu mesela. Otobüs beklerken kız gelirdi, daha var saatine, hadi şurada bir posta sikişelim der olur biterdi. Hiç birimiz de bunu garipsemezdik. Ama kadınlarımız öyle değil, bu ihtiyaçlarına çok güçlü bir savunma mekanizmasına sahipler, kendilerini baskılamak adına. 

 

Bu durum, şöyle bir sonuca yol açıyor. Kadın, "lan işte bu her durumda olup olan en süper en iyi erkek" diyor olsa bile, o savunma mekanizmasını aşamıyor. Tabi, bunu, gene, "yahu nassı aşamıyor, işte kzı geliyor, sik beni diyor ortalık yerde..." gibi alacaksınız. Bu, o mevzu değil. Kadının bunu aşması demek, seksin içinde kalması demek. Yani, alt beyninde, seks olayını yaşaması demek. İşte o yüzden, erkeğin sekste üste çıkması, kadının başını tutması, altına alıp, kollarını tutup falan, bir şekilde kadını zapt ederek işini görmesi gerekiyor. bunun en iyi tarifi "sikmek". Bir erkek olarak, kadını sikmeniz gerekiyor. İçinizden geldiği gibi, acımadan, fırsat bırakmadan. Öyle hafif hafi dokundurayım, sürtüneyim, külodun üstünden falan değil. Gözünü içine bakıp, köküne kadar sokup, çatır çatır sikmeniz gerekiyor. Yani, onun edilgen tarafını tatmin etmeniz, onu edilgen kalmaya zorlamanız gerek. anlatması güç, ama, siz siken olacaksınız, o sikilen. 

 

Ve bunu kızın hayatının her aşamasına yaymanız gerekiyor. Zorba falan olmadan. Maçoların bu işlerde genelde iyi olmasının sebebi budur aslında. Öyle ki, kadın içinde o sizin buyruklarınızı hissetmesi gerekiyor. Akşam oluyorsa, içinde "yemek zamanı, erkek yemek istiyor" demeli, hissetmeli. Siz söylemeden sizi anlamalı, çünkü erkekler başka dilden konuşur. Bunu sağlamanız gerekiyor. Nasıl ki, yatakta kızı kollarını tutup, başını ayağınızla bastırıp dömeltip sikerken, sikilmenin zevkini alıyorsa, sizin yemeğinizi yapıyor olmaktan da o şekilde zevk alması gerekiyor. 

 

1 hour ago, CinleriGorenAdam said:

 

Kadın özgür olduğunu zannetti, fakat bu sefer erkeğinin isteyeceği şekilde mi düşünmeye başlıyor? 

 

Aynen. Dikkatini çektiyse, kız bir şekilde senin öyle görmeyi isteyeceğini düşünüyor, bir koşu gidip file çorap alıp geliyor. Senin için yapıyor bunu, kendi için değil. Birebir, senin onu domine etmene yönlendirecektir kendini. Burada mesele, zorbalık, kızın hayatını yaşaması ve dominasyon aradaki dengeyi tutturabilmek. Zor iş, ama oluyor çok zaman bir şekilde. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, anibal yazdı:

Tüm kadınlar için, seks, özel bir şey. Yani, bir takım deliklerine giren bir şeylerden ibaret değil. Daha fazlasının beklentisi var. Konu açık, anlaması zor ama çok açık. Kadın için seks, bir erkeğin içine akıp, onun bir parçasını çinde alıp, ondan bir can üretmek demek. Erkek içinse, içinde taşıdığı bir yük olan bir şeyleri akıtıp, hatta ondan kurtulmak demek. Erkek, işini gördü gitti, sıradaki gelir, ona da akar, olur biter. Erkeğin, seks ile almak istediği, üzerine yük olacak bir şey yok. Ama kadın için tam tersi, seksten aslen beklentisi, içine güzelce erkeğin dölünün dolması, onu dölleyip bebek yapması. Hal bu olunca, kadın elbette içine alıp ömür boyu yük edeceği şey hususunda seçici oluyor, herşeyi almak istemiyor

 

Kocacım başkaları da sikebilir mi beni? Diyor sexting ardı boşalmadan sonra. 

Rahat takıldım, çomar olmadığın için seviyorum falan dedi. 

Bir dakika bu muhabbet döndü. Ardından harem muhabbetind döndürdüm, hafif kıskandırdım falan, beni ihmal etme tarzı konuştu. Biraz böyle devam ettirdim sonra yelkenleri indirdim hafiften, gamzemin olduğu kim yatacak dedim, ben dedi falan. 

 

Abi harbi midem bulanıyor. Kocacım diyor yapıyor da, ardından yazın sen de başkalarını sik, ben de başkasıyla sikişeyim kafasında. 

 

İnsan sevdiğini paylaşmak ister mi. İyice bir boşalsa düzelir mi acaba. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 minutes ago, CinleriGorenAdam said:

 

Kocacım başkaları da sikebilir mi beni? Diyor sexting ardı boşalmadan sonra. 

Rahat takıldım, çomar olmadığın için seviyorum falan dedi. 

Bir dakika bu muhabbet döndü. Ardından harem muhabbetind döndürdüm, hafif kıskandırdım falan, beni ihmal etme tarzı konuştu. Biraz böyle devam ettirdim sonra yelkenleri indirdim hafiften, gamzemin olduğu kim yatacak dedim, ben dedi falan. 

 

Abi harbi midem bulanıyor. Kocacım diyor yapıyor da, ardından yazın sen de başkalarını sik, ben de başkasıyla sikişeyim kafasında. 

 

İnsan sevdiğini paylaşmak ister mi. İyice bir boşalsa düzelir mi acaba. 

 

Doğrusu o, iyice boşalırsa, biraz düzelir. 

 

Doğrusu, o işi yapacak kız, öyle demez. Arar, şu an biriyle sikişiyorum, gel, üçlü yapalım ikiniz birden sikin der resmen.

 

Tahminen, bilmiyorum, kızın bir takıntısı yüzünden, bir an önce seninle evlenip kurtulmak istiyor. Böyle bir durum, birinin başına gelmişti, meğer kızın 2 yaşında çocuğu varmış. Böyledir demiyorum, ama kızın davranışları çok normal değil, yapay gibi sanki. O kadar istiyor olsa, hatta azıcık istiyor olsa, elini ayağını tutan mı var, gider yapar, di mi?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Şimdi, anibal yazdı:

 

Doğrusu o, iyice boşalırsa, biraz düzelir. 

 

Doğrusu, o işi yapacak kız, öyle demez. Arar, şu an biriyle sikişiyorum, gel, üçlü yapalım ikiniz birden sikin der resmen.

 

Tahminen, bilmiyorum, kızın bir takıntısı yüzünden, bir an önce seninle evlenip kurtulmak istiyor. Böyle bir durum, birinin başına gelmişti, meğer kızın 2 yaşında çocuğu varmış. Böyledir demiyorum, ama kızın davranışları çok normal değil, yapay gibi sanki. O kadar istiyor olsa, hatta azıcık istiyor olsa, elini ayağını tutan mı var, gider yapar, di mi?

 

3lü yapmak istiyor, ama ben kız olarak aradığımdan ona sıcak bakıyor. 

 

Yakın arkadasımın sevgilisi 4lü yü merak etmiş, o da modern kadın. Benim arkadaş biraz ciddi düşündüğü için kanka hatırlarım hoş olmaz tarzı dedi, ben de üstelemedim, ama onun hatun merak ediyor. 

 

Benimkisi de başka biriyle olabileceğini söylüyor. Aklım karışıyor, seni sadece ben becericem demek var, bir de yaz tatilinde ben baskasını becericem, sen de yaparsın böyle demek var. 

 

Doğru mu diyorum emin olamıyorum... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, anibal yazdı:

 

Doğrusu o, iyice boşalırsa, biraz düzelir. 

 

Doğrusu, o işi yapacak kız, öyle demez. Arar, şu an biriyle sikişiyorum, gel, üçlü yapalım ikiniz birden sikin der resmen.

 

Tahminen, bilmiyorum, kızın bir takıntısı yüzünden, bir an önce seninle evlenip kurtulmak istiyor. Böyle bir durum, birinin başına gelmişti, meğer kızın 2 yaşında çocuğu varmış. Böyledir demiyorum, ama kızın davranışları çok normal değil, yapay gibi sanki. O kadar istiyor olsa, hatta azıcık istiyor olsa, elini ayağını tutan mı var, gider yapar, di mi?

 

 

Anibal kadınlar dominat olan erkeklere yönelmeye meyilli midir?

 

Kürt erkeklerinin çoğu erkek gibi erkek vede dominant.

 

Ne kadar kürt arkadaşım varsa taş gibi,bir çok kişinin hayallerinde göremeyeceği rus kadınlarla evlenip aile kurdular.

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 minute ago, CinleriGorenAdam said:

3lü yapmak istiyor, ama ben kız olarak aradığımdan ona sıcak bakıyor. 

 

Yakın arkadasımın sevgilisi 4lü yü merak etmiş, o da modern kadın. Benim arkadaş biraz ciddi düşündüğü için kanka hatırlarım hoş olmaz tarzı dedi, ben de üstelemedim, ama onun hatun merak ediyor. 

 

Benimkisi de başka biriyle olabileceğini söylüyor. Aklım karışıyor, seni sadece ben becericem demek var, bir de yaz tatilinde ben baskasını becericem, sen de yaparsın böyle demek var. 

 

Doğru mu diyorum emin olamıyorum... 

 

Yahu, böyle yaşanmaz, at gitsin başından. 

 

Düzelecekse, öyle düzelir, ya da temelli bozulur. Ama, onu sağlam orgazm etmeden, pek kolay kolay senle düzelmez. Hoş, dürüst kızmış, takdire şayan, en azından saman altında su yürütüp kandırmaya çıkmıyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 minute ago, adalet123 said:

 

Anibal kadınlar dominat olan erkeklere yönelmeye meyilli midir?

 

Kürt erkeklerinin çoğu erkek gibi erkek vede dominant.

 

Ne kadar kürt arkadaşım varsa taş gibi,bir çok kişinin hayallerinde göremeyeceği rus kadınlarla evlenip aile kurdular.

 

Bazı kadınlar yönelir. Bazıları pek yönelmez.

 

Ama dominat olmayan erkekle yakın kalmak istemezler. 

 

Yani, dominant olman, kızları sana getirmez, garantisi yok. Ama dominant değilsen, başka işleri düzgün yapsanda hiç gelmezler, o mesele var. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, anibal yazdı:

 Yahu, böyle yaşanmaz, at gitsin başından. 

 

Düzelecekse, öyle düzelir, ya da temelli bozulur. Ama, onu sağlam orgazm etmeden, pek kolay kolay senle düzelmez. 

Nasıl atarsam kendinde bir sorun arar? 

Soğuk mu atıcam ne tarz konuşucam. Açık mı konuşcam, maço mu, yoksa tamamen susarak mı?

 

Biseksüel kız arıyor bu arada, tinderdan bulalım diyordu.

tarihinde CinleriGorenAdam tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
2 minutes ago, CinleriGorenAdam said:

Nasıl atarsam kendinde bir sorun arar? 

Soğuk mu atıcam ne tarz konuşucam. Açık mı konuşcam, maço mu, yoksa tamamen susarak mı?

 

Biseksüel kız arıyor bu arada, tinderdan bulalım diyordu.

 

Fantezi dünyana ve özel hayatına karışmak istemem. Onu kendi bildiğin gibi yaşamalısın. 

 

Ama bırakmak sitersen, hayalperest olma, gerçeklerden, bugünden konuş, dominant olmayı bırak, yatak dışında. Sorun sende değil bende demesi çok uzun sürmez sanıyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğum kontrol kullandığı ve alkol içip yaptığı için ilerde hasta olur bu kız, zaten biraz zorlasan kabul ediyor alkollü ve kızışmışken. Kondomsuz dese tamam der yani. 

 

Kan testi yaptırdım geçen hafta sorun çıkmadı. 

 

Benim tek amacım rahat kızla ilişki ne kadar sürer, ondan nasıl faydalanabilirim öğrenmekti. 

 

Onun benden ayrılmasını istemiyorum, ben ayrılıp gitmek isterim olacak olsa. 

 

Direk yıkmak da pek hoş gelmiyor, burda okullar kapanana kadar yapsam kar bana. 

 

Yazın sürtük olursa da ayrılırım, zaten telefondan pek olmuyor.. 

 

11 dakika önce, anibal yazdı:

Yahu, böyle yaşanmaz, at gitsin başından. 

Yenisini edinecek ortam yok pek, bu şehir pek rahat gelmedi okulda da pek iş olacağını sanmıyorum. 

Yenisi olsa düşünmeden giderdim, bu kız bipolar mı diye arkadaşımla düşünüp durduk çoğu kez, acaba bizi mi deniyor diye düşündük. 

Tam alışmaya başlamıştım normale dönüyor zannetmiştim. Sürekli böyle olursa kafamı kurcalar. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eklemek istediğim küçük ayrıntılar var, 

Ben bu hatuna oksitosinden bahsetmiştim, orgazmda salgılanır, bağlılığı sağlar gibisinden. Biliyor yani o mevzuları, hatta genelde kadınlar aşık olurlarmış demiştim. Neden dedim, artislik olsun diyedir. 

 

Bugün 1. Sexting sonrası bana, düzenli bi ilişki yaparsan beni yemeyi bırakırsın dedi. Benimkini yemezsin artık işte dedi. 

Harem kurucam senin de yerin olacak dedim, o da harem başı olmak için yarışım dedi. 

Sonra fetişlerimi sordu, kabaca ve genelce söyledim, baya genel bu her kız olabilir nerdeyse, farketti zaten ardından bana bu benim odamdaki kezban da olur o zaman dedi. 2 kere beni istiyo musun diye sordu, prenses olduğunu hatırlatınca sevindi. 

 

Diğer kızları da yap ama beni boşlama dedi, ben de hala artislik yapıyorum, o daha çok isterse diye sordum, onu az yap alet senin değil mi dedi. 

 

Besyocu bi kız bulurum 3. dediğimde onlarda beyin yerine protein tozu oluyor yine sen bilirsin dedi. 

 

Seneye yemek mükemmel (!) yemek kabiliyetlerimle kocamın karnını doyururum dedi, üstüne işte o zaman oksitosini gör sen dedi. 

 

Bunlar yazıldı sonra 2. sexting döndü ama ben yalan söylüyorum yapmadım, sonradan farkettim o da yapmamış

Erkeğimi 2 kez boşalttım bu gece, rahatladın mı dedi. 

 

Acaba bana oksitosinle büyü yapmaya falan mı çalışıyor? 

Yoksa emin olmaya mı çalışıyor, gerçek bir maçoluk mu bekliyor? 

Sadece kullanıyor mu beni? 

 

Şuan başkasıyla yapamaz kolay kolay, onu biliyorum, ama bu durum ben onunla ilgilendiğim sürece devam eder. 

 

Sadece fakbadi olmuş olsam hiç sıkıntı olmaz, ama bana yaptıklarını falan anlatıyor, ilgilenmemi bekliyor, zamanımı yiyor aslen, bir de üstüne geliştirdiğim duyguları yokediyor, tam sevgili gibi hissetmeye başlıyorum, ardından bunu yapıyor. 

Hayal kurduruyor bana, bir de yıkıyor üstüne, belki zamanla alışırım buna, keyfime bakarım sadece ama, şuan meraklı insan tarafım bolca anlam vermeye çalışıyor, asıl meseleyi öğrenmek istiyor. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, anibal yazdı:

 

Bazı kadınlar yönelir. Bazıları pek yönelmez.

 

Ama dominat olmayan erkekle yakın kalmak istemezler. 

 

Yani, dominant olman, kızları sana getirmez, garantisi yok. Ama dominant değilsen, başka işleri düzgün yapsanda hiç gelmezler, o mesele var. 

 

Anibal erkeğine hizmet etmekten her kadın hoşlanır mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
15 minutes ago, ateistik said:

@anibal Bir kızın sosyal medyada (twitter) hafiften küfür kullanması, instagramda bir festivalde içinde sex kelimesi geçen bir şarkıyı hikayesine atması kızın seksi meşru gördüğüne işaret eder mi ?

 

Çok büyük ihtimalle. Zor olan, bunları yapmayan kızın seksi nasıl gördüğünü anlamak. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, anibal yazdı:

 

Çok büyük ihtimalle. Zor olan, bunları yapmayan kızın seksi nasıl gördüğünü anlamak. 

 

 

Fakat günlük hayatta pek denk gelmedim küfür ettiğine ama en iyi arkadaşlarından birinin onla takılırken bağırarak küfür ettiğini duymuştum.Bunun dışında kız tamamen konuşurken gözünün içine bakan bir kız erkeklerlede gayet samimi ama arkadaşları kızlar genellikle bu ise yatırımcı olduğuna işaret eder deil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 minutes ago, ateistik said:

Fakat günlük hayatta pek denk gelmedim küfür ettiğine ama en iyi arkadaşlarından birinin onla takılırken bağırarak küfür ettiğini duymuştum.Bunun dışında kız tamamen konuşurken gözünün içine bakan bir kız erkeklerlede gayet samimi ama arkadaşları kızlar genellikle bu ise yatırımcı olduğuna işaret eder deil mi?

 

Genelde erkekler, kızın yatırımcı olması beklentisi içinde oluyor, işaretleri çok  doğru okuyamıyor.

 

Yatırımcı kızlar, erkeklerle çok samimi olmaz, genel olarak. Genellikle sadece grup olarak erkeklerle bir araya gelirler. Ha, ağına düşürmek istediği bir erkek vardır, o başka. 

 

Bazen, kız azgınlık zamanında olur, erkeklerin arasına daha sık girer. Bu da aldatıcı olur.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...