Jump to content

Hdp ye oy veren ahmaklar


Recommended Posts

Hepiniz aptalsınız, ahmaksınız ve hainsiniz. Son olaylardan sonra hala 1 kasımda emanet oy vermeyi düşünenler de ahmak ve haindirler.

Bir de hdp ye inanan, onu barışsever bir parti olarak görenler de var ciddi ciddi. Bunlar daha da ahmak, kafayı iyice sıyırmışlar. Ulan adamlar zaten yolun en başında açık açık aponun heykelini dikeceğiz demiş hala hangi akla hizmet bu oçları insan yerine koyuyorsunuz?

İstediğiniz kadar bana ırkçı, faşist, kafatasçı diyebilirsiniz. Umrumda bile değil. Sizin gibi salaklar inanır ancak barış, kardeşlik gibi laflara. Barışmış :D ulan bu kelimeyi söylerken bile gülmekten altıma yapacak gibi oluyorum.

Bu işin tek çözümü silahtır. Acımayacaksın. Ezeceksin yılanın başını daha fazla büyümeden.

Bunun için de yapmanız gereken Osman Pamukoğlu'na yetki vermektir. Kılıçdaroğlu Atatürk düşmanı bir terörist dostu, bahçeli salağın teki, perinçeğin de ne bok olduğu belli değil. Sözün özü tek güvenilir adam Pamukoğlu. Atatürk'ün izinden giden tek adam bu. Her vatansever insan bu adama oy vermekle mükelleftir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 53
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ara sira da olsa foruma bir göz atarim nede olsa göz asinaligi, aliskanlik ve bir sürü anilar var...

Son üc dört senedir ortak atalarimiz hayvanlarin yasamlari ile su anda yasayan insanlarin yasamlarini karsilastirmaktayim.Ne aci ki hayvanlar cogu insanlardan daha onurlu etik yasamaktalar. Hayvanlardan daha sorumsuz onursuz yasayan insanlar ise oldukca fazla.

Ben bu tip insanlara "evrilmeleri kesintilere ugramis defolu numuneler" diyorum.

Birlikte yasam harmonisinin kalinca cizilmis olmazsa olmazlari var. Tabi bu arada bir konunun altini cizelim yoksa anlayislari kıt defolu numuneler icin bos yere zaman ve enerji tüketmis olmayalim.

Birlikte yasam harmonisi dedik ama defolu numunelerin birlikte yasam harmonisini istediklerini, bidiklerini bilmiyoruz. Belki bilmiyorlar belki de istemiyorlardir. Kimsenin yasamina müdahale tecavüzde bulunulmasi söz konusu bile olamaz.!

Nedir birlikte yasam harmonisi? Aslinda ulasilmasi gereken cizgi "Birlikte Doğal Yaşam Harmonisi' dir fakat evrilmeleri kesintilere ugramis defolu numunelerin birde putperest olanlari vardir ki oldukca fazlalar ve dünya ekonomisinin cogunlugu bu ahmaklarin üzerinden döndügünden dogal yasantiya gecis zor görünüyor ama genede bunun icin cirpinan insanlarin olmasi sevindirici.

Birlikte yasam harmonisinin icinde bütün farkliliklari kapsayan esit özgürlükler, haklar, evrensel hukuk normlari, esit adalet, laiklik, demokrasi, devletin minnacik olup yerel yönetimlerin söz sahibi olmalari, insanlarin gözlerinde sadece canlilarin ve doganin degerli olmalari, düsünceyi ifade özgürlügü ve tartisma kültürü, esit kaliteli bilimsel egitimin de mutlaka olmasi gerekmektedir.

Bir yanlislik var mi? Oldugunu sanmiyorum hatta belirtilmeyenler de var fakat bunlar ana basliklar.

Peki böyle bir sistemde yasamayi kim arzulamaz? Arzulamiyacaklar olur mu?

Bence var...

...hemde oldukca fazlalar.

Örnegin demokratik bir sistemde (Veya ona yakin bir sistem) bireylerin özgür iradeleri ile sectikleri bir partiye oy vermesi o sistemin tartisilmaz omurgasidir.Yani hic kimse kimsenin tercihine secimine müdahale ve tecavüzde bulunamaz.! Bulunursa suc islemis olur.

Kolay anlasilabilmesi icin baska bir örnek vereyim hemde benimde icinde bulundugum bir olayi anlatarak...

Bu sene secimlerin oldugu tarihlerde 5 gün Türkiye'deydim. 8 Haziran günü otel lobisinde bir turizm rehberi yüksek sesle ortaya konusmakta ve " X partisine oy verenlerin hepsi teröristtïr" diye devam ederken araya girip "yani simdi ben teröristim öyle mi?" deyince defolu numune salak salak bakislarla ih mih cak cuk gulk demeye calisirken

-"beyefendinin konustuklarini otel calisanlari arkadaslarimiz duydular degil mi?"

-"evet abi hepimiz duyduk"

-"beyfendi hakkinda suc duyurusunde bulunmak istiyorum islemler hakkinda bana yardimci olurmusunuz?"

Biraz önce afilli afilli insanliktan nasibini almamis defolu numune -turizm rehberi nasil olduysa o da baska bir muamma cünkü turizm demek dünya insani olmak demektir- basladi "kem küm gulk culk beni yanlis anladiniz lütfen böyle bir seyi yapmayin rehberligim icin kötü olur cak cak cak cak."" demeye.

- Bak kardesim ben hayatimda bir kez olsun dahi oy kullanmadim kullanmam da fakat hic kimse kimsenin demokratik bireysel hak ve özgürlüklerine müdahale, tecavüz, tehdit, santaj, hakaretlerde bulunamaz, bulunursa suc islemis olur. Altini cizeyim "bireylerin" dedim yanlis anlasilmasin.Yani ben allahin kicina kuyruk takarsam ve bu da hakaretse allahi ilgilendirir seni degil...

...anlasildi mi?

Bön bön bakarak "anladim" dedi ama üc bes gün sonra ayni moduna dönecegine eminim...

...evrilmesinde kesintiler oldugu cok acik belli olan defolu bir numune.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Örnegin demokratik bir sistemde (Veya ona yakin bir sistem) bireylerin özgür iradeleri ile sectikleri bir partiye oy vermesi o sistemin tartisilmaz omurgasidir.Yani hic kimse kimsenin tercihine secimine müdahale ve tecavüzde bulunamaz.! Bulunursa suc islemis olur.

Sn.cigi;Türk torununa hiçbirşey demeye hakkınız yok..Eğer demokrasiyi savunuyorsanız,Türk torununun Hdp'lilere aptal demesine de bir itiraz da bulunmamanız lazım..Düşünce ve ifade özgürlük hakkını kullanıyor sonuçta..

Peki,sözde demokratik hakkını kullanan Hdp'lilere neden bu kadar ağır sözler söylüyor?

Bunu ne yazık ki anlamıyorsunuz siz..Sanırım yurtdışında yaşamanızdan dolayı oluyor bu..

Şimdi bu genç arkadaşın bir gelecek hayali var mı?

Var..

Hdp,Türkiye'nin geleceğini maddi/manevi anlamda karartan teröristleri destekliyor mu?

Destekliyor..

Ne demek bu?

Hdp'ye atılan her oy,Türk Torunu'nun geleceğini mahvediyor demek..

Bunun farkına varan Türk Torunu ne diyor?

Aptallar,ahmaklar diyor..

Az bile diyor sn.cigi..!

Eğer bir toplumda birileri birilerine tokat atıyorsa,tokat yiyenlerin karşılık vermesi kadar doğal birşey yok..Evrimin ta kendisi bu..!

Ayrıca Hdp'ye oy verenler demokrasiyi biliyorsa,bende dinozorum..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Birlikte Doğal Yaşam Harmonisini galiba anlamıyanlar var…
Bir kez daha açıklayalım...

Ateizm, dinler, masal kahramanları, putlar, gerçekte olmayan bir anlam ifade etmiyen tanımlamalar, ulu orta yaşanan deli saçması ritüeller dolayısı ile bir başkasını rahatsız edip özgürlüklerine müdahale ve tecavüzlerde bulunulması olmayan yaşantıya deniliyor...!
Yine anlaşılmadı mı...?

Ateizm neden var?
Ve ateistler?

Yaşanılan evrende, dünyada gerçekte olmayan tarif edilemiyen tanımları dahi hiç bir anlam ifade etmiyen gerzekliklerin, ateistlerin gözlerine sokulmalarına, yaşam alanlarının daraltılmalarına, özgürlüklerinin engellenmelerine itiraz edip karşı durdukları için ateizm ve ateistler var.!

Eğer ahmaklar gerzekliklerini içlerinde yaşayıp dışlarına vurmazlarsa bir ateistle karşılaşma olanakları var mı?
YOK...!!!

Deniliyor ki...

Ey ahmak.!

Yaşam alanlarımızı daraltmak, özgürlüklerimize müdahale ve tecavüzlerde bulunabilmek amacı taşıyan gerzeklikler içeren zırvalarını ulu orta gözlerimize sokup nefes almamızı engellemeye çalışmayacaksın...!!!

Böyle bir hakkın olmadığın halde eğer ateistleri rahatsız eden aptallıklar gerzeklikler içeren zırvalarını gözlerine sokmaya yeltenirsen ateistler de o zırvaları senin gö(Z)üne sokarlar...

Ki özgürlükleri kısıtlayıp doğal yaşam harmonisine çomak sokan gerzek davranışlar, ateistlere müdahale etme hakkını vermektedir.!
Böyle bir haktan haberi olmayan ahmak’ın olayı hala anlamamış olma ihtimali bulunduğundan bir kezde farklı şekilde açıklama yapma durumu oluşmaktadır.

Ey süzme ahmak…!!!
Yine anlaşılmadı değil mi?
Olay birde ters bakış açısı ile açıklanıyor...
Dikkatli oku.!

Bir ateist; canlıların birlikte yaşadıkları ortamlarda bir başkasını rahatsız edebilecek, yanıt hakkı doğurabilecek ulu orta bir şekilde yani AHMAKÇA…
...“ Cumbullu’ya inanan ahmakların gö(Z)lerine Cumbullu’nun kuyruğunda ki sivilceleri tek tek sokarım”
Der mi?
Veya…
...“Cumbullu’nun gelini tanrı nın kuyruğunu ona inananların ağzından sokup bir başka yerinden çıkartırım”
Der mi?
DEMEZ…!!!

Neymiş?

Dışa vurulmaması gereken gerzekliler kimseyi rahatsız etmiyecek bir şekilde içsel yaşanıp başkalarına dayatılmaz ve inanılan gerzeklikler için “saygı dilenciliği” yapılmaz ise kişinin ahmakça herhangi bir gerzeklikliğe inandığı bilinmeyecektir.

Dolayısı ile gerzekliklere karşı durup itiraz etme hakkı doğmaz ise ateistlerin kimler olduğu bilinmeyecek, ateizm yok olma sürecine girip doğal yaşantı oluşacaktır.

Detaylı açıklamaları da hala anlamamış bir ahmak varsa, ahmak değil aptaldır ve yapılacak bir şey kalmamıştır.

Geçmiş olsun…

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birlikte Doğal Yaşam Harmonisini galiba anlamıyanlar var…

..........

''Terör beni rahatsız ediyor..Devlet benim ve yakınlarımın geleceği için kaynak ayırması gerekirken,bu kaynakları terörle mücadele için kullanıyor..Haliyle bende teröre destek verenlere tepki veriyorum'' diyor Türk torunu..

%100 haklı..İstediği tepkiyi verir,vermelidir..

İsterse aynen şunu diyebilir..''Benim ve yakınlarımın geleceğini/hayatını mahvedenler tek tek idam edilsin,hatta fırınlarda yakılsın..''

Hiçbirşey demeye hakkınız yok bu kişiye..

Doğal yaşamda bu işler böyle yürür sn.cigi..

Gidip bir erkek aslanın haremindeki dişiyi öldürürseniz veya bu aslanın yaşam alanında avlanırsanız,o erkek aslan sizi parçalar..

Siz hdp'ye verilen oylar demokratik hak deyip,bizlerin susması gerektiğini söylüyorsunuz..Yahu,can güvenliğimizin olmadığı bir ülkede,ne demokrasisinden bahsediyorsunuz?

Hdp'ye verilen oyların bir kısmı tepki oyları,bir kısmı gerçekten apo sevdalısı,bir kısmı tehditle oy vermiş,geri kalan kısım da cehaletinden..Hdp'ye bir tane aklı başında kişi oy veremez..Aynı şekilde Akp'ye de..

Siz Avrupa demokrasisinden bahsediyorsunuz..Yanlış işte bu..Burası Türkiye..Burada kimin değneği büyükse,o haklıdır..Ne demokrasisi,ne seçimi,ne hakkı babacığım?!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de oldukca fazla putperest ve dindar ateist oldugundan yukarida ki yazida ahmaklar icin belirtilen ifadeler "bayrak, ulusal mars, irkcilik, milliyetclik, putperestlik, vatan, sehit vs..." gibi ifadelerle degistirildiklerinde degisen bir sey olmayacaktir.

Türkiye'de bilimsel kaliteli egitim olmadigindan ve binlerce senelik abuk subuk virüsler dogumla birlikte beyinlere yerlestiginden insanlar egoizm ve ötekilestirme duygulari ile kendileri gibi olmayan insanlara linc ve katliam edebilme özgúrlüklerinin var olduklarini zannederek tavir takiniyorlar.

Bunlarin empati yapma yetenekleri ise hic yoktur...

Yani zulüm ve iskence haksizliklar gören insanlarin yerlerine kendilerini koyup düsünebeilecek beyin kapasitleri yoktur.

Varsa yoksa kendileri gibi yasam ve düsünce tarzlari olanlarla birlikte olmaktan memnun olan güdülmek isteyen súrüler gibi yasamak isteyen evrimlesmeleri kesintilere ugramis defolu numunelerdir.

Birazcik empati nasil yapilir aciklamaya calisalim...

Ben bir Kürt'üm ve üc kardesiz babam ve annem var.Yasadigim yerde yol yok, hastane yok, okul yok,topragimiz yok, isimiz yok asimiz yok ve Türkiye Hurma Ceberruyeti beni ailemi yakinlarimi herkesi feodalizme teslim etmis... Dilimi konusamam, inancimi özel alanimda bile yasayamam, bizlere babam annem istedikleri isimleri koyamazlar ki cocuklari hastane olmayan birde sans eseri hayatta kalabilmis ise...

Bu sekilde yasam savasi verirken bir gün aksam yemek saatinde yemek yerken evimizin kapisina bir tekme vurulur ve paldir küldür elleri silahli suratlari maskeli devletin özel timleri ve askerleri iceri girerler...

Annemin ve kardeslerimin yaninda babama olmadik hakaretleri iskenceleri yapip asagilarlar ve tehditler küfürler hakaretler savurarak cekip giderler.

Gercekten ben Cigi - Cihan bunlari yasamissam teröristin krali olurum... PKK gibi degil haaa... Onlar bu isi amatör ve abuk subuk yapiyorlar...

TBMM ni, TSK nin karargahini, Emniyet müdürlügünü havaya ucurur bayraginida cumhurbaskaninin basbakanin genel kurmak baskaninin emniyet müdürünün götüne sokarim...

Yillarca süren itilip kakilan bir yasanti ile terörist olacaksam en kralini olurum. Burada sanalda kendilerini abuk subuk yazilarla kendilerini tatmin etmeye calisan fasistleri bulur tek tek kiclarina putlarini sokardim.

Iste empati böyle yapilir...

Atatürk heykelini, fasizan istiklal marsini, cöl bedevisinin bayragini kicinda hissetmek isteyen fasist, irkci, insanliktan nasibini almamis, evrilmeleri kesintiye ugramis defolu numuneler var mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

.........Atatürk heykelini, fasizan istiklal marsini, cöl bedevisinin bayragini kicinda hissetmek isteyen fasist, irkci, insanliktan nasibini almamis, evrilmeleri kesintiye ugramis defolu numuneler var mi?

Aynı empatiyi genç bir üye olan Türk torunu içinde yapın..

Gençlerin ağzına sıçan bir devlet var karşılarında..Zamanı geldiğinde Gezi'deki gibi öldüren bir devlet..!

Bir de,bu devletin nerdeyse tüm kaynağını sömüren bir terör belası var..

Şimdi bu gençler,kendi devletine mi sövsün,devletini sömüren teröre mi sövsün?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben HDP ye oy vericem yine .senin kime oy verecegini tahmin edeyim mi turk torunu bana gelmez o irkci fasist itler

HDPnin kendisi ırkçı faşist it dolu. Ayrıca şeriatçılar da var

Bu HDPyi ne sanıyosunuz siz anlamıyorum romantik kahraman demokrasi ve özgürlük savaşçıları mı sanıyosunuz anlamadım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ayrılın şu istilacı terörist kürtlerden.Kürtlerle birlikte yaşarım diyip,bunlarla ortak bir gelecek hayali kuran benim gözümde haindir.Sürekli sevişip sevişip çocuk yapan,Türk illerini bir bir istila eden,batı illerinden milletvekili çıkaran bu malum ırktan ayrılacaksın,Türk milletinin geleceği için,bunun başka yolu yok.Yemişim humanizmi de,insanlığı da.Hümanizm denilen kavram ahmakları uyutabilir,ama benim gibilerini asla.Hümanizm sinsi,şark kurnazlarının,sinsi planlarını devam ettirmek sığındığı bir limandır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birlikte yasam harmonisinin icinde bütün farkliliklari kapsayan esit özgürlükler, haklar, evrensel hukuk normlari, esit adalet, laiklik, demokrasi, devletin minnacik olup yerel yönetimlerin söz sahibi olmalari, insanlarin gözlerinde sadece canlilarin ve doganin degerli olmalari, düsünceyi ifade özgürlügü ve tartisma kültürü, esit kaliteli bilimsel egitimin de mutlaka olmasi gerekmektedir.

Bir yanlislik var mi? Oldugunu sanmiyorum hatta belirtilmeyenler de var fakat bunlar ana basliklar.

Peki böyle bir sistemde yasamayi kim arzulamaz? Arzulamiyacaklar olur mu?

Bence var...

...hemde oldukca fazlalar.

Insan defolu olursa düsünceyi tartisma kültüründen zaten bir haberdir ve yazdiklari ile yani ortaya yazilan fakat kisisel olmayan yazilari sahiplenip yazinin sahibine ''harala gürele ciyak viyak aka tuku boku cok severim'' düsünceleri ile sardirmaya calisirlar.

Bunlarin kuran ayetlerinin elestirilerini okumadan yazilarin sahiplerine saldiran santaj hakaret tehdit savuran müslümanlardan bir farklari oldugunu düsünmüyorum.

Sanalda stres atip ego tatmini yapacaklar ya yazilanlari dogru dürüst okuyup etraflica düsüdüklerini de sanmiyorum.

Alintida ki yazida birlikte yasam harmonisinin ana basliklari var ve yazilan dúsünceler hakkinda farkli görüs iletme katilma katilmama yok varsa yoksa '' DIGIL DIGIL DIGIL CAK CUK CAK TU KAKA TU" viyaklamalari...

Yillarca zaten bu dindar putperest irkci fasist sözüm ona ateist gerzeklerle ugrasmaktan gina geldi ve teslim oldum. Müslüman benimle ne tartisacak ver eline sacma sapan sapik bir ayet tak allahin kicina yesil bir kuyruk gevelensin dursun...

Aramiza katil, tecavüzcü, pezeveng mi alalim diyor birlikte yasam harmonisinden bir haber olan defolu numune...

Ejdadim diye sarilip savunduklari katilin tecavüzcünün pezevengin sapigin en önde gidenleri haberi yok... Istatistiklere bakilsa Türkiye Hurma Ceberruyeti'nde yasayan suclularin sapiklarin AB ülkelerinin toplaminin suclu oranlarindan daha fazla oldugu cikacaktir ama onu da bilmez...

''Sehitler ölmez vatan bölünmez'' diye haykirip uluyan ahmaklar ölenlerin her iki tarafta da yoksul, gariban, parasi adami olmayan (subay astsubay dahi) genclerin ölüme gönderildigini de bilmez.

Sehitlik mertebesini bayragi vatani savunan racon kesen diyanet calisanlarinin cocuklarinin en kiyak yerlerde askerlik yaptiklarini dahi bilmez...

...siyasileri, bürokratlari, zenginleri saymaya bile lüzum yok.

Türk'üm Kürt'üm vs. diyen her irkci Anadolu'nun bir gen havuzu oldugunu bilmeyen ahmagin tekidir.

Benim cocugumu vatan bayrak diye bile bile ölüme gönderip tabutu ile bana teslim eden güruhun kicina o bayragi sokmazsam yasam bana zehir olur ta ki ölene kadar her gün bir bayragi bir güruhun kicina sokmak isterim ki o cani tekrar yasatabilmek icin.

Ben 20 yasinda güruhlarin keyif keka yapabilmeleri icin 'bayrak vatan sakarya sehit zart zurt" sacmaliklari icin bile bile ölüme gidecegim öyle mi?

Kime karsi?

Ayni evin cocuklarina akrabalarima karsi öyle mi?

Bu arada ne terör örgütünü nede liderini savunmam yillardir ayni cizgim durusum degismemistir fakat esas terör örgütü ceberrut siyasiler bürokratlardir ve terör örgütünüde kurup daglara gariban gencleri gönderen de bu güruhtur.

Mehmet Agar "konusursam T.C. diye bir ülke kalmaz" diyor..Hapisten bile cikartilan .A,Carkin "öldürdügümüz Kürt cocuklarin bebeklerin kadinlarin erkeklerin haddi hesabi yok' diyor ama irkci fasist güruhlar hala ayni minvalde ulumaya devam ediyorlar.

Dedik ya...

...evrilmeleri kesintilere ugramis defolu numuneler.!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kendinize Türküm demeyin,insanım diyin,46 kromozomu olan herkes insan zaten.Ülkenin ismini de değiştirin İnsaniye koyun.Burda yaşayan insanların milleti insan olsun.Dilleri de insanca olsun.İnsanca konuşsunlar kendi aralarında.İngiltere ismini değiştirip,humaniltere yapsa ya.Puhaha.Ulan ne boş insanlar var.Humanist,içi boş heyezanlarını yazınca,olayı çözdüğünü felan sanıyor.Ama tarihe bakmaz mesela,ruslarla işbirliği yapıp,ulus devlet isteyen ermenilere bakmaz.Bunlara kalsa 100 yıl önce ermenileri tehcir etmez,ermenilerin çıkardığı sorunlara göz yumarlardı.Hadi bakın dalganıza humanist öngörüsüzler sizi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...