Jump to content

Recommended Posts

Geçtiğimiz erken seçim sonuçları neticesinde koalisyon kurulamayacağını hepimiz tahmin ediyorduk. Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun meydanlarda AKP için söylediği sözler vardı.. Kemal bey AKP için söylediği sözleri unutarak ya da göz yumarak AKP ile koalisyona hiç yanaşmamalıydı ( ki ) yanaştı.

İşin daha ilginci Davutoğlu ile olan randevusuna gitmiş, koalisyon için ümitlenmiştir. Belkide ülke çıkarını gözeterek bunu yapmıştır ancak suçladığınız keza zan altında bıraktığınız bir parti ile işbirliği yapmayı düşünerek, ülkeyi kurtaracağınız veya ülkeye faydalı olabileceğiniz ne derece mantıklıdır?

Şahsen Kemal Kılıçdaroğlunu sever ve saygı duyarım ancak son dönemde yaptıkları beni hayrete düşürmüştür.

MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli daha ilk günden akp ile koalisyon yapmayacağını belirtti ve bu konuda tavrını sonuna kadar net bir şekilde sürdürdü. MHP, AKP ile koalisyona hiç yanaşmadı zira sayın Devlet Bahçeli meydanlarda söylediği sözlerini unutmadı, kendisini takdir ettim.

Bir ay önce Kemal Kılıçdaroğlu'na ineternet üzerinde faaliyet gösteren trollerden söz ettim. Tabii bunlardan kendileri haberdarmış... Hepimizin cebinde bir akıllı telefon ve internet, hemen hemen hepimizin evinde bilgisayar var.. Türkiye'de günde aşağı yukarı 20 milyon kişi haber siteleri, facebook ve youtu gibi sosyal siteleri gezinmektedir. Haberlerin altında ve sosyal sitelerde çeşitli paylaşımlar yapılarak vatandaşımıza telkin yoluyla istenilen bilgi enjekte edilmeye çalışılmaktadır. Vatandaşımız herhangi bir bilgiye inanmasa dahi istemsiz olarak şüphe duyabilir.

Bu konuda trollara karşı anti troll ekibi kurmayı önerdim, halkımızın CHP'ye karşı ön yargıları var ve troller bunu körüklüyor anti trol ekibi kuralım, insanımıza partimizi ifade edelim. Günde 20 milyon kişi interneti ziyaret ediyor, insanımıza CHP'nin korkulacak bir parti olmadığını anlatalım, bunun geliri %10 - %15 belkide %20 ekstra oy olur dedim ama kuruldan sayın Tekin bey ne yalan söyleyeyim beni ciddiye almadı.

Geçtiğimiz 25. dönem genel seçimlerinden birkaç gün sonra sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na koalisyonun kesinlikle ümitsiz olduğunu hatta ortamın gerginleştiğini ve derhal erken seçime gidilmesinin ülkemiz için daha faydalı olacağını ifade ettim. Kale alınmayı beklemiyordum ve öylede oldu. Sayın Kılıçdaroğlu koalisyon için ciddi ciddi çaba harcadı, eğer koalisyon olsaydı Kemal amca Ak parti ile yola devam diyebilirdi. CHP Ak parti ile koalisyon kurabilir ancak Ak parti hakkında bazı zanlar ortaya atıldı, CHP'de meydanlarda bunu dile getirdi, zan altında bırakılan bir parti ile iş yapan partinin hakında, halkımız ne düşünecektir?

Kendisi koalisyon sürecinde çok hata yaptı ama her insan hata yapabilir, olsun bundan sonra umarım hatalarından ders çıkarır ve yanında fikir erbaplarınada yer verir.

Eleştirdiğim; büyüğüm, ağabeyim sayın Kemal Kılıçdaroğluna selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçdaroğlu akp nin koalisyon teklifi ile kendilerine gelmediklerini açıkladı zaten. akp yasal hükümet kurma süresini doldurmak için chp ve mhp yi oyaladısüre dolunca seçim kararı verildi, hepsi bu. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi ilk tez takdir ettim bu süreçte.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Chp nin öncelikle şu konuya el atması gerekli.

http://www.ateistforum.org/index.php/topic/62416-zorunlu-genel-sadhlyk-sigortasyyla-halky-soyma/

Seçim konuşmalarında bu konuyla ilgilenmeli. Zorunlu Genel Sağlık Sigortasıyla Halkı Soyma konusunda Türkiyede 8.5 milyon mağdur var. İşsiz insanlardan para istiyorlar. Akp işsizlik sorununu çözeceğine birde işsizleri soymaya kalkıyor.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Y-CHP'liliğe devam ediyorlar. Başkanlık bildirisinde;

“PARTİLİ CUMHURBAŞKANI ADI ALTINDA,

“TEK ADAM REJİMİNİ, DİKTATÖRLÜĞÜ GETİRİYORLAR.

“IRAK’TA SADDAM GİBİ,

“LİBYA’DA KADDAFİ GİBİ,

“SURİYE’DE ESAD GİBİ.

“BAŞBAKANINIZ OLMAYACAK

“BAKANLARINIZ OLMAYACAK

“MİLLETVEKİLLERİNİN YETKİSİ KALMAYACAK

“YARGI, BİR TEK ADAMIN MAŞASI OLACAK

“HİÇBİR VATANDAŞIN, VATANDAŞ OLARAK HÜKMÜ KALMAYACAK

“HAKKI, HUKUKU KALMAYACAK.”

Bu saydıklarının çoğunun ülkesinde cepheler iktidarda. ABD emperyalistleri, bir bildiri yazsalar, herhalde bu demogojiyi kullanırlardı. Kaçak Saraylı'nın iktidarda kalması için resmen çırpınıyorlar.

Bildiri için

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...