Jump to content

Ateist kardeşim de tabii ki müslümanım diyor


Recommended Posts

sayın saadet partisi başkanı kamalak'ın ibretlik tespiti;

mustafa kamalak bu ülkede ateistlerin de müslüman olduğunu söyleyerek "ataist kardeşim de elhamdülillah tabii ki müslümanım diyor" dedi

bu ülkenin ateistinin de müslüman olduğunu ifade eden kamalak, "ateist kardeşimize soruyorlar müslüman mısınız? diye “elhamdülillah tabii ki müslümanım ama ateist müslümanım” diyor" diye konuştu.

"ateist müslümanım diyorlar"

“en sağdan en soldaki kardeşlerimize kadar kapımız açıktır. hepimiz bu milletin evlatlarıyız. ben bir konuşmamda şunu söyemiştim; sağcısı solcusuyla, alevisiyle, sünnisiyle bizler kardeşleriz. rabbimiz, kitabımız, peygamberimiz, kıblemiz birdir. kaldı ki üzerinde yaşadığımız vatan parçası birdir, bir olmamız lazım. inanç bakımından sorduklarında bu ülkenin sarhoşu da, ayyaşı da, hatta ateisti bile inanç bakımından müslümandır dediğimizde bir kısım medya mensupları kendilerini ateist diye tanıtan insanlarımıza ulaşıyor. soruyorlar bir ateist kardeşimize “müslüman mısınız?” diye “elhamdülillah tabii ki müslümanım ama ateist müslümanım” diyor. bizim solcumuz masaya otururken besmelesini çeker, kaşığı sağ eliyle tutmaya çalışır. değerlerimiz ortaktır, sanıldığı kadar ayrılık, gayrılık yoktur. elbette düşünce farkı olacak.”

http://www.habervaktim.com/haber/432157/kamalak-ateist-de-muslumandir.html

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateist-müslüman müslüman gibi yaşayan ateisttir. Bu tip ateist gerçektende var. Kültürel seviyesi düşük ateistler islam kültürüne göre yaşarlar.Mesala bu tip atesitler domuz eti yemez, oğlunu sünnet etirir, orucun sağlığa faydalı olduğunu düşünür yani islamcıların tüm yalanlarına inanmış islami yaşam tarzını benimsemiş ama Allaha inanmayan insandır. İslamcılar ateist-müslümanları önemsemezler. İslamcıların korktuğu kültürlü ateistlerdir. Kültürlü ateistler islam kültürünün sapkınlık olduğunu bilirler ve her türlü islami yaşam tarzını karşıdırlar. İşte bu tip ateistler islamcıların korkulu rüyasıdır.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ateist-müslüman müslüman gibi yaşayan ateisttir. Bu tip ateist gerçektende var.

Doğru... Bence ülkede hatırı sayılır miktarda ateist var ama hepsi uykuda. Uykuda derken beklemede... Hani uyuyan hücreler vardır ya... Öyle... Bunlar teorik eğitim alır ama harekete geçme zamanının geldiğini görmeden hareket etmezler. Hareket zamanı dediler mi birden uyanırlar. Sadece ülkede değil, dünyada da durum böyle. Müslüm teröristler katliam yapıyor, dünya liderleri çıkar için "terörü islama maledemeyiz" diye açıklama yapıyorlar. Niye? Üç beş pis oy için... Yani çıkar için. İslamı çok mu seviyorlar, kuran'da müşrikleri gördüğünüz yerde öldürün, müşrikler pistir yazdığını bilmiyorlar da mı böyle söylüyorlar? Hayır. Anayasalarına "müslümler pistir, gördüğünüz yerde öldürün" yazılması teklif edilse yazmaya yanaşırlar mı? Hayır. Ama islamın anayasası olan kuran'da yazmasını önemsemezler. Şimdi bunlar müslümlerin mehdinin çıkacağına ve dabbetülarzın alnına kafir mührü vurduğu herkesi kılıcıyla keseceğine inandığını bilmiyorlar mı? Domuz gibi biliyorlar. Bunu dünyada bilmeyene ahmak denir. Bunu bilmeyen hiç kimse olamaz. Sağır sultana sor, evet müslümler buna inanırlar der.

Ben en kendi halinde, en zararsız görünen müslümün kan içici manyak işitçiler için kahraman mücahitler dediğini kulaklarımla duymuşum. Can çıkar, huy çıkmaz. Bunların cahil çöl yağmacılarının uydurduğu inançlarından vazgeçme gibi bir lüksleri yoktur.

Riyakar, çıkarcı bir tür olduğumuz için durum böyle... Bu durum bir gün değişir, keser döner, sap döner mi, olabilir. Ne zaman, onu bilemem.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

İşini yitirmemek için iş arkadaşlarıyla cuma namazına gideni, ailesini yitirmemek için eşinin başörtülü olmasına katlanan ateistler var, evet, hakkaten müslüman gibi yaşıyorlar ama gene de bu sıkışıklı durum onları müslüman ateist yapmaz. Sosyal çevre, olması gereken derinliğe sahip olduğunda, ateistsin diye iş arkadaşlarının güvenini yitirme korkusundan kurtulduğunda her atesit "elhamdülillah ben ateistim" diyebilecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...