Jump to content

Kadın Sünnetinin Faydalarını Anlatan Müslüman Siteler


Recommended Posts

Bildiğiniz gibi müslümanların en büyük özelliği bilimi çarpıtıp yalanlarla insanlığı yozlaştırmak. Yıllarca erkek sünnetinin faydalarını anlatan sahtekar ahlaksız türk televizyonlarını izledik. Şimdide müslüman yalanlarına devam edelim kadın sünnetinin faydalarını görelim.


İSLAM'DA KADIN SÜNNETİ VAR MIDIR ?



Peygamberimiz, kızların sünnet edilmeleri işlemiyle yakından ilgilenip sağlığa uygun tarzda yapılmaları için talimat verirdi. Medine'de kızları sünnet eden Ümmi Atiyye ismindeki kadın sünnetçiyi çağırarak, "Fazla derin kesme ki, kadınlar daha çok lezzet (zevk) alsınlar. Kocaların da daha çok hoşuna gitsin" diye emrederek, klitorisin kesilmesini yasaklamışlardır. Böylece tarihte klitorisin kesilerek kadınların cinsel ilişkiden zevk almalarının engellenmesine "ilk karşı çıkan kişi" Peygamberimiz olmuştur. Hadiste geçen "Kocaların da daha çok hoşuna gitsin" ifadesiyle Peygamberimiz, erkeğin kolları arasındaki eşinin cinsel doyuma ulaşmasının kocasının da hoşuna gideceğine işaret etmiştir. Yine bir hadiste Peygamberimiz kızları sünnet eden kadın sünnetçiye hitaben: "Sünnet ettiğin zaman üstten hafifçe kes, fazla dipten kesme!" diye emretmişlerdir. İslami kaynaklar derin ve kökten kesmenin kadının cinsel ilişkiden alacağı zevki yok edeceğini, kadını cinsel ilişkiden soğutacağını hatta eşinden bile soğutabileceğini onun için Peygamberimizin kökten kesmeyi yasakladığını bildirirler. Üstten hafifçe almak ise hadiste de belirtildiği üzere "kadının cinsel ilişkiden daha çok lezzet alması"nı sağlayacaktır.

Yine Peygamberimiz, kadınların cinsel ilişkiden zevk almaları gerektiğine vurgu yaparak, erkeklere: "Sizin eşinizden aldığınız zevki, eşiniz de sizden almadıkça cinsel ilişkiyi sonlandırmayın" bir başka hadiste de "Konuşup sevişmeden (ön sevişme yapmadan) hemen eşiyle cinsel ilişkiye girip kadının zevki tamamlanmadan kendi işini bitirip kalkması adamın acizliğini gösterir" yine "Erkek, eşiyle cinsel ilişkiye girerken horoz gibi hemen işini bitirip inmesin, hanımı da zevk alıncaya kadar karnı üzerinde kalsın (cinsel ilişkiyi sürdürsün)" buyurmuştur.

Böylece İslam cinsel ilişkiden erkeklerin aldığı zevki, kadınların da alması gerektiğine vurgu yapar. Ve kadınlar da cinsel ilişkiden zevk alana kadar, cinsel ilişkinin uzatılması gerektiğini söyler.


İslam'daki Kadın Sünneti'nin Amacı Nedir ?

İslam dinindeki kadın sünnetinin amacının kadının cinsel ilişkiden aldığı zevki artırmak olduğu görülmektedir.


Kaynak:http://kadinsunneti.blogspot.com.tr/2014/12/kadin-sunneti-var-midir-kadn-sunneti.html

CİNSEL TERAPİ OLARAK KADIN SÜNNETİ

CİNSEL TERAPİ OLARAK KADIN SÜNNETİ: Plastik Cerrahi'nin Geçmişi ve Geleceği [/size]*Sarah B. Rodriguez


Klitorisin üzerini örten deri birçok kadının cinsel partnerleriyle birlikte orgazma ulaşmalarındaki başarısızlığın sorumlusu musudur? Sorumlusu olsun ya da olmasın fakat uygulama (sünnet) kadınlar ve doktorlar arasında gittikçe daha popüler hale geliyor.

Şikago'da, ofisi Michigan Caddesi üzerinde olan bir doktor, bugün 1000 dolardan (ABD için düşük bir ücret çeviren notu.) (artı ameliyathane ücretleri) klitorisin üzerindeki deriyi kaldırma ameliyatı yapıyor. Neden? Çünkü bir kadının daha kolay orgazma ulaşabilmesı için... Klitoral deriyi alma ameliyatı, "Kadın Cinsel Organ Estetiği Ameliyatları" kategorisi içerisindedir. Söylendiğine göre bu ameliyatlar kadınlar ve doktarlar arasında gittikçe popüler olmaktadır. Bazı doktorlar hatta vajinal estetik ameliyatları yapmayan doktorlar bile bunu plastik cerrahinin geleceğinin bir parçası olarak görmektedirler

Bu ameliyatların tarihsel geçmişinin pek olmadığı aklımıza gelebilir, aslında kadın cinsel organları üzerine yapılan ameliyatların uzun bir tarihi vardır. Kadınların cinsel partnerleriyle "doğru bir yolla" orgazma ulaşmalarına yardım etmek için tasarlanmış "bir cinsel geliştirme" -ki özellikle klitoris ameliyatları- uzun bir geçmişi vardır. Bir yüzyıldan daha fazla bir zaman önce yine bir başka Şikagolu doktor kadınların daha kolay orgazma ulaşmasını sağlamak için bir terapi uygulaması gibi kadın klitorisini örten deriyi kaldırma ameliyatları yapmıştır. Kadın sünnetinin 1800'lerin sonlarından beri kadınlardaki orgazm yoksunluklarının tedavisinde kullanımı klitorisin cinsel fonksiyonuyla ilgili tıbbi bir anlayışı ortaya koyar ki bu tıbbi anlayış, öncelikli olarak William Masters ve Virginia Johnson tarafından sağlanan fizyolojik delillere dayanılarak yıllardır muhafaza edilmiştir.

Klitorisin cinsel doğasını ve onun kadın cinsel zevkindeki önemini anlamış olan bazı doktorlar, bir yüzyıldan daha fazla bir süre içinde kadınların kocalarıyla beraberken orgazma ulaşamamalarının sebebini klitoris kaynaklı bir durum olarak teşhis etmişlerdir. Böylece bu doktorlar evlilik yatağındaki bu orgazm yoksunluğunu ameliyatla tedavi edilebilen bir cinsel bozukluk olarak ortaya koydular.

ABD'de kadın sünnetinin "cinsel iyileştirici" olarak kullanımının ilk kez belgelendirilmesi, seks sırasında kadının orgazm olmasının sağlıklı bir evliliğin önemli bir bileşeni olarak kabul edildiği 19. yy. sonlarında olmuştur.

Kadın orgazmını sağlamak amacıyla klitoral üst deriyi alan Jinekolog Denslow Lewis dahil operatör doktorlar 1899 yılındaki Amerikan Tıp Birliği toplantısında kadın sünnetinin yararları hakkında deliller sundular. Denslow Lewis'e göre eşler arasındaki tutkuyu, heyecanı bulmakta başarısız olan kadınların çok büyük bir çoğunluğunda klitoris üst deri yapışması vardır ve uygun bir sünnet tavsiyesiyle çoğunlukla başarılı sonuçlar elde edilecektir. Dr. Lewis 38 kadını sünnet ile tedavi etti ve her durumda tatmin edici uygun sonuçlar ortaya çıktı.

Bu prosedür 20 yy. boyunca orgazm güçlüğü çeken kadınları tedavi etmek için kullanılmaya devam etti. 1900 yılında Şikagolu Jinekolog A. S. Waiss klitoral üst derisini aldığı R. Hanım hakkında yazdı. R. Hanım 27 yaşında ve 7 yıllık evliydi. Bu hanımın cinsel cevap verememesinin kendisini veya kocasını büyük ölçüde üzmesi, bu duruma tıbbi bir çözüm aramaları için yeterli bir sebepti. Doktor, R. Hanım'ın klitorisini "tamamen deriyle kaplı" buldu. Doktor onu sünnet etti ve hasta "farklı bir kadın oldu." O, canlı, memnun, mutlu ve seks şimdi onu memnun ediyor diye kaydetti doktor.

New York Poughkeepsie'de klitorisin "kadın sağlığı ve mutluluğu için" çok önemli bir organ olduğuna inanan bir doktor olan Charles Lane orgazma ulaşamayan kadınlara sünnet yaptı. Onun sünneti bir hasta üzerinde uygulamasıyla ilgili 1940 yılındaki bir makalede -W. Hanım, 22 yaşında, yeni evli fakat henüz orgazm olamamıştı- "küçük bir işlem her şeyi yoluna koydu" diye belirtti Dr. Lane.


http://kadinsunneti.blogspot.com.tr/2014/12/cinsel-terapi-olarak-kadin-sunneti_27.html

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tevrat'tan geçmiş bu.Sünnet olmak Kuran'a aykırı.Çünkü insan mükemmel yaratılmıştır vb..deniyor,hatta bir yerde hayvanların yapısının değiştirmenin kötü olduğundan bahsediyordu.

Zaten hadis/sünnet(Muhammed'in davranışları) gibi şeylere inanan Müslümanlar gizli putperesttirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim en çok orucun faydalı olduğunu iddia edenler sinirlerimi bozuyor.

O hafif kalır bunun yanında :D,sünnetin bilimselliğini geçtim el-ilah'ın hatalı ve/veya eksik yarattığını kabul etmek olur.Oruç hakkında seküler Evrim Ağacı'ndan faydalı bir makale;

https://tr-tr.facebook.com/notes/evrim-a%C4%9Fac%C4%B1/oru%C3%A7-uygulamalar%C4%B1na-bilimsel-ve-evrimsel-a%C3%A7%C4%B1dan-bir-bak%C4%B1%C5%9F-kalori-s%C4%B1n%C4%B1rland%C4%B1rma-d/400413493350065

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Kadın sünneti demişsin de; kadınların tam olarak neresi ve hangi kısmı kesiliyor, biliyor musun ?

Bunun önemi var mı?

Her iki cinste de sünnet edilenlerin çoğu çocuklar. Her iki cinsin sünnetinde de, sağlıklı ve duyarlı bir vücut parçası, itiraz etme, kendini savunma, ya da onay verme şansı olmayan bir çocuktan kesilip alınıyor. Her iki olayda da, çocuğun cinsel güdüleri üzerinde kendi kontrolunu sağlayan toplumdur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Yaşadıkları acıları kendi çocuklarına da “gelenek” adına yaşatmak isteyen kadınlar, sünneti özellikle 7 yaş üzeri ve ergenlik çağındaki kız çocuklarına, bir şölen gibi sunarlar. Kadın sünneti, büyümenin ve kadınlığa atılan adımın gereği olarak tanıtılır. Hediyeler, elbiseler, eğlenceler vaad edilir. “Az” çığlık atan kızlar herkesin beğenisini ve takdirini alırken, çok çığlık atan kızlar hem acıları hem de utançlarıyla başbaşa bırakılır ama sonuçta sünnetli kızların genel olarak çevrelerinde statüleri yükselir, evlenmeleri garanti altına alınır ve maalesef hayatları boyunca sürecek sağlık sorunlarıda böylece başlar.

Sünnetçi dışında, kız çocuğunun etrafına toplanan kadınlardan bazıları kız çocuğunun kollarını, bacaklarını sıkıca tutar, bazıları kıpırdamaması için omuzlarından bastırır. Dilini yutmasını veya ısırmasını engellemek için kızın ağzına bir bez veya sopa yerleştirilir; diğer kadınlar tarafından da çığlıkları bastırmak için def çalınıp yüksek sesle şarkılar söylenir ve bir yandan da iyi dilekler iletilir.

kadc4b1n-sunneti.jpg

onezyada_toplu_kiz_cocugu_sunneti_12.jpg
tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tevrat'tan geçmiş bu.Sünnet olmak Kuran'a aykırı.Çünkü insan mükemmel yaratılmıştır vb..deniyor,hatta bir yerde hayvanların yapısının değiştirmenin kötü olduğundan bahsediyordu.

Zaten hadis/sünnet(Muhammed'in davranışları) gibi şeylere inanan Müslümanlar gizli putperesttirler.

kuran'ın en temel özelliklerinden bazıları, karman çorman anlatımıyla neden bahsettiğinin belli olmayışı ve ekseriyetle kendisiyle çelişmesi olduğu için, sünnet'in kuran'daki insan modeliyle çelişmesinin benim açımdan çok bi önemi yok şahsen.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tek kelime ile iğrenç!

Kadın sünneti olan kim,kadınlar.Evlatlarına kadın sünneti yaptıran kim kadınlar.

Demekki kadınlar sünneti seviyor.Madem seviyorlar sünneti yaygınlaştıralım...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tevrat'tan geçmiş bu.Sünnet olmak Kuran'a aykırı.Çünkü insan mükemmel yaratılmıştır vb..deniyor,hatta bir yerde hayvanların yapısının değiştirmenin kötü olduğundan bahsediyordu.

Zaten hadis/sünnet(Muhammed'in davranışları) gibi şeylere inanan Müslümanlar gizli putperesttirler.

Kuranın dediklerini dikkate alıyorsanız, tam olarak almalısınız.

Bakara 41

İndirdiğim Kur'ân'a inanın. Sizdeki kitabı da doğrulayıcıdır o. Ona ilk inanmayan siz olmayın. Delillerimi az ve değersiz bir parayla değişmeyin, ancak benden sakının.

Al-i İmran 81

An o zamanı ki Allah, peygamberlerden, size kitap ve hikmet verdim, sonra da sizdeki kitabı gerçekleyen bir peygamber göndereceğim, ona mutlaka inanacaksınız, mutlaka yardım edeceksiniz diye söz almıştı ve ikrar ettiniz mi, size yüklediğim bu ağır yükü aldınız, yüklendiniz mi demişti. İkrar ettik demişlerdi de o da öyleyse tanık olun demişti, ben de sizinle berâber tanıklık edenlerdenim.

Nisa 47

Ey kendilerine kitap verilenler, yüzlerinizi mahvedip eski haline getirmeden, yahut cumartesi gününü tanıyanlara lânet ettiğimiz gibi size de lânet etmeden, sizdeki kitabı da gerçeklemek üzere indirdiğimiz kitaba inanın ve Allah'ın emri, mutlaka yerine gelecek.

vb

Kuran tevratı onaylar. Tevrattan geçmiştir demekle bunların geçersiz değil, kuran tarafından onaylanan uygulamalar olduğunu söylemektesiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Tevrat'tan geçmiş bu.Sünnet olmak Kuran'a aykırı.Çünkü insan mükemmel yaratılmıştır vb..deniyor,hatta bir yerde hayvanların yapısının değiştirmenin kötü olduğundan bahsediyordu.

Zaten hadis/sünnet(Muhammed'in davranışları) gibi şeylere inanan Müslümanlar gizli putperesttirler.

Kuranda yazmıyabilir ama hadiste var. Sapık Diyanet İşleri sünneti savunan bir kurum.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı

Dinî Bilgilendirme Platformu

Sünnet olmak (hitan), İslami şiarlardan yani sembol olmuş uygulamalardan biridir. Peygamberimiz (s.a.s.), yaratılışa uygun değerler (fıtrat) arasında sünnet olmayı da saymıştır (Buhari, Libas, 64). Sünnet olmak İslamda kuvvetli sünnet hatta bir yaklaşıma göre vacip olarak değerlendirilmiştir (İbn Abidin, Reddu’l-muhtar, V, 479). Bu sebeple zorunlu bir hal olmadıkça terk edilmemelidir.

Sünnet olmak için kesin bir yaş belirlemesi yapılmış değildir. Çocuk yedi yaşına gelince sünnet edilmesinin uygun olacağı bazı alimlerce belirtilmiş olmakla birlikte, biyolojik yapının müsait olması kaydı ile olabildiğince erken yapılması çocuk psikolojisi açısından uygun olacağı söylenmektedir.

Kaynak: https://fetva.diyane...in-hukmu-nedir-

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)

3975.jpg

Bu psikoloğun fikrine göre, rıza göstermeyen bütün çocuklar üzerinde uygulanan bu jenital kesmeler, gerçekte işkence ve sakatlamadan başka bir şey değildir, ve Birleşmiş Milletler Evrensel İnsan Hakları Beyannamesinin "Hiç kimse zalim, acımasız, insanlık dışı ve fiziksel sağlığı bozucu muameleye tabii tutulmamalıdır"diyen 5. Maddesinin ihlalidir.

İnsan Hakları Boyutu

Birleşmiş Milletler Komisyonu, sünneti cinsel saldırı ve insan hakları ihlali olarak tanımlar. Çocuk Hakları Bildirgesi'nin 24.3 'üncü maddesi çocukların sağlığına zararlı gelenekselleşmiş prosedürler tanımı ile sünneti kasteder. Bu nedenle çocukların sünneti çeşitli insan hakları kanunlarını ,devamlı olarak ihlal eder, ve etik olmayan tıbbi prosedür başlığı altında incelenmesi gerekir.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

islam toplumlarinin bir sacmaligi daha

nereden cikmis yayginlasmis anlamak zor gercekten akillari varsa yoksa seks din

bunun disinda herseye kapatmislar beyinlerini

neyse ki bizim kulturumuzde yer etmemis, kulturel altyapimiz musait halbuki sonucta erkekleri sunnet eden bir toplumuz

bunun gibi erkek sunnetide farketmiyo aynı derecede akil disi ve ilkel

tarihinde harmoniaa tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...