Jump to content

EYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SARAYIN IMAMI , TEZ BULASIN BELANI:-)))


Recommended Posts

  • İleti 655
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Iste böyleee.

En eski Türk inancına göre, “Han ile Hatun” gök ile yerin evlatlarıdır. Kadın burada yedinci kat göktedir. Kadına, böylesine bir kutsallık veren törede kadının dövülmesinin, horlanmasının imkanı yoktur. Zaten Türk kültüründe ve destanlarında böyle bir durum göze çarpmamaktadır. Türk destanlarında kadın erkeğin daima yanındadır. Onların güç ve ilham kaynağıdır.

'İslam öncesi Türklerde kadının yeri'
Yazan: BTT Tarih: Aralık 15th, 2012

12313541_900680440016128_658431694783293
Türkler : Din, Kültür ve Tarih

En eski Türk inancına göre, “Han ile Hatun” gök ile yerin evlatlarıdır. Kadın burada yedinci kat göktedir. Kadına, böylesine bir kutsallık veren törede kadının ...dövülmesinin, horlanmasının imkanı yoktur. Zaten Türk kültüründe ve destanlarında böyle bir durum göze çarpmamaktadır. Türk destanlarında kadın erkeğin daima yanındadır. Onların güç ve ilham kaynağıdır.

'İslam öncesi Türklerde kadının yeri'
Yazan: BTT Tarih: Aralık 15th, 2012

Devamını Gör

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

11836879_754304224692184_741773189018230
mezarlikta_bir_ilk_h15541.jpg
İşadamı Ahmet Kopuz'un babası vefat etti. Hacı Mehmet Kopuz'un cenazesi defnedilmek üzere Sinop'tan İstanbul'a getirildi. Kopuz'un cenaze namazını İlahiyatçı-Yazar İhsan Eliaçık kıldırdı.

Cenaze namazı Büyükçekmece Yeni mezarlıkta kılındı. Namazda bir ilk de gerçekleştirildi. Eliaçık hoca, Yasin Suresi'ni Türkçe kıldırdı. " Merhumun arkasından Kur'an'ı Kerim okunur" diyen Eliaçık hoca, " Yasin Suresi, Kur'an'ın özüdür. Peygamberimiz de bunu tavsiye etmiştir. Ancak bu mezarlıklarda Kur'an okumaya dönüşmüştür. İnsanlar mezarlıklara toplanıyor ve anlamadan Kur'an okuyor. Okunan Kur'an'ı Kerim'ler ölüye okunmuyor, diriye okunuyor. Mezarlıklarda toplananlara okunuyor. Bu Yasin Suresi'ni ölü için değil, ölü sahipleri için okuyoruz. Çünkü hepimiz hayata döneceğiz." dedi.
Tolonbey: Sizlerde ILKLERE KATILIN.Türkceye dönüsü hIzlandIralim
Türkistanda yasayam,men türkce konusuram
Arapcca Benin neyime?
...............................................................................
:-))))

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

10152401_675281352528693_1509907207_n.jp

Neler Oluyor ?
.................ORTA DOĞU
.......................(2)
''Kutsal Cephe'' Bin Ladin (Radikal İslam) ile SSCB ni çökerten CİA;

Gülen üzerine inşa ettiği ılımlı islam projesi,

Tayyip'li AKP hükümeti ile 2010 yılında Müslüman Kardeşleri MISIR da iktidara taşıdıkları güne kadar iyi gidiyordu.

Sıra Suriye'ye geldiğinde SİO destekli Esat direndikçe,''Kutsal Cephe'' işbirlikçileri kendi içerisinde parçalanmaya başladı.

ABD Esad rejmini devirip yerine alternatif bir iktid...ar koyamadığı gibi KIYAMET blokları olan Şİİ-SUNNİ müslüman Mezheplerini de karşı karşıya getirdi. IŞİD,El Kaide,ÖSO,PYD-PKK gbi örgütlerin oluşumunu ve bireysel hareket etmelerini sağladı.

ABD askeri çabaları, gelişmeleri şekillendirmek yeteneğini kaybetmenin eşiğine geldiği gibi, IŞİD'ın batı emperyalizmi karşısında örgütlenmesine ve taraf olamasına da zemin hazırladı.Bu durumda IŞİD'in yok edilmesi,Suriye de kontrolün yarısından çoğunu elinden kaçıran Esad'ın devrilmesinden daha acil hale geldi. Esad'ın devrilerek IŞID'ın iktidara gelmesi demek ,emperyalizme ayrı işbirlikçilerine ayrı ayrı hizmet etmek demektir.

Emperyal açıdan bakıldığında hem Orta Doğu derinleşen kaos içerisine girecek, hem ''Arap Baharı'' projesinden gittikçe uzaklaşacak hem de Rusya'nın Kafkas sınırlarına kadar genişleyecektir. İşbirlikçiler açısından baktığımız da ise ; AKP yönetiminde bölgesel kaostan yararlanarak SUNNİ temelde yeni bir Osmanlı (Yavuz Sulan Selim) yayılmacılığı ile İRAN (Şah İsmail) temelinde Pers İmparatorluğu oluşturulmak istenmektedir.

Öte yandan da kontrolden çıkan IŞİD var olan bu iki anlayışın dışında, İslamiyette mezhep yoktur mantığı ile iki düşüncenin de karşısına dikilmekte,sorunun Müslümanlar arasında değil ,Yahudi-Hiristiyan ittifakı ile Müslümanlar arasında olduğunu ortaya koyarak güçlü bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

Bu şartlardan dolayıdır ki, ABD,Rusya'nın bölgeye gelmesine ses çıkarmamıştır. Fransa da yapılan eylem , AB ülkelerinin bölgeye çekilmesinde Orta Doğu’ da tüm dünyayı yeni bir çıkmazın içerisine sürüklemiştir.
Bu durum da yeni dost ve düşmanları belirleyerek, ikici bir kurtuluş savaşına hazırlanmak, Biz KEMALİSTLERİN tarihin bize yüklediği GÖREVİ ikinci kez yerine getirmektir.
Saflar NET !
Ya İHANET Ya da CUMHURİYET !.
....Mavi Güneş
www.hakkikargin.net
Mavi Güneş
hakkikargin.net

dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee.

Haber Kaynağı
10922564_1377693179207820_27799954894992
TC Aysen Yıldırım, IR grubunda 2. Kurtuluş Savaşı'nın fotoğrafını paylaştı.
20 dk. ·

NATO, TAŞERON IŞİD'İ KURDU VE MÜSLÜMAN KATLİAMINDA KULLANIYOR. NEDEN KENDİ ELİNİ KİRLETSİN Kİ. IŞİD SAYESİNDE KÜRDİSTANI KURARKEN, PKK-PYD'Yİ DE BARIŞ GÜVERCİNİ OLARAK GÖSTERİP AKLIYOR.

NATO Sekreteri Stoltenberg: "Müslümanlar için savaşmayız. Bu savaşta Müslümanlar ön cephede. Kurbanların çoğu Müslüman ve IŞİD’e karşı savaşanların çoğu da Müslüman. Müslümanlar için mücadele yürütmeyeceğiz”

12316290_958321710904537_558940409374903
2. Kurtuluş SavaşıSayfayı Beğen
58 dk. ·

NATO, TAŞERON IŞİD'İ KURDU VE MÜSLÜMAN KATLİAMINDA KULLANIYOR. NEDEN KENDİ ELİNİ KİRLETSİN Kİ. IŞİD SAYESİNDE KÜRDİSTANI KURARKEN, PKK-PYD'Yİ DE BARIŞ GÜVERCİNİ... OLARAK GÖSTERİP AKLIYOR.

NATO Sekreteri Stoltenberg: "Müslümanlar için savaşmayız. Bu savaşta Müslümanlar ön cephede. Kurbanların çoğu Müslüman ve IŞİD’e karşı savaşanların çoğu da Müslüman. Müslümanlar için mücadele yürütmeyeceğiz”

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, İttifak’ın IŞİD’e karşı savaşmak için Suriye’ye asker göndermeyeceğini açıkladı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İttifak’ın IŞİD’e karşı savaşmak üzere Suriye’ye asker göndermeyeceğini, bunun yerine yerel güçlerin kuvvetlendirilmesi gerektiğini söyledi. “Bu savaşı Müslümanlar için yürütemeyeceğiz” diyen Stoltenberg’in din vurgusu şaşkınlık yarattı.
BU MÜCADELEYİ MÜSLÜMANLAR İÇİN YÜRÜTEMEYİZ

İsviçre gazetesi Tages-Anzeiger’a konuşan NATO Genel Sekreteri, Suriye’deki çatışmanın Batı ve İslam dünyası arasındaki bir savaş değil, “radikalizm ve terörizme karşı savaş olduğunu” söyledi. Stoltenberg, “Bu savaşta Müslümanlar ön cephede. Kurbanların çoğu Müslüman ve IŞİD’e karşı savaşanların çoğu da Müslüman. Bu mücadeleyi onlar için yürütemeyiz” şeklinde konuştu.

GÜNDEMDE KARA GÜCÜ GÖNDERME YOK

Stoltenberg, kara gücü gönderme seçeneği sorulduğunda, “Bu, koalisyonun ve NATO müttefiklerinin gündeminde yok. ABD’nin sınırlı sayıda özel kuvvetleri var. Ön planda olan şey ise, yerel güçleri kuvvetlendirmek. Bu kolay değil ama tek seçenek bu” dedi.

Genel Sekreter, Rusya ile yaşanan krizin ardından NATO’nun Türkiye’nin hava savunma kapasitesini artırmasına yardım ettiğini hatırlatarak, “Noel bayramından önce” İttifak’ın Türkiye’ye yönelik bir önlem paketi kabul edeceğini söyledi. Türkiye, NATO’nun Müslüman çoğunluğa sahip tek üye ülkesi.

Devamını Gör

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee.

12115660_427468354118182_370417840132440
Hasan Akkaya, grubunda Hasan Akkaya'nın fotoğrafını paylaştı.

ÇAĞRIDIR !!!
CUMHURİYETİMİZİN DEVRİM ŞEHİDİ KUBİLAY'IN ANIT MEZARIN DA 23 ARALIK'TA BULUŞUYORUZ .
Kaymakam efendi Askeri bölge için de olduğu için bu yıl ki törenleri kısıtlamaya çalışıyor . CHP nin cumhur adayı vardıya Ekmelettin , hani bu anıtımıza gitmediya bizde neden boykot etmiştik Ekmeli şimdi anladınız mı ? NEREDESİN CHP gen. bşk. ? NEREDESİN CHP üst yönetimi ?

12310717_960650750695013_479006426533323

23 aralikta LAIKLIK ve DEMOKRASI cagrIsIna mutlaka ama mutlaka katiliniz.Analari GAVUR olan Osmanli REJiM hastalari ve YIlda 600,000 carIya Ukraynadan.11,000Afrikadan 30,000Asyadan toplayan O osmanli rejimini kurmak isteyenlere Firsat vermeyin.Osmanlinin TEK firmasi köle toplama firmasiydi.SazIn telini bile üretemeyip VENEDIKTEN alIyorlardI.

Bu ülkenin osmanlI zamanina dönmesini istemiyürseniz.OsmanlIcIlarI engelleyin.oyunuda verirken cok iyi düsününüz .dedeniz..

uyan eyyyyyyyyyy TÜRK HALKI

Link to post
Sitelerde Paylaş

Isdte böyleee,

Bu videoyu izlerken göğsüm kabardı gururlandım ! like ifade simgesi
CESUR YÜREK MUHARREM İNCE'YE HER BEĞENİ BİR ALKIŞ OLSUN !

Yobazlara inat paylaşıyorum.

Muharrem İnce'nin tüm salonun ayakta alkışladığı TÜRBAN konuşması
vatanseverinsesi.com
Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Zeusun yazIsIndan alIntI

İnsan Hakları Boyutu

Birleşmiş Milletler Komisyonu, sünneti cinsel saldırı ve insan hakları ihlali olarak tanımlar. Çocuk Hakları Bildirgesi'nin 24.3 'üncü maddesi çocukların sağlığına zararlı gelenekselleşmiş prosedürler tanımı ile sünneti kasteder. Bu nedenle çocukların sünneti çeşitli insan hakları kanunlarını ,devamlı olarak ihlal eder, ve etik olmayan tıbbi prosedür başlığı altında incelenmesi gerekir.

clittttttttttt.jpg


Sünnet erkeklerde preputium, kadınlarda klitoris kesme şeklinde günümüze kadar devam etmiştir.

Dünya Sağlık Örgütü(WHO) sünneti "İnsan Haklarına Aykırı"bir durum olarak nitelendirmiştir.

Sünnet Çocuk İstismarıdır

Dünya Sağlık Örgütü çocuk istismarını şöyle tanımlar: "Çocuğun sağlığını, fiziksel ve psikososyal gelişimini olumsuz etkileyen, bir yetişkin, toplum ya da devlet tarafından bilerek ya da bilmeyerek uygulanan tüm davranışlar çocuğa kötü muameledir."

khatna_circumcision.jpg

Tolonbeg:Müslümenlere AKILSIZ deyen SALAKLARA sesleniyürüm.VAREDENGÜCÜN hatasini düzelten insanlar AKILSIZ olurmu ,emmiogullari?.

Onlar SÜPPER USLULARDIR.

Bilirsiniz bizlerde ÜSÜTÜK olanlara FAZLA AKILLI denir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee

iibayezdvefathdnemimb0.jpg Tatih ve II.Bayezid dönemi Haritası (Anadolu'daki Beyazlar-Beylikler)

Bir gün II.Bayezid nefsi ile kavga etmeye başlar ve nefsinin onu ele geçirmesinden kurtulmak için,vezirlerinin önünde ;
"-Ey nefis içimden çık" der ve ağzından küçük bir yaratık çıkarak yere düşer.Vezirlerine,"- Hemen onu çiğneyerek öldürün" diyerek nefsini öldürtür.
Bu düşünce tarzına sahip bir padişahın "dünyayı yönetmesi" düşünülemez.Olsa olsa Sinoplu Diyojen gibi filozof olur.
Büyük keşiflerin onun saltanatı döneminde tamamlanması,Osmanlı'nın ve Müslüman dünyasının uyuya kalmasının "dünya malına minnet etmeyen,kanaatkar Müslüman" tasavvufi felsefesi ile açıklanması o zaman için muhteşemdir.
Eğer böyle "güç dağıtan" bir tarikat ya da göksel kripto kişilikler gerçekse oğlu Yavuz Selim'in onun gibi düşünmediğini ve "Bizans Haritasına" razı olmak zorunda kaldığı anlamı da çıkarılabilir.
Piri Reis'in anlatım tarzına uygun olarak düşünüldüğüne,Evliya Çelebi'nin iddiası doğruluk kazanmaktadır ve II.Bayezit bu davranışı ile bir "Cihan İmparatorluğunu" ret etmiştir,resmen tepmiştir.Tahtı babasını öldürerek alan Yavuz'da gelen Piri Reis haritasını "atı alanın Üsküdarı geçmesi" yüzünden işleme koymamıştır.Kanuni ise yırtmış veya yırtılmasına engel olmamıştır.

Roma'nın bölünmesi ile Bizans olan Mor bölge

Yani Yavuz tahta geçtiğinde Müslüman "II.Bizans Saltanatına" razı olmuştur.Oldukça mesnetsiz ve bu yazıya yakışmayan bir tespit olsa da bu konunun yazılması gereğini düşündüm.
İncil'e göre,Yuhanna'ya Vahiyler bölümünde şeytanın sayısı "6"dır.Allah'ın da sayısı "6"dır.İsa'nın da "6"dır.İnanmayan Zebur'un Süleyman Mabedi bölümünü okusunlar.Allah'a yapılan mabedin ölçülerinden Süleyman'a getirilen altınların miktarı hep "6" ve katları şeklindedir.
Hürrem Sultan'ın 1506 doğumlu olması da ilginçtir;
((1+5=6;-0+6=6) Yanyana "66",toplam "12" bölündüğünde iki adet "6".Bu sonuçtan İncil'e göre "Şeytan" anlamını çıkarırsak ki o da Allah katında bir melektir ve sayısı doğal olarak "6"dır.

Osmanlı Kuruluştan 1683'e kadar gelişimi-Bizans benzerliği

Haritanın yırtılması,parçalanması olayı ise Hürrem'den başkasının işi olamaz.450 kadının bulunduğu,12 kadar eşi,gözdesi,ikbali ve hiç bir kadına bağlanması da söz konusu olmayan bir padişahı hipnoz etmişçesine kendisine bağlayan resimlerine bakılırsa pek de göze de hoş gelmeyen bu kadın tam bir "çocuk casustur".
Olaydan yaklaşık 500 yıl sonra 09.11.1929'da Topkapı Sarayı Harem bölümünde,Hürem Sultanın odasında haritanın bulunması ise bu iddiayı güçlendirmektedir.İddialara göre,Piri Reis'in amcası Kemal Reis'in korsanlık günlerinde,papaz kızı Hürrem-Roksana cariye edilerek Kırım'dan Kemal Reis'in gemisiyle getirildiğinden,Piri Reis'e gıcığı büyüktür.
Eğer,dini açıdan kendi soyunu yeryüzüne hakim kılmak isteyen bir "şeytan" veya şeytanın hizmekarı ise (!) o zaman da gıcıklıktan ziyade devleti yüceltecek bütün kadroyu imha ettiğini düşünmek daha da mantıklı olabilir. :))

Gizemli Rus Rahibi kızı Roksana-Hürrem

Dünya hakimiyetinden Türkleri uzak tutmak için gelmiş bir Şeytan=Roksana-Hürrem.Bu kadın Kanuni'nin gözünü boyuyor,evlatlarını,en kıymetli vezirlerini öldürtüyor ama padişah "bir delik uğruna ne güneşler batıyor" haberdar olmuyor,düşünmüyor.Sonunda esrarlı bir şekilde askerlerinin ihaneti ve Zigetvar'da acayip bir ölüm ile son bulan yaşamı,ardından çuvallayan bir Osmanlı.
Beyazıd-ı Veli yani II.Beyazıt'ın "nefis mücadelesi" de "nefis=şeytana uymamak ve tanrısına sadık kalmak" ilkesiyle de izah edilebilir.Bu gün,Sümer'in Enki'si olan Şeytan'ın Adem ve Havva'dan ve soyu Nuh'un Sam'ının nesillerinden yarattığı "Semitik" kavimlerin dünyayı yönetmesi, yer tanrısı şeytan Enki'nin dünyayı sahiplenme ve kökleri önceden var olan göklerden gelmiş kavimleri de silme mücadelesi midir?

Bu gün de "Yezidi (Şeytana tapan) Kürtlerin" İlluminatici (Nurcu) dönme Ermeni ve Sabilerin Vehhabilik-Bahailik (Nurculuk)- Nurculuk siaysetleri ile,devleti ele geçirmeleri,"sıfır sorunlu dış siyaset" derken devleti iki kez Rus ve İsrail savaşının eşiğinden döndürmeleri de acaba bu şeytanın son darbe eylemleri midir?

tyranny_tree_bg.jpg Dünyayı 500 yıldır yönettiğini iddia eden yapılanma-tarikatlar

Küresel Sermayenin kitabı şeytana dayalı İbrani dinlerin kitapları olunca,olayları dini açıdan yorumlamak da gerekli oluyor.Bilimsel olarak bu kavramları her ne kadar ret etsek de,"sinsi hesaplar yapan mistik tarikatlaırn" faaliyetlerini engelleyecek bir çaba Fransız,Rus ve Çin devrimlerinden beri görülmemektedir.Bu tarikatlar yeryüzünün idaresini üstlenmişlerdir.


Bu nedenle bu şeytanları "yok" saymak onların palazlanmasına yaramakta olduğundan varlıklarını kabul ederek "mücadele etme" yolunu seçmek,bunda mistisizm gerekiyorsa onunla ne gerekiyorsa "fikri-ideolojik" ciddi bir mücadele yapılmalıdır.

adilyargicc.

,

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim çocukluğumda ve ergenliğimde, yaşlı insanlara saygı büyüktü. Yaşlılar ise, kendileriniden küçükleri, sever-kollarlardı. Sübyâncılık kavramı bilinmiyordu. Her insan, kendi yaşıtlarına yöneliyordu.

Tüm bunlar, Doğu Karadeniz'in, en yüksek dağlarındaki bir köyde yalşanırdı.

Günümüzde, insanlarımız, iyice yozlaşmış durumda! Sübyâncılık, vazgeçilmez bir unsur olarak algılanıyor. Sübyâncı olmayanlar, ya da süyâncılığı desteklemeyenler, hor görülüyor.

Bir toplum, bu kadar hızlı değişebiliyor-dönüşebiliyormuş!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim çocukluğumda ve ergenliğimde, yaşlı insanlara saygı büyüktü. Yaşlılar ise, kendileriniden küçükleri, sever-kollarlardı. Sübyâncılık kavramı bilinmiyordu. Her insan, kendi yaşıtlarına yöneliyordu.

Tüm bunlar, Doğu Karadeniz'in, en yüksek dağlarındaki bir köyde yalşanırdı.

Günümüzde, insanlarımız, iyice yozlaşmış durumda! Sübyâncılık, vazgeçilmez bir unsur olarak algılanıyor. Sübyâncı olmayanlar, ya da süyâncılığı desteklemeyenler, hor görülüyor.

Bir toplum, bu kadar hızlı değişebiliyor-dönüşebiliyormuş!

Yurttaş şu gizemli örgütler hakkında neler düşünüyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...