Jump to content

EYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SARAYIN IMAMI , TEZ BULASIN BELANI:-)))


Recommended Posts

  • İleti 655
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

İşte böyleee,

                      

1186925_938871706183638_1117324975230287
 
 
1013621_942535745839847_7255221412201414
Hasan Akkaya
15 Std. ·

Darbeci Kenan EVREN'in ifadesi şöyle '' bir sağdan bir soldan asın '' adalete ve mesaja bakın . EEEE şimdi darbe sızıntısı olan Askeri okulların hepsi kapatılıyor da 1200 den fazla İMAM tutuklandı da kaç tane İMAM HATİP KAPATILDI , BİLEN VAR MI ???


Dedeniz.
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

27139_110358289166946_1679542934_n.jpg?o

bunlar en çok müslüman (!) olanlar...

 

                 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fethullahçılar’dan boşalan kadrolara talip çıktı

Hulusi Akar ile “Cübbeli Ahmet Hoca”nın samimi fotoğrafı dikkat çekti.

Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün samimi fotoğrafı dikkat çekti.

Dün İstanbul Yenikapı’daki mitingde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da konuşma yaptı. Genelkurmay Başkanı Hulise Akar 9 dakika süren konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kuvvet komutanlarıyla birlikte mitinge katılan Hulusi Akar’ın konuşmasının yanı sıra İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü fotoğrafı dikkatlerden kaçmadı. Bu selamlaşma, “Cübbeli Ahmet Hoca”nın resmi Facebook hesabında da, “Cübbeli Ahmet Hocamız Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar Paşamız ile Selamlaştı” ifadeleriyle paylaşıldı.

Ankara'da bir süredir, devlet kurumlarında Gülen Cemaati'nin tasfiyenin ardından boşalan koltuklara kimlerin yerleşeceği sorusu soruluyorduyannasd(19).jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

 

page_nihat-dogan-cumhuriyeti-kuranlar-al

Türkücü Nihat Doğan, "vesayetçi sistemin iktidarı bırakmak istemediğini" iddia ederek "Daha Cumhuriyet kurulurken o günkü kurucular,  her alana kendilerinden olan puta tapıcı, Allah'ı ve  Kuran'ı inkar eden, Hz. Muhammed'i yok sayan, Anadolu insanının mukaddesatına düşman olanları tepelere çıkardılar" görüşünü savundu. 

"Eğer ben de elimde kadehimle bu ülkenin ahlakına, kültürüne saldırsaydım şu an da bu röportajı benim deniz kenarındaki yalımda yapıyor olurduk" diyen Nihat Doğan, "Laik olmayan kimseye yaşam hakkı tanımadılar. O zamanlar yaşam hakkı tanımadıkları muhafazakârlar şimdi iktidar oldu. Buna tahammül edemiyorlar" diye konuştu. 

Milat'tan Özlem Doğan'a konuşan Nihat Doğan'ın açıklamaları şöyle: 

Köprünün öbür tarafına geçtim

Reytingleri oldukça yüksek bir programla hafta içi her sabah ekranlardasınız. Birçok magazin programının birbiriyle yarıştığı bir saatte böyle bir programla halkın karşısında olmak nasıl bir duygu?

Yıllardır magazinin içimdeyim. Daha önce de böyle bir program teklif edildiği halde kabul etmedim. Fakat bazı konuşmalarımdan dolayı haksız eleştirilere maruz kalınca, bu kez de köprünün öbür tarafına geçip eleştirenlere de eleştirilmenin hazzını yaşatmak istedim.

Özellikle bahsettiğiniz bazı kesimler tarafından neden bu kadar çok eleştiriliyorsunuz peki?

Türkiye kabuğunu kırıyor. Eski vesayetçi sistem iktidarı bırakmak istemiyor ve Anadolu halkının üzerinde eskisi gibi hüküm kurmaya çalışıyor. Halkın, ellerinden iktidarlarını almasını hazmedemiyorlar. Ben Anadolu çocuğu olduğum ve milli iradenin yanında yer aldığım için üzerime daha çok geliyorlar, bana büyük kin duyuyorlar.

Laik olmayanlara yaşam hakkı tanımadılar

Bu kinin altında yatan sebep ne sizce? Geçmişten gelen bir hesap mı?

Daha Cumhuriyet kurulurken o günkü kurucular,  her alana kendilerinden olan puta tapıcı, Allah'ı ve  Kuran'ı inkar eden, Hz. Muhammed'i yok sayan, Anadolu insanının mukaddesatına düşman olanları tepelere çıkardılar. Laik olmayan kimseye yaşam hakkı tanımadılar. O zamanlar yaşam hakkı tanımadıkları muhafazakârlar şimdi iktidar oldu. Buna tahammül edemiyorlar.

Bizans zihniyeti yaşıyor

Söz tarihten açılmışken, Osmanlı'yı yıkanlar bu düşmanlığın neresinde?

Bizans zihniyeti bugün de yaşıyor. Anadolu ayağa kalkarsa dünya, merhamet, vicdan ayağa kalkar, bunu biliyorlar. Bir zamanlar Türkiye Batı'nın, siyonizmin ve emperyalizmin kölesiydi. Recep Tayyip Erdoğan geldi ve bu zincirleri kırdı.

Peki ya toplum! Cumhuriyet'in kuruluş yıllarından bugüne toplumda neler değişmiş olabilir?

Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasında toplum farkı var. Eskiden toplum çeşitli algı operasyonlarıyla dizayn edilebiliyordu ama 15 Temmuz'dan sonra gördük ki Yeni Türkiye'de çok sorgulayan ve iradesiyle karar veren bir millet var. 

Şu an yalıda olabilirdim

Özellikle son dönemlerde müzikten çok siyasi açıklamalarınız dikkat çekiyor. Bu açıklamalarınızdan ötürü bazı kesimler tarafından işlerinize engel konulmasından korkmuyor musunuz?

Eğer ben de elimde kadehimle bu ülkenin ahlakına, kültürüne saldırsaydım şu an da bu röportajı benim deniz kenarındaki yalımda yapıyor olurduk. Ama biz bu yola gönüllü çıktık. Sahibimiz Allah dediğimiz için Allah da bizi mahcup etmedi. Daha beni, yani Allah'ın garip bir türkücüsünü bitiremediler, milli iradeyi bitirmek o kadar kolay mı?

Ailenizin hayata bakış açısı sizin duruşunuzla örtüşüyor mu?

Rahmetli babam hiçbir zaman düzenin kölesi olmadı. Kendi içinde devrimci bir ruhu vardı. Soyadımız ‘Seyrek'ti', ‘Doğan' yapmış. Babam hafızmış, ezanların Türkçe'ye çevrildiği dönemde İstiklal Mahkemeleri sürecinde asker babamın şeyhini idam edince babam da  ‘ben böyle bir düzene askerlik etmem' deyip şehre kaçmış ve çalışmış, askerlik yapmamış.

Erdoğan, bana babamın vasiyetidir

Babanızla o dönemleri konuştunuz mu hiç?

Çocuktum, babam bir gün beni karşısına aldı, ağladı. Oysa sert bir adamdı, ağlamazdı kolay kolay. Gazetede Adnan Menderes'i gösterdi. “Bu ülkede ezanı Türkçeleştirdiler, şeyhimi astılar. Menderes ezanı aslına çevirtti. Biz Arapça ezan için bir başbakan şehit verdik ve buna tepki veremedik. Menderes gibi bir adam gelirse ona sahip çıkın, bu sana vasiyetimdir” dedi.

Erdoğan'a sahip çıkacağız

Erdoğan'a olan sevginiz bu vasiyetin bir tezahürü mü?

Erdoğan'ın mazlumlara ve İslam'a sahip çıkması, bu topraklardaki mazlumların kabul olunmuş duası olduğunun apaçık ispatı. Mazlumların dertleriyle dertlenmiş bu adamın yanında olmak düşer bize.  Erdoğan bize Allah'ın ve peygamberimizin emanetidir, bu yüzden ona sahip çıkacağız.

15 Temmuz günü darbe kalkışmasını nasıl haber aldınız?

Arkadaşımın doğum gününe gidecektim. Menajerimi bekliyordum, bir türlü gelemedi. Aradı, ‘Köprüyü kesmişler' dedi. Yurt dışındaki arkadaşlarımdan da ‘Türkiye'de darbe oluyormuş doğru mu' diye mesajlar gelmeye başlayınca televizyona baktım; terör şüphesiyle köprü kapatıldı iddiası yer alıyordu. Herkes gibi ben de beklemeye başladım. Arkadaşlar ‘Bağdat Caddesi'nden tanklar geçiyor' diye aradılar. Derken saatler ilerleyince darbe açıklaması geldi.

Sadece namaz kurtarmazdı

O an neler hissettiniz, tavrınız ne oldu?

Önce abdest alıp namazımı kıldım, silahımı belime koydum, annemden helallik aldım ve dışarı çıktım. Annem başıma bir şey gelir diye korktuğu için müsaade etmedi ama onu dinlemedim. Ortada bir zulüm varken sessiz kalanı ahirette sadece namaz kılmak kurtarmaz. Bu arada Erdoğan televizyona çıkmış ve komutanımız emri vermişti, artık beni kimse tutamazdı.

Darbenin gerçekleşme ihtimalini düşündünüz mü hiç?

Elbette bu ihtimal de aklımdaydı ama ‘Darbe oldu fakat maçı savaşarak kaybettiler, en azından direndiler' diye düşünülürdü. Ezanların, selaların okunması, Cumhurbaşkanımızın İstanbul'a sağ salim varması insanımıza büyük cesaret verdi.

Sokaklarda neler gördünüz, ilk adresiniz neresi oldu?

Darbelerde önce medya susturulur. CNN Türk'ün darbeciler tarafından basıldığını duyunca oraya gittim. Bütün gece dolaştık, tankların çoğunu darbecilerin elinden kurtardık. Yanı başımda vurulan insanların yüzünde inanmışlığı ve gururu gördüm.

Böyle kanlı tiyatro olur mu

O gece milli iradenin yanında yer almak için dışarıya çıkmış bir Türk insanı ve sanatçı olarak, 240 insanımızın şehit edildiği darbeye tiyatro diyen zihniyete neler söylemek istersiniz?

İradesini batıla satmış, Anadolu düşmanı bu FETÖ'cü güruhun yaptığı bence darbe değil, işgal girişimiydi. Bu kanlı girişime rağmen millet tarih yazdı. Ben tiyatroya çok giderim ama hiçbir oyunda ortadan ikiye ayrılan insan görmedim, polise bomba atıldığını, halkın tank topuyla vurulduğunu, tankın, içinde insan olan arabaların üzerinden geçtiğini görmedim. Darbeye tiyatro diyenler Allah nezdinde de, milletin vicdanında da yaşayan ölüdür.

Ellerinde bir tek laiklik bahanesi kaldı

Hala darbe olabilir endişesi taşıyor musunuz?

Toplumsal uzlaşıyı dinamitlemek için laiklik üzerinden bir ayaklanma ellerinde kaldı, onu deneyebilirler. Çünkü hala medyada da, çeşitli kurumlarda da darbe şakşakçıları var. Bunu az önce bahsettiğimiz gibi 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerden görüyoruz.

Asıl biz Batı'dan kaygılıyız

Türkiye Cumhuriyeti'nin teröre destek veren kurumlara yaptığı meşru operasyonlara yönelik Batı'nın ‘Kaygılıyız' açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Mısır'da meşru seçilmiş bir cumhurbaşkanını darbeyle alçakça indiren, emperyalizmin ve siyonizmin köpeği olmuş Sisi'yi Almanya'da kırmızı halıyla karşılayan Merkel'in, Cumhuriyet Gazetesi'ne  yapılan operasyonlardan rahatsız olması bizi hiç enterese etmiyor. Asıl biz Merkel'den kaygı duyuyoruz, Fransa'dan, Batı'dan endişeliyiz.

AB ve ABD'nin Suriye'de yaşanan katliamlara göz yumması fakat Türkiye'nin meşru zeminde gerçekleştirdiği gözaltılara tepki vermesi ikiyüzlülük değil mi sizce?

Batı sadece Osmanlı'yı yok etmedi. Bunlar merhameti de yok ettiler. Batı zalimdir, faşisttir. Kendileri sefa içinde yaşarken, ümmetin bebekleri Ümran ve Aylan bebekler ölür, onların üzerine bomba yağdırırlar. Bu haysiyetsiz şerefsizler, Avrupa'nın göbeğinde Bosna'da on binlerce Müslüman katledilirken gıklarını çıkarmadılar. O yüzden ne düşündükleri umurumuzda değil.

Başkomutanımız Erdoğan'dır

Milletin kendi iradesine bu denli güçlü sahip çıkması da sanırım en büyük endişeleri, ne dersiniz?

Bu milletin başkomutanı Erdoğan'dır. Onu da sandıkta millet seçmiştir. Batı kendi işine baksın. Onların algıları artık bizi boğamayacak, biz onları algılarımızla boğacağız. Bundan sonra zalimlerin yaptıklarının hesabını, artık eskisi gibi Osmanlı torunu Türk milleti soracak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

AKP’ye yakın Diriliş Postası gazetesi, Kemalizmi hedef alarak “Bir İngiliz prangası Kemalizm” manşetini attı. Türk Hava Yolları’nın (THY) uçağında Diriliş Postası’nın dağıtıldığını belirten sosyal medyada kullanıcıları tepki gösterdi. Sosyal medyada “THY'nin resmi sitesinde kuruluş bölümünde yer alan resmi belgede kuruluşuna imzayı atan Atatürk” mesajları paylaşıldı.

AKP’ye yakın Diriliş Postası gazetesi, dünkü manşetinde “İslam alemini bir arada tutan hilafetin kaldırılmasıyla birlikte İslam coğrafyasını birbirinden koparan İngiltere, Kemalist kadro eliyle de Türkiye’de Müslüman kimliğini yok etmeye çalıştı” ifadeleri yer aldı.

Gazete, Atatürk’ü “Modernleşme adı altında yaptığı icraatlarla Ezan-I Muhammedi’yi Türkçeleştiren, Kuran öğrenimini yasaklayan, Harf Devrimi ile Kuran alfabesini ortadan kaldırıp yerine Latin alfabesini getiren Kemalist kadro, sekülerizmi bir pranga olarak bu milletin ayaklarına vurdu” sözleriyle hedef aldı.

İşte o gazete:

CwmuZ83WEAERn4f.jpg

CwmuaxxW8AApWrz.jpg

 

CwmubU5XAAA9v33.jpg

CwmucLOW8AAsKfF.jpg

O GAZETE THY UÇAĞINDA DAĞITILDI

Atatürk’ün ve Kemalizmin hedef alındığı gazetenin, THY uçağında dağıtıldığı sosyal medyada gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları, “THY'nin resmi sitesinde kuruluş bölümünde yer alan resmi belgede kuruluşuna imzayı atan Atatürk” diyerek THY’ye tepki gösterdi.  

İşte o belge:

CwmyZFjXAAACrvX.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...

De ki “Ey Halkım! Elinizden geleni yapın; ben de yapacağım. Bu dünyanın sonunun kime yarayacağını yakında öğreneceksiniz. Şurası gerçek ki yanlış yapanlar umduklarına kavuşamayacaklardır . Allah) En’amın bazısını yük ve insan taşıması için, bazısını da sırf eti, derisi ve yünü için oluşturup geliştirmiştir. Allah'ın size rızık olarak verdiklerinden yiyin. Şeytanın izinden gitmeyin; o sizin için açık bir düşmandır. En’amı) Sekiz eş (olarak yaratmış)tır[*]; koyundan iki, keçiden iki. De ki “Allah iki erkeği mi, iki dişiyi mi, yoksa dişilerin döl yataklarındaki yavruları mı haram kıldı? Eğer samimiyseniz bir bilgiye dayalı olarak söyleyin. Deveden iki, sığırdan iki. De ki “İki erkeği mi, iki dişiyi mi, yoksa dişilerin döl yataklarındaki yavruları mı haram kıldı? Allah böyle buyururken yanın da mıydınız?" Bilgisizlikleri sebebiyle insanları saptırmak için bir yalanı Allah'a atfeden kişiden daha yanlış kim olabilir? Allah yanlışlar içinde olan topluluğu yola getirmez . De ki: “Bana gelen vahiyde yiyen kişiye yemesi haram kılınmış bir şey bulamıyorum; ölü (leş), akmış kan, tam bir zararlı olan domuz eti ya da fasıklık edip Allah'tan başkasının adı anılarak kesilen hayvan olursa başka. Kim zorda kalır da isyan etmeden ve aşırıya gitmeden bunlardan yerse senin Rabbin onu bağışlar ve ikram eder. Yahudilere tek tırnaklı hayvanların hepsini haram kıldık[*]. Sığır ve koyunların sırtlarına ve bağırsaklarına yapışık olanlarla kemiklerine karışanlar dışında kalan iç yağlarını da haram kıldık. Bu, azgınlıklarına karşılık onlara verdiğimiz cezadır. Biz doğruyu söyleriz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şura üflendiği gün.... işte o gün gunahkarları  gözleri görmez halde toplayacağız/ İnsanların dağılmış kelebekler gibi olduğu gün / melekler sıra sıra dikili iken rabin hesap sorma vakti gelmiştir / mezardan kalkış gününe yemin ederim / alçalıp yükseldiğinde o yıldız önemlidir/Guneş ile ay bir araya getirilmiş olur / dağları yürüteceğimiz gün yeri cıplak bir halde göreceksin . Bir tek eksik bırakmadan onları oraya toplayacağız / gök açılmış , kapılar oluşmuştur / cehenemde gözetleme durumundadır / yok yok yıldızların bulunduğu yere yemin ederim  / gidin de üç bölümlü göğe varın / yer , bütün haberleri o gün anlatacaktır / melekler göğün kenarına çekilirler. Onların Ust tarafında sekiz melek rabin arşını taşır /

Link to post
Sitelerde Paylaş

Öfkesi geçip sakinleşince, Musa levhaları aldı. Onlardan birinde şu vardı: “Yola gelme ve ikram, Rablerinden korkanların hakkıdır. Onlar ümmi[1*] nebi olan bu Rasul’e uyan kimselerdir. Onun özelliğini yanlarındaki Tevrat’ta ve İncil’de yazılı bulurlar. O Resul onlara, marufa[2*] uygun olanı emreder ve münkeri[3*] yasaklar. Temiz şeyleri helal, pis şeyleri haram kılar. Isr’larını, üzerlerindeki ağır yükleri[4*] kaldırıp atar. Kim ona inanır, onu destekler, ona yardım eder ve onunla birlikte indirilen nûra (Kitaba) uyarsa, işte onlar umduklarına kavuşacak olanlardır.” Musa’nın topluluğundan (kavminden) bir toplum (ümmet)[*] vardır; hem bu gerçekle yol gösterirler hem kendileri de o ona uygun davranırlar. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...