Jump to content

Ateistlerin mitinginde patlama..!


Recommended Posts

Hangi kitaptan bahsediyorsun? Kuran mı?

Ayaan Hirsi Ali:" “Herkesi Kur’an’ı okumaya davet ediyorum. Hz.Muhammed’in Mekke’den Medine’ye yaptığı yolculuk esnasındaki davranışları, bugünkü şiddet uygulayan örgütlerin davranışlarıyla değerlendirmenizi istiyorum. Şiddet Hz.Muhammed’in öğrettiklerinden kaynaklanıyor. Bunu önemsememiz gerekiyor. Allah’ın adıyla yapılan cinayetlerin İslam’la alakası olmadığını söylersek İslam’ın değişmesi için hiç bir şey yapamayız ve gelecek neslin Kur’an’ı aynı şekil harfi harfine uygulamasına engel olamayız”

Sam Haris:"İslam bütün kötülüklerin anasıdır"

Turan Dursun:"Kâfirler, nerede bulunsa öldürülmeliydi. Bozguncular ya boyunlarından vurularak öldürülmeli, ya asılmalı, ya ellerinden ayaklarından çapraz kesil­meli, ya da sürülmeliydiler. Hıristiyan ve Yahudilerle dost olunmamalıydı. Peygamberin dört halifesinden üçü Müslümanların bıçaklarıyla can vermişti. İslamın insan­lığa vaat ettiği barış buydu."

Wafa Sultan:"Güya islam yanlış anlaşılıyor. Suriye'de doğmuş büyümüş biri olarak, ben islamdan başka bir şey duymadım. İslam hiçbir zaman yanlış anlaşılmadı. İslamın kendisi sorun fakat kimse bu gerçeklikle yüzleşmek istemiyor. hiç kimse terörizmin kökenine inip iyice bakmıyor. oysa görülecektir ki, bu beyin yıkama makinesinin adı islamdır. islam bana göre ayrı, diğer müslüman kadın ve erkekler için ayrı değil. İslam Muhammed ne dediyse, ne yaptıysa aynen odur. İslamı anlamak mı istiyorsunuz? Muhammed'in biyografisini okumalısınız! hayal kırıklığı yaratan, şok edici belgeler göreceksiniz.

Wafa Sultan:"Dünya genelinde şahit olduğumuz çatışma, dinler ya da uygarlıklar arasındaki bir çatışma değildir. Bu çatışma, birbirine ters iki şeyin, iki çağın çatışmasıdır; Orta Çağ zihniyeti ile 21. yüzyıl zihniyeti arasındaki çatışmadır. Bu çatışma, uygarlık ve geri kalmışlık arasındaki çatışmadır; uygar olanla ilkel olanın, barbarlıkla akılcılığın çatışmasıdır."

Wafa Sultan:"Kur'an'ı, (Muhammed'in) hadislerini ve diğer şeriât kaynaklarını mikroskop altında incelediğim zaman vardığım sonuç şu olmuştur ki, hiçbir insan yoktur ki Muhammed'in biyografisini okuduktan sonra hâlâ ona inansın ve gerek psikolojik bakımdan ve gerekse zihinsel bakımdan sağlıklı bir insan olabilsin. Böyle bir şey mümkün değildir..."

Wafa Sultan:"Sahip olduğum din anlayışına göre, İslâm'ı din olarak görmüyorum. İslâm, kaba kuvvet kullanmak suretiyle kendisini kabul ettiren siyasî bir doktrindir. Kendisine inanmayanlara ölümü layık gören bir doktrin de din değil, fakat zor kullanarak hüküm sürmeye çalışan totaliter bir doktrindir. 'Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun...' (Nûr Suresi, ayet 2) şeklindeki bir âyette herhangi bir ruhanilik göremiyorum..."

Wafa Sultan:"İslâmî öğretiler Müslümanların kafasında dehşet verici, iğrenç ve korkunç bir hale gelmiştir. Bu insanların kafalarının içini açıp beyinlerindeki bu ölümcül kanser hücrelerini temizlemekten başka bir alternatif olduğunu düşünmüyorum..."

İlhan Arsel:"Kur'an'a bağlı ülkelerin, istisnasız olarak, yeryüzünün en geri kalmış ülkeleri arasında bulunmaları, bunun en açık bir kanıtıdır. İslâm ülkeleri tarihi şu gerçeği ortaya vurmaktadır ki Kur'an'a bağlı ve saplı kalındıkça ne akılcılığa ulaşmak, ne gerçek anlamda ilim yapmak, ne demokrasi yaratmak, ne insan varlığını değer ölçülerine kavuşturmak ve ne de insanın insana sevgisini oluşturmak mümkündür."

İlhan Arsel:"Kur'an ayetlerinin yarattığı en sakıncalı sonuç, insan beyninin körlenmesi, düşünme gücünün yitirilmesi ve bu nedenle kişinin fikren gelişemez, akılcı yönde iş göremez durumlara sürüklenmesi şeklinde kendisini belli eder. Müslüman halkların 1400 yıllık bitmeyen gerilikleri, yaratıcı zekâ ve düşünme gücünden yoksunlukları, bunun en belirli kanıtıdır."

Sam Harris:"Bu akşam, bu kanalda bir Kuran yaksak; ne olurdu sizce? Çok sayıda isyan olurdu. Elçilikler düşerdi. Bir kitaba yönelik bir kötü davranışımıza tepki olarak; milyonlarca müslüman sokağa çıkardı ve biz de hayatımızın geri kalanını, gerçekçi ölüm tehditlerini savuşturmak ile geçirirdik. Ama İŞİD insanları çarmıha gerdiğinde, çocukları diri diri gömdüğünde, binlerce kadına tecavüz ve işkence ettiğinde ve hepsini İslam adına yaptığında; verilen cevap?"

Aziz Nesin:" Kuran'a inanmak için aklımı yitirmem lazım"

İslamda Şiddet

siddet.jpg

Tevbe suresi 5 ayet – Hürmetli aylar çıkınca, puta tapanları bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayıp hapsedin; her gözetleme yerinde onları bekleyin. eğer tevbe eder, namaz kılar ve zekat verirlerse yollarını serbest bırakın. doğrusu allah bağışlar ve merhamet eder.

Maide suresi 33 ayet – Allah ve peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. bu onlara dünyada bir rezilliktir. onlara ahirette büyük azab vardır.

Nisa suresi 89 ayet – onlar kendileri inkar ettikleri gibi, keşki siz de inkar etseniz de eşit olsanız isterler. allah yolunda hicret etmedikçe onlardan dost edinmeyin. eğer yüz çevirirlerse onları tutun, bulduğunuz yerde öldürün. onlardan dost ve yardımcı edinmeyin.

Muhammed suresi 4 ayet- savaşta inkar edenlerle karşılaştığınızda boyunlarını vurun; sonunda onlara üstün geldiğinizde onları esir alın; savaş sona erince onları ya karşılıksız, ya da fidye ile salıverin; allah dilemiş olsaydı, onlardan başka türlü öç alabilirdi, bunun böyle olması, kiminizi kiminizle denemek içindir. allah, kendi yolunda öldürülenlerin işlerini boşa çıkarmaz.

Enfal suresi 12 ayet – rabbin meleklere, “ben sizinleyim, inananları destekleyin” diye vahyetti. “ben inkar edenlerin kalblerine korku salacağım, artık vurun onların boyunları üstüne, vurun her parmağına” dedi.

Bakara suresi 191 ayet – onları bulduğunuz yerde öldürün. sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. fitne çıkarmak, adam öldürmekten daha kötüdür. mescidi haram’ın yanında, onlar savaşmadıkça siz de onlarla savaşmayın. sizinle savaşırlarsa onları öldürün. inkar edenlerin cezası böyledir.

Bakara suresi178 ayet – ey inananlar! öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı: hür ile hür insan, köle ile köle ve kadın ile kadın. öldüren, ölenin kardeşi tarafından bağışlanmışsa, kendisine örfe uymak ve bağışlayana güzellikle diyet ödemek gerekir. bu, rabbiniz’den bir hafifletme ve rahmettir. bundan sonra tecavüzde bulunana elem verici azab vardır.

Nisa suresi 15 ayet – kadınlarınızdan zina edenlere, bunu isbat edecek aranızdan dört şahid getirin, şehadet ederlerse, ölünceye veya allah onlara bir yol açana kadar evlerde tutun.

Maide suresi 38 ayet – erkek hırsız ve kadın hırsızın, yaptıklarından ötürü allah tarafından ibret verici bir ceza olarak, ellerini kesin. allah güçlü’dür, hakim’dir.

Nur Suresi 2 ayet – zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer değnek vurun. allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, allah’ın dini konusunda o ikisine acımayın. onların ceza görmesine, inananlardan bir topluluk da şahit olsun.

Nur Suresi 4 ayet – iffetli kadınlara zina isnat edip de, sonra dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun; ebediyen onların şahidliğini kabul etmeyin. işte onlar yoldan çıkmış kimselerdir.

Nisa Suresi 34. ayet – Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve dövün.

Maide Suresi 35. Ayet – Ey Inananlar! Allah’tan sakinin, O’na ulasmaya yol arayin, yolunda cihad edin ki kurtulasiniz.

Tevbe Suresi 73. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur.

Tahrim 9. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Onlarin varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur!…

Nisa Suresi 16. Ayet – Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin.

Savaş Ayetleri

isid.jpg

Bakara Suresi 216 Ayet - Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.

Âl-i İmrân Suresi 13 Ayet - Hiç şüphesiz karşı karşıya gelen iki toplulukta size bir âyet, bir işaret ve ibret vardır. Onlardan biri Allah yolunda savaşıyordu, öbürü de kâfirdi ve karşılarındakini göz kararıyla kendilerinin iki katı görüyorlardı. Allah da gönderdiği yardımla dilediğini destekliyordu. Gören gözleri olanlar için elbette bunda apaçık bir ibret vardır.

Âl-i İmrân Suresi 121 Ayet - Hani sen sabah erkenden müminleri savaş mevzilerine yerleştirmek için ailenden ayrılmıştın. Allah, hakkıyla işiten ve bilendir.

Nisâ Suresi 74 Ayet - O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse, her iki durumda da biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz.

Nisâ Suresi 75 Ayet - Hem size ne oluyor ki, Allah yolunda: "Ey Rabbimiz! bizleri bu halkı zâlim olan memleketten çıkar, tarafından bizi iyi idare edecek bir sahip ve bize katından bir kurtarıcı gönder" diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların kurtarılması uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?

Nisâ Suresi 84 Ayet - (Ey Muhammed) Allah yolunda savaş! Sen ancak kendi yaptığından sorumlusun. Müminleri de savaşa teşvik et. Umulur ki, Allah kâfirlerin gücünü kırar. Hiç şüphesiz ki Allah kuvvet ve kudretçe çok daha güçlü, ve cezası daha çetindir.

Enfâl Suresi 5 Ayet - Nitekim Rabbin seni, hak uğruna savaşmak için evinden çıkarmıştı. Oysa müslümanların bir kısmı o zaman bundan hoşlanmamışlardı.

Enfâl Suresi 39 Ayet - Ortalıkta fitne kalmayıp, din tamamıyla Allah'ın dini oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse muhakkak ki, Allah yaptıklarını görür.

Enfâl Suresi 58 Ayet - Eğer bir kavmin, sözleşmeye aykırı bir hainlik yapmasından korkarsan, savaştan önce aynı şekilde antlaşmayı bozduğunu kendilerine bildir. Çünkü Allah hainleri sevmez.

Enfâl Suresi 75 Ayet - Daha sonradan hicret edip sizinle beraber savaşa katılanlar da sizdendirler. Bir de akraba olanlar, Allah'ın kitabına göre, birbirlerine daha yakındırlar. Şüphe yok ki, Allah her şeyi bilir.

Tevbe Suresi 14 Ayet - Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve ... onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.

Tevbe Suresi 29 Ayet - Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın.

Yarattıklarının birbirini öldürmesinden nasıl bir keyf almaktadırki Allah sürekli savaş ve öldürme istemektedir.

Böyle bir Allah olabilirmi? Yada Allah böyle savaş kitabı göndermiş olabilirmi?

Ben bir bayanım senelerdir takılıyorum aslında foruma, ben de eskiden mahallede çocuklarla kuran falan okuyorduk öğreniyorduk. Tabi sonradan araştırınca saçma sapan dönemini anlatan uydurma insan işi bir kitap olduğunu anlıyorsunuz. Konuşmaya bile değecek birşey değil. Türlerin serüvenlerini oku daha iyi... Kitabı açtığınız zaman zaten belli ki insan ürünü 1400 yıl önce yaşayan primat türlerinin yaşantılarını falan anlatıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 81
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

facebook ve twittere erişim engeli gelmiş yine. artık profesyonelce yapıyorlar. o siteleri tamamen kapatmayıp musluğu kısıyorlar, böylece o sitelere ulaşmak isteyen kişiler defalarca girmeye çalışmasına rağmen bi b.ok elde edemiyorlar. girseler bile saatlerce açılmasını bekliyorlar ve lanet edip çıkıyorlar.

benim asıl ilgimi çeken ışid in türkiyedeki sitesi olan takvahaber e de erişim engeli koymaları... "allahım ölülerin sayısını artır!" diye manşet atıp katliamı tebrik eden siteden gocunmuşlar ki, o siteye de erişimi engellemişler...

ahh halkım.. sorgusuz sualsiz, araştırmasız inanmak yerine biraz düşünmeyi seçebilse, bu canileri ve kollayıcılarını bi kaşık suda boğar ama.. malesef atadan sorgusuzca inanmayı marifet bilmişiz...

Facebook dünden beri olmuyor. Cep telefonuyla çektiğim fotoları sabahtan beri yükleyemedim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'nin iç savaşa sürüklenmesinden menfaat sağlayacak örgütler belli:pkk ve işid.100 kişi ölünce akp milletvekili mi kazandı?Devlete nasıl bok atıp da pkk'yı aklarız diye iyice şaşırttınız.

Ulan dingil ne menfaati ? O kadar ölüm oldu Tayyip biryere mi gitti. Tayyip in seçmeni de sizin gibi suçu leyleklere atıyor.,Hem seçmeni bu ölümlerden üzüntü mü duyuyor. Bir solcu,ateist yada kemalist ölse sevinir bunlar.

8- Kim niye yaptı, kimin çıkarına sorusuyla meşgul olanlar, gelecekteki katliamlara davetiye çıkaranlardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suruç'un faili bulundu. Intihar saldırısını yapan adamın kim olduğunu buldular. Ankara saldırısının faili de Suruçtakinin abisiymiş. Öyle diyorlar. O ya da bu. Ne fark eder. Adam öldü gitti zaten. Ama bunlar sizi kesmiyor değil mi? Şöyle birşey hayal ediyorsun, bütün Türkler ve Türk devleti diz çöküp özür dilesin sonra tası tarağı toplayıp Anadolu'yu terk etsin. Ancak o zaman ruhunuz sükûna erecek.

Hrant Dink'in katili bulundu. Tetiği çeken. Yardımcı olan. Direktif veren falan hepsi bulundu. Ama bunlar o.ç. devşirmeleri kesmedi. Akla hayale sığmadık senaryolar uydurup suçu cumhuriyetçilerin üstüne atmaya çalıştılar. Cinayet gününden itibaren söyledik. Bu F tipinin işi

dedik. Olayı tezgahlayan F örgütünden polis şeflerini ifşa ettik. Ama devşirme itler bunları görmezden geldiler. Yalanlarla katilleri gizlediler. Cinayeti bizim üstümüze atmaya kalktılar. Ne oldu bugün? F tipi polis şefleri ötmeye başladı. Ne oldu o kendine Hrant'ın Dostları diyen ibnelere? Neredeler? Hadi o polis şeflerinin yakasına da yapışsınlar.

Cinayetin failini mi merak ediyorsun gerçekten? Hrant işinde olduğu gibi yan çizmeden, şerefsizlik yapmadan işin sonuna gitmeye var mısınız gerçekten?

Suriyeye 4 adam gönderip 8 füze attırırım diyen adamları savunuyorsun. Mit tırlarını yakalayan savcılar içerde sen onların yakaladığı failleri savunuyorsun. Kusura bakma daha ağır konuşacam. Sende akıl izan yok. Tayyip in seçmenleri gibi hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ulan dingil ne menfaati ? O kadar ölüm oldu Tayyip biryere mi gitti. Tayyip in seçmeni de sizin gibi suçu leyleklere atıyor.,Hem seçmeni bu ölümlerden üzüntü mü duyuyor. Bir solcu,ateist yada kemalist ölse sevinir bunlar.

8- Kim niye yaptı, kimin çıkarına sorusuyla meşgul olanlar, gelecekteki katliamlara davetiye çıkaranlardır.

Ölenlerin neye inandıkları kimseyi ilgilendirmez. İnsan ölmüş yani sonuçta bu ülkenin vadandaşı ölmüş, ister kürt olsun ister türk olsun ister ateist ister müslüman olsun. Bir de gençlerin çoğu daha ateizm nedir bilmeden sırf özentiden hayranlıktan böyle HDP ye hayranlık falan duyup biz ateistiz diyorlar. Ateizm de böyle giderse din olur o zaman yani... Bu yüzden ben kendime herhangi bir sıfat takmak istemiyor ateistim solcuyum gibi sıfatlar takmak istemiyorum. Ateizm tabi ki Tanrıya inanmamaktır. Ben bütün dinlerin uydurma olduğunu zaten biliyorum. İslam felsefesi iç karartıcı, cinayetlerle vahşetle iç içe böyle ruh karartıcı kötü bir felsefe diye düşünüyorum. Dinlere eğer ki ihtiyaç varsa başka felsefeleri araştırmak gerek, uzakdoğu felsefeleri mesela daha böyle insanın ruhuna hitap eden insana böyle huzur veren ne bileyim dağlarda doğayla iç içe meditasyon yapan budistler bu müslümanlardan tabi ki daha iyidir. Budizm de bildiğim kadarıyla canlılara zarar vermek yok...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Facebook dünden beri olmuyor. Cep telefonuyla çektiğim fotoları sabahtan beri yükleyemedim.

hürriyet gazetesi yazarlarına da ip engeli (yavaşlatılması) uygulamışlar.. ahmet hakanın yazısını açamıyorum, gazete açılıyor, ama yazarlar linki açılmıyor. hele ahmet hakanın yazısını okumak için 1 saattir uğraşıyorum

bu kadar rezillik anca müslümanlarda olur... çünkü onlara göre hak olmayanları engellemek, hatta kafalarını koparmak sevaptır... başka hiç bir şeyle açıklayamazsın bu durumu...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hükümetle devleti karıştırırsan olacağı bu.

Hakikaten "Suriyeye 4 adam gönderip 8 füze attırırım" ve suruç-meclis vakası şüphelenmek için yeterinden fazla malzeme veriyor.

Kimse de şaşırmasın, şaşırıp da şövenist olmasın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suriyeye 4 adam gönderip 8 füze attırırım diyen adamları savunuyorsun. Mit tırlarını yakalayan savcılar içerde sen onların yakaladığı failleri savunuyorsun. Kusura bakma daha ağır konuşacam. Sende akıl izan yok. Tayyip in seçmenleri gibi hayal aleminde yaşıyorsunuz.

Senin familya teorik olarak aydınlanma ve akılcılık (pozitivizm) düşüncesine düşmandır. Hangi akıl ve izandan bahsediyorsun?

Hrant olayını duymazdan geliyorsun. Külliyat yazdınız lan bu cinayet üstüne. Sonra ne oldu? Katil Hrant'ın "dostu" çıktı. Ne aklı? Hangi akıl?

Tetiği çeken BBP'li. Yardım eden BBP'li. Direktif veren BBP'li... Senelerce o kadar gösteri yaptınız, o kadar kitap yazdınız, o kadar eylem yaptınız. Bir tanesinde, bir kerecik olsun BBP adını ağzınıza almadınız. Hatta Hrant'ın Dostları denen sürü bu BBP ile birlikte yetmez ama evet kampanyası yürüttü. Siz de pişmiş kelle gibi yanda duruyordunuz.

Akılmış... Şartlı refleksini zeka sanıyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafayı sıyırmışsınız. Ben İslamcı faşist devlet diyorum adam bana Nihat Genç ağızları yapıyor. 2.Cumhuriyetciler yetmez ama evetciler bir zamanlar sizin gibi bu faşist İslamcı devletin köpeğiydi. Ve hatta Apdullah Öcalan ve Pkk...

Bir fark var. Dün bu islamcı faşistlere köpeklik yapanların yerini bugün sözde ulusalcılar aldı. Pkk yı savunmak benim işim değil. Ben bir aymazlıktan Tayyip in kurduğu islamcı devlete yapılan köpeklikten bahsediyorum. Pkk ile bir derdin varsa git başkasına havla. Ben devletin teröründen bahsettiğimde PKK diye havlama...

Tayyip i savunmak için PKK,Feto ve 2.Cumhuriyetcileri bahane etmeyin. Adam değilsiniz biliyoruz. En azından adam taklidi yapın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Devlet alenen teröre bulaşmış durumdadır..Terör sadece ışid değildir..Terör,mesela başörtüsü ile meclise giren vekillere ses etmemektir..Akp ve Hdp haricindeki diğer iki parti de teröre bulaşmıştır..Başörtüsü,yani ilkellik terörün kaynağıdır..İlkel eğitim sistemi,terörün kaynağıdır..Terör neden Japonya'da olmuyor da,bizde oluyor?Çünkü eğitim sistemimiz yok,adalet mekanizmalarımız yok..Bunlar olmayınca otomatikman terör oluşur..

2007-2008'den beri ordu darbe yapsın istiyorum ama ordu da bulaşmış bu pisliğe..Eskiden iyi kötü bir ordumuz vardı..Bugün ordu da yok ortada..Haliyle ülkede ölüsünü bulan seviniyor..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafayı sıyırmışsınız. Ben İslamcı faşist devlet diyorum adam bana Nihat Genç ağızları yapıyor. 2.Cumhuriyetciler yetmez ama evetciler bir zamanlar sizin gibi bu faşist İslamcı devletin köpeğiydi. Ve hatta Apdullah Öcalan ve Pkk...

Bir fark var. Dün bu islamcı faşistlere köpeklik yapanların yerini bugün sözde ulusalcılar aldı. Pkk yı savunmak benim işim değil. Ben bir aymazlıktan Tayyip in kurduğu islamcı devlete yapılan köpeklikten bahsediyorum. Pkk ile bir derdin varsa git başkasına havla. Ben devletin teröründen bahsettiğimde PKK diye havlama...

Tayyip i savunmak için PKK,Feto ve 2.Cumhuriyetcileri bahane etmeyin. Adam değilsiniz biliyoruz. En azından adam taklidi yapın.

Aklın yerinde değil sanırım.

Alenen forumda Kürtçülük yapıyorsun ne zamandır.

tarihinde Yurt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kafayı sıyırmışsınız. Ben İslamcı faşist devlet diyorum adam bana Nihat Genç ağızları yapıyor. 2.Cumhuriyetciler yetmez ama evetciler bir zamanlar sizin gibi bu faşist İslamcı devletin köpeğiydi. Ve hatta Apdullah Öcalan ve Pkk...

Bir fark var. Dün bu islamcı faşistlere köpeklik yapanların yerini bugün sözde ulusalcılar aldı. Pkk yı savunmak benim işim değil. Ben bir aymazlıktan Tayyip in kurduğu islamcı devlete yapılan köpeklikten bahsediyorum. Pkk ile bir derdin varsa git başkasına havla. Ben devletin teröründen bahsettiğimde PKK diye havlama...

Tayyip i savunmak için PKK,Feto ve 2.Cumhuriyetcileri bahane etmeyin. Adam değilsiniz biliyoruz. En azından adam taklidi yapın.

Kurnazlık yapmaya çalışma lan. Ne olduğun ortada.

Bi öyle bi böyle konuşup hedef şaşırtacak aklı sıra. Kurnaz. Sen gelirken biz dönüyorduk.

Devletin Fetö ve PKK örgütlerine karşı verdiği savaşı destekliyoruz. Nokta. Cumhurbaşkanı değil Erdoğan, bizzat şeytan ya da Tanrı gelip o koltuğa otursa fark etmez. Cumhurbaşkanı'nı değil, Türkiye'nin kendini savunma refleksini destekliyoruz.

Bizi başkaları ile karıştırma. Ne söylersek onu yaparız, ne yaparsak onu söyleriz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

kardeşim kainatın kitabı yüca yaratıcının kelamı, müslümana mazlum a zarar veren müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün affetmeyin diyor.suçsuz masum bir insanı katledin diye bir hükğm yok bulamazsın da ,zaten yaratıcı herkese inanıp inanmama özgürlüğü vermiş

Savunma savaşı diye bir şey yok. "Gördüğünüz yerde öldürün." diye bir savunma şekli olmaz!

bıdı bıdı bıdı

modern hukuktan bahseden soytarılar

iş böyle meselelere gelince üstteki siyasetçisinden alttaki molozuna kadar kafasına göre hüküm veriyor

dinsiz ilkesiz putu yapıp sonra açıkınca yiyen ahlaksızlar topluluğu

bir ülke düşün ki yönetenler ve yönetmeye talip olanlar ve onların destekçileri iftira atmak ithamda bulunmak delilsiz sallamak üzerine kurmuş fikir dünyasını

ışid yapmışmış

belki de ışid yaptı dinen caiz

ama yaptı mı

yoksa yine abd büyükelçisinin suruç patlamasından 2 saat sonra twitter da ışid yaptı herkesin odağı ışid olmalı (yani pkk yı vurmayın) demesindeki gibi bir oyun mu var

Ne oyunu pardon? Konuyu okumadın galiba?

Link to post
Sitelerde Paylaş

ÖLenler arasında bizim komşu var bu sabah kadınların ağlama çığlık sesleriyle uyandım. 30 senelik komşsumuz cenaze arabası gelmişti büütün millet bağırıyordu merhumu iyi bilirdik diye... Ölenlerin inançları önemli değil... Kürt oldukları için üstlerine bomba yağıyor ırkçılıktan yani, ben de kürtüm...

tarihinde ran99 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

hürriyet gazetesi yazarlarına da ip engeli (yavaşlatılması) uygulamışlar.. ahmet hakanın yazısını açamıyorum, gazete açılıyor, ama yazarlar linki açılmıyor. hele ahmet hakanın yazısını okumak için 1 saattir uğraşıyorum

bu kadar rezillik anca müslümanlarda olur... çünkü onlara göre hak olmayanları engellemek, hatta kafalarını koparmak sevaptır... başka hiç bir şeyle açıklayamazsın bu durumu...

Evet arkadaşım yani orda bir takım eylemler oldu tamam herkes üzülüyor insanların ölmesine ama bu facebook olsun diğer iletişim şeyleri olsun bunları niye kapatıyorlar. Bu tür eylemleri devletin kendi içindeki örgütler yapıyordur bence, derin devlet diye yıllardır tartışıyorlar ya, HDP nin mitingine PKK niye gitsin bomba koysun kürtlerle dolu bir yere PKK neden bomba koysun ki, çok uzun hikayeler bunlar derin devletin gizli örgütleri falan, devlet eliyle yapılmış olmasa o zaman nasıl oluyıor da bütün iletişim araçlarını durdurabiliyorlar, PKK bu kadar güçlü mü ki, ben de kürdüm ama PKK ya karşıyım. Silahı bırakmaları gerek silahı bırakmayıp insan öldürmeye devam ederlerse sadece halkın nefretiniğ toplarlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne karıştıracam tasmanı saraya bağladıysan bana ne,

Kürtler bir ileri hamle yapar ve gericilikle savaşasa girişirse elbette desteklerim. Yazdım yine yazıyorum.İlerici Türkçü ve Kürtçü her hareketi desteklerim. M:Kemal Atatürk ün Şeyh Said le mücadelesini nasıl destekledimse Kobanide Işid ve zihniyetiyle girilen savaşıda desteklerim. Benim kriterim gericilikle mücadeledir.

Aklı sıra yaptığı 5 sınıf ulusalcı numaralarla yaptıklarını mazur gösterecekler. Ulan bir şeriatçıya kul olmuşsunuz hala neyin goygoyundasınız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kısır tartışmadan çıkıp Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu nun son açıklaması ile ilgili düşüncemi belirtmek isterim,

Ahmet Davutoğlu dün akşam NTV canlı yayınında "Türkiye’de bulunan canlı bombaların isim listesi elimizde, ancak eylem yapılmadıkça tutuklayamıyoruz" açıklaması yaptı.

Bir devlet eğer vatandaşlarının ölümü ile sonuçlanacak bir organizasyondan şüphelenirse o organizasyonu istihbaratı ile takibe alır. Benim düşünceme göre bu istihbarat ve takip yapılmıştır. Ve yine söylemem gerekir ki en iyi ihtimalle ilgili istihbarat örgütünün gözetiminde katliam gerçekleşmiştir. Benim kanaatime göreyse ilgili istihbarat örgütünün yönlendirmesiyle bu isimlere katliam yaptırıldı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Devlet alenen teröre bulaşmış durumdadır..Terör sadece ışid değildir..Terör,mesela başörtüsü ile meclise giren vekillere ses etmemektir..Akp ve Hdp haricindeki diğer iki parti de teröre bulaşmıştır..Başörtüsü,yani ilkellik terörün kaynağıdır..İlkel eğitim sistemi,terörün kaynağıdır..Terör neden Japonya'da olmuyor da,bizde oluyor?Çünkü eğitim sistemimiz yok,adalet mekanizmalarımız yok..Bunlar olmayınca otomatikman terör oluşur..

2007-2008'den beri ordu darbe yapsın istiyorum ama ordu da bulaşmış bu pisliğe..Eskiden iyi kötü bir ordumuz vardı..Bugün ordu da yok ortada..Haliyle ülkede ölüsünü bulan seviniyor..!

Bisey sormak istiyorum Atatürk'ün bir sözü var herkes istedifi seye inanmaktan düşünmekte ve onun emirlerini yerine getirmekte veya getirmemekte özgürdür diyor. Sende diyosun ki basortululer meclise girmesin sanki nolucak ki girince

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...