Jump to content

Er meydaninda tartismalar


Recommended Posts

  • İleti 77
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

O nu bunu bilmem ama bu bolumu hazirlayan sallalahu aleyhu ve sellem resulullah olsaydi, efendimiz bu bolume "Kısasa Kısas" ismini layik gorurdu.

Diğer bölümlerde olduğu gibi bu bölümde de mort olacağın kesin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Er meydanı "soğuk savaşı" çağrıştıran bir isim , erkekliğe vurgu yaptığı da ortada . "Düello" kelimesi bire bir yapılan bir mücadele için daha hoş olurdu aynı konseptte.

"Tatlı sert" , "zerdüştün uğrağı" , "son durak" , "gymnasium" ( doğrusunu yazabilen yazsın ) , "Lise ve felsefe ", "kahvenin telvesi" , kendine güvenen iki kişinin sırdaışı şeyleri dile getirebildiği bir tartışma ortamı için aklıma ilk gelen isimler..

ve onları merakla takip edecek insanlar için de 3. ortamlarda bahsi geçerken ilgi uyandırabilecek isimler, acizane..

merakla bekliyoruz.

bu arada ben de "Tanrı'nın neden gizemi tercih ettiği ve garip bir yalnızlığı umursadığı" üzerine bir agnostikle tartışabilirim . ( tartışmak evet , Pergel (90"00 ) buralarda ise tercihimdir. Acı kahveden daha güzel bir tad verirdi bana.

selamlar..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Açılan yeni bölüm için (Er meydanı) , bir kaç öneri :

- 3. kişiler de ayrı bir başlıkta ( tartışılan o konu ile ilgili ) değinilmesi gereken noktaları dile getirsinler, Üslup ve İçerik eleştirisi yapmadan tabii.

- Satranç devlet adamlarının, " Go " ise flozofların oyunudur sözüne atıf yaparak , tartışmayı seyredenlerin , karşılıklı sorulan sorulara 2. kişinin verdiği yanıtın tatmin edici olup olmadığının evet/hayır la izlenebildiği bir vote map oluşturulsun . Umarım teknik alt yapı izin veriyordur .

- 3. kişiler mesaj yazabilsin, ama tartışan 2 kişi tarafından dikkate alınmayıp , mesajlarını kendiliğinden ertesi gün editleyip/boş içeriğe çevirsinler. Böylece tartışan 2 kişi seyircilerin kendilerini yönlendirebildiği ( göz teması sağlamak gibi ) bir ortamda bulurlar kendilerini.

- bir süre sonra bu aktif kurallarla ilgili konu başlığı en çok "pm" - özel mesajın havada uçuştuğu topic halini alacaktır tahminimce. "Bunu da dile getir vs." Tartışan kişilere topic kapatılana dek özel mesaj yasağı getirilsin - esnetilebilir tabii: zaman-süre-sayı sınırı-tek taraflı yasak gibi.

- tartışma ortamının takım/boksör destekler bir havadan uzak kalabilmesi lazım.

Uzun zamandır ateistforum u bu kadar kendini yenilemek ister görmemiştim .

sexy Huri'ye de herhangi bir fikri için teşekkür edeceğim gelmezdi ( Allah'ım sen nelere kadirsin) . Teşekkürler, fikir babası sensin sanırım.

Bu arada "Bayrak" topicinde heyecanla cevabını bekliyorum.

İyi günler..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bolume alternatif isim icin simdiye kadar onerilenler sunlar:

Er meydani

Hodri meydan

Arena

Teke tek

Hamam

VIP Cafe

Tartisi-Yorum

Beyin Firtinasi

Munazara Meydani

Duello

Tatli Sert

Zerdustun ugragi

Kahvenin telvesi

Bunlari iceren bir anket koydum bu basliga. Oylama yapilirsa, hangisinin daha cok begenildigi ve hangisini sececegimiz konusunda bize daha iyi fikir verebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Son onerilerden sadece 'Meydan'i ekledim.

Fakat lutfen artik yeni isim getirmeyelim. Bunlardan birini secebilmeliyiz sanirim. Yeterince secenek olustu. Her tur yaklasimi temsil edecek isimler mevcut. (Yani bir dovus ortami gibi gormek istemeyenleri tatmin edebilecek oneriler de var, ortami sadece bir tatli sohbet yeri gibi gosteren fikirler var, ya da orijinal seklinde oldugu gibi kavga ortamini cagristiran isimler var, vs. Bence her turlu secenek olustu).

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...