Türk Torunu 0 Oluşturuldu: Ekim 30, 2015 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 30, 2015 (düzenlendi) Yalnız videonun altına baktım 1-2 saat içinde ne kadar çok beğeni almış ve yorum yazanların biri hariç hepsi de akpli. Aktroller görevini yerine getirmeye başlamış belli ki. Sözlükte de son birkaç haftadır gözle görülür derecede akpli artışı var hem de öyle ironi yapıp dalga da geçmiyorlar gayet ciddiler hepsi. Ekim 30, 2015 tarihinde Türk Torunu tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Torunu 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi Aynı videonun paylaşıldığı başka yerlere baktım da oralarda da beğeniler yüksek dislike 0. Altında da aynı hesaplar aynı yorumları kopyalayıp yapıştırmış. Link to post Sitelerde Paylaş
D-kun 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi (düzenlendi) Yalnız videonun altına baktım 1-2 saat içinde ne kadar çok beğeni almış ve yorum yazanların biri hariç hepsi de akpli. Aktroller görevini yerine getirmeye başlamış belli ki. Sözlükte de son birkaç haftadır gözle görülür derecede akpli artışı var hem de öyle ironi yapıp dalga da geçmiyorlar gayet ciddiler hepsi. O akpli artışının bundan olduğunu sanmıyorum. İzlenme sayılarına bakacak olursanız 1500'ü geçmemiş. Zaten muhalif yorum yoksa sorun yok(Senin dışında).Yani anlayacağın kendileri top almışlar, kendileri oynuyorlar. Ekim 30, 2015 tarihinde D-kun tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Torunu 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi O akpli artışının bundan olduğunu sanmıyorum. İzlenme sayılarına bakacak olursanız 1500'ü geçmemiş. Zaten muhalif yorum yoksa sorun yok(Senin dışında).Yani anlayacağın kendileri top almışlar, kendileri oynuyorlar.Tamam ben de onu dedim izlenme oranına kıyasla beğeniler çok yüksek kendi trol hesaplarıyla kendi videolarını beğeniyorlar. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi (düzenlendi) Vay göt kılı vay Modern olmak için gericileri tabi ki aşağılayacaksın..Gericileri aşağılamayan birisi nasıl modern olsun? O arkasındaki kitaplar hiç olmamış..Hem göt kıllığı yapıp,hem de kitaplar önünde video çekmek bir paradokstur..Kitap okuyoruz ulannnn algısı yaratmak için kitaplar önünde video çekmiş..Yoksa birkaç kitap okusaydı,böyle kendini rezil etmezdi.. Ekim 30, 2015 tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi (düzenlendi) Çok komik. İlerici çağdaş falan dediklerini insanların tarzında videolar yapıyorlar. Onlardan gördükleri şekilde davranıyorlar. Onlar gibi giyinip (kravat, gömlek).. onlar gibi konuşuyorlar. Aslında biz uzun vadede kazandık da şimdi bu kriz dönemini çekiyoruz. Bunların anne-babalarından farkına bakın, bunların çocukları nasıl olacak görün. Sonunda yola gelecekler ama arada olan oluyor maalesef. Ekim 30, 2015 tarihinde Yer Su tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Ekim 30, 2015 gönderildi Raporla Share Ekim 30, 2015 gönderildi Insanların o adamdan nefret etmesinin hiçbir mantıklı sebebi yok yani. Bu dallamaya sormak lazım, sen niye seviyorsun o herifi? Duple yol yaptığı için mi? Yoksa yandaş kanalda bölüm başına asgari 100 bin kağıdı cebe indireceğin program mı yapmak istiyorsun? Villa mı alacan lan çakal. Link to post Sitelerde Paylaş
Yâdellerdeki Yurtdaş 0 Ekim 31, 2015 gönderildi Raporla Share Ekim 31, 2015 gönderildi "Modern" ile "çağdaş" arasında, ne gibi fark var? Birisi acemce, diğerisi Türkçe. Zavallılar, güyâ eleştiriyorlar. Otu-boku ayırtedemiyorlar! Link to post Sitelerde Paylaş
tupac 0 Kasım 4, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 4, 2015 gönderildi Berkin elvanla kırmızı fularlı kız konusunda haklı.. Berkin elvanı çok abartıyorlar Link to post Sitelerde Paylaş
BufferOverflow 0 Kasım 5, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 5, 2015 gönderildi Arkadaşı tebrik ederim. Türkiye'deki muhalefet anlayışını çok güzel özetlemiş. Bu gerçekleri göremeyen muhalefet ve seçmeni aynı kafada gittiği sürece akp uzun yıllar daha bu ülkede iktidar olur. Link to post Sitelerde Paylaş
Siyah_LotuS 0 Kasım 5, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 5, 2015 gönderildi Yıllardan beri bu gerici kesim Türkiye batılılaşıyor, dinimizden, arabımızdan uzaklaşıyoruz diye laf eder durur, birde çektikleri videoya ya bak , şaka gibi, laf edip durdukları şeye dönüşmüşler , kitaplar önünde poz filan, modern akp modern Yeni Türkiye imajı yaratmaya çalışmışlar. Bu hokkabazlıkla oscara aday olur bunlar. Yiyiyorsa sokak arasında kendi polisleri tarfından döverek öldürdüklerini, palalı saldırganlarını, eylem sırasında insanları kafasından silahla vuranları kullansınlar videolarında. Yada haburda davulla zurna ile karşıladıkları pkklı itleri! Bu propaganda videosu için kaç para aldı bu aktroll sormak lazım, iktidardan düşmemek için her türlü dönekliği yapıyorlar, kendileri çalıp kendileri oynuyor zaten genelde. Karşı tarafa çamur atıp kirlette ne olursa olsun, iyice kamplaştırıyorlar toplumu, olabildiğince bölüyorlar, bizim toplumda öküzün trene baktığı gibi bakıp (bu kelime için özür dilerim ama gerçekten böyle solucanları dinleyip ciddiye almak gerzekliktir benim gözümde) propaganda maşalarını dinliyor ve fazlası ile ciddiye alıyor. Daha sonra da gidip karşı parti taraftarlarına saldırıyor, tamda istedikleri şey zaten bu. Toplumun, yozlaşarak, kamplaşarak kendi kendini kırması . Bu CHP'li teröristtir bunlar, bu MHP'li faşisttir bunlar, bu Atatürk'cü din düşmanıdır bunlar, yok şu vatansever bunlar darbecidir, yok bu Solcu bunlar da koministtir vs vs vs.... Bizim millette böyle seyretsin bu hokkabazları, arkasından gidip, çalıyor ama çalışıyor, abd avrupa ayağımızı kaydırmak istiyor, osmanlının kurulmasının önüne geçmek isteyenler var vb. şeyler deyip gidip bunlara oy versin... Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir (!) malesef sadece kağıt üzerinde... Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Torunu 0 Kasım 5, 2015 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 5, 2015 gönderildi Arkadaşı tebrik ederim. Türkiye'deki muhalefet anlayışını çok güzel özetlemiş. Bu gerçekleri göremeyen muhalefet ve seçmeni aynı kafada gittiği sürece akp uzun yıllar daha bu ülkede iktidar olur.Foruma yeni bir aktrol gelmiş.Bu insanlara cahil, aptal demeyelim diyelim? Akp ye oy verenler ülkedeki eğitim seviyesi en düşük en alt tabakadan olan insanlar. Cahile tabi ki cahil diyeceğiz yoksa cahil olduğunun nasıl farkına varacak? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts