Jump to content

PAPA FRANCiS


Recommended Posts

It is not necessary to believe in God to be a good person. In a way, the traditional. Notion of God is outdated. One can be spiritual but not religious. It is not necessary to go to church and give money for many, nature can be a church. Some of the best people in history do not believe in God, while some of the worst deeds were done in His name.

IYI BIR INSAN OLMAK ICIN TANRIYA INANMAYA GEREK YOKTUR

ASLINA BAKARSANIZ GELENEKSEL TANRI KAVRAMI ARTIK GUNCELLIGINI YITIRMISTIR

BIR INSAN RUHSAL OLABILIR AMA DINDAR OLMAK ZORUNDA DEGILDIR

KILISEYE GITMENIZE VE KILISEYE PARA VERMENIZE GEREK YOK BAZILARI ICIN DOGA NIN KENDISI KILISEDIR

TARIHDEKI BIR COK IYILIK YAPAN INSAN TANRIYA INANMIYORDU,

BIR COK BUYUK KOTULUKLER DE TANRI ADINA YAPILMISTIR

PAPA FRANCIS

papa francis'i seviyorum ! guzel adam ✌

Link to post
Sitelerde Paylaş

Seviyorsan git konuş panpa.

Ulan ne çabuk gaza geliyorsunuz ya. Adam skim hıyar diyor, tuzu kapıp peşinden koşmuşsun hemen.

Söylediklerinde samimi ise o komik kıyafetleri giymeyi bıraksın, adam gibi bir işe girip namusu ile para kazanmaya başlasın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaten sosyal medyada dolaşan ve Papa Françis'e atfedilen bu alıntının hiçbir kaynağı yok. Papa Françis'in şu vaazında geçen cümlelerin yanlış yorumlanmış hali olduğu söyleniyor: "Rabb, Mesihin Kanıyla hepimizi günah borçlarımızdan kurtarmıştır. Sadece Katolikleri değil, herkesi! Hatta ateistleri bile. Ve bu kan bizi Tanrının birinci sınıf çocukları yapmıştır. Ve hepimizin iyilik yapmak gibi bir görevi var. Ve herkesin iyilik yapmasına yönelik bu buyruk, bence barış yönünde güzel bir yoldur. İyilikte bulunarak birbirimizi karşılamalıyız." Yani Hristiyanlık'taki kefaret inancına bir atıf var.

tarihinde Tasvir-i Efkar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Robespierre efendi, papa Francisin tek begendigim soylemi bu degil.onlarca var! tuzluk hiyar benzetmeni sana iade ediyorum.terbiyesiz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Robespierre efendi, papa Francisin tek begendigim soylemi bu degil.onlarca var! tuzluk hiyar benzetmeni sana iade ediyorum.terbiyesiz

Adam public relation yapıyor, sen de yiyorsun. Yüzüne söylediğimizde de alınıyorsun. Ulan dünyanın en karanlık ve esrarengiz örgütü olan Vatikan'ın şefinden bahsediyoruz.

Sizin gibilerin ideolojisi nedir diye düşünüyordum sanırım buldum. Minnoşizm! Çizgi film karakteri gibisiniz. Yüzünüze gülüp yanağınızı okşayanın kimliğini falan unutup peşine takılıyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...