Jump to content

Türbanlı hakim.


Recommended Posts

Bu perinçekçiler de yatıyor chp kalkıyor chp.

AKPliler tabii ki ülkede muhalefet sorunu var diyecek, kendi partileri baştayken iktidar sorunu var demeyecekler ya!

Şu AKPlilerle söylem birliği yapmayın. Ezik görünüyorsunuz.

Niye?Yalan mı bu söz?

Eğer bu ülkede muhalefet sorunu yoksa,muhalefet neden iktidar olamıyor?

Chp'liler ''bizim partinin bir halt yapası yok,bari Hdp'ye verelim de akp tek başına iktidar olamasın'' demediler mi?

Aynı şekilde Mhp'liler ''şey ederim böyle partiyi'' deyip Akp'ye vermediler mi?

Aynı şekilde Hdp'liler ''istikrar'' veya başka sözlerle Akp'ye kaymadılar mı?

Tablo ortada..Ezikler ortada..Koltuk derdinde olanlar ortada..Herşey ortada..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 41
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bu kadınlar zavallı filan değil güzel arkadaşım.

Kadınlar erkeklerden daha güçlüdür, yaptırımları da daha fazladır. İslam savaşçısı kadınlar bu özelliklerini İslam satmak ve yaymak için kullanır, kendilerini dine adarlar. Toplumları dönüştürenler kadınlardır. Bir toplumu dönüştürmek istediğinizde kadınları ele geçirin yeter. Tayip kadınları ele geçirmeyi becerdi ve durum bu.

AKP, canla başla gece gündüz demeden, parti içinde aktif rol üstlenmiş, dava ruhuna sahip kadınlar sayesinde 14 yıldır iktidar olmayı başarmış bir parti... Noktasından virgülüne kadar yazılanların tamamına katılmamak elde değil...

Tayyip ise başörtüsünden, Rabialardan, yani madur edebiyatı üzerinden kitleleri yöneten, oy toplayan bir siyasetçi. Türkiye'de türban tabudur, en hassas konudur; türban üzerine oynarsanız kaybedersiniz, yenilgi sebebi açıkça budur, şunu artık idrak edin.

Türkiye'deki türbanlı kadın ile Afganistan'daki türbanlı kadın tamamen farklı yaşam standartlarına sahipler... Türkiye'deki türbanlıya İran'ı, Arabistan'ı ya da islam'ın yaşandığı başka bir şeriat ülkesini işaret ederek, gösterdiğiniz çelişkiler üzerinden bonus topladığınızı falan mı sanıyorsunuz? Türban üniversitelerde, hastanelerde, kamuda vs. bu kadar önemsenip tartışma konusu edilmeseydi, AKP en iğrenç siyaset malzemesini, dolayısı ile en güçlü silahını kaybetmiş olacaktı.

AKP'den kurtulmanın yolu şu aşamadan sonra türban üzerinden muhalefet yapılmaması ve türbanlılarla aynı safta yer almaktan da gocunulmamasından geçiyor. Kapalı hakim, doktor, öğretmen vb. eleştirenler öncelikle bunu anlasınlar bir zahmet. T.C'nin first ladyleri bile türbanlıyken, ülkedeki hakimlerinin türbanlı oluşuna şaşmanın ne kadar komik bir refleks olduğunu artık görmeniz gerekiyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Psikanaliz ha :D

Ya bırakın bu kişisel konuları..Yanlış bir şey yazıyorsam,yazdıklarıma itiraz edin de yazışalım..Yok ki itiraz edecek birisi..Anca kişisel mesajlar filan..

Türk ateist,bu ülkeyi seven birisi,bu ülkedeki herşeyi sonuna kadar eleştiren kişidir..Salt Akp karşıtlığı muhalif olmanıza veya vatansever olmanıza yetmez..Ben bu ülkedeki herşeyi eleştiririm..Hem de öyle böyle değil..Çünkü ülkenin içinde bulunduğu durumdan haberdarım..

Mesela ne demişim?

''Chp Atatürk'ün götünü yalıyor..''

Bu cümleme itiraz mı ediyorsun,yoksa üslubumdan mı rahatsızsın?

Devam ediyim..Hdp Öcalan'ınkini,Akp Muhammed'inkini,Mhp Türkeş'inki yalıyor..Bunların alayı vatan haini namussuzlar..Alayı..

Ettiğin laflar provokatörce..Korkaklık,islamdan kalma filan..Bunu sadece sen değil,forumdaki insanların geneli yapıyor..Hoşuna gitmeyen mesajda,anında kişisele dönüyorsunuz..Hoşuna gitmiyorsa okuma,ya da şikayet et..

30 kişi sahte içkiden öldü..Haberin var mı bundan?

Bu ülkedeki herşeyi afedersin..Anlıyor musun?

Chp'yi eleştiriyorum,yerin dibine sokuyorum diye benimle laf dalaşına girmeyin..Açın haber sitelerini de,bakın ne oluyor ülkede..

Bu hakim o türbanı nasıl taktı?

Özellikle Chp ve Mhp sayesinde taktı..Ne diyor muhafazakar hırsızlar?

''Bu ülkede muhalefet sorunu var..''

13 yıldır haklı oldukları tek konu bu..Ettikleri tek doğru cümle bu..

Bu ülkede muhalefet olmadığı için bu hakim türban takabiliyor..

Nolan, saçma sapan şeyler söyleyip duruyorsun ama sesin çok çıkıyor. Başlığa hemen damlamış ve konu dışına çıkıp klasik CHP düşmanlığını sıkıştırıvermişsin.

Sana psikanaliz falan yapmadım ama yapabilirim, bilesin. Ben sadece AKP dururken neden 7/24 muhalefetle uğraştığını kısaca yazdım. Senin gibi binlerce insan bunu yapıyor, sen tek değilsin. Evet, nedeni korkaklık, eziklik, ezilmişlik, aşağılık kompleksi vb. İslam kalıntısı bir dolu şey... Ama diyorum ya, sen yalnız değilsin, senin bir yığın insan muhalefeti suçlamak için hazır kıta bekliyor ve iyi bir şey yaptığını sanıyor.

Başka bir partiyi savunuyorsan bunu CHP'ye saldırarak onu itibarsızlaştırma yöntemi üzerinden yapma. Açıkça, dürüstçe yap, alakalı alakasız her konuda amanın da CHP diye ortalara fırlama. Bir dahakine raporlarım da tabii, neden raporlamayayım?

Ama kendi gerçeğini de nasıl göründüğünü de bil. Ortalıklarda pek insan kalmadığı için öyle rahat rahat sıkmışsın ama bu da bizi sıktı be Nolan...

Benim ne seninle ne de başkasıyla kişisel bir sıkıntım olmaz. Tartışmaları kişiselleştirmekten hiç hoşlanmadığım gibi, pek yapmam da. Ama sen çok fazla kendinle ilgilisin, biraz da ilgi açı birisin ve eleştiriyi-analizi hemen saldırı olarak adlandırıp kişilleştirmekle suçluyorsun. Kişiselleştirmeyi de pek iyi beceririm, yeter ki isteyeyim ama inan hoşlanmıyorum, ayrıca seni de kalemim olarak görmüyorum.

Politik düşüncelerin de analizlerin de sığ. Derinliksiz. Bu kadarını söyleyebilirim sadece.

Edit: Nolan bu iletimi okuduktan sonra (yarın mesela) bu ileti de dahil olmak üzere konuyla ilgisiz tüm iletileri raporlayacağım.

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Türbanlı hakim sıradan bir mahkeme hakimiymiş; sulh ceza.

Düşünsenize; ağır ceza hakimi olan üç tane türbanlı hakim olduğunu.

Siz de karşısına...sahi bu konuda espri yapacak yerlerim ağrıdı be ....

"Eeee...sayın hakimelerim, sizi görünce..."

neyse ya:))))

Link to post
Sitelerde Paylaş

Niye?Yalan mı bu söz?

Eğer bu ülkede muhalefet sorunu yoksa,muhalefet neden iktidar olamıyor?

Chp'liler ''bizim partinin bir halt yapası yok,bari Hdp'ye verelim de akp tek başına iktidar olamasın'' demediler mi?

Aynı şekilde Mhp'liler ''şey ederim böyle partiyi'' deyip Akp'ye vermediler mi?

Aynı şekilde Hdp'liler ''istikrar'' veya başka sözlerle Akp'ye kaymadılar mı?

Tablo ortada..Ezikler ortada..Koltuk derdinde olanlar ortada..Herşey ortada..

Muhalefet sorunu varsa neden bunlara alternatif başka bir muhalefet partisi oluşmuyor?

Barajın altındakiler barajı tehdit etmeyi bırak, hazine yardımı alacak kadar oy bile çıkaramıyor. Yine de sizin perinçek her seçim öncesi CNNTürke falan çıkar ve "barajı geçicek misiniz" diye sorulduğunda "evet kesinlikle geçiyoruz" der yüzünü bile kızartmadan.

Neyse onu yine geçtim. Muhalefetin ne medyası var, ne altında akpnin sahip olduğu devlet imkanları var. Ne de din gibi seçmeni far görmüş tavşana çeviren bir silahları var. AKP seçmeni partisine hesap sormuyor, üstlerinden ne duyarsa onu tekrarlıyorlar. CHP-MHP seçmeni parti politikalarına kafası yatmazsa oy vermeye bile gitmiyor. Sen bu üçünü aynı sınava tabi tutup niye ikisi başarılı olmuyor diye soruyorsun. Kalkıyor neden iktidar olamıyorlar diyorsun, ana muhalefet liderine hükümet kurma görevi vermeyen cumhurbaşkanı olacak adama toz bile kondurmuyorsun.

Aman işte cehape bunu yaptı da mhp bunu yaptı da. E iyi de hırsızın hiç mi suçu yok diye sorulur yani. Zaten senin yakında "AKP onüç senede duble yol yaptı marmaray yaptı yerli uçak araba yaptı cehape hedape ne yaptııığğ" gibi bir şeyler yazman da yakındır. Gidişat onu gösteriyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yok be yahu. Kendisi türbanlı, tarih boyunca görülmemiş bir şeyi icraa ediyor. Bakın dünya hukuk tarihine; hangi "dinden bağımsız" hakim cübbe yerine türban giyer. Yıl 2015.

Cübbe hakim için tarafsızlık anlamına gelir ve herkes hakimini giydiği geleneksel cübbeyi giyemez.

Bu hatun da böyle bir cübbenin başına türban koymuş. Neden? Dünyaya ve dünya tarihine bizi rezil etmek için.

Bu fotoğrafı gören bin yıl sonrası öğrenciler için iyi malzeme.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eger tamamen Laik Anayasaya bagli ve tarafsiz bir sekilde seküler degerlere sahip cikarak isini yapiyorsa tamam diyecegimde müslümanlarda bu malesef genelde böyle olmuyor.

sana en güzel cevabı rte veriyor

[VIDEO]

[/VIDEO]

yani bu bu türbanlı hatun müslümansa laik olması mümkün değil, laik değilse de o görevi yapması her seküler ülkede suç , komedi :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben sadece AKP dururken neden 7/24 muhalefetle uğraştığını kısaca yazdım.

Şu anda kapalı olan bir forumda,tıpkı burada yaptığım gibi birşeyler yazıyordum..Akp'ye edilecek en ağır lafları edenlerden biriydim..Gezi başladı..Forumda bir hareket oldu tabi..Benim gibi düşünen bazı yazarlar,Gezi'ye katıldı..Ben bu arkadaşlara yapmayın dedim..Forumda insanlar şaşırdı tabi bana..''Ulan herif hem Akp'ye saydırıyor,hem de sokağa çıkmayın'' diyor diye söylendiler..Haklılar ama birşeyi unutuyorlar..Ben dedim ki o zaman..Bunlar sizi sokakta kurşuna dizer ve bunu da zevkle yaparlar dedim..Eğer muhalefet edecekseniz,bunu başka türlü yapmanız lazım diye de ekledim..Tabi anlatamadım derdimi ve aynen dediğim gibi de oldu..Gezi'de insanları öldüren polislere ikramiye verildi..

Anlıyor musun?

..........

Aman işte cehape bunu yaptı da mhp bunu yaptı da. E iyi de hırsızın hiç mi suçu yok diye sorulur yani. Zaten senin yakında "AKP onüç senede duble yol yaptı marmaray yaptı yerli uçak araba yaptı cehape hedape ne yaptııığğ" gibi bir şeyler yazman da yakındır. Gidişat onu gösteriyor.

Bu akplilerin ölüsünü afedersin..

Seçimden önce kızın biri kapıma gelmiş,size başbakanımızdan selam getirdik dedi..Başörtülü bir kız tabi..Elinde bir gül filan..Almayayım sağol dedim..Niye dedi..Baktım şöyle bir kıza..Hırsızlar dedim..Peki dedi,döndü ve gitti..

Ben Akp'yi niye yıkamadı bu muhalefet diye deliriyorum,siz beni akpli olmakla suçluyorsunuz..Tam chp seçmeni,tammmm :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu anda kapalı olan bir forumda,tıpkı burada yaptığım gibi birşeyler yazıyordum..Akp'ye edilecek en ağır lafları edenlerden biriydim..Gezi başladı..Forumda bir hareket oldu tabi..Benim gibi düşünen bazı yazarlar,Gezi'ye katıldı..Ben bu arkadaşlara yapmayın dedim..Forumda insanlar şaşırdı tabi bana..''Ulan herif hem Akp'ye saydırıyor,hem de sokağa çıkmayın'' diyor diye söylendiler..Haklılar ama birşeyi unutuyorlar..Ben dedim ki o zaman..Bunlar sizi sokakta kurşuna dizer ve bunu da zevkle yaparlar dedim..Eğer muhalefet edecekseniz,bunu başka türlü yapmanız lazım diye de ekledim..Tabi anlatamadım derdimi ve aynen dediğim gibi de oldu..Gezi'de insanları öldüren polislere ikramiye verildi..

Anlıyor musun?

Bu akplilerin ölüsünü afedersin..

Seçimden önce kızın biri kapıma gelmiş,size başbakanımızdan selam getirdik dedi..Başörtülü bir kız tabi..Elinde bir gül filan..Almayayım sağol dedim..Niye dedi..Baktım şöyle bir kıza..Hırsızlar dedim..Peki dedi,döndü ve gitti..

Ben Akp'yi niye yıkamadı bu muhalefet diye deliriyorum,siz beni akpli olmakla suçluyorsunuz..Tam chp seçmeni,tammmm :D

egeden ev almayı düşünüyorum. Ülke geleceği belli sayın democrisanla konuşmuştuk konuyu. Ben hala ülkeyi üçe bölme taraftarıyım.
Link to post
Sitelerde Paylaş

egeden ev almayı düşünüyorum. Ülke geleceği belli sayın democrisanla konuşmuştuk konuyu. Ben hala ülkeyi üçe bölme taraftarıyım.

Türkiye'de en fazla kitap okuyan batı kesimi,laik ve geneli Chp'ye oy veriyor..Doğu ve güneydoğu ise tamamen feodalizme/cehalete/yoksulluğa mahkum durumda ve Hdp'ye oy veriyor..Geri kalan yerlerde Akp'ye oy veriyor..

Ülke zaten 3'e bölünmüş durumda..Hele doğu bölgesi tamamen diğer kesimlerden kopuk durumda..

Bu ülkeyi bu psikolojiyle,bu cehaletle Akp yönetemez..Zaten 13 senedir yönetmiyorlar ülkeyi,idare ediyorlar..Eğer 4 sene daha Akp başımızda kalacaksa,Gezi benzeri olayların patlak vermesi veya doğuda ayaklanmaların çıkması %100 kesin..

Tayyip'in psikolojisi bozuk..Herif kendi kendini yönetemezken,koca ülkeyi nasıl yönetsin..

tarihinde NOLAN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu anda kapalı olan bir forumda,tıpkı burada yaptığım gibi birşeyler yazıyordum..Akp'ye edilecek en ağır lafları edenlerden biriydim..Gezi başladı..Forumda bir hareket oldu tabi..Benim gibi düşünen bazı yazarlar,Gezi'ye katıldı..Ben bu arkadaşlara yapmayın dedim..Forumda insanlar şaşırdı tabi bana..''Ulan herif hem Akp'ye saydırıyor,hem de sokağa çıkmayın'' diyor diye söylendiler..Haklılar ama birşeyi unutuyorlar..Ben dedim ki o zaman..Bunlar sizi sokakta kurşuna dizer ve bunu da zevkle yaparlar dedim..Eğer muhalefet edecekseniz,bunu başka türlü yapmanız lazım diye de ekledim..Tabi anlatamadım derdimi ve aynen dediğim gibi de oldu..Gezi'de insanları öldüren polislere ikramiye verildi..

Anlıyor musun?

Anlıyorum tabii, anlamaz olur muyum?

Sen böyle internette takılıp muhalefet edelim, kendimize yarattığımız güvenli alanlardan dışarı çıkmayalım, bu Tayyip'in gözü döndüğü için başımıza bir iş gelmesin diyosun...

Biz bunu hiç düşünemedik nedense... Salak mıyız, canımızı yolda mı bulduk nedir?..

Bu akplilerin ölüsünü afedersin..

Seçimden önce kızın biri kapıma gelmiş,size başbakanımızdan selam getirdik dedi..Başörtülü bir kız tabi..Elinde bir gül filan..Almayayım sağol dedim..Niye dedi..Baktım şöyle bir kıza..Hırsızlar dedim..Peki dedi,döndü ve gitti..

Ben Akp'yi niye yıkamadı bu muhalefet diye deliriyorum,siz beni akpli olmakla suçluyorsunuz..Tam chp seçmeni,tammmm :D

Evet, elbette dolaylı olarak AKP için çalışıyorsun. Ben açıkça CHP üyesiyim, ona oy vermekle kalmayıp sandığıma da sahip çıkıyorum. Ama bütün bunları yaparken diğer muhalefet partilerine hiçbir laf etmiyorum. Neden?

Çünkü insanlar düşüncelerine uygun muhalif partilerden birine gitsin, mümkünse üye olsun, birlik olsun, partisine sahip çıksın ki muhalefet hep birlikte güçlensin. Kendi partimi savunurken zavallı muhalefet partilerini değil, AKP denen hırsız ve katiller çetesini hedef alıyorum.

Sen daha oy verdiğinin partinin adını söylemeye ve onu savunmaya cesaret edemiyor, arka yollardan dolaşıp CHP'yle uğraşıyorsun. Daha da önemlisi, bulduğun her fırsatta muhalefeti suçlayarak yenilgiyi çoktan içselleştirmiş olduğunu, rakibinin sarsılmaz gücünü en baştan kabullendiğini ifade ediyorsun. En kötüsü de bu zararlı düşünce hislerini burada ısrarla yaymaya çalışıyorsun.

Birde hiç çekinmeden-utanmadan Atatürkçüyüm filan dersin...

Link to post
Sitelerde Paylaş

........

Sen daha oy verdiğinin partinin adını söylemeye ve onu savunmaya cesaret edemiyor, arka yollardan dolaşıp CHP'yle uğraşıyorsun.

Evet,Vatan partisine oy veriyorum ama vermeyebilirim de..Doğu Perinçek'i aşağıladığım mesajları görmemişsin sen..Ben kişiye değil,partiye oy veriyorum..Sizin gibi chpliler,ne kişiye oy veriyorlar,ne de partiye..Siz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz..Sonra da ''niye akpliler takım tutar gibi parti tutarlar?'' diye düşünüp duruyorsunuz..!

Link to post
Sitelerde Paylaş

AKP liler hemen şu savunmayı yapıyorlar:

Türbanlı CHP li yokmu? Varsa o zaman Türban siyasi bir sembol değildir!Ya nedir? Dini sembol! Onada Kurucu irade olan CHP dahi ses çıkarmadığına göre?

Bakın ben dahi Vatan partisini benimsiyorum.Ama seçimlerde verdiğim oy boşa gitmesin diye CHP ye veriyorum.Yalnız CHP ninde kendisini düzeltmesi şarttır!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evet,Vatan partisine oy veriyorum ama vermeyebilirim de..Doğu Perinçek'i aşağıladığım mesajları görmemişsin sen..Ben kişiye değil,partiye oy veriyorum..Sizin gibi chpliler,ne kişiye oy veriyorlar,ne de partiye..Siz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz..Sonra da ''niye akpliler takım tutar gibi parti tutarlar?'' diye düşünüp duruyorsunuz..!

Kıvırma... Oy verdiğin partinin başkanını aşağılamak marifet mi? Kafanda var mı senin?

Ben Perinçek'i günahım kadar sevmem ama ağzımı açıp da tek laf etmiş değilimdir. Niye aşağılayayım? Akıllı adam muhalefetle değil, esas aşağılık olan iktidarla uğraşır ve tüm muhalifleri birden destekler.

Muhalefete saydırıp aşağılamayı marifet sanman da İslam'dan kalıntı, kendine güvensizlik, esasen kendini aşağılamak... Sana bunu uzun uzun açıklarım da anlamazsın. Tayyip durmadan kazanıyor ya, zaten muhalefet başarısızdı deyip ne kadar süper olduğunuzu filan göstermek de hoşunuza gidiyor.

Acayip kişiliksizsin NOLAN. Vatan Paritisi'ne oy vermekten bile bir tür utanıyor, ben bir CHP'li olarak o partiyi ve oy vermeni eleştiririm diye Perinçek'i aşağılamak ve "oy vermeyebilirim de" diyerek bir tür önlem alıyorsun. Sen daha yaptığın basit şeyi savunamıyorsun. Verdiğin oyu savunamıyorsun be. Namusunu korumaktan acizsin... Üstelik ben "AKP'ye vermeyin de nereye verirseniz verin, mutlaka politik görüşünüze yakın bir başka parti vardır, yeter ki sandığa gidin" diyen ve CHP dışındaki muhalif partilerle asla uğraşmayan biri olmadığımı defalarca belirtmişken. Benim gibi birine karşı bile kendini savunamıyorsun.

"Sizin gibi chpliler,ne kişiye oy veriyorlar,ne de partiye.."

Neye oy veriyormuşuz acaba? Bu lafı anlayan beri gelsin...

Yemin ederim AKP'ye oy veren o kemik kitle kadar kafan var senin. Aklın fikrin çiş yarışı...

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Acayip kişiliksizsin NOLAN.

Ben oy verdiğim partinin başındaki adamı aşağılarım..Sonra gider,oy da veririm..Bak ne yazmışım;

http://www.ateistforum.org/index.php/topic/61134-ynsanlykhzmuhammedin-silahyna-cok-they-borcludur/

Bu yazıyı yazan ben,son iki seçimde vatan partisine oy veren de ben..Ben partiye oy veriyorum,partinin başındaki adama değil..Doğu Perinçek'in ateist olmasını filan istemiyorum..Tek istediğim dik durması ve bunu da yapıyor..Muhammed konusunda yanılıyor diye,Doğu Perinçek'in başındaki partiden vazgeçecek değilim..Vatan partisinden anacak şöyle vazgeçebilirim..Eğer bu parti Atatürk düşmanı birilerini partiye sokarsa veya bu minvalde laflar ederse,o zaman vazgeçerim bu partiden..

Bugün Chp Ekmel hamlesi yanlıştı,çarşaf açılımı yanlıştı,müftüleri/bölücüleri partiye sokmamız yanlıştı derse ve bu yönde atımlar atarsa ve dediğim gibi Vatan partisi de ciddi yanlışlar yaparsa,tabi ki Chp'ye oy verebilirim..Chp'nin parti politikası çok kötü..Chp yönetilmiyor..Chp emperyalizme hizmet eden bir parti görünümünde..Chp'ye oy veren kitle,Akp'ye oy veren kitleden farksız..Sorgusuz sualsiz partiye oy veriyor insanlar..Takım tutar gibi parti tutuluyor..Partide ne olursa olsun,partiden vazgeçmiyor insanlar..Bu yüzden bir adım ileri gidemiyor parti..

Senin dediğin şu..Gelin hep beraber dağdaki teröristleri yok edelim ve terör belasından kurtulalım..Aynı akpliler gibi düşünüyorsun..Sığsın,sığ..

Dağdaki pkklıları yok etmenin yolu,şehirdeki hamlelere bağlıdır..Buna kafan basmıyor..

Akp'yi yok etmenin yolu,muhalefetteki hamlelere bağlıdır..Anlıyor musun?

Akp'yi yok etmek istiyorsan,Akp'nin istediği şeyi yapmıyacaksın..Yani Akp'ye yüklenmeyeceksin..Kendi içinde reform/revizyon yapacaksın..Kendi düzeltmezsen,her seçimde Tayyip kazanır..Hep de böyle oluyor zaten..Bir dört sene daha gitti..Chp ne zaman iktidar olacak?3125 yılında mı :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eleştiriden anladığın aşağılamak, en iyi ihtimalle suçlamak. Perinçek'i aşağılıyormuş da, bilmem ne de...

Adamın ateist olup olmaması, Muhammed konusunda yanılması filan kimin umurunda? Ateist olmak veya ateizm nereden çıktı şimdi? Kafan iyi mi?

Bunlar senin referansların. Benim değil. Bahsettiğine göre oy önemsiyorsun zira ben bin sene düşünsem aklıma gelmez.

Senin dediğin şu..Gelin hep beraber dağdaki teröristleri yok edelim ve terör belasından kurtulalım..Aynı akpliler gibi düşünüyorsun..Sığsın,sığ..

Dağdaki pkklıları yok etmenin yolu,şehirdeki hamlelere bağlıdır..Buna kafan basmıyor..

Ben bunları nerede söyledim? Sen sarhoş filan mısın? Benim adıma düşünüp de yanıtlaman, üstelik de o kendi verdiğin o yanıt üzerinden saldırman filan hiç normal değil.

CHP'ye oy veren kitle bu ülkenin, M. Kemal devrimlerinin ve cumhuriyetin yüz akıdır, gururdur.

Senin gibi kafası karışık, ne dediğini bilmeyen yarı şizofrenik biri kalkıp da AKP'ye oy veren kitleyle bir tutmuş, aşağılamış... ...ne gam...

Partiyi ve parti stratejisini eleştirmek başka, 30 milyona yakın ne istediğini ve yaptığını iyi bilen kitleye hakaret etmek başka.

Haddini bil, kendine gel. Kaldı ki sen CHP'nin stratejilerini eleştirebilecek akla da donanıma da sahip değilsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...