kedibitiii 0 Oluşturuldu: Kasım 7, 2015 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 7, 2015 Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP karşıtlarından da oy alabiliriz düşüncesiyle geniş cepheli bir strateji uyguladı. Tutmadı. Bazı kişi ve gruplarda (dinci, sağcı, solcu) CHP düşmanlığı o boyutlarda ki demokrasiden bahseden MHP bile parti olarak CHP gavur partisi dedi. CHP düşmanlığı özellikle son yıllarda Atatürk düşmanlığı da körüklenerek büyük boyutlara ulaştı. Bu Türk, Ata, TC düşmanlarının yobaz olanların oranı % 20'leri, yararcı, kişiliksiz yalakalarla birlikte % 30'ları buldu. Konya'da Van'da kaçak kuran kursunda çıkan yakında insan kusuru olduğu halde savcı şikayet yok diye soruşturma açmadı, evlatları cayır cayır yanarak ölen 40-50 ebeveynden de tek kişi şikayetçi olmadı. CHP bunlara birer apartman (daire değil) birer de mercedes, helikopter verse onlardan tek oy alamaz. Ben, seçime 2 ay kala kongre isteyen bilim ve gerçeklerden uzak bazı solcuların yaklaşımına da kızarak o kısa süre için yapacak başka hiç bir şey yok diye seçim ortamında CHP eleştirilerine hep karşı çıktım. Ama şimdi zaman var. CHP kurucu partidir, Atatürk'ün partisidir; misyonunu tamamlamıştır; KESİNLİKLE kapatılıp tarihe mal edilmelidir. CHP düşmanlığı söylemleri kılişeleşti. Düşmanlarının önemli bir silahı da ellerinden alınmış olur. Marksizmin felsefesini anlamamış cahil ve yobaz Marksistlerden, ayakkabıları Sümerbank yapsın diyen yobaz Atatürkçülerden ve dincilikten arınık, Avrupa, İskandinavya örneklerinde olduğu gibi hukuka, laikliğe, insan haklarına, doğaya saygılı liberal ağırlıklı yeni bir sosyalist parti kurulmalıdır. Bu partinin adında halk, demokrasi, sosyalist vb sözcükler de olmamalı. İnsan hakları partisi, benim partim, sevgi partisi, özel gibi binlerce öneriden birisi seçilmelidir. Link to post Sitelerde Paylaş
ateistdusunce 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Komik Link to post Sitelerde Paylaş
yeniçeri53 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Çok Uluslu büyük şirketlerden yardım görmeyen bir parti bu Ülkede seçim filan kazanamaz.Evet Reyi Halk verir.Ve Halkın çoğunluğuda yoksuldur.Ama O halkı az veya çok doyuran dolayısıylada yanında olan parti seçim kazanır.CHP MHP bunu yapamadıkları için Varoşlara inemediler.İnseler bile ne farkederdi.Kuru kuru kurbanın olam. Link to post Sitelerde Paylaş
ekremaktaş 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Yazıyı nereden alıntıladın, kaynak belirtir misin? Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Torunu 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Ülkenin kurtuluşu HEPAR'dadır. Tek Atatürkçü parti o. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi 4 sene sonraki seçimin galibi daha şimdiden belli Bayılıyorum bu ülkeye..Tam bir tımarhane..Tam bir üstü açık hayvanat bahçesi Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP karşıtlarından da oy alabiliriz düşüncesiyle geniş cepheli bir strateji uyguladı. Tutmadı. Bazı kişi ve gruplarda (dinci, sağcı, solcu) CHP düşmanlığı o boyutlarda ki demokrasiden bahseden MHP bile parti olarak CHP gavur partisi dedi. CHP düşmanlığı özellikle son yıllarda Atatürk düşmanlığı da körüklenerek büyük boyutlara ulaştı. Bu Türk, Ata, TC düşmanlarının yobaz olanların oranı % 20'leri, yararcı, kişiliksiz yalakalarla birlikte % 30'ları buldu. Konya'da Van'da kaçak kuran kursunda çıkan yakında insan kusuru olduğu halde savcı şikayet yok diye soruşturma açmadı, evlatları cayır cayır yanarak ölen 40-50 ebeveynden de tek kişi şikayetçi olmadı. CHP bunlara birer apartman (daire değil) birer de mercedes, helikopter verse onlardan tek oy alamaz. Ben, seçime 2 ay kala kongre isteyen bilim ve gerçeklerden uzak bazı solcuların yaklaşımına da kızarak o kısa süre için yapacak başka hiç bir şey yok diye seçim ortamında CHP eleştirilerine hep karşı çıktım. Ama şimdi zaman var. CHP kurucu partidir, Atatürk'ün partisidir; misyonunu tamamlamıştır; KESİNLİKLE kapatılıp tarihe mal edilmelidir. CHP düşmanlığı söylemleri kılişeleşti. Düşmanlarının önemli bir silahı da ellerinden alınmış olur. Marksizmin felsefesini anlamamış cahil ve yobaz Marksistlerden, ayakkabıları Sümerbank yapsın diyen yobaz Atatürkçülerden ve dincilikten arınık, Avrupa, İskandinavya örneklerinde olduğu gibi hukuka, laikliğe, insan haklarına, doğaya saygılı liberal ağırlıklı yeni bir sosyalist parti kurulmalıdır. Bu partinin adında halk, demokrasi, sosyalist vb sözcükler de olmamalı. İnsan hakları partisi, benim partim, sevgi partisi, özel gibi binlerce öneriden birisi seçilmelidir. Absürt bir yaklaşım..Türk çomarlarına,insan hakkı,laiklik,demokrasi ve sosyalizm mi diyeceksin?Senin parti binanı içindeki insanlarla yakarlar be! CHP değil Türkiye kapatılmalıdır.. Ama yine de çalışacağız umut tükenmez diyorum beklemedeyiz.. Link to post Sitelerde Paylaş
RandoM 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP karşıtlarından da oy alabiliriz düşüncesiyle geniş cepheli bir strateji uyguladı. Tutmadı. Bazı kişi ve gruplarda (dinci, sağcı, solcu) CHP düşmanlığı o boyutlarda ki demokrasiden bahseden MHP bile parti olarak CHP gavur partisi dedi. CHP düşmanlığı özellikle son yıllarda Atatürk düşmanlığı da körüklenerek büyük boyutlara ulaştı. Bu Türk, Ata, TC düşmanlarının yobaz olanların oranı % 20'leri, yararcı, kişiliksiz yalakalarla birlikte % 30'ları buldu. Konya'da Van'da kaçak kuran kursunda çıkan yakında insan kusuru olduğu halde savcı şikayet yok diye soruşturma açmadı, evlatları cayır cayır yanarak ölen 40-50 ebeveynden de tek kişi şikayetçi olmadı. CHP bunlara birer apartman (daire değil) birer de mercedes, helikopter verse onlardan tek oy alamaz. Ben, seçime 2 ay kala kongre isteyen bilim ve gerçeklerden uzak bazı solcuların yaklaşımına da kızarak o kısa süre için yapacak başka hiç bir şey yok diye seçim ortamında CHP eleştirilerine hep karşı çıktım. Ama şimdi zaman var. CHP kurucu partidir, Atatürk'ün partisidir; misyonunu tamamlamıştır; KESİNLİKLE kapatılıp tarihe mal edilmelidir. CHP düşmanlığı söylemleri kılişeleşti. Düşmanlarının önemli bir silahı da ellerinden alınmış olur. Marksizmin felsefesini anlamamış cahil ve yobaz Marksistlerden, ayakkabıları Sümerbank yapsın diyen yobaz Atatürkçülerden ve dincilikten arınık, Avrupa, İskandinavya örneklerinde olduğu gibi hukuka, laikliğe, insan haklarına, doğaya saygılı liberal ağırlıklı yeni bir sosyalist parti kurulmalıdır. Bu partinin adında halk, demokrasi, sosyalist vb sözcükler de olmamalı. İnsan hakları partisi, benim partim, sevgi partisi, özel gibi binlerce öneriden birisi seçilmelidir. Madem kustun; bize de kusmuk çerçevesinde midenden çıkanları düzenlemek düştü Hep diyorum; içtikten sonra kusacaksanız ona göre yiyin diye ))))))) Link to post Sitelerde Paylaş
Siyah_LotuS 0 Kasım 7, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 7, 2015 gönderildi Saçma bir yaklaşım, baya saçma. CHP sadece bir parti değil sembol durumunda, CHP'yi kapatmak sadece tek bir tarafın işine yarar oda laiklik ve Cumhuriyet karşıtı olan gruplara. CHP'nin şuan ki durumu parlak değil kabul ancak bu CHP kapatilmalıdır demek değildir! Kapatılması gereken bir parti varsa oda AKP ve onun arka plan destekcisi HDP'dir. Ha gerçi sende liberal ağırlıklı yeni parti demişsin zaten, tabi tabi liberal, çok severim liberalleri girdikleri kaba göre şekil alırlar, kendi aralarında uzlaştıkları tek konu Atatürk'ü eleştirmek yada yerden yere vurmak birde 2. Cumhuriyet denen saçma bir fikrin peşinden koşmak... 2. versiyon yobaz sürümü gibi birşey bu liberaller. CHP'nin içi temizlenir zamanla siz orasını Cumhuriyetci kesime bırakın, yıllardan beri Atatürk düşmanı ve Cumhuriyet karşıtı grupların istediği şeyi sırf CHP yanlış yolda ilerliyor diye hadi gelin kapatalım diye birşey olmaz. CHP'yi eleştirenler ilk önce AKP'nin arka bahçesi hâline dönen MHP'ye baksın. Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Kasım 8, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 8, 2015 gönderildi (düzenlendi) ayakkabıları Sümerbank yapsın diyen yobaz Atatürkçülerden ve dincilikten arınık, Avrupa, İskandinavya örneklerinde olduğu gibi hukuka, laikliğe, insan haklarına, doğaya saygılı liberal ağırlıklı yeni bir sosyalist parti kurulmalıdır. Bu partinin adında halk, demokrasi, sosyalist vb sözcükler de olmamalı. İnsan hakları partisi, benim partim, sevgi partisi, özel gibi binlerce öneriden birisi seçilmelidir. Senin istediğin parti gibi partiler var. Ama onlar hiç oy almıyor.Ayrıca o beğenmediğin Sümerbank ayakkabıları lastik kes denen acayip ayakkabıdan başka ayakkabı görmemiş olan insanlara ilk defa deri ayakkabı giyme imkanı sundu. Edebimi bozmayım diyorum ama harbiden kaşınıyorsun. Yobaz sensin o Sümerbank ayakkabıları da sana girsin! Kasım 8, 2015 tarihinde Robespierre tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Kasım 9, 2015 gönderildi Raporla Share Kasım 9, 2015 gönderildi "CHP KAPATILMALIDIR!" Bana bir tuzak gibi geliyor! CHP bi markadir, dikkata deger bir secmen potensiyali var! CHPden ayri bir cok sol görüslü parti cikti ve sonra yine yok oldu! CHP hala duruyor. CHPyi kapatmak Türkiye solunu bitirmektir, bence. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts