Jump to content

Tübitak evrim kitaplarının basımı ve satışını durdurdu.


Recommended Posts

Evrim safsatasına savaş açan TUBİTAK'a helal olsun! TÜBİTAK, bugüne kadar bastırıp yayınladığı kitaplardan manevi değerlere ters düşenleri piyasadan topluyor.
evrim-safsatasina-savas-acan-tubitaka-he
Eklenme: 25 Kasım 2015, 13:28 / Güncelleme: 25 Kasım 2015, 13:38
Bu haber 8.481 kez okundu
c2cc5f.jpg

TÜBİTAK yanlıştan geri dönüyor. TÜBİTAK, bugüne kadar bastırıp yayınladığı kitaplardan manevi değerlere ters düşenleri piyasadan topluyor.

‘YERLİLİK VE KÜLTÜREL UYUM’ KRİTERLERİ

Sayısı 50 bini bulan kitaplar Yayın Kurulu’nun ‘yerlilik ve kültürel uyum’kriterlerine göre incelenecek sakıncalı bulunursa imha edilecek.

TÜBİTAK, 17-25 Aralık operasyonunun ardından popüler bilim kitaplarıyla ilgili yeni bir çalışma başlattı. Kurumdaki geniş çaplı yeniden yapılanmayla birlikte popüler bilim kitaplarına ‘yerlilik ve kültürel uyum’ gibi iki kriter getirildi.

EVRİMLE İLGİLİ KİTAPLAR DENETİMDEN GEÇİRİLİYOR

TÜBİTAK Başkanı’nın talimatıyla 2014 yılında yeni bir yasal düzenlemeye gidilerek özellikle yabancı eserleri Yayın Kurulu’nun titizlikle incelemesi dönemi başladı. 50 bin kitabın toplatılması ve satışının durdurulmasıyla alevlenen tartışma da yeniden yapılanma kapsamında gerçekleşti. Buna göre özellikleçocuklara ve gençlere yönelik evrimle ilgili popüler bilim kitapları TÜBİTAK Yayın Kurulu’nun denetim ve incelemesinden geçiriliyor. Yerlilik ve kültürel uyum diye açıklanan iki kritere uymayan kitaplar için anında piyasadan toplatma kararı veriliyor. Yapılan incelemelerden geçemeyen kitaplar ise imha ediliyor. Alınan bilgiye göre 2015 yılında toplatılmasına karar verilen 50 bin kitabın akıbeti henüz belli olmadı. Yayın Kurulu’nun incelemelerinin ardından bu kitaplar sakıncalı bulunursa imha edilecek.

MANEVİ DEĞER İNCELEMESİ

Toplatıldığı için kamuoyunu ayağa kaldıran bu kitaplarda bir olumsuzluğa rastlanmazsa piyasaya yeniden sürülecek. Söz konusu uygulamanın bundan sonra da devam edeceğine dikkat çekilirken, iki kriter kapsamında Türk kültürüne ve manevi değerlere ters düşen kitapların piyasadan toplatılabileceği belirtiliyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yobazların evrim saplantısı, ABD'nin komünizm saplantısında da beter. "Okullarda çocuklarımıza dinsizlerin evrim palavrası öğretiliyor" diye bir taraflarını yırtarlar. 28 yaşındayım , ortaokulda Darwin'in evrim teorisine kitapta yarım sayfa ayırılmıştı. Sayfanın öbür yarısında da dinozor resmi vardı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kitap imhası nedir...

Yakında dine aykırı kitaplar toptan toplatılıp yaktırılırsa şaşırtmaz.

Bir sonraki adım da eğitim müfredatına

Biyoloji-- Allah yazan domates eklemek, pilot kalem ve mitoz bölünme gibi konular.

Fizik-- Newton bir kafirdir Yer çekmez Allah çeker diyerek Newton birim kuvveti yerine ''A'' kullanmak

Kimya--Şuursuz atomları ilk parçalayan şeyh efendilerimizdir. Mol yerine Molla kullanılması gerekir. 1 Molla 6.022..1023 imanlı molekül içerir.

yeter ki manevi değerlerimize uysun , uymadıysa bilimin dötüne koyulsun.

tarihinde Fellix tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"Fizik kuvvetleri" demek de manevi değerlerimize aykırı. "İlahi kuvvetler" olarak değiştirilsin. "Yağmur yağıyor" demek manevi değerlerimize aykırı. Tabiata kendi başına kuvvet izafe etmek şirktir. "Yağmur yağdırılıyor" diye değiştirilsin. Fiiller edilgen hale getirilsin. Yakında böyle revizyonlar da yapılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Terörle mücadele nasıl olur?

Bunu sadece bilimle yapabilirsiniz..

Türkiye'deki akitler bilime savaş açtıklarına göre,aslında feryat ettikleri gibi terörle mücadele etmiyorlar,bilakis teröre zemin hazırlıyorlar..

Afganistan'da bilim yok ama terör var..Irak'ta bilim yok ama terör var..Türkiye'de bilim yok ama terör var..Tipik bir ortadoğu ülkesiyiz..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evrim kitaplarını yasaklayınca evrim teorisi çürütülüyor işte:)

Bunların kafası bu..Bu çağda bu kafa..Gerçekten yazık bu ülkeye..15-20 yıl sonra Afrika ülkeleri seviyesinde olmamamız imkansız!

Türkiye,bu islamcıların eline bırakılmayacaktı!

Yazık oldu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...