Jump to content

Yorumsuz..


Recommended Posts

Nasıl bir bataklık,Nasıl bir vahşet!

Allah'ın İslamı bu işte..

Tek derdimizde islam diyorlar ya..

Biraz yorum yaptım kusura bakmayın..

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=709339432498954&id=327775517322016&refsrc=http%3A%2F%2Feksisozluk.com%2Fisidin-mahkum-ettigi-kizini-taslayan-baba--4979965&_rdr

Link to post
Sitelerde Paylaş

Din ne güzel ya, kafa kes, köle al sat, yağmala, hırsızlık yap, kendinden olmayanı katlet, taşla, seni eleştiren oldumu inancıma küfrediyor deyip saldır, ona buna iman pazarla, tarikat oluşturup paraları cukkala, siyaset yapıp elinde kuranla oy topla vb.

Ondan sonra tepki geldimi, gerçek islam bu değil, kuranı okusalar böyle olmazlar deyip işin içinden sıyrıl...

Hay ben bunların zihniyetine... Yazmaya değmezler neyse.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hatırladığım kadarıyla ilk taşı zaten aileden birinin, varsa en önce babanın veya abinin atması beklenir. Bunlar da geleneğe uygun davranmış ve ilk taşı babaya attırmışlar. Namusunu temizlemiş...

Kadınları, elleri ve kollarını da toprağa sıkı sıkı gömerek, başına veya yüzüne bir şey geldiğinde hemen elini kolunu kullanıp kendini koruma refleksini göstermesini de engelleyerek öldürüyorlar. Bu refleksi kullanmasına izin verseler de kadın kendisine atılan taşlardan nereye kadar korunacak zaten, ne işe yarayacak... Yine ölecek... Ama hiç değilse o basit kendini/kafasını korumaya çalışma refleksini göstererek mücadele etmiş olacak ve bir süre sonra duruma alışacak, vazgeçip kendini ölüme terkedecek. Buna bile izin vermiyorlar ve bu bana recmin kendisi kadar vahşice, adice, acımasızca geliyor.

Keşke vaktiyle peygamber belledikleri adam da daha önceki peygamberlerden biri olan İsa gibi "İlk taşı günahsız olanınız atsın" gibi laf etseymiş de bu lanet gelenek sürmeseymiş.

Oysa tam da tersini yapıp Muhammed'in de recm törenine katılıp taş attığı, Kur'anda aslında recm ayetinin bulunup sonradan yok olduğu yazılır ve hadislere ayet muamelesi yapan Araplar bu rezil geleneği ısrarla sürdürür.

İslam vahşetten beslenen bir din. Recm, adeta parti havasında geçiyor, taş atmak için sıraya geçenler kadını şehvet içinde öldürüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslama uygun şekilde taşlamışlar. Hadisler recm cezasını onaylar.

Bekar bekarla zina yapmışsa cezası yüz sopa ve bir yıl sürgündür. Dul dulla zina yaparsa yüz sopa ve recm'dir.
Müslim, Hudud 13, 1690; Ebu Davud, Hudud 23, 4415; Tirmizi, Hudud 8,1434

Hz. Ali (ra), kadını recmettiği zaman onu perşembe günü dövdü, cuma günü de recmetti. Ve şunu söyledi: "Ona Kitabullah(ın hükmü) ile dövdüm, Resulullah (sav)`ın sünneti ile de recm tatbik ettim."
Buhari, Hudud 21

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...