Jump to content

Halüsinasyonlar görüyorum.


Recommended Posts

Dün gece en son tripofobiyi araştırmıştım ve uyumak için lambayı kapattım. Gözlerim kapalı hayallere dalarken, yanlışlıkla ürkütücü, siyah devasa gözleri olan, her yerinde delikler bulunan bir kadın hayal ettim. Çok rahatsız edici bir görüntüydü ve zihnimden atmaya çalıştım. Ben unutmaya çalıştıkça daha derinlere işledi. Bir an, o kadının dibimde kafasını bana uzatmış baktığı hissine kapıldım. Ne kadar gerçek olmadığını bilsemde 5-10 saniye sonra dayanamadım ve gözlerimi açıp karanlık odanın etrafına bakındım. Sonra tekrar uyumaya kalktım, lise ve ilkokul anılarım aklıma geldi. Oldukça rahatlamıştım. Hafif bir baş ağrısı girdi, gene biri beni izliyor hissine kapıldım. Gözlerimi tekrar açtım ve odanın etrafına bakındım. Tam o sırada çevreyi daha bulanık görmeye başladım ve yavaş yavaş eşyaların şekil değiştirmeye başladığını görünce halüsinasyon göreceğimi anlayıp hemen kafamı başka yöne çevirdim.Tam o sırada yatağın ayak ucu tarafında beyaz, parlak, ince dallardan oluşan bir bitki gördüm. Tıpkı yıldırımın ters çevrilmiş hali gibiydi. O kadar gerçekçiydi ki elimi uzatıp tutmaya çalıştım. Tutmaya çalışınca, yataktan aşağıya indi ve yerin dibine girdi. Hemen lambayı açtım ve telefondan, halüsinasyonları araştırdım. Sebepleri nedir vb. Yarım saat sonra tekrar uyumak için lambayı kapatıp yatağa uzandım. Gözlerim kapalıyken gene hafif bir baş ağrısı girdi ve görüntü bulanıklaşmaya başladı. Israrla gözümü açmadım ve uyudum. Gözlerimi açsam büyük ihtimalle yine halüsinasyon görecektim.

Halüsinasyonlardan nasıl kurtulabilirim?

tarihinde Coriolis tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sadece görsel halüsinasyonların mı var?

Bir de yalnızca uykuya dalmaya çalıştığın sıralarda mı görüyorsun?

Halüsinasyonlardan nasıl kurtulabilirim?

Bir psikiyatra giderek. Burada, yani forumda vb yerlerde alacağın tavsiyelerle çözemeyeceğini bilmeli ve bir profesyonele başvurmalısın.

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yatmadan önce mutlaka mastürbasyon yap, yine de uyuyamazsan, bir kez daha yap. Bu senin pilini bitirip direkt uykuya geçmende çok yardımcı olacaktır. Bilindiği gibi mastürbasyon, vücudundaki enerjiyi boşaltır ve bünyeyi yorarak rahatlamanı sağlar.

Benzer sorunları ben de yaşamıştım ve bu metot gerçekten çok işime yaramıştı. Yan etkisi yok mu? Var tabii ki. Bırakmakta zorlanabilirsin ve hatta belki benim gibi sabahları uyanır uyanmaz hızlı bir atış yapmadan dışarı çıkamayabilirsin.

Umarım tavsiyem işine yarar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...