Jump to content

İslamda Ramazan Saçmalığı


Recommended Posts

24072014180801-110358863_813354108715820

oruc_tutmuyor_diye_dudagini_sigarayla_ya

oruc-tutmayani-istanbulun-ortasinda-done

oruc-tutmayani-dovmekte-dinen-sakinca-yo

ramazan_in_ilk_sigara_iciyorsun_saldiris

images.jpg

29704_980x370.jpg

Ramazan ayı felakettir!

Ramazan ayında müslümanlar gün doğumundan gün batımına kadar aç ve susuz kalarak kendileri ve çevrelerindekilere işkence ederler.

Ramamazanda müslümanlar gerginlik yaratırlar
Ramazan ayında en çok duyacağınız laf "küfrettirme lan beni oruç ağzımla"dır. Aç, susuz, sigarasız kalan müslümanlar stres yüzünden etraflarında terör estirirler. Özellikle trafikte bu çok büyük problemler çıkarırlar. Akşam saatlerinde hepsi evlerinde gitmek üzere yola çıkar trafiği de kitlerler. Okulda, işyerinde her yerde tatsızlık çıkarmak üzere fırsat kollarlar...

Ramazanda baskı ve şiddet artar
Müslümanlar kendilerine yaptıkları işkenceyi başkaları da kendilerine yapsın isterler. Oruç tutmayanları öldürebilirler.

Ramazanda dini mastürbasyonun dozu artar, her taraf ilahi, ezan, kuran, hoca, hacı vs. dolar. Şerefsiz basın ve televizyonlar ramazanda müslümanların mastürbasyon yapmasına yardım ederler. Ramazan İslam şövenizminin doruk yaptığı aydır.

Ramazanda gece uyku uyutmazlar
Gece yarısı davul çalmak gibi manyakça bir iş ancak müslümanların marifeti olabilir. Hiçbir bahanesi olamaz, ramazan bir ilkelliktir, herkese rahatsızlık verir.

Ramazanda iş verimi düşer
Açlıktan beyni çalışmayan yarı uyku halindeki müslümanların işte ve okulda verimleri düşer. Zaten bir halta yaramazlar, ramazanda iyice sıfıra vururlar.

Ramazanda duygu sömürüsü zirve yapar
Yardım kampanyası ayağına, camiye kuran kursuna yardım ayağına para toplama işler artar. Paraların nereye gittiği belli değildir. Televizyonlarda sefil halde zavallı insanları gösterip para toplarlar. İslami holdinglerle ip atlarlar.

Ramazanda fiyatlar tepe yapar
Müslümanlar, ramazanda tüketim çılgınlığı yaşadıkları için fiyatlar ramazanda tepe yapar. Kendileri de müslüman olan esnaf ve market sahipleri fiyatlara ayar çekerek ramazanda kar marjlarını yükseltirler.

Oruç sağlıksız beslenme demektir
Günde 5 veya 6 defa küçük öğünlerle beslenmek ve günde en az 2 litre suyu dengeli olarak tüketmek gerekir. Müslümanlar ramazanda iki öğün yerler ve her öğünde midelerini tıka basa doldururlar. Bunu anımsattığımızda "peygamberimiz midenin üçte birini yemek, üçte birini su ile doldurun, çok yemeyin vs vs. demiş" diye savunmaya geçerler. Bunu uygulayan yoktur, ayrıca midenin üçte biri nasıl ölçülür bilen yoktur, hepsi yalandır.



Kaynak: http://bilgehanbengi.blogspot.com.tr/2008/10/ramazan-felakettir.html

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 56
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Arap yarımadasında yaşayan Araplar için Ramazan tüm günü uyuyarak, geceleri de tıkınmakla geçen bir aydır.

İftardan yarım saat önce uyanırlar, sonra tüm gece yemek servisi yapan lokantalara akın ederler. Sahura kadar tıka basa yedikten sonra sahurda yatarlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...
Ben çıkıp Psikoloğa "Kütük ağlıyordu, heryerinden yaşlar geliyordu" desem, deli gömleği giydirip akıl hastanesine atarlardı beni ama Hatipoğlu TV'de, herkesin gözü önünde "Kütükten yaş geliyordu, kütük ağlıyordu, kaya deve doğuruyordu, salih'in devesi böyle doğdu" diye vaaz verip aylık 600 bin TL kazanıyor. Şükretmek, sen sefalet içinde yaşarken seni kandıranların, dünya kadar çok malı rahatça götürmesi için icat edildiğinin açık bir göstergesidir bu.


13321628_529815027219978_882910521755178
Link to post
Sitelerde Paylaş

otobüse vs binmek işkence. leş gibi ağızları kokuyor.

Islam kaynaklarinda oruclu nefesin allahin cok hosuna gittigi yaziyor, acaba bu yüzdenmi afrikadaki ac insanlarin olmasina müsade ediyor olabilirmi? Sanki ac olan insanlarin neden var olduklarina dayir bir ip ucu bulunmus gibi.

tarihinde cevizkabugu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Babil'de Temmuz ayı tanrı Tammuz'un onuruna kurulmuştur. babilde Tammuz tanrısı, Sümerlerdeki çoban-tanrı Dumuzi'dir. Sümerde Dumuzi, İnanna'nın kocasıdır. Akad kültüründe İnanna'nın dengi olan İştar'ın kocasıdır. Sümerlerde Tanrıça İnanna güzelliğiyle ünlüdür ve çoban Tammuzi (Dummuzi)'ye aşık olmuştur. Tüm tanrıların itirazına rağmen İnanna Çoban Tammuz ile evlenmiştir. Buna kızan diğer tanrılar Tammuz'u öldürür ve ölüler ülkesine yollarlar. Tammuz için yas tutan, mateme bürünen Sümer halkı oruç ibadetini burada icat etmişlerdir.

Tammuzi öldüğünde, Geştinanna günler ve geceler boyunca matem tutup, dövünmüştür. Geştinanna öldükten sonra şarabın ve soğuk mevsimlerin tanrıçası olmuştur. Geştinanna, Sümerlerde Enki ve Ninhursag'ın kızıdır. Tammuz'un kız kardeşi rüya tanrıçası Geştinanna, İnanna'nın görümcesidir. Kocası Tammuz'un kız kardeşi Geştinanna, Tammuz'un yerine yarım yıl, yılın 6 ayı yeraltında kalmayı kabul eder. Tammuzi yeraltına götürülür cinler tarafından. kocasının kaybına üzülen inanna'nın yardımına görümcesi Geştinanna yetişir. Kardeşi Tammuz'un yerine yarım yıl, 6 ay yeraltında kalmayı kabul eder. Geştinanna yer altına gittiğinde, Tammuz yer üstüne çıkar ve dünya'da bahar ile yaz mevsimi olur, 6 ay sürer. Tammuz yer altına gittiğinde, Geştinanna yer üstüne çıkar ve sonbahar ile kış mevsimi olur, 6 ay sürer.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...