Jump to content

İnsanlık İslam'dan Nasıl Kurtulur?


Recommended Posts

İnsanlığın islamdan kurtulması dediğimizde bunu ne anlamda söylediğimizi irdelemek gerekiyor. Çözümler palyatif ve kökten olarak ikiye ayrılır. Köktenci kurtuluş yanlıları islamı ve müslümanları yok etme yanlısıdır. Bunu fiziki anlamda ele alırlar. Yani müslümanları toplu öldürmeyi filan anlarlar bundan. Müslümanlar ortadan kaldırılınca islam da ortadan kalkmış olur.

Olmayacak bir şey değildir. Dünyada büyük savaşlar ve veba, grip salgınları gibi dünya nüfusunun önemli oranını ortadan kaldıran olaylar yaşanmıştır. Tekrar yaşanmaması için bir kural gözükmüyor. Bizzat doğanın kendisinin yaptığını, doğanın bir parçası olan insan neden tekrar yapmasın. Veba bir dönem insanlığı kırıp geçirdi. Dünya nüfusunu hatırı sayılır oranda azalttı. İspanyol grip salgını dünya nüfusunun beşte birini ortadan kaldırdı. Müslümler ise dünya nüfusunun sekizde biri kadar sanırsam. Aslında o kadar da yok. Müslüm dediklerimizin büyük çoğunluğu kafa kağıdı müslümanı. En küçük zorlanmada islamı terk edecek, zaten yaşam biçiminde terk etmiş durumdalar. Büyük çoğunluğundan islamı ölesiye savunma refleksi beklenmeyecek durumdalar.

Yani islamın bu şekilde köktenci çözümle ortadan kalkması olmayacak bir olasılık değil. Ancak bu tür bir olay ekstrem bir olay olur. Planlanarak gerçekleşmesi olağan değil. Şartların sürüklemesiyle böyle bir tünele girilebilir. Bir dünya savaşı çıkması gibi. Bir dünya savaşı çıkarıp müslümanları yok edelim şeklinde bir planlama gerçekçi olmaz. Şartlar sürüklerse gündeme gelir ancak.

Köktenci olmayan, palyatif çözümler ise kendi içinde çok çeşitlenir. Bir çok konuda palyatif çözümler aslında çözüm değildir. Köktencilerin en büyük dayanağı da budur. Palyatif, geçici, tekrar hortlayacak çözümlere hoş bakmazlar. Bir çözüm biçiminin çok palyatif olması gerçekten de çözüm olması niteliğini ortadan kaldırır. Sorunu uyutmak, ertelemek, dondurmak gerçekten de asıl olarak çözüm sayılmaz.

Fakat etkin palyatif çözümler de yok değildir. Köktencilik genelde her zaman zarar vermiştir. Bu konuda bir denge durumu yakalamak şarttır. Ne aslında çözüm olamayacak kadar palyatif, ne de vahşete varan köktenci olmayan; gerçekçi çözümlere yönelmek gerek.

Tekrar söylüyorum, şartların sürüklediği ekstrem durumlara bir şey demiyorum. Çünkü bu durumlar ancak içinde bulunuldukları şartlarda değerlendirilebilinir. O şartlar yokken yapılacak değerlendirmeler gerçekçi olmaz. O şartları yaratalım demek de gerçekçi olmaz. Ekstrem şartları pek önceden planlayamazsınız.

Dünyaya bir bakalım. Dünyada müslümanlardan kurtulalım şeklinde bir yönelim oluşmuş değil bir kere. Tersine müslümanları tepe tepe iyice kullanalım eğilimi var. İslam çok kullanışlı bir din. Bunu açtığım başlıklarda önemle üzerinde durarak anlatıyorum. İslamı ister kılıf yap saklamak istediğin eylemlerine giydir, ister semer vur bin, ister kiralık katil yap, ister uyuşturucu yap insanları uyut, neye ihtiyacın varsa o biçimde kullan. Bu yüzden dünyada müslümleri yok etme değil, kullanma eğilimi var. ABD, Çin, Rusya, AB ülkeleri hep bunu yapıyorlar. İslam şu an dünyadaki en kullanışlı alet. Bunu atın, gömün, yakın yok edin desen de kimse yapacak değil.

Her zaman vurguladığım bir önermem daha var: Siyasi tutumunuzla dinsel tutumunuzu ayıracaksınız. Dinsel bakımdan ateist, tanrının olanaksız ve dinlerin uydurma olduğunu elbette net ve kesin biçimde savunacaksınız. Ama bu görüşünüzü siyaseten, ideolojik olarak uygulamaya koyma hakkınız bulunmuyor. Bu insan haklarına aykırıdır. Dindarlar için toplama kampları inşa etmek, bu kamplarda insanları sistematik olarak yok etmek gibi insanlık dışı işler planlayamazsınız. Bunları Hitlerler yapar. İnsanlar yapmaz.

Siyasi tutum olarak laik olacaksınız. Dinin folklorik bir figüre indirgenmesini amaçlayacaksınız. Müslümler kuran'da ne yazdığını aslında domuz gibi de biliyorlar. Bilmiyorsunuz okumuyorsunuz diye suçluyoruz ama biliyorlar. İşlerine gelmiyor sadece. Kendilerini ve bizi uyutmaya çalışıyorlar. Kendilerini uyutmasalar başkasını da uyutamazlar çünkü. Önce bir kendilerii uyutmaları lazım ki esneye esneye etraflarını da uyutsunlar.

Bal gibi de hepimiz, müslümler de dahil biliyoruz ki kuran'da "sizi öldürenleri siz de öldürün" yazması, öldürmeyi öldürülme şartına filan bağlamıyor. Bu her zaman zaten savaşın bahanesidir. İlla biri öldürülür. Sri Lanka mıydı, Burma mıydı neresiydi şimdi unuttum, Arakan mıydı neydi işte, zaten her yerde müslümler aynı, müslümlere karşı toplu öldürme eylemlerinin başlamasının nedeni, bir müslümün budist bir kızı tecavüz edip öldürmesiydi. Ardından müslümlere karşı toplu linç başlatılmıştı. Müslüm mahallelerine girilip toplu katliamlar yapıldı.

Keza 1. dünya savaşının Sırp prensine suikast yapılmasıyla başladığını okullarda hepimize anlattılar. Birilerinin öldürülmesi her zaman bahanedir. İlla biri öldürülür zaten. Kuran'da yazan bu basit kuraldan başka hiç bir şey değil. Yoksa kuran'da apaçık ayetler var. Din allahın olana kadar savaşın yazıyor. Müşrikleri diyerek, inançsal bir sınıfı hedef göstererek, yani katilleri filan değil, müşrikleri, inançsal bir grubun mensuplarını gördüğünüz yerde öldürün yazıyor. Bunlar apaçık ifadelerdir. Tartışması olmaz. İslam bir kendi gibi olmayanları yağmalama dinidir. Bu iki kere iki dört kadar kesindir.

İslam hiç bir reform geçirmemiş kaskatı kalmış belki dünyanın en katı en yobaz dini. İslamı ılımlılaştırma çabaları hiç bir işe yaramıyor, asıl bu çabalar son derece palyatif kalıyor ve islamın ömrüne ömür katıyor, sonunu erteliyor.

Sonuç olarak köktenci, at hidrojen bombasını tertemiz çıksın biçiminde çözüm olmaz. Peki çözüm nedir, laiklktir. İslamın folklorik bir ögeye indirgenmesidir. Ekstrem gelişecek durumlara hiç bir şey demiyorum, zaten de diyemem, adı üstünde ekstrem durumlar. O durumların içinde olmadan değerlendirilemez.

Müslümler laik bir çözüme yanaşır mı, "insan ya müslüm olur ya laik, müslüm laik olamaz" demekte inat ederler mi, orasını da kendileri bilecek... Benim onlara da, müslüm olmayanlara da önerim bu. Önermek benden... Gerisine karışamam. Köktenci müslümler kadar köktenci ateistler de laik müslümü kabul etmek istemezler. Kamplaşalım, ayrılığı iyice derinleştirip keskinleştirelim ve vuruşalım, ya biz onları yok edelim ya onlar bizi derler. Köktencilik budur.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 80
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Başlık ilginç ve güzel aslında. Açıklanacak çok konu var. Nolan sana şunu söylemek isterim ki haçlı seferleri kadar cadı avcılığı da geçmişin çoook eski derinliklerinde kaldı. Avrupa cadı avını hatırlamaktan utanıyor. Müslümler ise Beni Kurayza katliamını övüne övüne anlatıyorlar. Yahudileri şöyle kestik, böyle öldürdük diye şişiniyorlar. Hâla yahudileri tekrar soykırım etmenin özlemini çekiyorlar. Yok mehdi yahudileri keserken yahudiler bilmem ne ağacının arkasına saklanacakmış gibi saçma sapan hurafeleri ekranlara, sayfalara çıkarıyor bu salak ötesi salak embesiller. Böyle saçma sapan hurafelere müslümlerden başka inanacak kim kaldı düyada?

İslamla gerilik, yobazlık ve vahşette aşık atabilecek dünyada bir hinduizmi biliyorum. Aşık atar da, geçer de... Hinduizm korkunç bir dindir. İslama ona bakarak yarappi şükür demek bile olasıdır.

Fakat Hindistan hükümetleri hinduizmin vahşetini önleyecek yasaları çıkarmada bir ölçüde başarılı gidiyorlar. Bir kere din cinayeti işleyenler için yargıçlar dini saikle işledi diye hafifletici neden saymıyorlar. Tabii Hint toplumunu yakından filan bilmiyorum. Bildiğim kadar böyle ve hinduizmi dizginleyecek önlemler bir ölçüde alınıyor diye biliyorum. Müslümlerde ise bu yok. İslamın vahşetini önleyecek yasal önlemler bir yana, teşvik ediliyor.

Ilımlı islam kılıfı altında islamı yasallaştıracak, yaygınlaştıracak, meşrulaştıracak her türlü teşvik sonuna kadar körükleniyor. İslam denize düşmüş yılana sarılmış kurtulmak için çırpınıyor. Yılan ise onu soktu sokacak, izliyor çırpınışını...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sorun Şslam dedikten sonra olay bitmiştir.

Bugün sorun İslam'dır.

Dün Hristiyanlık'tı.

Yarın Komunizm olur.

Bugün sorun İslamdır.

Hayır,sorun İslam değildir..İslam bir daldır..Dala bakma,ağacın köküne bak..Sorun insandır,insan..!

Dünya'daki eğitimsiz/aç/yoksul insanlara gözlerini yumanlar;bugün ışidi görünce insanlığını hatırlayıp İslam'â karşı bir savaş açmayı insanlık görevi sanıyor..

Açlıkla boğuşan insanlara yardım eli uzatmayı kimse düşünmüyor da,birisinin ''diktatör varmış orada'' demesine karşılık,bir sürü devlet tüm gücünü oraya çeviriyor.

''İnsanlar niye kafa kesiyor?'' diye düşüneceğimiz yere,''bu kafa kesmelerinin altında yatan neden sadece dinleri'' demek rasyonel mi?

İnsanlar Suriye'yi karıştırıp beni evimden ediyorlar..Bir mucize sayesinde Avrupa'ya ulaşıyorum ve tutunamıyorum..Bir büyüğümün telkinleri ile cihat yapmaya karar veriyor ve kendimi Avrupa'nın göbeğinde patlatıyorum..

İnsanlar Sudan'ı karıştırıp beni evimden ediyorlar..Bir mucize sayesinde Avrupa'ya ulaşıyorum ve tutunamıyorum..Bir büyüğümün telkinleri ile cihat yapmaya karar veriyor ve kendimi Avrupa'nın göbeğinde patlatıyorum..

Teşbih yapıyorum..

Trafikteki modifiye edilmiş şahinleri yok edersek,trafikteki sorunlarımız düzelir demekle;Dünya'da öncelikle sorunumuz İslam demek aynı şeydir..Şahinleri toplayıp yok etmekle trafikteki sorunları çözemezsin..Bu tabi ki ciddi bir sorun ama buna odaklanırsan,asıl sorunu göremezsin..

* Evet kafa kesiyorlar diye. Irakta senin tabirin ile haçlı seferlerinin olmasına sebep, gene bölge halkının İslam'a olan bağlılığı değil mi? Orta Doğu, petrol açısından Dünya'nın en zengin bölgesi ama bölge insanı refah içinde yaşayabiliyor mu? Nedeni nedir? Suudi Arabistan onca petrol gelirine rağmen Dünya'nın ilerlemesine katkı sağlayamıyorsa nedeni nedir? Kendi petrollerine sahip çıkamamaları, kendi zenginliklerini başka ülkelerin ele geçirebilmelerinin nedeni nedir?

Dünya'nın hangi bölgesindeki petrol, Arap ülkelerinin petrolü kadar kolaylıkla ele geçirilebiliyor? İşte bunlar hep İslamdan kaynaklanıyor. İslam, hem müslümanlara, hem de müslüman olmayanlara zarar veren bir din. Daha çok da müslümanlara zarar veriyor. Bu ülkede çektiğimiz sıkıntıların temelinde de İslam ve bağnazlık yatıyor. O yüzden en başta yokedilmesi gereken din de İslam olmalıdır.

Kapitalizm diye birşey var..Her şeyi İslam'a bağlayamazsınız..Bugün Türkiye'deki insanlar İslam'a mı daha çok bağlı,kapitalizme mi?

Irak'ta da insanlar İslam'a filan bağlı değiller..Başlarındaki diktatöre bağlıydılar ama onu da batı ortadan kaldırınca,birbirleri ile savaşmaya başladılar..

Bu diktatörleri kapitalizm besliyor..Bu dinleri insanlara kapitalizm enjekte ediyor..

Başlık ilginç ve güzel aslında. Açıklanacak çok konu var. Nolan sana şunu söylemek isterim ki haçlı seferleri kadar cadı avcılığı da geçmişin çoook eski derinliklerinde kaldı. Avrupa cadı avını hatırlamaktan utanıyor. Müslümler ise Beni Kurayza katliamını övüne övüne anlatıyorlar

..........

Geçen bir video izledim..Aslında sadece son kısmını izledim..Müslüman bir genç,sözde deist birine kelime i şehadet getirtecekmiş..Sonuna bir baktım ki,müslüman genç şöyle diyor;

EŞHEDÜ ENNE

:D

Deiste kelime i şehadet getirtecek müslüman,kelime i şehadet getiremiyor..!

Sokağa çıkıp 100 kişiye ''beni kureyza nedir?'' diye soralım mı :D

Hristiyanlık konusuna girmeyelim..Girersek konu dağılır..Ben şimdi ''bugün genelde çocuklara tecavüz eden hangi din adamları?'' diye filan sorarım veya ''21.yüzyılda 1,5 milyon masum insanı (haçlı seferi diyerek )katleden toplumun geneli neye inanıyor?'' derim..Boşver,en iyisi..

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam bugün bir düşüş sergiliyor bu bir HAKİKATTİR. CÜBBELİ AHMET NİHAT HATİPOĞLU VE DAHA BİÇOK KİŞİ İSMİ ŞUAN AKLIMDA DEĞİL. SİZ NAPTINIZ YA. SİZ ALLAH ADINA MİLLETİ KANDIRDINIZ YA. CÜBBELİ SEN İSLAMI ANLAMADIN. KURANI ANLAMADIN. SEN HAKİKATİ BULAMADIN. SEN ALLAHA DÜŞMANLIK EDİYOSUN. YAZIKLAR OLSUN İSLAM ALEMİNE YAZIKLAR OLSUN.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam bugün bir düşüş sergiliyor bu bir HAKİKATTİR. CÜBBELİ AHMET NİHAT HATİPOĞLU VE DAHA BİÇOK KİŞİ İSMİ ŞUAN AKLIMDA DEĞİL. SİZ NAPTINIZ YA. SİZ ALLAH ADINA MİLLETİ KANDIRDINIZ YA. CÜBBELİ SEN İSLAMI ANLAMADIN. KURANI ANLAMADIN. SEN HAKİKATİ BULAMADIN. SEN ALLAHA DÜŞMANLIK EDİYOSUN. YAZIKLAR OLSUN İSLAM ALEMİNE YAZIKLAR OLSUN.

10922430_10152681763986429_5847433509328

https://ateistkarikaturler.wordpress.com/2015/01/07/islamin-altin-cagi-dedikleri/

c4b1lc4b1mlc4b1lar.jpg?w=620

https://ateistkarikaturler.wordpress.com/2015/01/09/isid-ve-ilimlilar/

tarihinde Zavallı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sorun şu ki, bu meseleden, müslümanları hristiyan ederek kurtulamazsınız.

Sorun, din sorunundan öte bir sorun, bir açlık, tokluk, refah, sefillik sorunu. Önce bunu bir görmeniz lazım.

İşte bu yüzden, kısa vadeli çözüm, müslümanları yok etmek olacaktır, bir haşere gibi, itlaf ederek resmen.

Velakin bu sadece sorunu biraz öteler. Daha ötede, bu kez hristiyanlık vs. bir şey hortlayacaktır. Belki onları da traş ederler dünyadan, bilemem. Ama dinler, birilerini topluca yok etmek için en kullanışlı silah olmuşlardır, olacaklardır da.

Bu yazdıkların beni bir an ürküttü. Aklıma sadece Homo Sapiens in Homo Erektus'nu, Neanderthal in yok oluşuna bir şekilde katkıda bulunduğu geldi ve ne tür bir seri katil olduğumuzu hatırladım. Bir de Tüfek, Mikrop ve Çelik'i.

Siz şimdi Hristiyan grup, Müslüman grup ve bunların birbirini yok edişi falan deyince hala o çağlarda yaşadığımızı sandım bir an. Oysa hepimiz homo sapiens iz. Hatta güya homo sapiens sapiens... Farklı insan türleriyiz de birbirimizin alanına konmak ve diğerini yok etmek istiyoruz gibi...

Evet, artık kesin olarak emin oldum ki hala sürüngen beynimizin hükmünde yaşıyoruz. Neokorteks sadece azınlıkta hükmediyor.

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sokağa çıkıp 100 kişiye ''beni kureyza nedir?'' diye soralım mı

Öyle sorarsak bilmez inekler... Ama bunların hepsi istisnasız yahudi düşmanıdır, yahudilerin öldürülmeleri gerektiğine, İsrail'in ortadan kaldırılması gerektiğine inanırlar. Söylemeyebilirler, takiyyeci, sinsi, ikiyüzlü, tiyniyetsiz yobazlardır. İki yokla, ABD kurtardı 1967 de Araplar İsrail'i yok edeceklerdi filan de, senin ağzını aradığından şüphelenmezse dili çözülür.

Zaten islam yahudileri soykırım etmek amacıyla yaratılmıştır. Varlık nedeni bu olan bir dinin mensuplarından başka bir şey bekleyemezsin. Eşeğin peşinden parfum kokuları mı bekleyecektin!

Bunlar ekranlara, öyle yerel zart zurt kanallara değil, belli başlı satın aldıkları yandaş kanallara çıktıklarında temkinli konuşur, "mehdi ahir zamanda yahudileri kesecek sadece huşa ağacı arkasında saklanan yahudiyi haber vermeyecek, bütün ağaçlar gel yahudi burda diye dile gelecek" safsatalarını bok gibi dökmezler.

Vay efendim neymiş İsrail'de huşa ağacı dikiliyormuş habire! Böyle imalı konuşurlar. Böyle sinsi ve takiyyeci sahtekarlardır. Beynini ittiğimin salakları, siz şimdi mehdiniz önünüzde İsrail'e gireceksiniz de yahudiler ağaç arkalarına saklanacaklar sizden kurtulacağız diye, bu kadar beyniniz var öyle mi!

Dünyada hiç bir dini islamla kıyaslayamazsın. Kıyaslanabilecek bir hinduizm vardır, hatta islamı sollar bile... Hristiyanlığın kıyas bile kabul etmediği son derece açıktır. Güncel hristiyanlıktan bahsediyorum elbette. Hristiyanlığın geçmişinde bir reform var. İslam bundan yoksun. Ha, yok değil bir "yalnızca kuran" hareketi ve işte bu saçma sapan yok yahudiler ağaç arkalarına saklanacaklar bottan hadislerini reddedenler ama bunları kim dinler. Kuran ile hadisin birbirinden beter olmaları da cabası...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Öyle sorarsak bilmez inekler... Ama bunların hepsi istisnasız yahudi düşmanıdır, yahudilerin öldürülmeleri gerektiğine, İsrail'in ortadan kaldırılması gerektiğine inanırlar. Söylemeyebilirler, takiyyeci, sinsi, ikiyüzlü, tiyniyetsiz yobazlardır. İki yokla, ABD kurtardı 1967 de Araplar İsrail'i yok edeceklerdi filan de, senin ağzını aradığından şüphelenmezse dili çözülür.

Zaten islam yahudileri soykırım etmek amacıyla yaratılmıştır. Varlık nedeni bu olan bir dinin mensuplarından başka bir şey bekleyemezsin. Eşeğin peşinden parfum kokuları mı bekleyecektin!

Bunlar ekranlara, öyle yerel zart zurt kanallara değil, belli başlı satın aldıkları yandaş kanallara çıktıklarında temkinli konuşur, "mehdi ahir zamanda yahudileri kesecek sadece huşa ağacı arkasında saklanan yahudiyi haber vermeyecek, bütün ağaçlar gel yahudi burda diye dile gelecek" safsatalarını bok gibi dökmezler.

Vay efendim neymiş İsrail'de huşa ağacı dikiliyormuş habire! Böyle imalı konuşurlar. Böyle sinsi ve takiyyeci sahtekarlardır. Beynini ittiğimin salakları, siz şimdi mehdiniz önünüzde İsrail'e gireceksiniz de yahudiler ağaç arkalarına saklanacaklar sizden kurtulacağız diye, bu kadar beyniniz var öyle mi!

Dünyada hiç bir dini islamla kıyaslayamazsın. Kıyaslanabilecek bir hinduizm vardır, hatta islamı sollar bile... Hristiyanlığın kıyas bile kabul etmediği son derece açıktır. Güncel hristiyanlıktan bahsediyorum elbette. Hristiyanlığın geçmişinde bir reform var. İslam bundan yoksun. Ha, yok değil bir "yalnızca kuran" hareketi ve işte bu saçma sapan yok yahudiler ağaç arkalarına saklanacaklar bottan hadislerini reddedenler ama bunları kim dinler. Kuran ile hadisin birbirinden beter olmaları da cabası...

Hinduizm nereden çıktı?

Ne varmış bu dinde böyle,merak ettim şimdi :)

Şimdi bu konu çok detaylı..

Bugün bir doğu bilimcinin kitabını eline alırsan,müslümanların ve yahudilerin tarihleri boyunca birbirleri ile son derece iyi anlaştıklarını okursun..Görünen köy bize öyle gözükmese bile,bu böyledir..

Bugün Tayyip,hep yahudi düşmanlığı yapar ama yahudilere yardım etmeyi de kesmez..Bu tarih boyunca böyle olmuştur..

Bugün bir islam fıkıhçısı şöyle bir laf etse,diğer fıkıhçılar da ona hak verirler;

''Bir kafir açıkça kafir olduğunu toplum içinde söyleyemezse,o toplumda şeriatten bahsedemeyiz''

Gerçek bir şeriat devletinde kafirlerin yaşama hakkı vardır..Işide bakıp yanılmayalım..

İslam'ın özünde gnostik bir ekol olan ebiyonitler vardır..Bu çok büyük bir ihtimalle doğru bir tespittir..Bu insanlar yahudi asıllı hristiyanlardır..Yani müslümanların ataları yahudilerdir diyebiliriz..Müslümanların neden yahudileri hep kolladığının altında yatan neden budur diyebiliriz..Bakmayın siz müslümanların antisemitik tavırlarına..

Yahudiliği değil de,hristiyanlığın ne kadar boktan bir din olduğunu islamla kıyaslarım..Hatta hristiyanlığın islamdan daha boktan bir din olduğunu bile söylerim..Çünkü islamın bir yönü yahudilere dayanıyorsa,bir yönü de hristiyanlığa dayanır..Baba varken ortada,çocuğa bakmaya gerek yok..Mesela öteki Dünya kavramını insanlığa öğreten hristiyanlıktır..Bunun ne kadar kötü birşey olduğunu söylememe gerek yok herhalde..İslam'ın geçmişteki dinlerin haricinde insanlığa müspet veya menfi anlamda kazandırdığı hiçbir şey yoktur..İslam tamamen kopyala/yapıştır bir dindir..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Google maps'ı açın, ortadoğuya zumlayın. İsrail'in sınırlarını görüntülemenize gerek yok, İsrail yemyeşildir. İsrail'i yemyeşil olmasından bilirsiniz. Sınırda hemen yeşillik biter, çöl başlar. Lübnan'ın milli sembolü olan sedir ormanları artık yoktur. İnsanların ulaşamadığı yüksek dağlarda biraz kalmıştır. Gerçi bu sedir ormanlarını tamamen araplar da değil, asıl osmanlılar kesmiştir. Kesmelerinin nedeni de Kıbrıs'ı işgal etmek istediklerinde, Sokollu zamanında Kıbrıslıların ünlü suda yanan Rum ateşi denilen mancınıkla atılan silahla bütün osmanlı kadırgalarını yakmaları ve osmanlıların yeni kadırga yapmak için bu ormanları kesmeleri... Kıbrıs'ı alabilmek için habire kadırga yapıp içlerini adam doldurup yolladılar ve sonunda Kıbrıs bu kadar yoğun saldırılara direnemedi, düştü. Haçlılar haçlılar dedikleri üçkağıtçılar da yardıma gelmedi. Çünkü Kıbrıs'ı elinde tutan Venedikliler, Osmanlı ile de Avrupa ile de Akdeniz ticaretinde rekabet halindeydiler. Tabii bir de Rumlar ortodoks oldukları için. Haçlı korsanları ile osmanlı korsanları Venedik ticaret gemilerini yağmalamakta yarışırlardı.

Bunlar bu yeşillikleri İsraillilerin mehdi gelince kendilerini kesmeye, saklanmak için diktiklerine inanacak kadarlar... Daha ne diyeyim... Bu yobazlıkla nasıl başa çıkılacağını kimse de bilmiyor zaten..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hinduizm nereden çıktı?

Ne varmış bu dinde böyle,merak ettim şimdi :)

Şimdi bu konu çok detaylı..

Bugün bir doğu bilimcinin kitabını eline alırsan,müslümanların ve yahudilerin tarihleri boyunca birbirleri ile son derece iyi anlaştıklarını okursun..Görünen köy bize öyle gözükmese bile,bu böyledir..

Bugün Tayyip,hep yahudi düşmanlığı yapar ama yahudilere yardım etmeyi de kesmez..Bu tarih boyunca böyle olmuştur..

Bugün bir islam fıkıhçısı şöyle bir laf etse,diğer fıkıhçılar da ona hak verirler;

''Bir kafir açıkça kafir olduğunu toplum içinde söyleyemezse,o toplumda şeriatten bahsedemeyiz''

Gerçek bir şeriat devletinde kafirlerin yaşama hakkı vardır..Işide bakıp yanılmayalım..

İslam'ın özünde gnostik bir ekol olan ebiyonitler vardır..Bu çok büyük bir ihtimalle doğru bir tespittir..Bu insanlar yahudi asıllı hristiyanlardır..Yani müslümanların ataları yahudilerdir diyebiliriz..Müslümanların neden yahudileri hep kolladığının altında yatan neden budur diyebiliriz..Bakmayın siz müslümanların antisemitik tavırlarına..

Yahudiliği değil de,hristiyanlığın ne kadar boktan bir din olduğunu islamla kıyaslarım..Hatta hristiyanlığın islamdan daha boktan bir din olduğunu bile söylerim..Çünkü islamın bir yönü yahudilere dayanıyorsa,bir yönü de hristiyanlığa dayanır..Baba varken ortada,çocuğa bakmaya gerek yok..Mesela öteki Dünya kavramını insanlığa öğreten hristiyanlıktır..Bunun ne kadar kötü birşey olduğunu söylememe gerek yok herhalde..İslam'ın geçmişteki dinlerin haricinde insanlığa müspet veya menfi anlamda kazandırdığı hiçbir şey yoktur..İslam tamamen kopyala/yapıştır bir dindir..

Hristiyanlık bu 3 din arasında en humanist metne sahip olan dindir. Hristiyanlık Gnostik bir Yahudi olan adeta Yahudi bir Alevi olan tabiri caizse İsa figürünün tasavvuf ekolüdür. İsa Baba ile Tanrıyla bir oldum Mesih oldum demiş siz de benim gibi olun siz de onla bir olun diye vaaz vermiş sevgi öüretisi yaymıştır.Geri kalansa birazcık mitoloji.

tarihinde aykırıteolog tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne varmış bu dinde böyle,merak ettim şimdi

İslamdaki hayvan katliamı gibi toplu hayvan öldürme törenleri vardır. Zekata benzer bir ilkel fakirlere yiyecek dağıtma törenleri vardırİslamdaki hür köle kadın statülerine benzer kast sistemi vardır. Zenginler kast farkından dolayı zekat verirken fakirlerle muhatap olmamak için bir uçurumun başına gidip aşağıda bekleyen fakirlere yiyecek atarlar. Bitmedi, hinduizme göre kocası ölen kadın da öldürülür. Kocası ölünce hayat hakkı kalmaz. Hindistan hükümeti kadınların kocaları ölünce öldürülmesinin önüne sert önlemlerle geçmeyi başardı. En son bir kadın ölen kocasının cenaze törenine yasalara güvenerek katıldı ve oğulları dini gayretlerini yenemeyip kadını babalarının cesedinin yandığı ateşe atarak öldürdüler. Mahkemede bu vahşi salaklar dinimizin gereği buydu diye savunma yaptılar. Yargıçlar bunlara hiç acımadı. Hiç bir ceza indirimi yapmadan cezalarını kesti ve bu ilkel vahşi gelenek artık devam edemedi. Hindu rahipler zorda kalınca bu inancın kaldırılmasına onay verdiler. Toplu hayvan katliamlarının önüne halen geçilemedi. Bu vahşi gelenek islamda da hindularda da sürdürülüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hristiyanlık bu 3 din arasında en humanist metne sahip olan dindir. Hristiyanlık Gnostik bir Yahudi olan adeta Yahudi bir Alevi olan tabiri caizse İsa figürünün tasavvuf ekolüdür. İsa Baba ile Tanrıyla bir oldum Mesih oldum demiş siz de benim gibi olun siz de onla bir olun diye vaaz vermiş sevgi öüretisi yaymıştır.Geri kalansa birazcık mitoloji.

Yanılıyorsun..Gerçek hristiyanlık hakkında yakında bir konu açacağım foruma..Konunun adı da ''gnostisizm ve matrix'' olacak..

Gerçek hristiyanlığın ne demek olduğunu o yazımda okursun babacığım..

Bugün hristiyanlık adı altındaki din,gerçek hristiyanlıktan kopan sapkın bir mezhep/grup sadece..Senin de hümanist dediğin metinlerin hepsi,o gerçek hristiyanlığa aitler..

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamdaki hayvan katliamı gibi toplu hayvan öldürme törenleri vardır. Zekata benzer bir ilkel fakirlere yiyecek dağıtma törenleri vardırİslamdaki hür köle kadın statülerine benzer kast sistemi vardır. Zenginler kast farkından dolayı zekat verirken fakirlerle muhatap olmamak için bir uçurumun başına gidip aşağıda bekleyen fakirlere yiyecek atarlar. Bitmedi, hinduizme göre kocası ölen kadın da öldürülür. Kocası ölünce hayat hakkı kalmaz. Hindistan hükümeti kadınların kocaları ölünce öldürülmesinin önüne sert önlemlerle geçmeyi başardı. En son bir kadın ölen kocasının cenaze törenine yasalara güvenerek katıldı ve oğulları dini gayretlerini yenemeyip kadını babalarının cesedinin yandığı ateşe atarak öldürdüler. Mahkemede bu vahşi salaklar dinimizin gereği buydu diye savunma yaptılar. Yargıçlar bunlara hiç acımadı. Hiç bir ceza indirimi yapmadan cezalarını kesti ve bu ilkel vahşi gelenek artık devam edemedi. Hindu rahipler zorda kalınca bu inancın kaldırılmasına onay verdiler. Toplu hayvan katliamlarının önüne halen geçilemedi. Bu vahşi gelenek islamda da hindularda da sürdürülüyor.

Bu dinde reenkarnasyon yok mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yanılıyorsun..Gerçek hristiyanlık hakkında yakında bir konu açacağım foruma..Konunun adı da ''gnostisizm ve matrix'' olacak..

Gerçek hristiyanlığın ne demek olduğunu o yazımda okursun babacığım..

Bugün hristiyanlık adı altındaki din,gerçek hristiyanlıktan kopan sapkın bir mezhep/grup sadece..Senin de hümanist dediğin metinlerin hepsi,o gerçek hristiyanlığa aitler..

Gnıstik metinler bugün o Hristiyanlığın ilk yayıldığı Anadolu topraklarında Alevilik adıyla yaşamaktadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hristiyanlık Gnostik bir Yahudi olan adeta Yahudi bir Alevi olan tabiri caizse İsa figürünün tasavvuf ekolüdür.

Doğru söylüyorsun. Hristiyanlık yahudiliğin katılıklarını ve yobazlıklarını aşmak için yaratılmıştır. Zina eden kadının taşlanmasını kaldırmıştır. Şarap yasağını, domuz eti yasağını kaldırmıştır. Kurban kesmeyi kaldırmıştır. Kadınların tapınaklara girmesi yasağını kaldırmıştır. Kısası kaldırmıştır. Bunları kaldırmak için isa fahişeyi taşlanmaktan kurtardı, ilk taşı günahsız biri atsın dedi, şarap benim kanımdır dedi, tokat atana öbür yanağını çevir dedi gibi mitler yaratılmıştır. İsaya sadece anne değil, sevgili de (magdalenalı meryem) yaratılmıştır kadını yüceltmek için. Magdalenalı meryem isanın bedenini çarmıhtan indirildiğinde yıkar, kefenler ve göğe yükselişine annesi meryemle birlikte şahit olur. Üstelik bu magdalenalı meryemin isanın taşlanmaktan kurtardığı fahişe olduğu söylenir. Kadını yüceltmek için böyle hikayeler anlatılmıştır.

Fakat islam yaratılınca bu gerilik ve yobazlıklara büyük ölçüde geri dönülmüştür.

Samimi hristiyanlar Çile filmini izlerken yüce isamız bizim kurtulmamız için ne işkenceler çekmiş diye kalp krizleri geçiren insanlardır. Hristiyanlıktaki tanrı şefkatli bir baba, şeytanla başa çıkamayan ve bunun için insanlara çok üzülen, öyle sonsuz güçlü filan olmayan bir tanrıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kurtulur mu?

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kurtulur. Bugün bizler Giordano Bruno gibiyiz. İnsanlık ise milyarlarca yıllık bir sürecin ürünü. İslam dediğin saniye bile değil Dünya saatine göre.

Yeni bir karanlık çağ yaşıyoruz. Olan bu. Saatler de çok yavaş. Moral bozmaya gerek yok. İslam bir gün tarih sayfalarında yerini alacak ve torunlarımız bundan ders çıkaracaklar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...