AŞHAB 0 Oluşturuldu: Mart 2, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 2, 2016 Doğuda biliyorsunuz bir iç savaş var,batıda durmadan patlayan bombalar ve ölen yüzlerce insan.Siyaset çözüm üretmiyor artık üstelik. Ülkede zaten bir darbe ortamı senelerdir var ama darbe yapacak birileri var mı,büyük ihtimal yok.AKp ye ve Erdoğan'u durdurabilecek bir güç de yok,yarın ordusuyla darbe yapabilir.Olmaz diye birşey yok,bu ortam bilinçli bir şekilde de oluşturuluyor olabilir.. Link to post Sitelerde Paylaş
AŞHAB 0 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi Oluşan kaos ortamını bahane edip yeni güvenlik güçlerini devreye girdirecekler.Böylece bu İslami Devrim e karşı koyacak birileri falan da olamayacak malesef. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Mart 2, 2016 gönderildi Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi Tayyip itinin yeni bir darbe ile uğraşacağını sanmıyorum. Adam kesesini doldurmakla meşgul. Ve bunu şu anda daha kolay yapıyor. Düzenini kurmuş.. Darbe yapmış zaten. Yeni bir darbe yaparsa o düzen bozulacak. Kurduğu düzeni ve otoritesini başkaları ile paylaşması gerekecek. Yeni bir darbeye gerek yok. Sapık ülkede istediği gibi at koşturuyor. Link to post Sitelerde Paylaş
NOLAN 0 Mart 2, 2016 gönderildi Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi Birkaç gün önce yine aynı konuyu açmamış mıydın? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to post Sitelerde Paylaş
AŞHAB 0 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi Şu gerçek ki asker de polis de Akp nin polisi ve askeri Yeni güvenlik önlemleri geliyor daha dur bakayımmm.Sinsi sinsi planlarını yürütüyorlar saman altından su yürütür gibi,neler olacak neler Link to post Sitelerde Paylaş
AŞHAB 0 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi AKp nin adamlarını sokamadığı hala birkaç yer kaldı,birkaç güne aym ye girerler.Bunlar büyük ihtimalle olacak şeyler. Link to post Sitelerde Paylaş
AŞHAB 0 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 2, 2016 gönderildi Erdoğan Şeriat için mahkemeleri ele geçirmeye çalışacağını söylüyordu,oralar kaldı az çok,oraya da inlere girdikleri gibi girerler büyük ihtimal... Link to post Sitelerde Paylaş
Pollini 0 Ağustos 15, 2017 gönderildi Raporla Share Ağustos 15, 2017 gönderildi (düzenlendi) Konuyu açan kişi ne kadar da emin konuşuyor. Bir şeyler bildiği belli. Konuları: Ağustos 15, 2017 tarihinde Pollini tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Pollini 0 Ağustos 15, 2017 gönderildi Raporla Share Ağustos 15, 2017 gönderildi (düzenlendi) ***Bu ülkeyi akp ve çetelerine bırakmayacaklarını vurguladılar*** E ne diye Erdoğan darbe planlıyor diyorsun şapşal Siz badem bıyıklar ne kadar zeki insanlarsınız (!) Ağustos 15, 2017 tarihinde Pollini tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
ekremaktaş 0 Ağustos 15, 2017 gönderildi Raporla Share Ağustos 15, 2017 gönderildi Vay be adam biliyormuş. Tiyatro, kontrollü diye boşa denmiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
sophistic 0 Ağustos 16, 2017 gönderildi Raporla Share Ağustos 16, 2017 gönderildi Şaşırdım okuyunca Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts