Jump to content

Ankarada yine patlama!


Recommended Posts

chpden-cok-konusulacak-canli-bomba-cikis

CHP milletvekili Selina Doğan Twitter hesabından "1992 doğumlu bir kadını, vücudunu patlatarak ölüm saçmaya iten sebepleri konuşmadıkça terörle mücadele yalandır" diye yazdı.

http://odatv.com/chpden-cok-konusulacak-canli-bomba-cikisi-1503161200.html

Sonra Y-CHP denilince kızıyor chpliler.

Chpli değilim ama kadın yanlış bir şey söylememiş. Özgür irade diye bir şey yoktur. Her şeyin bir sebebi vardır.
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 82
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

chpden-cok-konusulacak-canli-bomba-cikisCHP milletvekili Selina Doğan Twitter hesabından "1992 doğumlu bir kadını, vücudunu patlatarak ölüm saçmaya iten sebepleri konuşmadıkça terörle mücadele yalandır" diye yazdı.http://odatv.com/chpden-cok-konusulacak-canli-bomba-cikisi-1503161200.htmlSonra Y-CHP denilince kızıyor chpliler.

Neymiş o sebepler? Hadi konuşalım mına koyayım!

O bombayı patlatan kancık orospu, bu halkın parası ile kurulan üniversiteye gitmiyor muydu? Kendi kafasındaki hezeyanları, saçma sapan tarih palavraları ve bu Selina gibi alçakların gaz vermeleri dışında ne gibi sebepleri vardı? Yoksa bu orospu da mı Diyarbakır cezaevinde işkence görmüştü? Ne işkenceymiş be! 35 yıldır kan içtiniz, soğumadı içiniz.

Sebepler nedir biliyor musunuz? Sebepler bu hain Selina'nın ta kendisidir. Bu hainler sürekli acı edebiyatı yaparak, yaygaracılık, vayvaycılık yaparak gençleri yaşadıkları toprağa düşman ederler. Bombayı patlatan ciğersiz karı, o bomba ile aslında neyi patlattığını bilemeyecek hale gelir. Belki de lisede kalbini hoplatan bir delikanlı ölenlerin içinde idi. Sevgilisi, arkadaşı, kardeşi olabilecek kişileri kana bulamasına sebep ne olabilir Selina? Hain, alçak Selina! Senin gibilerin Türkler'e olan kan nefretin dışında ne gibi bir sebep olabilir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ünlü yazardan iddia: Ankara saldırısı darbenin işaret fişeği.

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, bugünkü “Daha ne bekliyorsunuz” başlıklı yazısında “Ankara'da art arda yaşanan katliamlar darbenin işaret fişeğidir” dedi.​

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, bugünkü “Daha ne bekliyorsunuz” başlıklı yazısında “Ankara'da art arda yaşanan katliamlar darbenin işaret fişeğidir” dedi.

“Darbeye davetiye!” diyen Önkibar köşesinde, “Tarih tekerrürden ibaret yani biz bu filmi daha önce gördük. Ankara'da art arda yaşanan katliamlar darbenin işaret fişeğidir. Mevcut yönetime karşı siyasi alternatif bulunamadığından Türkiye bir yerlere sürükleniyor ki ABD eski Ankara Büyükelçileri Edelman ile Abramowitz buna dair işaretleri üç gün vermişti” diye yazdı.

AKP’yi ABD’nin de Rusya’nın da istemediğini ifade eden Aydınlık yazarı Önkibar, “Endişem darbenin Kenan Evren misali Amerikancılar tarafından yapılması ve FETÖ'nün darbe sonrası gizli hükümranlık kurmasıdır” değerlendirmesinde bulundu.

odatv.com

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hüseyin Vodinalı yazdı: 12 Eylül Kızılay'da bombalar patladıktan sonra oldu

Ne zamanki Kızılay’da bombalar patlamaya başladı, 12 Eylül oldu. Maraş, Çorum, Sivas, Bahçelievler katliamları sonrası değil, Kızılay’da patlayan bombalar sonrası dikkat edin.​

Bir yakınımız 90’lı yıllarda kendisine 12 Eylül darbesini soran oğluna, “Oğlum çok kötüydü, Kızılay’da her gün bombalar patlıyordu, evimize gidemiyorduk” diye anlatmıştı.

İşin özü oydu…

Ne zamanki Kızılay’da bombalar patlamaya başladı, 12 Eylül oldu.

Maraş, Çorum, Sivas, Bahçelievler katliamları sonrası değil, Kızılay’da patlayan bombalar sonrası dikkat edin.

Buradan da kimse askeri suçluyorum filan diye bir sonuç çıkarmasın.

Ben olayın nedenlerini değil, sonucunu tahlil ediyorum.

Çünkü şu aşamada elimde sadece sonuç var.

5 ayda üçüncü patlama ve yüzlerce ölü.

3 patlamada Ankara’nın kalbinde meydana geldi.

(Bu arada ‘gerçekleşti’ kalıbını kullanan spiker ve muhabirlerden gına geldi. Gerçekleşmek, yapmak, olmak anlamında kullanılıyor, midem kalkıyor artık. Bir cümlede 3 kez gerçekleşti fiilini kullanan muhabirler var. Gerçekleşme fiili büyük ve olumlu bir olay için kullanılır. Tuvalete gidip işeme eylemi gerçekleştirdim demek komik ve acıklıdır)

5 aydır Ankara’nın Emniyet Müdürü yok.

ABD Elçiliği bile uyarıyor, bizim istihbaratçılar, polisler bu elim olayı engelleyemiyor.

Kesinlikle devasa bir güvenlik zafiyeti var.

Ve kesinlikle PKK ve IŞİD ötesinde bir irade var bu terör eylemlerinin arkasında.

Ama bunu bilmek sorunu çözmüyor.

Efgan Ala, Hakan Fidan ve bilumum güvenlikten sorumlu isimler de biliyor bu bombaların arkasında kimin, kimlerin olduğunu.

Ve fakat bir işe yaramıyor.

Çünkü ellerinde devlet kalmadı.

Devletin bir an önce fabrika ayarlarına dönmesi gerek.

13 yılda yapılan kadrolaşma, önce F tipi örgütü devlete ve de yargıya hakim kıldı.

MİT, devlet olma ağırlığını siyasete, siyasi hesaplara yitirdi.

Ardından askerin beli kumpaslarla, tertiplerle kırıldı.

Askeri istihbarat diye bir şey kalmadı.

Şimdi F tipine karşı büyük bir harekat var ama, onların yerine konan isimler de yetersiz, parti referansıyla gelen kurum hafızası olmayan isimler.

Yandaş sendikaya üye olanlar yönetici yapıldı, sendika müdür ataması yapmaya başladı.

Diplomasi de benzer hasarı aldı.

Atatürk’ün bölge merkezli, “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ilkesini benimseyen dış politikası, yerini mezhepçi saldırgan siyasetlere bıraktı.

Liyakat denen şey unutuldu.

Devlete güven kalmadı, dolayısıyla güvenlik de.

Bu son olayın arkasında IŞİD mi, PKK mı?, Yoksa Rusya mı var? Ya daİsrail mi? Olağan şüpheli ABD mi? Yahut Suriye mi? Mısır mı? Suudi Arabistan mı? İran mı? Almanya mı? Yunanistan mı? Fransa olabilir mi?

Say sayabildiğin kadar.

Dostumuz yok, düşmanımız çok.

Bana göre bu (beklenen) terör dalgasının en büyük sebebi, Açılım süreci, Irak’ın işgaline verilen destek, Libya’ya operasyon, İran’a alınan tavır, Mısır’ın iç siyasetine karışma ve de tabii ki en önemlisi Suriye’de rejim ve toprak değişikliği için yapılan girişimdir.

Kısaca Büyük Ortadoğu Planı’dır.

Yani “Büyük Kürdistan”dır.

Bunların tamamı, ABD ve İsrail’in çıkarları doğrultusunda yapılan işlerdir.

Dolayısıyla kabaca bakarsak, terör eylemlerinin arka planında ABD ve İsrail politikaları yatıyor.

Bunu artık sokakta simit satan çocuklar bile biliyor.

Hal böyleyken, “Yeni Anayasa ve Başkanlık” hesapları, tartışmaları son derece anlamsız kalıyor.

Anlamsız kalmanın da ötesinde Devlet ve Millet güvenliği tehlikedeyken, terörle mücadele iradesini zayıflatıyor.

Şimdi yapılması gereken şey, önce çarpık Suriye politikasından başlayarak, BOP eşbaşkanlığından kesin istifa, IŞİD ve PKK’nın kökünün tamamen kazınması ve başta Rusya olmak üzere, bölgedeki tüm ülkelerle, dostluk ve işbirliği siyasetine geçiştir.

Laiklik ve yurttaşlık temelinde;ırk, mezhep ayrımı gütmeyen anayasanın güçlendirilmesi, devlette liyakata öncelik tanıyan, hukukun üstünlüğü zemininde suiistimale izin vermeyen bir yapının yeniden tesisidir.

Lider sultasını bitiren yeni Siyasi partiler yasası ve AYM ile HSYK’dan siyasetçiyi çıkarmak da esastır.

Türkiye; İran ve Rusya ile birlikte, bölgenin üç köklü devletinden biridir.

Devlet geleneği güçlüdür.

Hükümetler, kişiler gelip geçicidir ama devlette devamlılık esastır.

Devlet olmazsa güvenlik de olmaz, barış da, gelişme de.

Düşmanını ürküten, vatandaşını kucaklayan bir devletten söz ediyorum.

Sanki son dönemde bunun tersi yaşanıyor!

Bu yanlıştan acilen dönülmesi lazım.

Aksi takdirde, 2026’da, yine anneler çocuklarına durumu izah ederken, “Kızılay’da bombalar patlıyordu” diyecek.

Hüseyin Vodinalı

Odatv.com

tarihinde atomikçocuk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Her zaman köle olarak yaşamaya mahkumuz maalesef. Osmanlı'da gerileme dönemi Birinci Selim yüzünden başladı. Biz o zamandan beri batının kölesiyiz. Bir tek 1923-1938 arasında köle değildik.

Yavuz hıyarı konusunda haklısın ama babası da matah bi herif değildi. Fatih'ten sonra taht Cem'e geçse farklı olabilirdi.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Terörist kızın yanındaki çocuğun siyasi bir bağlantısı yokmuş gibi görünüyor. Kızı annesiyle tanıştırmış. Ayrıca uyuşturucu kullanıyormuş. Kıza saldırıyı yaparken bi kamuflaj unsuru lazımdı, bu çocuğun da başını yaktı. Elemanı yüksek ihtimalle aşk meşk ayağına kandırdı, hatta belki uyuşturucuya olan zaafını kullandılar. Yazık ya, kendin gebereceksin gencecik çocuktan ne istiyorsun? Komplo teorilerine teveccüh gösteren biri değilim ama yabancı istihbaratların kullandığı taşeron örgüt diye birşey varsa, bu kesinlikle PKK'dır. Baştan aşağı pislik.

Önceden bu saldırıların kendince bir ahlakı vardı. Hedefler askeri olurdu, ya da polis. Sivillere karşı bir eylem olduğunda bilirdik ki müslümanlar yapmış (mavi çarşı gibi istisnalar var ama en azından sivil zayiatın kazara olduğunu söylemişlerdi).

PKK daha ne kadar iğrençleşecek ve solun malum kısmı ne zaman bunların sırtını sıvazlamayı bırakacak merak ediyorum.

tarihinde malta erigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 Bazı depoların kilitleri açılır Halk'a silah verilir.

sakat söylemler bunlar. iç savaş başka birşeye benzemez. bir ülkenin başına gelebilecek en kötü olaydır. iç savaşı ABD'nin veya Rusya'nın Türkiye'ye saldırması gibi birşey zannetmeyin. Suriye'nin halini görüyorsunuz. ABD Suriye'de bulunan muhalifleri besleyeceğine direkt kendi ordusuyla saldırsa daha iyiydi Suriye halkı için. Bu saatten sonra iç savaş dursa bile o insanlar bir arada barış içinde yaşayamazlar. aralarına çok kan girdi.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Terörist kızın yanındaki çocuğun siyasi bir bağlantısı yokmuş gibi görünüyor. Kızı annesiyle tanıştırmış. Ayrıca uyuşturucu kullanıyormuş. Kıza saldırıyı yaparken bi kamuflaj unsuru lazımdı, bu çocuğun da başını yaktı. Elemanı yüksek ihtimalle aşk meşk ayağına kandırdı, hatta belki uyuşturucuya olan zaafını kullandılar. Yazık ya, kendin gebereceksin gencecik çocuktan ne istiyorsun? Komplo teorilerine teveccüh gösteren biri değilim ama yabancı istihbaratların kullandığı taşeron örgüt diye birşey varsa, bu kesinlikle PKK'dır. Baştan aşağı pislik.

Önceden bu saldırıların kendince bir ahlakı vardı. Hedefler askeri olurdu, ya da polis. Sivillere karşı bir eylem olduğunda bilirdik ki müslümanlar yapmış (mavi çarşı gibi istisnalar var ama en azından sivil zayiatın kazara olduğunu söylemişlerdi).

PKK daha ne kadar iğrençleşecek ve solun malum kısmı ne zaman bunların sırtını sıvazlamayı bırakacak merak ediyorum.

pkk terörü eskiden ne ise bugün de öyle. Sivillere yapılan saldırılar yeni değil. Basını takip ederseniz pkk saldırıları sonucu sivillerin öldüğünü görürsünüz. Sempatizanları bile otobüsleri yakabilecek zihniyette bir oluşum.

tarihinde Yurt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunu ne diye anlatıyorsun ki bize? Biz vatan savunmasındayız. Sen git bunları kürtlere anlat. Bu topraklar bizim yaşam alanımız. Burada yaşayan sevdiğimiz insanlar var. Onların çocukları var. O çocuklar okumak, beyin cerrahı, mühendis, öğretmen olmak istiyor, şarkıcı, tiyatrocu olmak istiyor. Onların hayalleri var. Nasıl Mustafa Kemal bizim hayallerimize sahip çıktıysa biz de sahip çıkacağız çocukların hayallerine. Birileri silahlanacak örgütlenecek benim şehrimde benim sokağımda ayaklanma planlayacak biz ''ayy iç savaş çok kötü yaa'' diye sevgi pıtırcıklığı oynayacağız. iğrenç duyarlılığını erik diye kütür kütür yerim senin, kapa çeneni.

ahlaksız herif, senin üslubun bu olduğu sürece benimle tartışabilecek biri değilsin. içsavaşta sadece senin zihniyetindekiler geberse umrumda olmaz ama benim derdim o çok önemsiyormuşsun gibi listelediğin çocuklar için 2 kelam ediyoruz. içsavaş bir ülkenin başına gelebilecek en kötü olaydır demek iğrenç duyarlılık olmuş. akıl hastası olmuş bu millet. öldürün birbirinizi...
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tipik ateistforum malı işte, kendi yazdığına kendi de inanmıyor, ancak o kadar tepkisiz, yoktan ibaret bir hayatı var ki burada tepkisellik koyacam diye yırtınıyor. Eh kafa da dinden başka bir şeye çalışmıyor zaten. Kimse seni adam yerine koyup da eline silah filan vermez dert etme.

-----------

Forum bir kaç eskilerden kalan akıllı adam harici döküntü kaynıyor..rezil halde eserin yönetici oğuz rezil. öyle 2 dakika kamufle hesabından bakıp burayı yönettiğini sanıyorsun, gerçek ise: sen bu işi beceremiyorsun. Aptal herif.

şu gerizekalıyı biri postalasın.,, daha üye olur olmaz heryerde hakaret mesajları yazıyor.

.. gerçek hayatta da böyle konuşabiliyor musun herkesin karşısında? benim karşımda denemesi serbest !

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunu ne diye anlatıyorsun ki bize? Biz vatan savunmasındayız. Sen git bunları kürtlere anlat. Bu topraklar bizim yaşam alanımız. Burada yaşayan sevdiğimiz insanlar var. Onların çocukları var. O çocuklar okumak, beyin cerrahı, mühendis, öğretmen olmak istiyor, şarkıcı, tiyatrocu olmak istiyor. Onların hayalleri var. Nasıl Mustafa Kemal bizim hayallerimize sahip çıktıysa biz de sahip çıkacağız çocukların hayallerine. Birileri silahlanacak örgütlenecek benim şehrimde benim sokağımda ayaklanma planlayacak biz ''ayy iç savaş çok kötü yaa'' diye sevgi pıtırcıklığı oynayacağız. iğrenç duyarlılığını erik diye kütür kütür yerim senin, kapa çeneni.

mobil sitede şikayet edemediğim için buradan yazıyorum. Bu bayağı herifin atılmasını talep ediyorum. Sabahtan beri her mesajında, bazan doğru düzgün konu hakkında bile yazmadan foruma, üyelere ve ateistlere hakaret ediyor. Sokakta mecburen maruz kaldığımız cahil, lümpen tiplerle burada da uğraşmak zorunda değiliz.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Neymiş o sebepler? Hadi konuşalım mına koyayım!

O bombayı patlatan kancık orospu, bu halkın parası ile kurulan üniversiteye gitmiyor muydu? Kendi kafasındaki hezeyanları, saçma sapan tarih palavraları ve bu Selina gibi alçakların gaz vermeleri dışında ne gibi sebepleri vardı? Yoksa bu orospu da mı Diyarbakır cezaevinde işkence görmüştü? Ne işkenceymiş be! 35 yıldır kan içtiniz, soğumadı içiniz.

Sebepler nedir biliyor musunuz? Sebepler bu hain Selina'nın ta kendisidir. Bu hainler sürekli acı edebiyatı yaparak, yaygaracılık, vayvaycılık yaparak gençleri yaşadıkları toprağa düşman ederler. Bombayı patlatan ciğersiz karı, o bomba ile aslında neyi patlattığını bilemeyecek hale gelir. Belki de lisede kalbini hoplatan bir delikanlı ölenlerin içinde idi. Sevgilisi, arkadaşı, kardeşi olabilecek kişileri kana bulamasına sebep ne olabilir Selina? Hain, alçak Selina! Senin gibilerin Türkler'e olan kan nefretin dışında ne gibi bir sebep olabilir?

Abi çok güzel konuşuyorsun bu forumda yazdıklarını dikkatle

okuduğun nadir kişilerdensin ama senin o sevdiğin Yalçın KÜÇÜK pkk ya terör örgütü diyemiyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Abi çok güzel konuşuyorsun bu forumda yazdıklarını dikkatle

okuduğun nadir kişilerdensin ama senin o sevdiğin Yalçın KÜÇÜK pkk ya terör örgütü diyemiyor...

Övgün için teşekkür ederim.

Yalçın Küçük için bir objektif bir de subjektif iki cevabım var.

Objektif olanı şu; Yalçın Küçük Kürt milliyetçiliği ile olan köprülerini yıkamaz. Zaten yıkmasın da. Bugün kavga ediyor dahi olsak, arada konuşacak kanallara ve köprülere ihtiyaç var. Bütün kanalların tahrip edilmesi doğru değil. Yalçın Küçük'ün PKK'ya terörist demesi PKK'ya zarar vermez. Faydası olmayan, zararsız bir iş olur.

Subjektif olanı da şu; Benim için Yalçın Küçük iyi ile kötünün ötesine geçmiş birisidir. Ben Yalçın Küçük'ü iyi ya da kötü sıfatlarına sığdıramam. Tek başına bir kutuptur. Ayrıca babam gibi severim kendisini. Zekası ile insanı sarhoş eder.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yalçın Küçük'ün yazılı eserleri ve zekası ortada ama televizyonda konuştuğunda, özellikle de isim-soyisim üzerinden ırk analizleri ve komplo teorilerine girdiğinde ciddiye almakta zorlanıyorum.

Küçük'e dahi dememekle beraber, bir örnek iyi gider:

Newton fiziğin prensidir. Aynı Newton incilden bilim çıkartmaya çalışmış, simya ile epey uğraşmıştır.

İnsanın doğrusunu yanlışını değerlendirip devam etmek iyidir. Kimsenin bir yanlışı, tüm doğrularını ve bir doğrusu, tüm yanlışlarını götürmemeli. Ama ne zaman usa yatkın konuştuğu, ne zaman saçmaladığını görebilecek kadar da bilgili ve uyanık olunmalıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yalçın Küçük ün ciddiye alınacak bir tarafı yok. Bıkmadan usanmadan aynı terane şu ilerici bunlar gerici diğerleri yobaz vs. Düzgün bir şey anlattığı yok.

En son çıktığı programda Perinçeğin karşısında zayıf kaldı. Ayrıca tüm olanlardan sonra hala pkk ya terörist diyememek nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...