Jump to content

Müslümanlar Ateistler Hakkında Ne Düşünüyor?


Recommended Posts

Siz de muslumanlarin, ateistlerden korktugunu dusunuyor musunuz?

Bence korkuyorlar. Allah'a inanmiyor, beni keser bu, diye dusunuyorlar :) Cekiniyorlar biraz.

Bunlarla grup halinde karsilasirsaniz, biraz korkun, ama ayni odada, bunlardan biriyle yalniz kaldiginizda korkmaya gerek yok. O, sizden korkacaktir :D

tarihinde Cold water tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gözlemlediyim kadarıyla bir kişi bir kişiyle kavga ediyorsa birsi dinci diyeride dinle alkası veya çok sinrli olsun ulan senin Allahını s******kerim diye küfür edip dincinin üzerine yürdümü bu delilenmiş etrafındaki adamlar dinciyi ordan uzaklaştırır dincide zaten o anda şok olmuş ne yapacağını bilmez korkmaya başlar ben öyle gördüm genelde

Link to post
Sitelerde Paylaş
Genelde hep fanatik yobazlardan derleme yapmışlar. ama son çıkan adam mesela insan gibi konuşmuş.

Samimi niyetle dine inanan insan da böyle olmalı, sadece fikrini söylemeli.


Bu yobazlar özetle şunu diyorlar; "Biz farklı bir inanca sahip bir ülkede doğsaydık, aşalık mahluklar olacaktık. dünyada katledilmeyi, ahirette ebediyen korku filmlerinde görülmemiş işkenceleri hakedecektik...

Tüm sevdiklerimize de bu alçaklığı layık görüyoruz.... Amin..."


Toplumda kalabalıktan güç alarak insanlara çemkiren, korkuyla inancını yaşatmaya çalışacak kadar acziyet içinde olan, inançlarını insanları bölmek ve aşalamak üzerine kuracak kadar bomboş, duygusuz, amaçsız adamların, bunu bir değer olarak sunması da trajikomik!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de Rektör Yardımcısı: Cahil Kesime Güveniyorum

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı, "Ben daha çok cahil ve okumamış kesimin anlayışına güveniyorum. Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor." dedi.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı, okuma oranı arttıkça kendisine afakanlar bastığını söyledi ve cahil, okumamış halka daha çok güvendiğini belirtti. Prof. Arı, "Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede." dedi.

KRT'den Çağlar Cilara'nın konuğu olan Prof. Dr. Bülent Arı, "Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalırız" diye ekledi.

Prof. Dr. Bülent Arı'nın açıklamaları şöyle:

"EN TEHLİKELİ OLANLAR ÜNİVERSİTE MEZUNLARIDIR"

"Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede. Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır. Onlar bu yanlışların hiçbirini yapmazlar, o beyannamenin ben neresinden tutayım. Daha önce Jön Türklerin yaptığı gibi ateşe sürüklüyorlar Türkiye'yi. Türkiye'nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. Olayları en rahat okuyanlar ilkokul mezunları. Çünkü zihinleri berrak. Üniversite ve sonrası durum çok vahim çünkü gidişatı okuyamıyorlar, zihinleri bulanık."

"OKUMA ORANI ARTTIKÇA BENİ AFAKANLAR BASIYOR"

"Sultan Hamid devrine geri dönelim, Sultan Hamid, mülkiye olmak üzere Sultanileri kurdu. Yani medreselerde az çok kıt kanaat sadece dini tedrisat olmak yerine, laik eğitimi bütün ülkeye yaydı. Yani Osmanlı aydınlanmasını sağlayan Sultan Hamid'dir. Bu okullarda okuyanlar Sultan Hamid'i devirdiler. Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben açıkçası korkuyorum, ben her zaman cahil halkın ferasetine güveniyorum. Ben sürekli Refik Halit gibi gözlem yapıyorum, trafikte en tehlikeli tipler üniversite mezunlarıdır. Bakın normalde hiç okumamış kesimler trafikte bir şey verdiğiniz zaman ona uyarlar, bunlar sürekli tehdit oluşturmazlar. Dünyanın gidişatını göremeyenler okumuşlardır. Okuma oranı arttıkça Türkiye'de olayları tahlil kabiliyeti azalıyor."

"SEVDİKLERİMİZDEN DE VAZGEÇECEĞİZ"

"Erdoğan giderse tam bir felaketle karşı karşıya kalırız. Gelecek nesillere bir şey bırakabilmemiz için evet bizim de ölmemiz gerekiyor. Sevdiklerimizden de vazgeçeceğiz. Üzeri örtülü görünmeyen bir savaş halindeyiz, bunu kabul edelim."

21 Mart 2016 Pazartesi 17:48

Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim burda anlamadığım konu "kafasını keseriz" şeklinde toplumu şartlandırmak, neden nefret suçları kapsamına alınmıyor?

Yani çoğunun o kadar katil olduğunu zannetmiyorum elbette ama gizli bir yönlendirme de var.

En azından ifadelerinin alınması ve ciddi bir uyarı yapılması gerekir.

Dinle dalga geçmek suç... ama insan hayatıyla dalga geçmek serbest...! Trajikomik bir durum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Bu sitedenmi alıyorsun bu videoları ben giriyorum ama hiç biri açılmıyor.

aslında link "m" ile başlamıyor, normal "www" gibi ama neden aşamadığını anlamadım. eğer merak ettiysen alkışlarlayaşıyorum.com'a girip anasayfada bugün eklenen videolarda görebilirsin. videonun ismi İslami rap. oruç tutmayanı döveceğiz vs. diyor ergen irisi bi tip.
Link to post
Sitelerde Paylaş

videonun bulunduğu sayfanın linki. ben denediğimde açıyor. acaba mobilden girdiğim için olabilir mi?

yo ben mobilden hiç girmiyorum hep masa üstüyle giriyorum videoyonun olduğu kısama geliyorum ama açılmıyor

Link to post
Sitelerde Paylaş

aslında link "m" ile başlamıyor, normal "www" gibi ama neden aşamadığını anlamadım. eğer merak ettiysen alkışlarlayaşıyorum.com'a girip anasayfada bugün eklenen videolarda görebilirsin. videonun ismi İslami rap. oruç tutmayanı döveceğiz vs. diyor ergen irisi bi tip.

Sağol teşekkürler zahmet verdim size hatanın neden oluştuğunu anladım ama entersan geldi mozillyı hep kulanırım hiç sorun yaşamdım kolay kolay şimdi google ghoremden girdim açabildim google ghoramede zem mete ekli ondanmı açtı. bilmiyorum bazı girilmeyen yerlere bu programdan dolayımı tarayıcının kendinden dolayımı giriyorum

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 7 months later...

Prof. Dr. Bülent Arı; "Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede. Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır. Türkiye’nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak geriye doğru en tehlikeli olanlar üniversite mezunları"...

diyen Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı, YÖK Denetleme Kurulu üyeliğine atanarak terfi ettirildi.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...