Jump to content

DARWiNCi MÜSLÜMANLAR !


  

34 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

On 22.09.2016 at 11:43, leonardo18 said:

İslam'da evrimi ret etmek diye bir şey yok.

Leo,  sen müslüman mıydın ? Amma savunuyorsun ha islamı ! Ha bu arada, Caner Taslaman şarlatanına sığınan bir çok müslümanın bilmediği birşey var. 

Bu Caner şarlatanı,  Hz Adem dediği ilk insanı, başka canlıdan türedi diyerek, evrimi kurana uydurmaya çalışıyor. Sen bu caner hakkında ne düşünüyorsun ? takdir ettiğin biri mi? 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 71
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Senden duydum ama wikipedi'ye baktım. Mantıklı birine benziyor.

Biz bu tür şeyleri aştık. Ben öyle Talk Show filan da izleyen birisi değilim.

Ama şu kadarını söyleyeyim: Yurt içinde -Yurt dışında, şu veya bu dine inanan ve inancını uygulayan ve din-bilim konularını birbirine karıştırmayan bir sürü insan tanıyorum. Çocukken bize de bilmişlik taslayanlar oldu. Öyle bir kuran hocası tanımıştım. Rivayete göre ateist bir arkadaşı varmışmış, son bu ateist arkadaşına "bak deden hayvanat bahçesinde demişmişmiş.

Bunlar geyik muhabetidir. Hatta gençken bu tür kişilerin görüşlerine maruz kalınca da bir şey olmuyor.

Ayrıca bir araştırma yapılsa, geçmişte İslam dünyası tıpta çok ilerlemişti. Birisi tarihsel bir araştırma yapsa İbn'i'sina dönemlerinde Darwin'den önce Darwinciliği savunan Müslüman düşünürler olabileceğini düşünüyorum.

Yani Caner Taslaman iyi bir adama benziyor. Ama benim açımdan şovmenlikten başka bir şey değil. Evrim denen konu kahve muhabeti konusu değildir. Galatasaray ve Fenerbahçe değil. Futboldaki şike soruşturması, paralel yapı, Şeytani Feto örgütü, Masonluk/rotaryenlik konusu değil. Elimizde fosil kayıtları var. Bu fosil kayıtlarını destekleyen DNA araştırmaları var. Ve dediğim gibi bunu ölüm/kalım meselesi yapanlar bir takım yobaz Hıristiyanlardır. "Yobaz" diyorum. Çünkü hangi dinden olursan ol "yer çekimi yoktur" diyemezsin. Yani akıllı bir din adamı, bunu önce okuyup/araştıracak. Sonra "demek ki ben yanlış anlamışım" deyip kendini düzeltecek.

Ben dini sivri zekalılığa da inanmam. Yok sular karışmazmış, yok atom teorisi Kuran'da varmış. Bunlar daha dinin konusu bile değildir. Din manevi olanla ilgilenir, bu yüzden kişiseldir, bu yüzden gelişmiş ülkeler teokrasi yerine laiklik yoluna gitmiştir.

"Dinci" kesim de ya karacahildir (bütün dinlerde maalesef böyle bir şey bildiğini sanan karacahil keismler vardır. Aklı olan herkes bunlardan kaçmaktadır) ya da, daha beteri, ne yaptıklarını gayet iyi bilen, sahte bilgi ile, çarpık yorum ile dini güç/iktidar/mali kazanç için kullanan kişilerdir.

Din kimsenin tavuğunu kışt dememiştir, diyemez de zaten. İnsanın kendi özel ortamındaki inancı, ibatedi kimseyi ilgilendirmez. olayın özü budur.

Ateist de bunu bilmelidir. Siz burada sözde çürütmek için sürekli en kötü örnekleri sıralıyorsunuz. bu felsefi açıdan dürüst bir yöntem değildir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 10/22/2016 at 00:55, KORİNTLİ said:

caner eski adnan hocacıdır.

arabasínın bagajinda adnan'nin bastirdigi "yahudilik ve masonluk" vs gibi kitaplari millete dagitirdi, sene 1987 falan.

sonra aralarina fitne girdi, adnan buna yol verdi.seneler içinde gömlek değiştirdi.

Bu caner şarlatanının, adnan hocacı olduguna dair kanıt var mı? Bana gerçekten lazım. Davut Dağ'a bildirmem lazım bunu. Son günlerde sosyal medyada özellikle bir sürü islamcı ahmak sürüsü bu caneri savunuyorlar. Daha caner denyosunun ne dedigini bile anlamiyorlar. Felsefe katili bu denyo ! 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 dakika önce, impressivo yazdı:

Bu caner şarlatanının, adnan hocacı olduguna dair kanıt var mı? Bana gerçekten lazım. Davut Dağ'a bildirmem lazım bunu. Son günlerde sosyal medyada özellikle bir sürü islamcı ahmak sürüsü bu caneri savunuyorlar. Daha caner denyosunun ne dedigini bile anlamiyorlar. Felsefe katili bu denyo ! 

ben bir yerden duymadim ki birader! 

o zamanlar cep tel, kamera falan yoktu malum. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
10 hours ago, Tanah said:

Caner Taslaman evrimi kabul etmiyor agnostik  yaklaşıyor olabilir de olmayabilir de diyor bu da dini örümcek beyinlilerinden  hala kurtulmadığını gösteriyor.

Tanah; din bilim ilişkisi 1 ve 2 diye youtubeda da videoları var.Katılimcilari 》》 C.taslaman, sinan canan, Ayşe Hür. Bu videoları izlersen görürsün. Bilim katili Caner şarlatanı,Ademin başka canlidan turedi mi sorusuna evet cevabı veriyor ve evrime hz.adem de dahil diyor. Agnostik yaklaşan, sinan canan. Ki o da; orada, türeme hususunda, caneri düzeltmeye çalışıyor aynen şöyle diyor. "Miş olabilir, türemiş olabilir" ... Yorum sana kalmış. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cübbeli :  Hiç o taraklarda bezleri yok :) muhahahhaha... Ulan, koptum gülmekten. Bu cübbeli ile canerin kapışmalarına bayılıyorum.... 

Çok değerli Cübbeli Hocamızdan , uzay yorumları :) muahahhahah 

Caner'e ;   "  SEN NE AVANAK ADAMSIN YAV"   diyor :) muahhahhahahhhaaa...... 

 

 

tarihinde impressivo tarafından düzenlendi
Avanak Caner Gerzek Cübbeli
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bu konularda medyayı bırakmaktan yanayım. Medya da belirli kişilerin elinde. Her konuda olduğu gibi bu konuda da sadece en sağlam kaynaklara başvurmak gerek. Her şeyi saptırdıkları gibi bunu da saptırıp kendi kafalarına göre eğlenceli hale getiriyorlar. Amaç ya reyting ya siyasal.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Yav, bu caner dangalağı ile cübbelinin atışmalarına bayılıyorum. Acayip zevkli yaa, bunların nasıl saçmaladıklarını izlemek.   

Cübbeli caneri reddederken diyor ya bir de,,,, yav Bu Caner, bi gitti   Adem'den geri,   maymun goril falan .....zart-zurt :) hahhahahahhaha... 

TIKLA > Felsefenin çoğu AHMAKLIKTIR :)

tarihinde impressivo tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...